Lili8522 Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 Bgra napisał(a):zajrzyj do nas:eviltong: Leeeeeceeeeee pędzę :D:D:D Quote
Lili8522 Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 No to ciąg dalszy :) bo mnie zima z tym dodawaniem letnich fotek zastanie ;) Jednego dnia tak wiało i bylo zimno że założyliśmy bluzę :D Uploaded with ImageShack.us Taaaaaaka jestem niewyspana..... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ale to wcale nie przeszkadzało w tym żeby trochę pokopać :D Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Wcale mi się to nie podoba że muszę moczyć łapki.... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
phase Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Ile łap odciśniętych. http://img534.imageshack.us/img534/5046/dscn0813y.jpg :evil_lol: Quote
Lili8522 Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 Młody w swoim żywiole :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Gonimy :D Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 Widzicie Basterka? :D Uploaded with ImageShack.us O! Tutaj jest, ta mała czarna plamka ;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ładne zdjęcie ale nos mu uciełam :oops: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A tutaj Lileczka na rybce :D daj daj daj... :D Uploaded with ImageShack.us No proszeeeeeeeee dajjjjjjjjjj............... Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 Na razie tyle, żeby Wam nie zbrzydło ;) Quote
phase Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 http://img193.imageshack.us/img193/6813/dscn0928a.jpg :roflt: Z miła chęcią się ogląda te foteczki a przy okazji zazdrości. :eviltong: Quote
Bgra Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Lili8522 napisał(a):Na razie tyle, żeby Wam nie zbrzydło ;) zapewniam,nie zbrzydnie:loveu: biedactwo miała wielką ochotę na rybkę,dostała chociaż kawalątek:evil_lol: fajnie,że zabrałaś i Lili i Bastera,nie tęsknili za sobą,mogli się z sobą bawić cóż chcieć więcej:loveu: zdjęcia cudne,miny plaskatej bardzo wyraziste:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 :iloveyou: zajebiste zdjęcia - pozwolę sobie powtórzyć:loveu: Bastek jaki odważny:-o dalej wchodzi do wody niż ja:evil_lol: A mała Gwiazda jak zawsze piękna, sweterek ma świetny:loveu: Można było w majtach chodzić? Widzę i namiocik plażowy:lol: Quote
Bgra Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 gustowne wdzianko:loveu: namiocik...no muszę też pomyśleć na zapas:lol: Quote
Lili8522 Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 [quote name='phase']http://img193.imageshack.us/img193/6813/dscn0928a.jpg :roflt: Z miła chęcią się ogląda te foteczki a przy okazji zazdrości. :eviltong: A czego Ty Ciocia Nam zazdrościsz? ;) Jeszcze co nieco będzie ;) [quote name='Bgra']zapewniam,nie zbrzydnie:loveu: biedactwo miała wielką ochotę na rybkę,dostała chociaż kawalątek:evil_lol: fajnie,że zabrałaś i Lili i Bastera,nie tęsknili za sobą,mogli się z sobą bawić cóż chcieć więcej:loveu: zdjęcia cudne,miny plaskatej bardzo wyraziste:evil_lol: [quote name='Bgra']gustowne wdzianko:loveu: namiocik...no muszę też pomyśleć na zapas:lol: No pewnie że dostała i to nie jeden kawałeczek :evil_lol: Lileczka w strzelaniu min to jest najlepsza hi hi hi a namiocik polecam z czystym sumieniem na wakacje idealny!! [quote name='Chiquita&DeeDee']:iloveyou: zajebiste zdjęcia - pozwolę sobie powtórzyć:loveu: Bastek jaki odważny:-o dalej wchodzi do wody niż ja:evil_lol: A mała Gwiazda jak zawsze piękna, sweterek ma świetny:loveu: Można było w majtach chodzić? Widzę i namiocik plażowy:lol: Dziękujemy :loveu: To nie sweterek! Tylko bluza z kapturem :D Bastek wody się nie boi :D no cóż zupełne przeciwieństwo mnie :roll: ____________________________________ A dziś do weta idziemy na szczepienie z Lili i oględziny oczek :mdleje: Quote
Bgra Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 coś się dzieje z oczkami?do okulisty czy do weta pierwszego kontaktu;) Quote
Lili8522 Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 [quote name='Bgra']coś się dzieje z oczkami?do okulisty czy do weta pierwszego kontaktu;)[/QUOTE] Oczka płaczą i płaczą..... dostaliśmy kropelki, dziecię zaszczepione..... mamusia podrapana... :roll: za to poznaliśmy przemiłą staruszkę psinkę do adopcji i kotecka przytulasa :D Quote
Bgra Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='Lili8522']Oczka płaczą i płaczą..... dostaliśmy kropelki, dziecię zaszczepione..... mamusia podrapana... :roll: za to poznaliśmy przemiłą staruszkę psinkę do adopcji i kotecka przytulasa :D[/QUOTE] a nie drażnią jej oczek włoski,które odrastają?biedactwo,kto lubi zastrzyki:(ja też nie,Lili jestem z Tobą:) strasznie mi żal tych starowinek:-( Quote
Patik Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Widać ,że Baster uwielbia wodę (ma coś po mnie:diabloti:) widziałam w tamtym roku jak byłam nad jeziorem,że jakiś chłopak i dziewczyna mieli dwa psy jeden średni kundelek drugi ON-ek i ona chwytała się za szyję On-ka i pływali tam i z powrotem na środek jeziora i na brzeg, świetnie to wyglądało :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 My też mamy kłopot z oczkami i Pan okulista zlecił nam operację :roll: Jakie kropelki macie? Quote
Lili8522 Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 [quote name='Bgra']a nie drażnią jej oczek włoski,które odrastają?biedactwo,kto lubi zastrzyki:(ja też nie,Lili jestem z Tobą:) strasznie mi żal tych starowinek:-([/QUOTE] Oczka zaczeły płakać po pobycie nad morzem... :roll: hi hi ona nie lubi obcych miejsc ani ludzi jak przyjeżdżam po nią do fryzjera to też się wspina po mnie jak po drzewie :evil_lol: [quote name='Patik']Widać ,że Baster uwielbia wodę (ma coś po mnie:diabloti:) widziałam w tamtym roku jak byłam nad jeziorem,że jakiś chłopak i dziewczyna mieli dwa psy jeden średni kundelek drugi ON-ek i ona chwytała się za szyję On-ka i pływali tam i z powrotem na środek jeziora i na brzeg, świetnie to wyglądało :D[/QUOTE] Wow to musiał być świetny widok, Baster znów odwrotnie ja płynę a on by się chciał holować na plecach ale to jest bardzo czarny scenariusz :evil_lol: i nigdy więcej :evil_lol: [quote name='Chiquita&DeeDee']My też mamy kłopot z oczkami i Pan okulista zlecił nam operację :roll: Jakie kropelki macie?[/QUOTE] Operacja :mdleje: (wiem czytałam u Ciebie) :roll: jak mus to mus :-( Dostaliśmy kropelki hmmmmm....... takie co ostatnio...... coś na 't'....... zapomniałam a kropelki w domu :eviltong: Quote
Igiełka Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Przyszłam się przywitać :multi::loveu: wow super foty ale najpiękniejsze rzecz jasna czworonogi :eviltong: Gwiazda śliczna jak zawsze a Bastek to za ratownika powinnien iść nawet nie myślałam że on taki odważny - Ciotka brać przykład :) i wody się nie bać :cool3: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Mieliśmy kiedyś Tobradex chyba? Na co to macie- pamiętasZ?;) Quote
Bgra Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Mieliśmy kiedyś Tobradex chyba? Na co to macie- pamiętasZ?;)[/QUOTE] Tobradex to kropelki do oczu i uszu Tobramycyna-antybiotyk i Dexamethazon działa p/bakteryjne,p/zapalne i p/alergiczne Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 No tak, mogło tak być, że mieliśmy to na zapalenie ;) Ogólnie mojej małej już nie wiele krople pomagają:roll: Quote
Recommended Posts