Jump to content
Dogomania

Biała Perełka - Lila ... Kudłate cudo - Bastuś ... Na zawsze w sercu - Xedos...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lili8522']
Tak właśnie Basti wygląda jak nurkuje i jest bardzo zawiedziony kiedy nic nie wyciągnie :roll:
[/QUOTE]

Aż chce się na żywo zobaczyć to. :evil_lol:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Igiełka']Witamy się :loveu: lubię wpadać w odwiedziny :multi:

to prawda dzieciom pozwala się na wiele hehe :evil_lol:

podziwiam Twoje mokrusy, wyszły na fotkach the best :loveu::)

Witamy :loveu: Mokrusy na żywo są jeszcze lepsze!!!!!!!! :loveu:

[quote name='phase']Aż chce się na żywo zobaczyć to. :evil_lol:

To zapraszamy do Nas!!!!!!!!!!! :razz:

Tak wiec byliśmy wczoraj z młodym w weta, wszystkie badania tylko coś tam ma podwyższone, dostał
tabletki na robaki (całe stado dostało ) aaa i jeszcze tak jakieś tabletki na coś z trzuską hmmmm......
i po nich powinien nabrać trochę masy (tyle tego było że nie zapamiętałam wszystkiego) :oops:
Ale ogółem biorąc wszystko jest dobrze :)

Później pojechaliśmy na meeeeeeeeegaaa długi spacer i Basti dorwał koleżankę 3 razy mniejszą od siebie ale szybszą :D
ale była zabawa :D:D:D Żałowałam że aparatu nie wziełam mówie Wam TORPEDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I buziaki sobie rozdawali małolaty jedne :mad:
Lileczka oczywiście się bała bo koleżanka była zbyt bezpośrednia :cool3:

I tak aktywnie minął Nam wczorajszy wieczór :)

Posted

phase napisał(a):
Gdyby nie było tak daleko, to bym z Żabuliną zawitała..
Ale fajnie musieliście mieć! :)

No niestety daleko... ale wszystko jest możliwe :)

My weekend bardzo aktywnie spędziliśmy nawet dzisiaj pogoda nie sprzyjała
a dzieci na pływanie wzięło - będą foty :)

Posted

Ufffffff i tyle :)

Wiecie... mimo tego iż woda w niedzielę była lodowata
Lila się do niech pchała z większą chęcią niż jak jest ciepło i słońce...
Rozumiecie coś z tego? :niewiem::hmmmm::hmmmm::hmmmm:

Posted

Lili8522 napisał(a):
No i jeszcze zapomniałam dodać tego..........

Taka byłam zmęczona że cała na poduszce nie miałam siły się położyć :D:D:D

Uploaded with ImageShack.us

kruszynka taka zmęczona,co się dziwić jak maminka funduje tyle atrakcji:loveu:te psiaki wiedzą,że żyją:lol:

Posted

phase napisał(a):

Nie marudzę, nie marudzę ;)
Właśnie tak asti robi bul bul bul... czasami
puszcza też bąbelki nosem :evil_lol:

Vilena napisał(a):
Nasza ukochana miejscówka :D Widzę, że nie było chyba tam nikogo? Wtedy jest najlepiej ;)

Taaaaaaaaakkkkkk!!!!!!!!! Nasza już też :D W niedziele była tylko Goldenka która jest na zdjęciu którymś...
Basti oczywiście się zakochał... :roll:
Wczoraj też tam byliśmy... ale uciekliśmy bo wystraszył Nas gościu co nie ogarniał swoich dwóch labradorów... Ehhh...
Nie będę opowiadać... poprostu ręce mi opadły... Później wróciliśmy i było samo szczeniackie towarzystwo :evil_lol:

Bgra napisał(a):
kruszynka taka zmęczona,co się dziwić jak maminka funduje tyle atrakcji:loveu:te psiaki wiedzą,że żyją:lol:

Taaaaaa kruszyna (6 kg już!!!!!!) zawsze taka padnięta przyjeżdża :evil_lol: A wczoraj jeszcze pływała :evil_lol:
Mam zdjęcia ale ze mną w tle... postaram się następnym razem o inne :evil_lol:

Posted

przy braciszku wygląda taka maleńka,a wygląda na to,że jest większa od mojej Hany:lol:
a tam ...z przyjemnością popatrzę na sierściuchy z maminką w tle,poproszę:loveu:

Posted

Lili8522 napisał(a):
Taaaaaaaaakkkkkk!!!!!!!!! Nasza już też :D W niedziele była tylko Goldenka która jest na zdjęciu którymś...
Basti oczywiście się zakochał... :roll:
Wczoraj też tam byliśmy... ale uciekliśmy bo wystraszył Nas gościu co nie ogarniał swoich dwóch labradorów... Ehhh...
Nie będę opowiadać... poprostu ręce mi opadły... Później wróciliśmy i było samo szczeniackie towarzystwo :evil_lol:

Fajnie :D A w najbliższą niedzielę też się wybierasz?

No wiesz... ja czasami też nie ogarniam moich psów :oops: Szczególnie niesfornej Belli ;)

Posted

Bgra napisał(a):
przy braciszku wygląda taka maleńka,a wygląda na to,że jest większa od mojej Hany:lol:
a tam ...z przyjemnością popatrzę na sierściuchy z maminką w tle,poproszę:loveu:

A no bo Basterek jest 'troszeczkę' większy ;) Wiesz może ona nie jest wieksza od Hańci
ale grubsza :evil_lol: ale jak wyjedziemy na wakacje mysle że to się zmieni ;) Dokładnie waży 5,900 ;) :diabloti:
A co do zdjęć to coś wykombinuje :diabloti:

phase napisał(a):
No ja czekam na filmik tego. :D:D

To ktoś musi z Nami iść bo z ostatnich filmików moim telefonem nic nie wyszło...
Nie chciały się załadować... coś dziwnego się działo... hmmmm ale pewnie jakaś chętna Ciocia
do kręcenia się znajdzie

Vilena napisał(a):
Fajnie :D A w najbliższą niedzielę też się wybierasz?

No wiesz... ja czasami też nie ogarniam moich psów :oops: Szczególnie niesfornej Belli ;)

W weekend właśnie nie wiem bo TZ coś marudzi że chce za miasto... :roll: A ja bym tam codziennie jeździła :evil_lol:, szkoda że to
taki kawałek ode mnie :roll:

Zależy co rozumiemy pod pojęciem 'nie ogarnia' podbiegł do Nas wielki labrador to chyba jakiś miks i widziałam że jest niepewny a gościu
idzie sobie spacerkiem z następnym psem na smyczy i opowiada coś z napotkanym panem............ Lila już zdążyła mnie podrapać i wspiąć
się prawie na głowę ze strachu po tym jak pan doszedł przyszedł jeszcze jeden ktoś z psem to chciał zapiąć tego labradora to temu drugiemy rozwaliła się kolczatka (na pół pękła................) i mu się wyrwał zaczął warczeć na mojego bastera........ (dobrze że on jest taki że jak mu się powie to stoi i nic nie robi bo z Xedoskiem
  • to by nie przeszło...) zaś miał problemy z zapięciem tamtego......... jezuuuuuuu............... A my nie mogliśmy się ruszyć bo by za nami pobiegły hahaha w sumie tak teraz myślę... że ten gość chyba samego siebie nie ogarniał a nie psów :mad::mad::mad::mad:

• Posted

Lili8522 napisał(a):
    W weekend właśnie nie wiem bo TZ coś marudzi że chce za miasto... :roll: A ja bym tam codziennie jeździła :evil_lol:, szkoda że to
    taki kawałek ode mnie :roll:

Aż tak Ci się tam spodobało? :evil_lol: A gdzie Ty mieszkasz? Pytałam już, ale oczywiście nie pamiętam ;)