ChiqDeeWikiXenia Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Zdrajca:diabloti: chcesz być wykluczona z gangu?:evil_lol::eviltong::eviltong: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Zdrajca:diabloti: chcesz być wykluczona z gangu?:evil_lol::eviltong::eviltong: Ale się przestraszyłam.Aż mi się nóżki trzęsą:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 O no no no to właśnie widzisz?:evil_lol: Najpierw buczysz, później się stawiasz, a na końcu trzęsiesz gaciami:roflt::roflt::roflt::roflt: Weź się w garść Zuziu:turn-l: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):O no no no to właśnie widzisz?:evil_lol: Najpierw buczysz, później się stawiasz, a na końcu trzęsiesz gaciami:roflt::roflt::roflt::roflt: Weź się w garść Zuziu:turn-l: Teraz to ryknęłam na głos Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Nie tylko Ty:roflt::roflt::roflt::roflt: Nie dość, że się uryczałam. to jeszcze teraz nawet psy na mnie dziwnie patrzą:diabloti: Quote
taxelina Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Ja tam sie nie boje i nadal bede :mad: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Nie tylko Ty:roflt::roflt::roflt::roflt: Nie dość, że się uryczałam. to jeszcze teraz nawet psy na mnie dziwnie patrzą:diabloti: A robią tak :stupid:?:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Hahahah, jakby tak robiły, to bym poszła do lekarza, bo wtedy z moją głową było by już bardzo źle...:diabloti::roflt:znaczy do lekarza od nóg.. bo na głowę to było by już za późno:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Hahahah, jakby tak robiły, to bym poszła do lekarza, bo wtedy z moją głową było by już bardzo źle...:diabloti::roflt:znaczy do lekarza od nóg.. bo na głowę to było by już za późno:evil_lol: :roflt::roflt:Też tak sobie myślę,że na lekarza od głowy to już u mnie za późno:roflt::roflt::roflt: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Ile my mamy wspólnego:loveu::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Ile my mamy wspólnego:loveu::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Psy i chorą główkę:roflt::roflt::roflt: Quote
Pegaza Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Cze :) widzialam bombowy kominek..i jakies stopki oraz niemale stadko psiakow;) i wogole tu tyle nagadane ze musze sie uwijac leciec dalej..;) Quote
Gosiapk Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 deer_1987 napisał(a):od 1 stycznia jestem bezrobotna :( Ciężka sprawa. A jakieś widoki na nową pracę? Romi a u Ciebie? Quote
Gosiapk Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):(...) Gosiu, a myślałam, że to ze mnie hitler:evil_lol: byłam tam już rano, ale jak nie mogę pomóc to się przeważnie nie odzywam:roll: (...) Dzięki :) Wiesz, zawsze dobrze choć słowo powiedzieć. To podnosi wątek na początek :) A tam większa szansa, że nowe osoby dołączą i może będą miały pomysły, możliwości, kontakty by pomóc :) Quote
Gosiapk Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Hahahaha:D no bo mi światło zaszło.. co ja mogę, że tak szybko:evil_lol: A swoją drogą.. wkładam dziewuchy do kontenerka ubrane... a wychodzą rozebrane.. chyba te ubranka jakieś nie dobre:diabloti: Może grają w pokera rozbieranego? :D Quote
Gosiapk Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Ale się przestraszyłam.Aż mi się nóżki trzęsą:evil_lol: Chyba różki :D Quote
Gosiapk Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a)::roflt::roflt:Też tak sobie myślę,że na lekarza od głowy to już u mnie za późno:roflt::roflt::roflt: Może pójdziesz z Romi do lekarza od nóg? ;) Quote
monia&nero Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Witam i zyczę miłego piątku. Wieczorkiem nadrobię zaleglości:) Pozdrosy Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Zuziu czyli wszystko co najlepsze:loveu::loveu::evil_lol: Pegazko troszkę nagadane:evil_lol: Gosiu, ja też bezrobotna, zobaczymy co z tego będzie;) To się odezwę;) Może i grają? One lubią karty bardzo:evil_lol: jak gram z Mami to zawsze mi zjadają:diabloti: Miłego dzionka :grins: Quote
Agnieszka Co. Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Cześć wszystkim. Piątek zawsze jest miły :) Quote
Agnieszka Co. Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Co tu taka cisza? Chyba nie pozamarzałyście??? Quote
Gosiapk Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a): (...) Może i grają? One lubią karty bardzo:evil_lol: jak gram z Mami to zawsze mi zjadają:diabloti: (...) Dawaj im do zeżarcia tylko te słabe i niepotrzebne karty ;) Agnieszka Co. napisał(a):Cześć wszystkim. Piątek zawsze jest miły :) ciocię Agę nie przymroziło trochę? Taka cała w skowronkach :D Quote
Pegaza Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Jee narescie troche ciszy na tym watku bo znow myslalam ze bede sie przedzierac przez kilka stron;) :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Pegaza napisał(a):Jee narescie troche ciszy na tym watku bo znow myslalam ze bede sie przedzierac przez kilka stron;) :evil_lol: biedactwo, czytac musi ;) :D Quote
Agnieszka Co. Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Gosiapk napisał(a): ciocię Agę nie przymroziło trochę? Taka cała w skowronkach :D W piątki pracuję do 14 - jest się z czego cieszyć po całym tygodniu siedzenia po godzinach. Quote
Recommended Posts