Jump to content
Dogomania

Biała Perełka - Lila ... Kudłate cudo - Bastuś ... Na zawsze w sercu - Xedos...

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vilena']http://img801.imageshack.us/img801/7594/img201206301604020.jpg
Jaka ślicznotka :loveu:

O! Kto Nas odwiedził :cool3:
Dziękujemy :loveu:

[quote name='Chiquita&DeeDee']Piękne zdjęcia:loveu:
Szczęśliwe pysie!:)

Filmik wstawię jak z naprawy wróci mi komp ;)
Postaram się poprawić - ale nie wiem jak mi to pójdzie:evil_lol:

Oby ten komp jak najszybciej wrócił :)
Poprawiaj się poprawiaj bo tym razem ja będę musiała zrobić 'PROTEST' :evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Vilena']Zaglądam zawsze jak mam chwilkę czasu :)

Bardzo Nam miło :multi: zapraszamy jak najczęściej :lol:

[quote name='Bgra']Już za chwileczkę,już za momencik...majtasek Plaskatych zacznie się kręcić:)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/229204-Kolorowy-majtex-i-skarpetki-na-plaskate-robi-się!

sory,ale nie mogłam się powstrzymać:(Osa dopiero tworzy:)

Nie ma problemu ja bardzo lubię bazarki plaskatych :)

Posted

ja mam kawałek nad wodę:(ale w wielkie upały to raczej nie mogę się ruszać z domku:(
jaka dzielna Lileczka,widzę,że cała mokra,lubi się moczyć:)fryzurka w sam raz i na upały i moczenie,szybciej się wysuszy:)kochana!śliczna!cudowna!
a chłopczyk coraz bardziej mi się podoba:)

Posted

[quote name='Bgra']ja mam kawałek nad wodę
:(ale w wielkie upały to raczej nie mogę się ruszać z domku:(
jaka dzielna Lileczka,widzę,że cała mokra,lubi się moczyć:)fryzurka w sam raz i na upały i moczenie,szybciej się wysuszy:)kochana!śliczna!cudowna!
a chłopczyk coraz bardziej mi się podoba:)

Lila lubi sobie gonić po wodzie ale tylko jak ma ją do połowy łapek :) Głębiej boi się wchodzić ale jej czasami pomagam i
pod moim czujnym okiem sobie pływa, nie wiem czy jest z tego zadowolona czy nie no ale coż, musi rozwijać swoje umiejętności :cool3:

A fryzurka super! Oczywiście wzorowana na Twojej Hani ;) Ale na wyjazd troszkę krócej się zetniemy bo już teraz jej się falbanki robią i już
ma długie włoski... :roll: Szybko jej rosną... :roll:

[quote name='Vilena']http://img854.imageshack.us/img854/4495/img201207081315570.jpg
miała Pańcia leżaczek :diabloti:

Tradycyjnie muszę spytać, gdzie to? :D

Taaaaakkkkkkk później miała pańcia leżaczek cały mokry i w piachu :D
Ale co tam :d czego się nie robi dla dzieciaków :diabloti:

A ja tradycyjnie odpowiadam że Zarzecze :evil_lol:

Ale muszę poszukać jakiejś głębszej wody i zobaczyć czy Nasz Basterek potrafi pływać...
bo do tej pory tylko chodzi po wodzie... Polecasz jakąś wielką wodę?

[quote name='magdyska25']w te upały nie da się wytrzymać...
Daleko Lilli macie nad wodę?

Oooo kto do Nas przyszedł :loveu:
Oj nie da nie da, w domu leniwe te psiska a nad wodą oodzyskują swoje siły :cool3:

Nad tą wodę mamy akurat jakieś 20- 30 min :)
Ale u Nas co rusz to jakaś woda... Ale wiadomo że teraz to jest oblężenie... i trzeba wybierać raczej odludzia :)

Posted

Ale piękna sesja:loveu:
Córcia na leżaczku, a synuś jak to chłopak się szlaja:D hehehe

Protestuj... ja już wiem, że ta metoda jest do d....:eviltong:

Fajnie maleńka w tej krótszej wersji, chociaż jakoś cały czas brakuje mi kucyka... ;)

Posted

A witam, witam :)

Leniwe psy?
Szczególnie Szadi, on by biegał i biegał i latał heh.
Nie pozwalamy, trochę pobiega za piłką, potem jęzor uwali i zadowolony. Myślę, że jakby się pozwoliło to latałby pół dnia.

Ja to się dowiedziałam niedawno, że do wody mam 10- 15 min samochodem i to jeszcze fajne odludzie, więc mam nadzieję, że będziemy tam jeździć jak Szadiemu naprawi się łapa....
Taki duży a sierota z niego nieprzeciętna.

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Ale piękna sesja:loveu:
Córcia na leżaczku, a synuś jak to chłopak się szlaja:D hehehe

Protestuj... ja już wiem, że ta metoda jest do d....:eviltong:

Fajnie maleńka w tej krótszej wersji, chociaż jakoś cały czas brakuje mi kucyka... ;)

To wcale nie jest do d...... Bo widzisz że od protestu coś się tutaj dzieje :cool3:
Oj tam oj tam, i tak prawie w ogóle kucyka nie nosiła :D
Tylko na jakieś WIELKIE wyjścia :D

[quote name='magdyska25']A witam, witam :)

Leniwe psy?
Szczególnie Szadi, on by biegał i biegał i latał heh.
Nie pozwalamy, trochę pobiega za piłką, potem jęzor uwali i zadowolony. Myślę, że jakby się pozwoliło to latałby pół dnia.

Ja to się dowiedziałam niedawno, że do wody mam 10- 15 min samochodem i to jeszcze fajne odludzie, więc mam nadzieję, że będziemy tam jeździć jak Szadiemu naprawi się łapa....
Taki duży a sierota z niego nieprzeciętna.

Szadi to tak jak mój Basti tylko piłka i bieganie w głowie upał czy nie upał :roll: no i
sierota :evil_lol:

Fajnie że macie wodę tak blisko i na dodatek odludzie! My też mamy bliżej ale ludzi i psów
tam zatrzęsienie to tam nie jeździmy bo zero komfortu dla psów... :roll:

[quote name='phase']W końcu jestem na dogo. :D
Witamy się. :)
http://img189.imageshack.us/img189/1541/img201207081312500.jpg wygląda jak kojot. :D

Cześć Ciocia Agusia i Żabcia :loveu:
Gdzie się podziewałyście? :mad:

ZAPRASZAM na bazarek! Hopajcie i kupujcie!
http://www.dogomania.pl/forum/threads/229311-Ciuchy-biżu-zegarki-coś-dla-PSA-dla-domu-Ponad-80-fantów!!-Do-26-07-godz-20

Posted

[quote name='Lili8522']
upał czy nie upał :roll:
No jak moja wariatka, mogłaby siedzieć i siedzieć na słońcu, w tym upale. :shake:

[quote name='Lili8522']Gdzie się podziewałyście? :mad:
Dziń dobry. :grins:
No to tak - Wilczkowo, Bartoszyce, Dobre Miasto, Ostróda. :D A teraz latam załatwiam studia no i niedługo na wesele jadę to zakupy jakieś się przydadzą. Ale ja nie lubię zakupów. :placz:

Posted

[quote name='Lili8522']A ja tradycyjnie odpowiadam że Zarzecze :evil_lol:

Ale muszę poszukać jakiejś głębszej wody i zobaczyć czy Nasz Basterek potrafi pływać...
bo do tej pory tylko chodzi po wodzie... Polecasz jakąś wielką wodę?
No, a jeziorko "płazi raj" w Wapienicy? Powinno być wystrczające do przetestowania Basterka ;)
My tam często pływamy https://lh6.googleusercontent.com/-7WyhBwKRTJw/T6rBSoHtOxI/AAAAAAAABKM/Y0dVgWt6JW4/s640/DSC_5356.jpg :)

Posted

[quote name='phase']No jak moja wariatka, mogłaby siedzieć i siedzieć na słońcu, w tym upale. :shake:

Dziń dobry. :grins:
No to tak - Wilczkowo, Bartoszyce, Dobre Miasto, Ostróda. :D A teraz latam załatwiam studia no i niedługo na wesele jadę to zakupy jakieś się przydadzą. Ale ja nie lubię zakupów. :placz:

Ojj Ciocia ale objazdówka była :D Ale jak studia to chyba dłuuuuuuuuuugie wakacje będą? :cool3:
Ja też za zakupami nie przepadam :roll: szczególnie jak nic nie mogę znaleźć :mad:

[quote name='magdyska25']Kreacja już jest?

Pewnie dopiero będzie się kupować :D

[quote name='Igiełka']Witamy się :)

piękne, wyluzowane towarzystwo nawet córunia leżaczek Cioteczce grzeje :)

przesyłamy buziaki :)

Witamy Witamy :loveu:
raczej nie grzeje tylko moczy i suszy na nim swoją dupkę :evil_lol:

Taka dobra córunia! ;)

[quote name='Chiquita&DeeDee']I niech się dzieje :D

Wielkie wyjścia mówisz... a tak do tego kucyczka to torebeczkę też ma?:evil_lol: i pantofelki... ja chce foto na wielkie wyjście:multi:

Nie ma kucyczka to i nie ma torebeczki ani pantofelków ;) i nigdy nie było :evil_lol:
To moja Kochana chłopczyca :loveu: co Ty nie wiesz???????????

Ona tylko robi się słodka jak mamy coś do jedzienia... :roll:

[quote name='Vilena']No, a jeziorko "płazi raj" w Wapienicy? Powinno być wystrczające do przetestowania Basterka ;)
My tam często pływamy https://lh6.googleusercontent.com/-7WyhBwKRTJw/T6rBSoHtOxI/AAAAAAAABKM/Y0dVgWt6JW4/s640/DSC_5356.jpg :)

Wow!!!!!!!!! Super!!!!!!!!!!! Czemu ja tam nigdy nie byłam? Jak tam dojść?
A człowiek też tam wejdzie? Bo Basti się pewnie będzie bał sam :shake:

[quote name='necianeta89']Aga, jedziemy tam w niedziele! :diabloti:

Z miłą chęcią :D Terroryzować młodego, bo ma stanowczo za dużo energii :mad: