RUDA ZUZIA Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Swoją drogą, że Zuzia jeszcze tej tuszy nie zauważyła? Toć to figura Pciółki jak się patrzy:roflt::roflt::roflt::roflt: Będą mnie tu zaraz zbiorowo bić...:diabloti::siara::siara: Że co?????????????? Że niby moja Pciółka jest otyła?????????????:crazyeye::no-no-no::obrazic: Ma modelową figurkę :evil_lol::laugh2_2: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Oj tam otyła.. Pączuś w maśle:loveu::loveu: :diabloti: Jak to było? Ponczo czy jakoś jej założysz?:evil_lol::evil_lol: hahahah Quote
RUDA ZUZIA Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Oj tam otyła.. Pączuś w maśle:loveu::loveu: :diabloti: Jak to było? Ponczo czy jakoś jej założysz?:evil_lol::evil_lol: hahahah Pareo:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 To na "p" i to na "p" :D Quote
monia&nero Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Witam wieczornie:lol: Fotki kominkowe rządzą:loveu: Też bym się tak powygrzewała :) http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01354.jpg :loveu::loveu::loveu:taki słodki szpieg to mógłby mnie szpiegować cały czas:loveu::loveu::loveu:Pozdrawiam i głaski dla Trójcy Quote
Gosiapk Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):(...) Gosiuu tam zaraz rąbniętych:evil_lol: Nieuleczalnie skrzywionych:roflt: ale jak mi z tym dobrze:loveu:(...) Witaj w klubie :) Quote
Gosiapk Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Lili8522 napisał(a)::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Ładnie koleżance z tym rumieńcem ;) Quote
Gosiapk Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Mami już całkowicie na psy zeszła ;) Cała podłowa w zabawkach. A ciocia Rami ma za małe kolanka, bo nie wszystkie cziłki się na nich mieszczą... brak miejsca dla Aronka :) Ładne kocyki ma pani Mami. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Deer witamy wieczorowo:loveu: Monia miło, że się podobają:loveu: Gosiu witaj w klubie:evil_lol: To mam już gang, brygadę i klub:diabloti: bogato:loveu: Mami ma takie samo skrzywienie jak ja - ale to nie dziwne:evil_lol: A, że jej psiaki rozmiarowo duże to się nie mieszczą:diabloti: Quote
Gosiapk Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):(...) A, że jej psiaki rozmiarowo duże to się nie mieszczą:diabloti: Taaa... giganty :roll: ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Heheheh:evil_lol: zawsze się śmiejemy, że to wielkopsy:diabloti: A tak na serio to Aron nie lubi siedzieć na kolankach, jest strasznym indywidualistą;) Nie można go przytulić, pogłaskać - jak nie ma ochoty, chyba, że sam przyjdzie, ale to się rzadko zdarza. Bardzo wyjątkowy pies, za to za zabawkę zrobi wszystko, ciągle by biegał:lol: Miłego dnia :loveu: Quote
zozolina Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Witajcie wielkopsy:-D:-D:-D !!!! Rami Ciebie tez witam ciepło:buzi: !!! przesylamy tulanki i pozdrowienia ze slaska:bye:,bedziemy zagladac teraz czesciej bo mamy duuuuuuuuuzo wolego:shake::-(....do głowy dostane na tym L4....:-(:placz: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Deer ja teraz mam weekend codziennie;) Zozolinko Witamy Cię:calus::calus: ja jestem od 1 lutego bezrobotna:roll: więc będziemy sobie pisać;) może wpadniesz w któryś dzień?:cool3: a czemu L4 - chora jesteś? Wczoraj wstawiłam fotki - cofnij się stronę lub dwie - kominkowa sesja:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Ciesz się, możesz się nacieszyć Milką ;) otworzy się i wszystko przy Tobie :) Quote
taxelina Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Ciesz się, możesz się nacieszyć Milką ;) otworzy się i wszystko przy Tobie :) Do mnie to ona sie w pare dni otworzyla :diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Czekaj, czekaj.. to dopiero początek!! Otworzyła się miło, ale jeszcze wyjdzie z niej diabełek:D:D:D Quote
taxelina Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Czekaj, czekaj.. to dopiero początek!! Otworzyła się miło, ale jeszcze wyjdzie z niej diabełek:D:D:D To wiem, juz dawno tio isadora powiedziala :diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Hehehe, czekam na to:evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Hehehe, czekam na to:evil_lol::evil_lol: Lepiej nie :evil_lol::evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Oj tam, ja czekam - w końcu to Ty będziesz miała przekichane, ja będę tylko patrzeć:diabloti::roflt: Quote
taxelina Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Oj tam, ja czekam - w końcu to Ty będziesz miała przekichane, ja będę tylko patrzeć:diabloti::roflt: Ale jestes "mila", ide sobie :mad::diabloti: Quote
Recommended Posts