Bgra Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 necianeta89 napisał(a):Aga! :diabloti: środa czy wtorek? Wpadam na kawę z Atomem :diabloti: może też mogłabym wpaść na kawę,ale ja Atomów nie piję:diabloti: Quote
Lili8522 Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Uciekam przed falą.................. Uploaded with ImageShack.us Uciekam, uciekam.......... Uploaded with ImageShack.us Szybko........ Uploaded with ImageShack.us No iiii gdzie ten brzeg..??????? Uploaded with ImageShack.us No to koniec....... dogoniła mnie........ Uploaded with ImageShack.us Ale płynę dzielnie dalej... :diabloti: Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Śpię :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Bgra napisał(a):może też mogłabym wpaść na kawę,ale ja Atomów nie piję:diabloti: Zapraszamy! (powiem w tajemnicy że ja też jeszcze nie piłam ;) ) Quote
necianeta89 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 [quote name='Lili8522']No nie wierze................. Kto się odezwał.......... Nie dobra Ciocia co Nam nawet szczęśliwej podróży nie życzyła :mad: Poproszę środę :D Ja sama sobie nie mam czasu powiedzieć dobranoc :diabloti: Będę w środę! ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Ale pięknie zdjęcia Ciociu:loveu: Czekam na jeszcze:sweetCyb: Quote
phase Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Historia uciekającej Lili przed falą mnie rozbroiła. :roflt: Quote
Lili8522 Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 necianeta89 napisał(a):Ja sama sobie nie mam czasu powiedzieć dobranoc :diabloti: Będę w środę! ;) Chrzanisz Ciocia ;) Chiquita&DeeDee napisał(a):Ale pięknie zdjęcia Ciociu:loveu: Czekam na jeszcze:sweetCyb: Dziękujemy jeszcze cosik będzie :evil_lol: phase napisał(a):Historia uciekającej Lili przed falą mnie rozbroiła. :roflt: Jeeeeeejjjjjjjjj a to wcale a wcale śmieszne nie jest :roll: (:diabloti:) _______________________________________________ Powiedzcie mi jak nauczyć psa biegać obok roweru? :cool3: Quote
phase Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Lili8522 napisał(a): Jeeeeeejjjjjjjjj a to wcale a wcale śmieszne nie jest :roll: (:diabloti:) A przy tym jeszcze takie urocze. :loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Gdzie to cosik?:D Z tym rowerem to Ciocia wymyśliłaś;) nie wiem jak, bo moje to nawet na 1 biegu by nie nadążyły:evil_lol: Quote
magdyska25 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Powiem Ci Lilli, że ja próbowałam nauczyć iiii.....już wolę biegać z psami :) Quote
Lili8522 Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 [quote name='phase']A przy tym jeszcze takie urocze. :loveu: Oczywiście że dla Nas tak, a dla malutkiej troche mniej ;) [quote name='Chiquita&DeeDee']Gdzie to cosik?:D Z tym rowerem to Ciocia wymyśliłaś;) nie wiem jak, bo moje to nawet na 1 biegu by nie nadążyły:evil_lol: Ni ma cosik bo tak mało osób do Nas zagląda że cosik się wystraszyło i uciekło ;) A z rowerem pomysł świetny i dla mnie i dla młodego... temmu pytam ;P W przypadku Twoich dziewczyn było by ciężko ;) [quote name='magdyska25']Powiem Ci Lilli, że ja próbowałam nauczyć iiii.....już wolę biegać z psami :) Pewnie leżałaś plackiem i to nie raz....?????? ;) Tego się boję najbardziej ;) A biegać to znów ja nie lubię :placz: ______________________________________________________________ To co lubili robić najbardziej: Uploaded with ImageShack.us Aż Lila wpadła do dziury i wyjść nie mogła :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us No to teraz razem :D Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us O a tu Basti bardzo zdziwiony że też mogę wejść do wody :evil_lol: Nawet razem pływaliśmy ale kiedy zdenerwował się że jestem pierwsza i wskoczył mi na plecy zrezygnowalam z tej rozrywki :mad::roll: (ale ładne szramy miałam na plechach :evil_lol:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Moja mała miłość :loveu: (a z tyłu kopiący Baster :mdleje:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Śpie :D:D:D Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 A teraz mała kopiąca pierdoła :D:D:D No to kopiemy :D Uploaded with ImageShack.us Dawaj, dawaj :D... Uploaded with ImageShack.us Ojej ale mi się nasypało do oczu.... Uploaded with ImageShack.us Chyba ktoś się ze mnie śmieje..... By gusia8522 at 2012-09-12 No kto no kto??????????? Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 A nie ważne... kopie dalej.... Uploaded with ImageShack.us No pomóz mi BASTER!! Uploaded with ImageShack.us Ojej ale się zmęczyłam... Uploaded with ImageShack.us Co tu zrobić........ Uploaded with ImageShack.us No to się położę :D Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Ale nudy....... By gusia8522 at 2012-09-12 By gusia8522 at 2012-09-12 By gusia8522 at 2012-09-12 Latający króliczek :D By gusia8522 at 2012-09-12 Wejdź do wody to dostaniesz patyczek :D By gusia8522 at 2012-09-12 Quote
Lili8522 Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Aaaa mam :D By gusia8522 at 2012-09-12 Dumna ze swoją zdobyczą :D Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Bgra Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 moje dziecko zerknęło przez ramię jak oglądałam zdjęcia Lili i spytało "dlaczego ja tych fot Haneczki nie widziałam?" mnie też się wydaje podobna:lol: fajnie,że mieli siebie,nie nudziło się obojgu znam tę pozę jak złapie patyk i z dumą stawia na nim łapkę:evil_lol: mieliście cudowne rodzinne wakacje super relacja:loveu: Lili ma prześliczne szeleczki:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Ciocia, ale pięknie opowiedziane :loveu: Cudowne zdjęcia!:) Aż mi się wakacje przypomniały;) Quote
phase Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Strasznie, strasznie, strasznie, strasznie podoba mi się to zdjęcie!! http://img201.imageshack.us/img201/6070/dscn0758k.jpg Ale wszystkie fotki piękne! :) Z opisów i zdjęć niektórych się pośmiałam. :D Widać, że fajny wypad mieliście. :) Quote
Lili8522 Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 [quote name='Bgra']moje dziecko zerknęło przez ramię jak oglądałam zdjęcia Lili i spytało "dlaczego ja tych fot Haneczki nie widziałam?" mnie też się wydaje podobna:lol: fajnie,że mieli siebie,nie nudziło się obojgu znam tę pozę jak złapie patyk i z dumą stawia na nim łapkę:evil_lol: mieliście cudowne rodzinne wakacje super relacja:loveu: Lili ma prześliczne szeleczki:loveu: Dziękujemy za miłe słowa :loveu: szeleczki juz trochę zużyte ale nowe czekają zamówione oczywiście u Taks! Jak dojdą to będziemy się chwalić :D A do Twojej Hani rzeczywiście jest podobna przynajmniej tak to wygląda na zdjęciach ciekawe jakby było w rzeczywistości :evil_lol: [quote name='Chiquita&DeeDee']Ciocia, ale pięknie opowiedziane :loveu: Cudowne zdjęcia!:) Aż mi się wakacje przypomniały;) Zdjęcia specjalne czekały na szare dni żeby trochę wakacji tutaj przywiać :diabloti: Dziękujemy i buziaczki ślemy :loveu: [quote name='phase']Strasznie, strasznie, strasznie, strasznie podoba mi się to zdjęcie!! http://img201.imageshack.us/img201/6070/dscn0758k.jpg Ale wszystkie fotki piękne! :) Z opisów i zdjęć niektórych się pośmiałam. :D Widać, że fajny wypad mieliście. :) Mnie też się podoba i te małe ząbeczki :loveu: hihihi ;) Powiem szczerze że jak wieczorem czytałam co tu nawypisywałam to sama się śmiałam ;) A za wakacjami baaaaaaaaaaardzo tęsknimy bu.......... :placz: Quote
Bgra Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Moja idolka:loveu: Tak Lili nikt nie podskoczy,no kto tak potrafi?no kto? Quote
Lili8522 Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 [quote name='Bgra']Moja idolka:loveu: Tak Lili nikt nie podskoczy,no kto tak potrafi?no kto? Noooooo pięknie!!!!!!!!! :loveu: Ciocia Bgra szaleje! Jestem pod wrażeniem :loveu: Quote
Recommended Posts