RUDA ZUZIA Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Dzień dobry trojaczki:loveu::loveu: Mamusia Was włóczyła 2 dni po imrezkach i teraz są tego efekty:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 M&S witamy - mroźno jest, to prawda;) Tylko, że ja nie lubię jak jest mroźno!:eviltong: Kasiunia dziękujemy dla Tośki też zdrówka - mamy szpitaliki ;) Kasiu też się cieszę, leki mam zapisane, żeby pamiętać, który kiedy, więc działamy;) Zuziu... cóż:evil_lol: ale nastrój Gremlinkom dopisuje, więc chyba warto było:diabloti: Idę pracować:eviltong: Quote
Guest Fusiafusia Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Dzień doberek! :D Co tam u was?;) Jak tam maluchy?:cool3::loveu: Quote
Igiełka Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Serdecznie Witamy :) jak czują się maluszki ? :) Quote
Gosiapk Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):(...) Gosiu, dziewczyny są sprytne nie? :evil_lol: Malutką interesuje się kilka osób, dlatego nie czekamy z zabiegami, bo jak już będzie wiadomo z kim zamieszka, to będzie mogła szybciej iść do nowego domku;) Dziś moje Panny lepiej ciut:multi: Dostają leki, na szczęście nikt nie wybrzydza:evil_lol: Miłego dnia Cioteczki:loveu: Super wieści :) Kto by tam wybrzydzał, jak się dostaje pastyle w paszteciku zawiniętą ;) Quote
Gosiapk Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Dzień dobry trojaczki:loveu::loveu: Mamusia Was włóczyła 2 dni po imrezkach i teraz są tego efekty:evil_lol::evil_lol::eviltong: Święte słowa! (toż z moich ust niemalże wyjęte :D ) Quote
Pegaza Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Dzień dobry trojaczki:loveu::loveu: Mamusia Was włóczyła 2 dni po imrezkach i teraz są tego efekty:evil_lol::evil_lol::eviltong: Ale ta mamusia tez zachorowala wiec sie na niej tez zemscilo hihi Quote
Gosiapk Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Pegaza napisał(a):Ale ta mamusia tez zachorowala wiec sie na niej tez zemscilo hihi Dobrze jej tak :diabloti: ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Na mnie się zemściło???:evil_lol: przecież ja zdrowa jestem:lol: Dziewczynki coraz lepiej:multi: Ja tylko na chwilkę powiedzieć, że Tequilka już po zabiegu:multi: Quote
andegawenka Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a): Ja tylko na chwilkę powiedzieć, że Tequilka już po zabiegu:multi: Maleństwo cierpi:angryy: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Już nie cierpi;) niedługo jedziemy po nią! :multi: Quote
monia&nero Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Super, że trojaczki już lepiej się czują! Dużo głasków dla nich :) Quote
Pegaza Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Na mnie się zemściło???:evil_lol: przecież ja zdrowa jestem:lol: Dziewczynki coraz lepiej:multi: Ja tylko na chwilkę powiedzieć, że Tequilka już po zabiegu:multi: To ja nie wiem jak ja Cie czytam myslalam ze one i Ty..heh ale wybacz ostatnio nie dosypiam wiec moze tez mysle nie tak jak powinnam;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Bo Ty chciałaś powiedzieć, że ja mam chorą głowę tak?:stupid::stupid::roflt: Quote
Gosiapk Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Na mnie się zemściło???:evil_lol: przecież ja zdrowa jestem:lol: Kto mówił o zdrowiu fizycznym?;) :D Quote
Gosiapk Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Bo Ty chciałaś powiedzieć, że ja mam chorą głowę tak?:stupid::stupid::roflt: Gdzie tam! Kto by śmiał. :siara: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Hehehe, no na pewno nie Ty prawda? :D:D:D Quote
taxelina Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Super wiadomosci ze trojka sie lepiej czuje :loveu: Quote
Gosiapk Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Hehehe, no na pewno nie Ty prawda? :D:D:D No co Ty! Przecież ja anioł jestem ... taki z różkami :diabloti: Quote
monia&nero Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Witam porannie :) Milego dnia i zdrówka dla laseczek :) Quote
zozolina Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Witamy sie ,jak samopoczucie?miłego dnia:multi: Quote
mshume Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Hej wszystkim, no i mamy zimę ;) Zozolina, załóż galerię swoim pannom :) Quote
zozolina Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Założe a jak,tylko znajde kabel do tel....:angryy: Quote
Recommended Posts