Paulinka10 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 podwójny.................................... Quote
Paulinka10 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 No troche go upaśli,on tylko jęknie a cała kolejka stoi żeby mu dać amciu......a nie dość że kwadratowy to jeszcze bez zębów.....ale ma swój urok:eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Heheheh;) cóż, miłość też bywa szkodliwa:D Quote
Gosiapk Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Agnieszka Co.'] (...) Sępiary :)[/QUOTE] Ja to nazywam psią inteligencją :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'](...) Wiki była głodzona całe życie - u mnie jest 2 miesiące z hakiem, więc całego jej 5letniego życia nie nadrobię:shake: ma czasami problem z brzusiem, ale już coraz rzadziej :multi: jadła nieregularnie i rzadko, więc wiesz trzeba czasu:roll: [/quote] Głodzona?! co za okrutni ludzie ją mieli. Głodzić zwierzaka! Ja chyba ograniczona jestem, bo nie mogę pojąć czegoś takiego, choć z całkami i macierzami sobie radzę. Może mam zespół Aspargera? [quote] Sabinko były fotki, gdzie Gremlinków było więcej:evil_lol: a jak tu ktoś powiedział w śniegu to w ogóle nie było by ich widać:diabloti:[/quote] Bo to nie są żadne Gremlinki tylko krety śnieżne ;) to i spod śniegu nie widać by ich było. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Widzisz Gosiu ja też nie rozumiem...:roll: a jednak, była głodzona już jako szczenię, tak jak Dee, widać to po niedorozwiniętym szkielecie:placz: Taaa, krety co na widok otwartych drzwi uciekają pod kordłę:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 A dasz dziś na dobranoc jakieś zdjęcie tych śnieżnych krecików:loveu: Quote
Gosiapk Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Widzisz Gosiu ja też nie rozumiem...:roll: a jednak, była głodzona już jako szczenię, tak jak Dee, widać to po niedorozwiniętym szkielecie:placz: [/quote] łoj, niedobrze :( Nic na zdjęciach nie widać. Myślałam, że jest zdrowa biduleczka. [quote] Taaa, krety co na widok otwartych drzwi uciekają pod kordłę:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Twoje też? :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Zuziu nie mam zdjęć:roll: Przykro mi:roll: Gosiu dokładnie moje też:evil_lol::evil_lol: Wiki będzie zdrowa...:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Zuziu nie mam zdjęć:roll: Przykro mi:roll: Gosiu dokładnie moje też:evil_lol::evil_lol: Wiki będzie zdrowa...:loveu:[/QUOTE] Będzie :loveu::loveu::loveu: Przecież jest u Ciebie:calus: Quote
Agnieszka Co. Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 A ja Wam napiszę, że Tequilka lubi biegać po śnieżku (oczywiście po odśnieżonym ;) ) Sama nie chce wychodzić do ogrodu, muszę się ubierać i wyjść z nią ale wtedy nie jest trzęsącą się kupką nieszczęścia tylko radośnie biega, wącha itp. Trzyma się blisko mnie. Załatwia się w ogrodzie, choć raczej nie sygnalizuje wyraźnie że chce wyjść, poprostu wychodzimy z nią co 3-4 godziny (noc przesypia całą). Tylko 2 razy zrobiła siusiu na podkład - to było rano nim zdążyłam się ubrać i z nią wyjść, a raz poza podkładem. Quote
mshume Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 grzeczna i dobrze wychowana dama ;)[quote name='Agnieszka Co.']A ja Wam napiszę, że Tequilka lubi biegać po śnieżku (oczywiście po odśnieżonym ;) ) Sama nie chce wychodzić do ogrodu, muszę się ubierać i wyjść z nią ale wtedy nie jest trzęsącą się kupką nieszczęścia tylko radośnie biega, wącha itp. Trzyma się blisko mnie. Załatwia się w ogrodzie, choć raczej nie sygnalizuje wyraźnie że chce wyjść, poprostu wychodzimy z nią co 3-4 godziny (noc przesypia całą). Tylko 2 razy zrobiła siusiu na podkład - to było rano nim zdążyłam się ubrać i z nią wyjść, a raz poza podkładem.[/QUOTE] Quote
RUDA ZUZIA Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Agnieszka Co.']A ja Wam napiszę, że Tequilka lubi biegać po śnieżku (oczywiście po odśnieżonym ;) ) Sama nie chce wychodzić do ogrodu, muszę się ubierać i wyjść z nią ale wtedy nie jest trzęsącą się kupką nieszczęścia tylko radośnie biega, wącha itp. Trzyma się blisko mnie. Załatwia się w ogrodzie, choć raczej nie sygnalizuje wyraźnie że chce wyjść, poprostu wychodzimy z nią co 3-4 godziny (noc przesypia całą). Tylko 2 razy zrobiła siusiu na podkład - to było rano nim zdążyłam się ubrać i z nią wyjść, a raz poza podkładem.[/QUOTE] Cudowne wieści. Jest taka śliczna i delikatna:loveu:.Ach... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Aguś to cudownie:loveu: Frida też czasami na podkład siku robi, ale ogólnie na polko chodzi z drugim psiakiem:loveu: super pieski z nich:multi: Miłego dnia życzymy:grins: Quote
monia&nero Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Witanko! Jeszcze tylko dwa poranne wstawania i weekend :) Pozdrawiamy i milego dzionka życzymy! Quote
Agnieszka Co. Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='monia&nero']Witanko! Jeszcze tylko dwa poranne wstawania i weekend :) Pozdrawiamy i milego dzionka życzymy![/QUOTE] jakie to pocieszające :) Quote
RUDA ZUZIA Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 I ja przylatuję się przywitać:lol: [URL="http://smajliki.ru/smilie-188093991.html"][IMG]http://s2.rimg.info/5181761390203414882ecf9a49ae658d.gif[/IMG][/URL] Miłego dzionka:lol: Quote
Agnieszka Co. Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Oj Zuziu - w pięknym stylu przyleciałaś :) Quote
RUDA ZUZIA Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Daleko mam z Poznania ale czego się nie robi dla trojaczków:evil_lol: Co słychać w Twoim stadzie i jak Tequilka? Quote
Gosiapk Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='Agnieszka Co.']A ja Wam napiszę, że Tequilka lubi biegać po śnieżku (oczywiście po odśnieżonym ;) ) Sama nie chce wychodzić do ogrodu, muszę się ubierać i wyjść z nią ale wtedy nie jest trzęsącą się kupką nieszczęścia tylko radośnie biega, wącha itp. Trzyma się blisko mnie. Załatwia się w ogrodzie, choć raczej nie sygnalizuje wyraźnie że chce wyjść, poprostu wychodzimy z nią co 3-4 godziny (noc przesypia całą). Tylko 2 razy zrobiła siusiu na podkład - to było rano nim zdążyłam się ubrać i z nią wyjść, a raz poza podkładem.[/QUOTE] Na podkład? To super. A to 3 siu, było obok podkładu, czy gdzieś zupełnie w innym miejscu? Quote
Gosiapk Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='deer_1987']Milej srody! :loveu:[/QUOTE] Dziękuję ciociu Deer :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Zapraszam:loveu: [url]http://www.dogomania.pl/threads/221342-Tequilka-mikro-chihuahua-szuka-kochaj%C4%85cego-domku?p=18425904#post18425904[/url] Quote
Pegaza Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Wpadlam sie przywitac :) i musze myknac na chwile wroce za chwile..;) Quote
Lili8522 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [B][I][SIZE="5"][COLOR="darkorchid"]Zapraszam na bazarek z pięknymi Kartkami na Walentynki! :loveu:[/COLOR][/SIZE][/I][/B] [B] [url]http://www.dogomania.pl/threads/221036-Ręcznie-robione-KARTKI-WALENTYNKOWE-dla-Ukochanej-Osoby!-Do-28.01.-ZAPRASZAM-WARTO[/url]![/B] Quote
Recommended Posts