Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee'](...)
Wiki była głodzona całe życie - u mnie jest 2 miesiące z hakiem, więc całego jej 5letniego życia nie nadrobię:shake: ma czasami problem z brzusiem, ale już coraz rzadziej :multi: jadła nieregularnie i rzadko, więc wiesz trzeba czasu:roll: [/quote]

Głodzona?! co za okrutni ludzie ją mieli. Głodzić zwierzaka! Ja chyba ograniczona jestem, bo nie mogę pojąć czegoś takiego, choć z całkami i macierzami sobie radzę. Może mam zespół Aspargera?

[quote] Sabinko były fotki, gdzie Gremlinków było więcej:evil_lol: a jak tu ktoś powiedział w śniegu to w ogóle nie było by ich widać:diabloti:[/quote]

Bo to nie są żadne Gremlinki tylko krety śnieżne ;) to i spod śniegu nie widać by ich było.

Posted

Widzisz Gosiu ja też nie rozumiem...:roll: a jednak, była głodzona już jako szczenię, tak jak Dee, widać to po niedorozwiniętym szkielecie:placz:

Taaa, krety co na widok otwartych drzwi uciekają pod kordłę:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Widzisz Gosiu ja też nie rozumiem...:roll: a jednak, była głodzona już jako szczenię, tak jak Dee, widać to po niedorozwiniętym szkielecie:placz: [/quote]

łoj, niedobrze :( Nic na zdjęciach nie widać. Myślałam, że jest zdrowa biduleczka.

[quote] Taaa, krety co na widok otwartych drzwi uciekają pod kordłę:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]
Twoje też? :D

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Zuziu nie mam zdjęć:roll: Przykro mi:roll:

Gosiu dokładnie moje też:evil_lol::evil_lol:
Wiki będzie zdrowa...:loveu:[/QUOTE]
Będzie :loveu::loveu::loveu:
Przecież jest u Ciebie:calus:

Posted

A ja Wam napiszę, że Tequilka lubi biegać po śnieżku (oczywiście po odśnieżonym ;) ) Sama nie chce wychodzić do ogrodu, muszę się ubierać i wyjść z nią ale wtedy nie jest trzęsącą się kupką nieszczęścia tylko radośnie biega, wącha itp. Trzyma się blisko mnie. Załatwia się w ogrodzie, choć raczej nie sygnalizuje wyraźnie że chce wyjść, poprostu wychodzimy z nią co 3-4 godziny (noc przesypia całą). Tylko 2 razy zrobiła siusiu na podkład - to było rano nim zdążyłam się ubrać i z nią wyjść, a raz poza podkładem.

Posted

grzeczna i dobrze wychowana dama ;)[quote name='Agnieszka Co.']A ja Wam napiszę, że Tequilka lubi biegać po śnieżku (oczywiście po odśnieżonym ;) ) Sama nie chce wychodzić do ogrodu, muszę się ubierać i wyjść z nią ale wtedy nie jest trzęsącą się kupką nieszczęścia tylko radośnie biega, wącha itp. Trzyma się blisko mnie. Załatwia się w ogrodzie, choć raczej nie sygnalizuje wyraźnie że chce wyjść, poprostu wychodzimy z nią co 3-4 godziny (noc przesypia całą). Tylko 2 razy zrobiła siusiu na podkład - to było rano nim zdążyłam się ubrać i z nią wyjść, a raz poza podkładem.[/QUOTE]

Posted

[quote name='Agnieszka Co.']A ja Wam napiszę, że Tequilka lubi biegać po śnieżku (oczywiście po odśnieżonym ;) ) Sama nie chce wychodzić do ogrodu, muszę się ubierać i wyjść z nią ale wtedy nie jest trzęsącą się kupką nieszczęścia tylko radośnie biega, wącha itp. Trzyma się blisko mnie. Załatwia się w ogrodzie, choć raczej nie sygnalizuje wyraźnie że chce wyjść, poprostu wychodzimy z nią co 3-4 godziny (noc przesypia całą). Tylko 2 razy zrobiła siusiu na podkład - to było rano nim zdążyłam się ubrać i z nią wyjść, a raz poza podkładem.[/QUOTE]
Cudowne wieści.
Jest taka śliczna i delikatna:loveu:.Ach...

Posted

[quote name='Agnieszka Co.']A ja Wam napiszę, że Tequilka lubi biegać po śnieżku (oczywiście po odśnieżonym ;) ) Sama nie chce wychodzić do ogrodu, muszę się ubierać i wyjść z nią ale wtedy nie jest trzęsącą się kupką nieszczęścia tylko radośnie biega, wącha itp. Trzyma się blisko mnie. Załatwia się w ogrodzie, choć raczej nie sygnalizuje wyraźnie że chce wyjść, poprostu wychodzimy z nią co 3-4 godziny (noc przesypia całą). Tylko 2 razy zrobiła siusiu na podkład - to było rano nim zdążyłam się ubrać i z nią wyjść, a raz poza podkładem.[/QUOTE]

Na podkład? To super. A to 3 siu, było obok podkładu, czy gdzieś zupełnie w innym miejscu?

Posted

[B][I][SIZE="5"][COLOR="darkorchid"]Zapraszam na bazarek z pięknymi Kartkami na Walentynki! :loveu:[/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/221036-Ręcznie-robione-KARTKI-WALENTYNKOWE-dla-Ukochanej-Osoby!-Do-28.01.-ZAPRASZAM-WARTO[/url]![/B]