Jump to content
Dogomania

Biała Perełka - Lila ... Kudłate cudo - Bastuś ... Na zawsze w sercu - Xedos...

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patik napisał(a):
Trzymamy kciuki na pewno wszystko będzie dobrze ;)

Dziękujemy :loveu:

Bgra napisał(a):
mam nadzieję,że wszystko łokej:loveu:kusiole ślemy:loveu:

łokej, łokej jeszcze żadnego zabiegu nie było uf uf uf dziękujemy za kusiole :loveu:

magdyska25 napisał(a):
no proszę mnie tutaj strofuje, że 2 fotki to za mało a Lili gdzie u Ciebie nowości? ;)

Madziu ja sobie wypraszam, jak dodaje fotki to po 15-20 a Ty obiecujesz i tylko 2 są!!!! :angryy:
I co i co i co? :evil_lol:

Igiełka napisał(a):
A przyszłam sobie w odwiedziny :loveu: i przesyłam ciepłe mysli dla suni co by na pleckach zniknęło i do zdrowia szybko wracała :)

Lili wymiziaj ode mnie zwierzaki :)

Igiełeczkko Witamy, Witamy, dziękujemy - psiaczki już wymiziane :)

U Nas po staremu, przygotowuje sie psychicznie do kastracji Basterka :evil_lol: i muszę się wybrać na kontrolę
z oczkami Lilusi..... Jeszcze będziemy sterylizować 8 - letnią Goldenkę moich rodziców co też spędza mi sen z powiek... :roll:

Wieczory teraz zimne to leniwie grzejmy się w łóżeczku no i mija dzień za dniem... :)

Posted

phi. bo u mnie Kochana zoo jest (jak dobrze wiesz) i wolę skupić się na tym domowym zoo niż fotki pstrykać, potem wybierać i wklejać. cała masa czasu się na to schodzi. Bodajże przedwczoraj pstrykałam zdjęcia kici (m.in. potrzebne fajne do ogłoszeń)....
a teraz kiedy już wracamy z pracy do domu to już ciemno jest...

Posted

necianeta89 napisał(a):
chciałaś ciasteczka to masz :diabloti:

Te ciastka stają się moją zmorą :evil_lol:

magdyska25 napisał(a):
phi. bo u mnie Kochana zoo jest (jak dobrze wiesz) i wolę skupić się na tym domowym zoo niż fotki pstrykać, potem wybierać i wklejać. cała masa czasu się na to schodzi. Bodajże przedwczoraj pstrykałam zdjęcia kici (m.in. potrzebne fajne do ogłoszeń)....
a teraz kiedy już wracamy z pracy do domu to już ciemno jest...

Oj już się tak nie tłumacz, ja zawsze wklejam zdjęcia w pracy i ani chwili nie marnuje :eviltong:
Teraz u mnie będzie też mniej zdjęć bo idzie zima i ciemno..... a ja po ciemku nie umiem zdjęć robić :placz:

Posted

magdyska25 napisał(a):
w pracy!!! pięknie! w pracy się pracuje prawda ? ;)
teoretycznie nie mogę niczego wrzucać na pracowniczy komp/

Teoretycznie w pracy się pracuje :D Aleeeeeeeee własnie dlatego po co marnować czas w domu
jak można w pracy :diabloti: teraz się wydało czemu wrzucam tak dużo zdjęć hi hi hi :evil_lol:

Posted

A dzisiaj mija rok... rok temu o tej porze jeszcze żyłeś Xesosku... za kilka godzin będzie rok... kiedy Cię nie ma...

Myślałam że mogę już myśleć o tym dniu bez emocji... Ale ryczę jak bóbr... :-(

Tak mi przykro że nie możesz być z Nami... przepraszam....

• :-(

• Posted

[quote name='phase']Xedosku

• http://imageshack.us/a/img716/5934/dsc09273a.jpg ech... :(

• [quote name='magdyska25']Bardzo mi przykro Lili....dopiero i AŻ rok.....

Dziękuję Wam że zajrzałyście do Nas w TYM dniu... jest to nie do uwierzenia że to rok.... jak ten
    czas szybko leci :shake:

ehh...

A teraz pochwalę się nowym nabytkiem :cool3: takie o mamy nowe szeleczki:
    (oczywiście opieram przednie łapki na nodze mamusi żebym lepiej widziała :cool3:)

Uploaded with ImageShack.us

Posted

magdyska25 napisał(a):
    szelki- no nie pogadasz. pierwsza klasa ;)

my się przymierzamy do kupna jakiś światełek czy obroży (sztuk 4), żeby w wieczorny spacer było widać psy bo teraz posługujemy się latarką.

wystarczy kupić takie opaski dla biegaczy lub rowerzystów z diodami, świecą chyba na czerwono, są na rzepy a dają ostre i widoczne światło. psom ono nie przeszkadza:)

Posted

phase napisał(a):
    No pięknie, pięknie się maleństwo prezentuje w nowym zakupie. :)

A no, chociaż jej to chyba wszystko jedno :diabloti:

Bgra napisał(a):

przykro mi bardzo:(jak ten czas...

Dziękujemy Ciociu....

Chiquita&DeeDee napisał(a):
    Jejku już rok :roll: [']
    Piękny Xedosik pozostanie na zawsze w naszej pamięci!
    A nowy zakup piękny, pasuje Lili :)

Nie da się go zapomnieć......
    To Nasz Kochana Taks stworzyła takie cudo :loveu:

magdyska25 napisał(a):
    szelki- no nie pogadasz. pierwsza klasa ;)

my się przymierzamy do kupna jakiś światełek czy obroży (sztuk 4), żeby w wieczorny spacer było widać psy bo teraz posługujemy się latarką.

U Nas też jak psy polecą w ogród to nic a nic nie widać :roll:

necianeta89 napisał(a):
    wystarczy kupić takie opaski dla biegaczy lub rowerzystów z diodami, świecą chyba na czerwono, są na rzepy a dają ostre i widoczne światło. psom ono nie przeszkadza:)

Dobry pomysł :)

W niedzielę byliśmy na jesiennym spacerku ale... nie wziełam aparatu :oops::oops::oops:
    spotkaliśmy pięknego chłopczyka rottweilera... :loveu: ahhhh.... jeszcze będziemy mieli takie cudo!

No i jutro synek jedzie na ciachanie jajeczek... :shock: czuje że może być niezły cyrk jak go zacznie coś rwać i
    boleć PO.... bo on taki wrażliwy panikarz... :help1: (obym się myliła ;) )

Posted

a tu nawet sobie miejsca po jajeczkach nie poliże:-(biedaczek
    mam nadzieję,że nie będzie tak znowu bolało,trzymam kciuki

a się dużych pieseczków boję,jakoś tak mam od kiedy"rzucił" się na mnie wielki pies:diabloti:miałam z 5 lat i kanapkę w łapce:diabloti:
    strach pozostał

Posted

Bgra napisał(a):
    a tu nawet sobie miejsca po jajeczkach nie poliże:-(biedaczek
    mam nadzieję,że nie będzie tak znowu bolało,trzymam kciuki

a się dużych pieseczków boję,jakoś tak mam od kiedy"rzucił" się na mnie wielki pies:diabloti:miałam z 5 lat i kanapkę w łapce:diabloti:
    strach pozostał

Dam znać jak poszło :cool3:
    Zapomniałam nappisać że wczoraj byliśmy u weta badać Goldenkę - Korę przed sterylką
    i Lilusia też jechała na oględziny oczek, z oczkami, spojówkami i żyłkami w środku już lepiej lecz
    wyciek z oczków jest nadal na razie dalej kropimy i zabiegu nie robimy uf ;)

Oj Ciocia ja do obcych dużych psów przy pierwszym spotkaniu też czuję refleks ;)
    ale kocham i uwielbiam duże potwory :D chodź dużo kłopotów z nimi :(

Posted

nie miałam nigdy dużego psa, jak się go chowa od dziecięctwa to i strachu nie ma:evil_lol:ale ja bym za bardzo rozpuściła jak te moje dwa szkraby:eviltong:juz widzę amstafa co to nie chce iść dalej,tyko ... no...weź na rączki;)

Posted

Ojojoj... też myślę, że będzie cyrk :evil_lol: ale oczywiście obym się myliła;)
    Przyjdzie czas na rottka - co nie zmienia faktu, że o Xedosiku będziemy pamiętać - do dziś żałuję, że nie zdążyłam go poznać na żywo.

Posted

Bgra napisał(a):
    nie miałam nigdy dużego psa, jak się go chowa od dziecięctwa to i strachu nie ma:evil_lol:ale ja bym za bardzo rozpuściła jak te moje dwa szkraby:eviltong:juz widzę amstafa co to nie chce iść dalej,tyko ... no...weź na rączki;)

masz rację jak się ma od małego to później nie ma się czego bać ;) hi hi hi już to widzę jakby to to wielkie było
    rozpieszczone :diabloti: i Ciocia Bgra z amstafem na rączkach do domu :evil_lol:

Chiquita&DeeDee napisał(a):
    Ojojoj... też myślę, że będzie cyrk :evil_lol: ale oczywiście obym się myliła;)
    Przyjdzie czas na rottka - co nie zmienia faktu, że o Xedosiku będziemy pamiętać - do dziś żałuję, że nie zdążyłam go poznać na żywo.

tfu tfu, myl się myl ;) Xedosik jest niezastąpiony.... :loveu: no tak... nie zdążyłaś i żałuj oj żałuj ... Ale teraz moje dzieci znasz :diabloti:
    chodź Bastera na żywo widziałaś jak był jeszcze gówniarzem :evil_lol:

Młody już u weta.... chciał zjeść kota i dał znać Panu wetowi że mu się nie podoba :diabloti:
    i dobrze bo zdecydowanie lubi Panie wet :evil_lol: