andegawenka Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Jaki prosiak:evil_lol: Słodkie Maleństwo, to podziękowanie że dałaś ciepłe miejsce tylu pieskom...:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']I jeszcze:eviltong: Cudo:loveu:Ale ma minki:loveu::loveu: Ja ją chcę:placz::eviltong: Quote
Pegaza Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Czolem.. jezorek ma faktycznie mega dlugi mogla by nimi muszki lapac;) jak ta mucha tse-tse hehe no jak sie tu ruszyc jak tyle psiakow na kolanach hehe http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/IMGP0539.jpg Quote
Kasi i Lena Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/IMGP0550.jpg Ale fajne leżą i wszystkie się mieszczą:D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Andegawenko nie tylko ja :loveu: moja Mami też:loveu: Ruda Zuziu proszę bardzo:diabloti: kiedy wpadasz?:eviltong: Pegazko to mega złodziejski jęzor:evil_lol: Nie da się ruszyć... ale to takie miłe:loveu: Kasiu myślę, że jeszcze bym upchała jedną:eviltong::lol: Quote
Pegaza Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Taa przysmaki to pewnie ma pierwsza w pyszczku heh no wiem wiem moje nieraz tez spia obok lub na mnie a tu trzeba im przerwac drzemke i serce boli heh Quote
RUDA ZUZIA Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Andegawenko nie tylko ja :loveu: moja Mami też:loveu: Ruda Zuziu proszę bardzo:diabloti: kiedy wpadasz?:eviltong: Kasiu myślę, że jeszcze bym upchała jedną:eviltong::lol: Jejku ZARAZ:evil_lol: Już widzę jak byś dała:eviltong: A kiedy upychasz następną??????:evil_lol: Quote
Casablanca Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Zaglądamy tylko, witamy się i mówimy, że psiaczki piękne :) Quote
Igiełka Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Chcę zgłosić że warto było czekać na foty :loveu: wyluzowane, zgrane towarzystwo :loveu: A te jęzorki to dla nas wiernych Cioteczek niemożliwe hihi :evil_lol: pewnie Pańcia podpadła :eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Zuziu czekaliśmy całą noc, Chiquitka wyprawkę miała gotową i co??????:placz: Popłakała się, bo nie przyjechałaś:diabloti: Upcham jak będę u Mami :loveu: Mam u niej do wyboru dwójkę:diabloti: Cześć Casablanka:evil_lol: Igiełko bardzo nam miło:loveu: a Chiqulinka to jęzor pokazuje Wam:evil_lol: Bo ciągle tylko paparazzi koło niej gonią, żeby Cioteczką zdjęcia pokazać:diabloti: Dzięki Monia:p A w ogóle to czy ja wspominałam, że to zdjęcia z aparatu mojej Mami? Mój odmówił posłuszeństwa... Widzicie jakie poświęcenie???:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Mam jeszcze kilka zdjęć:loveu: jedno jest rozbrajające, ale nie teraz... nie wszystko naraz:diabloti: Miłego dnia:calus::Rose: Quote
andegawenka Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Mam jeszcze kilka zdjęć:loveu: jedno jest rozbrajające, ale nie teraz... nie wszystko naraz:diabloti: Pięknie:p:-x Quote
sabinka40 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 odwiedziłam myszki i fotki superaśne:loveu:, dawaj dalej, dawaj bo chce wiecej:multi: Buzki i mizianki dla śliczności:loveu::loveu::loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']A kto to ?:D To MOJA Czikunia:eviltong: Nie przyjechałam bo mi dzieci samochód skasowały. Na szczęście nic im się nie stało:lol: Daj jeszcze zdjęcia :mad:Nie bądź skąpiradło:eviltong: Quote
Paulinka10 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 A ja lubie oglądać takie seriale:eviltong:a w dodatku mój mężuś ogląda zemną,wczoraj nawet ostro wymienialiśmy poglądy na temat zdrady której dopuścił sie Andrzej:evil_lol: A dziewczynki pięknie razem wyglądają:loveu:jak ja bym chciała żeby moje tak bliziutko siebie spały:-(ale ostatnio stosuje sie troche do Twoich rad i zmuszam ich do miłości:diabloti:,i jakoś więcej sie ze sobą bawią:multi: Quote
KASIA&TOSIA Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Fantastyczne fotki:)) niezła ta banda maleńkich ślicznotek i jednego księciunia :)) a co do spania to Tosia uwielbia tak spać i oglądać tv.... Quote
monia&nero Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Dee i Wiki razem wygladają jak takie słodziaszcze pluszaczki :) Słodko Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 WAŻNE Chihuahua psiaki 1 rok - 3 lata poszukiwane DT/DS. PW poważne propozycje piszcie do Mshume! Quote
andegawenka Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']WAŻNE Chihuahua psiaki 1 rok - 3 lata poszukiwane DT/DS. PW poważne propozycje piszcie do Mshume! Mojego syna teść posiada grzywacza, namawiałam go na drugiego ....nie chciał:-( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Dobrze, że nie jesteś obojętna! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Nie wiem, ale raczej okolice Wawy będą do adopcji. Musisz pisać do Mshume. Quote
Recommended Posts