phase Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='Lili8522'] Tak właśnie Basti wygląda jak nurkuje i jest bardzo zawiedziony kiedy nic nie wyciągnie :roll: [/QUOTE] Aż chce się na żywo zobaczyć to. :evil_lol: Quote
necianeta89 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='phase']Aż chce się na żywo zobaczyć to. :evil_lol:[/QUOTE] Postaramy się to nagrać następnym razem :diabloti: Quote
phase Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='necianeta89']Postaramy się to nagrać następnym razem :diabloti:[/QUOTE] Dziękuję. :D :grins: Quote
Lili8522 Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 [quote name='Igiełka']Witamy się :loveu: lubię wpadać w odwiedziny :multi: to prawda dzieciom pozwala się na wiele hehe :evil_lol: podziwiam Twoje mokrusy, wyszły na fotkach the best :loveu::) Witamy :loveu: Mokrusy na żywo są jeszcze lepsze!!!!!!!! :loveu: [quote name='phase']Aż chce się na żywo zobaczyć to. :evil_lol: To zapraszamy do Nas!!!!!!!!!!! :razz: _____________________________________________________________ Tak wiec byliśmy wczoraj z młodym w weta, wszystkie badania tylko coś tam ma podwyższone, dostał tabletki na robaki (całe stado dostało ) aaa i jeszcze tak jakieś tabletki na coś z trzuską hmmmm...... i po nich powinien nabrać trochę masy (tyle tego było że nie zapamiętałam wszystkiego) :oops: Ale ogółem biorąc wszystko jest dobrze :) Później pojechaliśmy na meeeeeeeeegaaa długi spacer i Basti dorwał koleżankę 3 razy mniejszą od siebie ale szybszą :D ale była zabawa :D:D:D Żałowałam że aparatu nie wziełam mówie Wam TORPEDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I buziaki sobie rozdawali małolaty jedne :mad: Lileczka oczywiście się bała bo koleżanka była zbyt bezpośrednia :cool3: I tak aktywnie minął Nam wczorajszy wieczór :) Quote
phase Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Gdyby nie było tak daleko, to bym z Żabuliną zawitała.. Ale fajnie musieliście mieć! :) Quote
Lili8522 Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 phase napisał(a):Gdyby nie było tak daleko, to bym z Żabuliną zawitała.. Ale fajnie musieliście mieć! :) No niestety daleko... ale wszystko jest możliwe :) My weekend bardzo aktywnie spędziliśmy nawet dzisiaj pogoda nie sprzyjała a dzieci na pływanie wzięło - będą foty :) Quote
Bgra Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 phase napisał(a):Dawać foteczki. :D tego białego cuda:):loveu:i jej brata:lol: Quote
Lili8522 Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Wiecie miałam nie wstawiać zdjęć bo za ich jakość to aż mi wstyd :oops: Muszę w końcu zainwestować w jakiś normalny aparat bo te zdjęcia z telefonu są... No ale jak tak bardzo chcecie to proszę: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I koleżankę poznałem :D:D:D Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Ufffffff i tyle :) Wiecie... mimo tego iż woda w niedzielę była lodowata Lila się do niech pchała z większą chęcią niż jak jest ciepło i słońce... Rozumiecie coś z tego? :niewiem::hmmmm::hmmmm::hmmmm: Quote
Lili8522 Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 No i jeszcze zapomniałam dodać tego.......... Taka byłam zmęczona że cała na poduszce nie miałam siły się położyć :D:D:D Uploaded with ImageShack.us Quote
phase Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 http://img406.imageshack.us/img406/1959/img201207221444110.jpg :roflt::loveu: http://img528.imageshack.us/img528/4620/img201207202123500.jpg oj oj oj. :loveu: Fajne te fotki, więc nie marudzić! Quote
Vilena Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Nasza ukochana miejscówka :D Widzę, że nie było chyba tam nikogo? Wtedy jest najlepiej ;) Quote
Bgra Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Lili8522 napisał(a):No i jeszcze zapomniałam dodać tego.......... Taka byłam zmęczona że cała na poduszce nie miałam siły się położyć :D:D:D Uploaded with ImageShack.us kruszynka taka zmęczona,co się dziwić jak maminka funduje tyle atrakcji:loveu:te psiaki wiedzą,że żyją:lol: Quote
Lili8522 Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 phase napisał(a): http://img406.imageshack.us/img406/1959/img201207221444110.jpg :roflt::loveu: http://img528.imageshack.us/img528/4620/img201207202123500.jpg oj oj oj. :loveu: Fajne te fotki, więc nie marudzić! Nie marudzę, nie marudzę ;) Właśnie tak asti robi bul bul bul... czasami puszcza też bąbelki nosem :evil_lol: Vilena napisał(a):Nasza ukochana miejscówka :D Widzę, że nie było chyba tam nikogo? Wtedy jest najlepiej ;) Taaaaaaaaakkkkkk!!!!!!!!! Nasza już też :D W niedziele była tylko Goldenka która jest na zdjęciu którymś... Basti oczywiście się zakochał... :roll: Wczoraj też tam byliśmy... ale uciekliśmy bo wystraszył Nas gościu co nie ogarniał swoich dwóch labradorów... Ehhh... Nie będę opowiadać... poprostu ręce mi opadły... Później wróciliśmy i było samo szczeniackie towarzystwo :evil_lol: Bgra napisał(a):kruszynka taka zmęczona,co się dziwić jak maminka funduje tyle atrakcji:loveu:te psiaki wiedzą,że żyją:lol: Taaaaaa kruszyna (6 kg już!!!!!!) zawsze taka padnięta przyjeżdża :evil_lol: A wczoraj jeszcze pływała :evil_lol: Mam zdjęcia ale ze mną w tle... postaram się następnym razem o inne :evil_lol: Quote
Bgra Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 przy braciszku wygląda taka maleńka,a wygląda na to,że jest większa od mojej Hany:lol: a tam ...z przyjemnością popatrzę na sierściuchy z maminką w tle,poproszę:loveu: Quote
phase Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Lili8522 napisał(a): Właśnie tak asti robi bul bul bul... czasami puszcza też bąbelki nosem :evil_lol: No ja czekam na filmik tego. :D:D Quote
Vilena Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Lili8522 napisał(a):Taaaaaaaaakkkkkk!!!!!!!!! Nasza już też :D W niedziele była tylko Goldenka która jest na zdjęciu którymś... Basti oczywiście się zakochał... :roll: Wczoraj też tam byliśmy... ale uciekliśmy bo wystraszył Nas gościu co nie ogarniał swoich dwóch labradorów... Ehhh... Nie będę opowiadać... poprostu ręce mi opadły... Później wróciliśmy i było samo szczeniackie towarzystwo :evil_lol: Fajnie :D A w najbliższą niedzielę też się wybierasz? No wiesz... ja czasami też nie ogarniam moich psów :oops: Szczególnie niesfornej Belli ;) Quote
Lili8522 Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Bgra napisał(a):przy braciszku wygląda taka maleńka,a wygląda na to,że jest większa od mojej Hany:lol: a tam ...z przyjemnością popatrzę na sierściuchy z maminką w tle,poproszę:loveu: A no bo Basterek jest 'troszeczkę' większy ;) Wiesz może ona nie jest wieksza od Hańci ale grubsza :evil_lol: ale jak wyjedziemy na wakacje mysle że to się zmieni ;) Dokładnie waży 5,900 ;) :diabloti: A co do zdjęć to coś wykombinuje :diabloti: phase napisał(a):No ja czekam na filmik tego. :D:D To ktoś musi z Nami iść bo z ostatnich filmików moim telefonem nic nie wyszło... Nie chciały się załadować... coś dziwnego się działo... hmmmm ale pewnie jakaś chętna Ciocia do kręcenia się znajdzie Vilena napisał(a):Fajnie :D A w najbliższą niedzielę też się wybierasz? No wiesz... ja czasami też nie ogarniam moich psów :oops: Szczególnie niesfornej Belli ;) W weekend właśnie nie wiem bo TZ coś marudzi że chce za miasto... :roll: A ja bym tam codziennie jeździła :evil_lol:, szkoda że to taki kawałek ode mnie :roll: Zależy co rozumiemy pod pojęciem 'nie ogarnia' podbiegł do Nas wielki labrador to chyba jakiś miks i widziałam że jest niepewny a gościu idzie sobie spacerkiem z następnym psem na smyczy i opowiada coś z napotkanym panem............ Lila już zdążyła mnie podrapać i wspiąć się prawie na głowę ze strachu po tym jak pan doszedł przyszedł jeszcze jeden ktoś z psem to chciał zapiąć tego labradora to temu drugiemy rozwaliła się kolczatka (na pół pękła................) i mu się wyrwał zaczął warczeć na mojego bastera........ (dobrze że on jest taki że jak mu się powie to stoi i nic nie robi bo z Xedoskiem to by nie przeszło...) zaś miał problemy z zapięciem tamtego......... jezuuuuuuu............... A my nie mogliśmy się ruszyć bo by za nami pobiegły hahaha w sumie tak teraz myślę... że ten gość chyba samego siebie nie ogarniał a nie psów :mad::mad::mad::mad: Quote
Vilena Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Lili8522 napisał(a):W weekend właśnie nie wiem bo TZ coś marudzi że chce za miasto... :roll: A ja bym tam codziennie jeździła :evil_lol:, szkoda że to taki kawałek ode mnie :roll: Aż tak Ci się tam spodobało? :evil_lol: A gdzie Ty mieszkasz? Pytałam już, ale oczywiście nie pamiętam ;) Quote
Recommended Posts