Bgra Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Zdjęcie z dzisiaj rana pod tytułem 'Ale jestem zarośnięta :evil_lol:' [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/228/img201208121018590.jpg/"][IMG]http://img228.imageshack.us/img228/1831/img201208121018590.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL="http://imageshack.us"]ImageShack.us[/URL][/QUOTE] Lili zarośnięta czy nie tak samo urocza:)no ale jak na wakacje to musi wymiatać:loveu: Quote
phase Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='Lili8522'] moja maleńka dostanie za niedługo bluzę mam nadzieję że dobry rozmiar zamówiłam hihi ;) No i we wtorek wybieramy się do fryzjera na nowe image :evil_lol: Pozdrawiamy :loveu:[/QUOTE] To dawaj foteczki i w bluzie oraz w nowym 'imidżu'. :evil_lol: A Baster przytył? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Zarośnięta.. zarośnięta... a kucyczka jak nie było tak nie ma:eviltong: Quote
Igiełka Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 my też odwiedzamy i buziaki przesyłamy :) :) a co do kucyka to racja obiecanki- cacanki hehe :) Quote
necianeta89 Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 A kiedy jedziecie na wakacje? kurde, spacer trzeba zorganizować, tylko kiedy ja będę miała wolne :placz: Quote
Lili8522 Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 (edited) [/QUOTE] Lili zarośnięta czy nie tak samo urocza:)no ale jak na wakacje to musi wymiatać:loveu:[/QUOTE] Mamy jeszcze nadzieję że będzie pogoda i musi jej trochę chłodniej być :razz: A wymiatać musi :loveu: [quote name='phase']To dawaj foteczki i w bluzie oraz w nowym 'imidżu'. :evil_lol: A Baster przytył?[/QUOTE] Dam, dam ;) Basterek nie przytył :shake: dalej 22 kg..... [quote name='Chiquita&DeeDee']Zarośnięta.. zarośnięta... a kucyczka jak nie było tak nie ma:eviltong:[/QUOTE] [B]! Kucyka nie ma i nie będzie ! [/B]:lol::mad: [quote name='Igiełka']my też odwiedzamy i buziaki przesyłamy :) :) a co do kucyka to racja obiecanki- cacanki hehe :)[/QUOTE] Witamy Igiełko :loveu: ja nic nie obiecuje! Oznajmiam wszem i wobec że Lila będzie pieskiem BEZ kucyka to Ciocia Rami sieje tutaj kucykowy zamęt :mad: [quote name='necianeta89']A kiedy jedziecie na wakacje? kurde, spacer trzeba zorganizować, tylko kiedy ja będę miała wolne :placz:[/QUOTE] Za tydzień i jeden dzień :evil_lol: czas tyka.... :razz: (jutro masz wolne....) _________________________________________________ Wczoraj mieliśmy dzień piękności :razz: Dzieciaczki pachnące i czyściutkie aż miło :loveu: Edited August 14, 2012 by Lili8522 Quote
Lili8522 Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Ale pięknie...:loveu: Aż Wam zazdroszczę, a psiaki widać szczęśliwe:multi: Quote
Bgra Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 pogoda piękna,duża wanna wody jest,piaskownica też ogromna,jeszcze można w niej patyka znaleźć :evil_lol:tu nawet manny z nieba nie brakuje:loveu: czekamy na więcej zdjęć:) Quote
Vilena Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 http://img585.imageshack.us/img585/5328/dscn0368a.jpg Piaskowy nochal :loveu: Quote
Patik Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/803/dscn0188m.jpg/ łysolek:loveu: http://img585.imageshack.us/img585/5328/dscn0368a.jpg nochal:loveu: Quote
phase Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Witamy się z Żabulką u naszych kochanych kolegów i koleżanek oczywiście, pamiętamy o Was. :) I czekamy. :) Quote
Lili8522 Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Dziękujemy za odwiedzinki! U Nas jest cudnie :loveu: Szkoda że za 2 dni wyjeżdżamy :-( A zdjęć mamy tyle że sama jeszcze wszystkich nie obejrzałam hi hi :evil_lol: będzie co wklejać ;) Quote
phase Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 No to super! Korzystajcie z tych 2 dni i wracajcie z fotkami! :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Wyjazd najgorszy;) Czekamy na zdjęcia:multi: Quote
Lili8522 Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 My już wróciliśmy do rzeczywistości :) Garstkę zdjęć dzisiaj wstawię, mam nadzieję że jest zauważalna ich nieco lepsza jakość :razz::razz::razz: (dzięki Kochanemu TZ mamy nowy sprzęt :D) Uploaded with ImageShack.us To co lubił robić najbardziej: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Mała przerwa w kopaniu ;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A to jest moje ukochane zdjęcia poprostu je uwielbiam!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: Uploaded with ImageShack.us Quote
Bgra Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 witamy się pięknie:) od razu się rzuciła w oczy jakość zdjęć,świetne:) wszyscy wypoczęci,fajnie tak nad morzem... jak udało się zakopać psiurka :evil_lol::diabloti: maleńka bardzo pracowita była:razz: Quote
Lili8522 Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 phase napisał(a):Zadowolone, uśmiechnięte pychole. :) I bardzo zmęczone :evil_lol: Bgra napisał(a):witamy się pięknie:) od razu się rzuciła w oczy jakość zdjęć,świetne:) wszyscy wypoczęci,fajnie tak nad morzem... jak udało się zakopać psiurka :evil_lol::diabloti: maleńka bardzo pracowita była:razz: Witamy :multi: Nad morzem cudnie............ Maleńka i Basterek kopali takie dziury że ho ho ale to w dalszych zdjęciach :D Niestety młody 2 kg stracił :roll::-( Quote
Bgra Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Maleńka cudna,jeszcze cudniejsza niż zawsze:loveu:a to ostatnie zdjęcie...to jej spojrzenie powala:loveu::loveu::loveu: nie bardzo się znam,ale ta strata wagi powinna martwić od szczenięctwa miał niedowagę?czy dopiero jak podrósł? trzeba go chyba dobrze zdiagnozować i wtedy spać spokojnie jak okaże się,że ten typ tak ma:lol: Quote
necianeta89 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Aga! :diabloti: środa czy wtorek? Wpadam na kawę z Atomem :diabloti: Quote
Lili8522 Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 [quote name='Bgra']Maleńka cudna,jeszcze cudniejsza niż zawsze:loveu:a to ostatnie zdjęcie...to jej spojrzenie powala:loveu::loveu::loveu: nie bardzo się znam,ale ta strata wagi powinna martwić od szczenięctwa miał niedowagę?czy dopiero jak podrósł? trzeba go chyba dobrze zdiagnozować i wtedy spać spokojnie jak okaże się,że ten typ tak ma:lol: Zobaczysz Ciocia jak pływała w morzu :mdleje: to dopiero szał :D On jak podrósł to co traci kilogramy... Ale może temu że on gonił, gonił gonił i gonił............ [quote name='necianeta89']Aga! :diabloti: środa czy wtorek? Wpadam na kawę z Atomem :diabloti: No nie wierze................. Kto się odezwał.......... Nie dobra Ciocia co Nam nawet szczęśliwej podróży nie życzyła :mad: Poproszę środę :D Quote
Recommended Posts