magdyska25 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 no proszę mnie tutaj strofuje, że 2 fotki to za mało a Lili gdzie u Ciebie nowości? ;) Quote
Igiełka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 A przyszłam sobie w odwiedziny :loveu: i przesyłam ciepłe mysli dla suni co by na pleckach zniknęło i do zdrowia szybko wracała :) Lili wymiziaj ode mnie zwierzaki :) Quote
Lili8522 Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Patik napisał(a):Trzymamy kciuki na pewno wszystko będzie dobrze ;) Dziękujemy :loveu: Bgra napisał(a):mam nadzieję,że wszystko łokej:loveu:kusiole ślemy:loveu: łokej, łokej jeszcze żadnego zabiegu nie było uf uf uf dziękujemy za kusiole :loveu: magdyska25 napisał(a):no proszę mnie tutaj strofuje, że 2 fotki to za mało a Lili gdzie u Ciebie nowości? ;) Madziu ja sobie wypraszam, jak dodaje fotki to po 15-20 a Ty obiecujesz i tylko 2 są!!!! :angryy: I co i co i co? :evil_lol: Igiełka napisał(a):A przyszłam sobie w odwiedziny :loveu: i przesyłam ciepłe mysli dla suni co by na pleckach zniknęło i do zdrowia szybko wracała :) Lili wymiziaj ode mnie zwierzaki :) Igiełeczkko Witamy, Witamy, dziękujemy - psiaczki już wymiziane :) U Nas po staremu, przygotowuje sie psychicznie do kastracji Basterka :evil_lol: i muszę się wybrać na kontrolę z oczkami Lilusi..... Jeszcze będziemy sterylizować 8 - letnią Goldenkę moich rodziców co też spędza mi sen z powiek... :roll: Wieczory teraz zimne to leniwie grzejmy się w łóżeczku no i mija dzień za dniem... :) Quote
necianeta89 Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 chciałaś ciasteczka to masz :diabloti: Quote
magdyska25 Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 phi. bo u mnie Kochana zoo jest (jak dobrze wiesz) i wolę skupić się na tym domowym zoo niż fotki pstrykać, potem wybierać i wklejać. cała masa czasu się na to schodzi. Bodajże przedwczoraj pstrykałam zdjęcia kici (m.in. potrzebne fajne do ogłoszeń).... a teraz kiedy już wracamy z pracy do domu to już ciemno jest... Quote
necianeta89 Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Dziewczęta, ja mam do was skromną malutką prośbę, czy mogę prosić osoby które posiadają FB o zalajkowanie tej strony i udostępnienie by poszła w eter ? Bardzo dziękuje.. (btw, do wygrania jedna z 3 darmowych metamorfoz ;) ) https://www.facebook.com/pages/agnessfashionpl/322411821135475 Quote
Lili8522 Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 necianeta89 napisał(a):chciałaś ciasteczka to masz :diabloti: Te ciastka stają się moją zmorą :evil_lol: magdyska25 napisał(a):phi. bo u mnie Kochana zoo jest (jak dobrze wiesz) i wolę skupić się na tym domowym zoo niż fotki pstrykać, potem wybierać i wklejać. cała masa czasu się na to schodzi. Bodajże przedwczoraj pstrykałam zdjęcia kici (m.in. potrzebne fajne do ogłoszeń).... a teraz kiedy już wracamy z pracy do domu to już ciemno jest... Oj już się tak nie tłumacz, ja zawsze wklejam zdjęcia w pracy i ani chwili nie marnuje :eviltong: Teraz u mnie będzie też mniej zdjęć bo idzie zima i ciemno..... a ja po ciemku nie umiem zdjęć robić :placz: Quote
magdyska25 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 w pracy!!! pięknie! w pracy się pracuje prawda ? ;) teoretycznie nie mogę niczego wrzucać na pracowniczy komp/ Quote
Lili8522 Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 magdyska25 napisał(a):w pracy!!! pięknie! w pracy się pracuje prawda ? ;) teoretycznie nie mogę niczego wrzucać na pracowniczy komp/ Teoretycznie w pracy się pracuje :D Aleeeeeeeee własnie dlatego po co marnować czas w domu jak można w pracy :diabloti: teraz się wydało czemu wrzucam tak dużo zdjęć hi hi hi :evil_lol: Quote
Lili8522 Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 A dzisiaj mija rok... rok temu o tej porze jeszcze żyłeś Xesosku... za kilka godzin będzie rok... kiedy Cię nie ma... Myślałam że mogę już myśleć o tym dniu bez emocji... Ale ryczę jak bóbr... :-( Tak mi przykro że nie możesz być z Nami... przepraszam.... :-( Quote
phase Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Xedosku http://imageshack.us/a/img716/5934/dsc09273a.jpg ech... :( Quote
magdyska25 Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Bardzo mi przykro Lili....dopiero i AŻ rok..... Quote
Lili8522 Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 [quote name='phase']Xedosku http://imageshack.us/a/img716/5934/dsc09273a.jpg ech... :( [quote name='magdyska25']Bardzo mi przykro Lili....dopiero i AŻ rok..... Dziękuję Wam że zajrzałyście do Nas w TYM dniu... jest to nie do uwierzenia że to rok.... jak ten czas szybko leci :shake: ehh... A teraz pochwalę się nowym nabytkiem :cool3: takie o mamy nowe szeleczki: (oczywiście opieram przednie łapki na nodze mamusi żebym lepiej widziała :cool3:) Uploaded with ImageShack.us Quote
phase Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 No pięknie, pięknie się maleństwo prezentuje w nowym zakupie. :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Jejku już rok :roll: ['] Piękny Xedosik pozostanie na zawsze w naszej pamięci! A nowy zakup piękny, pasuje Lili :) Quote
magdyska25 Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 szelki- no nie pogadasz. pierwsza klasa ;) my się przymierzamy do kupna jakiś światełek czy obroży (sztuk 4), żeby w wieczorny spacer było widać psy bo teraz posługujemy się latarką. Quote
necianeta89 Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 magdyska25 napisał(a):szelki- no nie pogadasz. pierwsza klasa ;) my się przymierzamy do kupna jakiś światełek czy obroży (sztuk 4), żeby w wieczorny spacer było widać psy bo teraz posługujemy się latarką. wystarczy kupić takie opaski dla biegaczy lub rowerzystów z diodami, świecą chyba na czerwono, są na rzepy a dają ostre i widoczne światło. psom ono nie przeszkadza:) Quote
Lili8522 Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 phase napisał(a):No pięknie, pięknie się maleństwo prezentuje w nowym zakupie. :) A no, chociaż jej to chyba wszystko jedno :diabloti: Bgra napisał(a): przykro mi bardzo:(jak ten czas... Dziękujemy Ciociu.... Chiquita&DeeDee napisał(a):Jejku już rok :roll: ['] Piękny Xedosik pozostanie na zawsze w naszej pamięci! A nowy zakup piękny, pasuje Lili :) Nie da się go zapomnieć...... To Nasz Kochana Taks stworzyła takie cudo :loveu: magdyska25 napisał(a):szelki- no nie pogadasz. pierwsza klasa ;) my się przymierzamy do kupna jakiś światełek czy obroży (sztuk 4), żeby w wieczorny spacer było widać psy bo teraz posługujemy się latarką. U Nas też jak psy polecą w ogród to nic a nic nie widać :roll: necianeta89 napisał(a):wystarczy kupić takie opaski dla biegaczy lub rowerzystów z diodami, świecą chyba na czerwono, są na rzepy a dają ostre i widoczne światło. psom ono nie przeszkadza:) Dobry pomysł :) ______________________________________________________ W niedzielę byliśmy na jesiennym spacerku ale... nie wziełam aparatu :oops::oops::oops: spotkaliśmy pięknego chłopczyka rottweilera... :loveu: ahhhh.... jeszcze będziemy mieli takie cudo! No i jutro synek jedzie na ciachanie jajeczek... :shock: czuje że może być niezły cyrk jak go zacznie coś rwać i boleć PO.... bo on taki wrażliwy panikarz... :help1: (obym się myliła ;) ) Quote
Bgra Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 a tu nawet sobie miejsca po jajeczkach nie poliże:-(biedaczek mam nadzieję,że nie będzie tak znowu bolało,trzymam kciuki a się dużych pieseczków boję,jakoś tak mam od kiedy"rzucił" się na mnie wielki pies:diabloti:miałam z 5 lat i kanapkę w łapce:diabloti: strach pozostał Quote
Lili8522 Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 Bgra napisał(a):a tu nawet sobie miejsca po jajeczkach nie poliże:-(biedaczek mam nadzieję,że nie będzie tak znowu bolało,trzymam kciuki a się dużych pieseczków boję,jakoś tak mam od kiedy"rzucił" się na mnie wielki pies:diabloti:miałam z 5 lat i kanapkę w łapce:diabloti: strach pozostał Dam znać jak poszło :cool3: Zapomniałam nappisać że wczoraj byliśmy u weta badać Goldenkę - Korę przed sterylką i Lilusia też jechała na oględziny oczek, z oczkami, spojówkami i żyłkami w środku już lepiej lecz wyciek z oczków jest nadal na razie dalej kropimy i zabiegu nie robimy uf ;) Oj Ciocia ja do obcych dużych psów przy pierwszym spotkaniu też czuję refleks ;) ale kocham i uwielbiam duże potwory :D chodź dużo kłopotów z nimi :( Quote
Bgra Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 nie miałam nigdy dużego psa, jak się go chowa od dziecięctwa to i strachu nie ma:evil_lol:ale ja bym za bardzo rozpuściła jak te moje dwa szkraby:eviltong:juz widzę amstafa co to nie chce iść dalej,tyko ... no...weź na rączki;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Ojojoj... też myślę, że będzie cyrk :evil_lol: ale oczywiście obym się myliła;) Przyjdzie czas na rottka - co nie zmienia faktu, że o Xedosiku będziemy pamiętać - do dziś żałuję, że nie zdążyłam go poznać na żywo. Quote
Lili8522 Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 Bgra napisał(a):nie miałam nigdy dużego psa, jak się go chowa od dziecięctwa to i strachu nie ma:evil_lol:ale ja bym za bardzo rozpuściła jak te moje dwa szkraby:eviltong:juz widzę amstafa co to nie chce iść dalej,tyko ... no...weź na rączki;) masz rację jak się ma od małego to później nie ma się czego bać ;) hi hi hi już to widzę jakby to to wielkie było rozpieszczone :diabloti: i Ciocia Bgra z amstafem na rączkach do domu :evil_lol: Chiquita&DeeDee napisał(a):Ojojoj... też myślę, że będzie cyrk :evil_lol: ale oczywiście obym się myliła;) Przyjdzie czas na rottka - co nie zmienia faktu, że o Xedosiku będziemy pamiętać - do dziś żałuję, że nie zdążyłam go poznać na żywo. tfu tfu, myl się myl ;) Xedosik jest niezastąpiony.... :loveu: no tak... nie zdążyłaś i żałuj oj żałuj ... Ale teraz moje dzieci znasz :diabloti: chodź Bastera na żywo widziałaś jak był jeszcze gówniarzem :evil_lol: __________________________________ Młody już u weta.... chciał zjeść kota i dał znać Panu wetowi że mu się nie podoba :diabloti: i dobrze bo zdecydowanie lubi Panie wet :evil_lol: Quote
Recommended Posts