bozenazwisniewa Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 witam ,przyczłapałam do Basterka,bo ciotka zaniedbuje info na MIAU:mad:pozdrawiamy Quote
Lili8522 Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 phase napisał(a):Składam małą reklamację - mało tych fot. :evil_lol: Jak mało? :mdleje: Hi hi wybacz ale taka słaba jakość że reszty wstyd wstawiać ;) Igiełka napisał(a):tak też myślałam :evil_lol::evil_lol: nie ma co się ludzmi przejmować pogadają i przestaną ;) a jak bawić się to na całego :) Ja się nie przejmujee! Nie ma co! Niech patrzą i zazdroszczą, a co! Dobrze mówię? ;) bozenazwisniewa napisał(a):witam ,przyczłapałam do Basterka,bo ciotka zaniedbuje info na MIAU:mad:pozdrawiamy Witamy się, witamy!!!! Miło że do Nas przyczłapałaś ja do miau haslo gdzieś zapodziałam i dlatego się nie logujemy :oops: i nie piszemy... Ale tutaj zawsze można Nas złapać ;) Jak widzisz Bożenko u Nas wszystko dobrze, a wiesz że Baster GONI KOTY?! ŁOBUZ!!!!!!! A myślałam że w przyszłości sobie jakiegoś mruczka adoptujemy ale w tej sytuacji... A no i jeszcze w 30 stopniowy upał śpi w łóżku :evil_lol: Czy to normalne? :roll:;) Quote
phase Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Lili8522 napisał(a): A no i jeszcze w 30 stopniowy upał śpi w łóżku :evil_lol: Czy to normalne? :roll:;) Moja nawet pod kołdrą wtedy potrafi spać... :shake: To ja się zastanawiam, czy ona się dobrze czuje.:roll: Te zwierzaki chyba nigdy nie przestaną nas zadziwiać. Quote
necianeta89 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Moja Maja też, pod kołdrą, głupia baba, ja umieram z upałów a ona pod kołdrę się pcha. Ponadto, Aga, myślę, że mruczusia sobie będziesz mogła sprowadzić....... myślę, że to będzie tak jak z moim królikiem, pierwsze momenty jak go przyprowadziłam do domu to Czoko go chciał zjeść, a teraz mogą razem leżeć na łóżku ;) Quote
Lili8522 Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 [quote name='phase']Moja nawet pod kołdrą wtedy potrafi spać... :shake: To ja się zastanawiam, czy ona się dobrze czuje.:roll: Te zwierzaki chyba nigdy nie przestaną nas zadziwiać. Z tym się zgodzę - nigdy Nas nie przestaną zadziwiać :) Jak w leci śpi pod kołdrą co dopiero w zimie? :evil_lol: [quote name='necianeta89']Moja Maja też, pod kołdrą, głupia baba, ja umieram z upałów a ona pod kołdrę się pcha. Ponadto, Aga, myślę, że mruczusia sobie będziesz mogła sprowadzić....... myślę, że to będzie tak jak z moim królikiem, pierwsze momenty jak go przyprowadziłam do domu to Czoko go chciał zjeść, a teraz mogą razem leżeć na łóżku ;) :evil_lol: Majcia ma krótką sierść to pewnie jej zimno :evil_lol: Co do mruczusia to nie jestem taka pewna... Necia gdybyś go widziała w akcji... wygląda jakby myślał ' jak Cię złapię to rozszarpię' dziwne :roll: Cioteczki mam taką informacje mam do oddania 2 koszatniczki, gdyby ktoś wiedział o jakimś domu była bym wdzięczna za jakieś wieści :) Quote
phase Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 [quote name='Lili8522'] Jak w leci śpi pod kołdrą co dopiero w zimie? :evil_lol: Cioteczki mam taką informacje mam do oddania 2 koszatniczki, gdyby ktoś wiedział o jakimś domu była bym wdzięczna za jakieś wieści :) Wtedy już w ogóle nie opuszcza kołderki, czasem aż się martwię o nią to odkrywam jej tą kołdrę, ale to nic nie daje ona dalej się tam pcha. :shake: Mam koleżankę, która bardzo wielbi koszatniczki , ale ma już niestety 2 i do tego tchórzofretkę. Quote
Lili8522 Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 phase napisał(a):Wtedy już w ogóle nie opuszcza kołderki, czasem aż się martwię o nią to odkrywam jej tą kołdrę, ale to nic nie daje ona dalej się tam pcha. :shake: Mam koleżankę, która bardzo wielbi koszatniczki , ale ma już niestety 2 i do tego tchórzofretkę. Niestety nie ma chętnych na małe gryzonie :-( Quote
Lili8522 Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 Baasterek się wita i pozdrawia :D Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pewnie się zastanawiacie czemu tak dużo zdjęć Basterka a Lili nie widać :evil_lol: bo moje dziecie jest meegaaaaaaaaa zarośnięte ale mamusia wytrzymała bez ciachania i w sobotę idziemy się stroić do fryzjera juuuuuupiiiiiiiiiiiiiii :multi: Uploaded with ImageShack.us o tak wygląda.......... ;) Quote
Lili8522 Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 i grupowe :) tylko jednego brakuje :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us i walka :D Uploaded with ImageShack.us i to co Malutka lubi robić najbardziej :) Uploaded with ImageShack.us A jeszcze powiem że mój synek bardzo nie lubi być zamykany gdziekolwiek... zrobiliśmy mu kojec żeby w ładną pogodę mógł sobie tam siedzieć gdy Nas nie ma, żeby się w domu nie smażył... ale wcale mu to nie pasuje... juz się podkopywał i wychodził ale wczoraj wykopał piękną dziurę aż ją sfotografowałam :D oto jego dzieło: :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ten kamień co jest na zdjęciu był też w tej dziurze obok ale Basti go wyciągnął :D na dodatek ta dziura jest stosunkowo mała na takiego psa i zastawialiśmy się jak wylazł z niej... ale po jego zamknięciu i nakłanianiu do pokazania jak wyszedł to pokazał :D Poskładał się jak scyzoryk :D Żałuje że filmu nie nagrałam..... Ojjjj 7 światów z nim mamy :D I chwalimy się że w sierpniu jedziemy z dzieciakami nad morze :multi: Quote
phase Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Te portreciki jego są przepiękne. :loveu: Faktycznie kudłacz z jej się zrobił. :D Swoją drogą jak zobaczyłam zdjęcie Lili jak śpi to od razu przypomniała mi się sunia mojej siostry. :evil_lol: jak mi się w końcu uda przesłać zdjęcie to później ją pokażę. ;) O matko co on zrobił. :crazyeye::crazyeye: Oby Wam pogoda dopisała. :) I gdzie jedziecie, że psiaki też mogą nad wodę? :) Quote
Lili8522 Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 (edited) phase napisał(a):Te portreciki jego są przepiękne. :loveu: Faktycznie kudłacz z jej się zrobił. :D Swoją drogą jak zobaczyłam zdjęcie Lili jak śpi to od razu przypomniała mi się sunia mojej siostry. :evil_lol: jak mi się w końcu uda przesłać zdjęcie to później ją pokażę. ;) O matko co on zrobił. :crazyeye::crazyeye: Oby Wam pogoda dopisała. :) I gdzie jedziecie, że psiaki też mogą nad wodę? :) Dziękujemy :loveu::loveu: Oby oby bo jak nie to będzie krucho :( my jedziemy do Grzybowa (do Andzi z dogo - Kotki2 ) tam podobno plaże są dosyć puste a my jedziemy pod koniec sierpnia więc myślę że młodzież będzie mogła się potaplać w wodzie :D Edited June 28, 2012 by Lili8522 Quote
Bgra Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 a ja dzisiaj idę z Alexem do cięcia...herów:)musi być taki piękny jak tylko się da:) ja żałuję,że nie miałam przy sobie też małego,może w przyszłym roku,bo w sumie ta podróż autobusem to masakra,dobrze,że nocą,bo w dzień latem trudno mi sobie wyobrazić:crazyeye: Lili będzie lżej z krótkimi włoskami,oj ciekawa jestem fryzurki:) psiaki cune:) Quote
phase Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='phase'] Swoją drogą jak zobaczyłam zdjęcie Lili jak śpi to od razu przypomniała mi się sunia mojej siostry. :evil_lol: https://lh4.googleusercontent.com/-scyJv61uwKI/T-xgmbOmU0I/AAAAAAAAAfc/7AdpxY9TuAk/s640/IMG_20120515_153139.jpg :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Dzień dobry :) Piękna sesja:loveu: I dziura:diabloti: chciałabym zobaczyć ten 'scyzoryk':lol: Quote
Lili8522 Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 [quote name='Bgra']a ja dzisiaj idę z Alexem do cięcia...herów:)musi być taki piękny jak tylko się da:) ja żałuję,że nie miałam przy sobie też małego,może w przyszłym roku,bo w sumie ta podróż autobusem to masakra,dobrze,że nocą,bo w dzień latem trudno mi sobie wyobrazić:crazyeye: Lili będzie lżej z krótkimi włoskami,oj ciekawa jestem fryzurki:) psiaki cune:) Tak, dla psiaków podróż w upale to katorga niestety, my jedziemy nad morze samochodem więc może jakoś to będzie... przynajmniej mam taką nadzieje i mam nadzieję że będą się 'jakoś' sprawować te Nasze diabełki na wakacjach :evil_lol: U Nas jest już lżej i hery ścięte :evil_lol: [quote name='phase']https://lh4.googleusercontent.com/-scyJv61uwKI/T-xgmbOmU0I/AAAAAAAAAfc/7AdpxY9TuAk/s640/IMG_20120515_153139.jpg :evil_lol: Aggguuśś rzeczywiście! Istna Lila - koła do góry i można spać :diabloti: [quote name='Chiquita&DeeDee']Dzień dobry :) Piękna sesja:loveu: I dziura:diabloti: chciałabym zobaczyć ten 'scyzoryk':lol: Dzień dobry Pani! Dawno Pani nie było............. :mad: Quote
Lili8522 Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 A wiecie co to za dziewczynka? :cool3: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A wiecie jaka obrażona przyjechała do domu? :roll: I na dodatek się wstydziła... tylko szukała dziury żeby się schować :cool3: ale ciiiiiiii........... i jak? :) Quote
Bgra Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Lili ależ jej ładnie w tej fryzurce:loveu:wygląda,że dech zapiera!!! normalnie królewna i to bez diamentowego diademu:) ona teraz musi się przyzwyczaić do tego,że wiatr owiewa jej skórę:loveu:bo to nowe doświadczenie a ile mniej roboty z czesaniem:evil_lol:same plusy:) Quote
phase Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 [quote name='Lili8522'] Aggguuśś rzeczywiście! Istna Lila - koła do góry i można spać :diabloti: Jak siostry sobowtórki. :evil_lol: http://img13.imageshack.us/img13/1062/img201206301603330.jpg jaka princesska. :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 [quote name='Lili8522']A wiecie co to za dziewczynka? :cool3: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A wiecie jaka obrażona przyjechała do domu? :roll: I na dodatek się wstydziła... tylko szukała dziury żeby się schować :cool3: ale ciiiiiiii........... i jak? :) Nie wiemy :eviltong: Pięknie wyglada:loveu: choć krótko... wygląda jak szczeniaczek:loveu: Nie było mnie... przyznaję się bez bicia:lol: Quote
Lili8522 Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 [quote name='Bgra']Lili ależ jej ładnie w tej fryzurce:loveu:wygląda,że dech zapiera!!! normalnie królewna i to bez diamentowego diademu:) ona teraz musi się przyzwyczaić do tego,że wiatr owiewa jej skórę:loveu:bo to nowe doświadczenie a ile mniej roboty z czesaniem:evil_lol:same plusy:) Dziękujemy! ;) Ja już powoli się obyłam z jej fryzurką i baardzo mi się podoba :loveu: jej chyba też, nie ma już tego wielkiego afroooooooo na reszcie! :multi: A czesać się juz nie musimy :cool3: [quote name='phase']Jak siostry sobowtórki. :evil_lol: http://img13.imageshack.us/img13/1062/img201206301603330.jpg jaka princesska. :D Moja cudowna księżniczka :loveu: [quote name='Chiquita&DeeDee']Nie wiemy :eviltong: Pięknie wyglada:loveu: choć krótko... wygląda jak szczeniaczek:loveu: Nie było mnie... przyznaję się bez bicia:lol: Jak to nie wiecie... :-( Krótko krótko - wersja light a co tam! :cool3: Dawno Cie nie było mam nadzieję że się poprawisz :mad::razz: Wiiiiieeeecie mam fajne filmiki z dźwiękiem :cool3::cool3: Tylko jest mały problem... są do góry nogami i nie potrafię wstawić :-( jak ktoś pomoże to będą :D Quote
Bgra Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 sama nie potrafię:(nawet nie próbowałam Ali nie znosi czesania,zawsze 3 głaski jedno grzebieniem a i tak kłapał 3 ząbkami:evil_lol:teraz myk i uczesany,tylko ogon ma puchaty więc trochę klnie:) czekam na filmiki!!! ależ ta Lili piękna!!! Quote
Lili8522 Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Bgra napisał(a):sama nie potrafię:(nawet nie próbowałam Ali nie znosi czesania,zawsze 3 głaski jedno grzebieniem a i tak kłapał 3 ząbkami:evil_lol:teraz myk i uczesany,tylko ogon ma puchaty więc trochę klnie:) czekam na filmiki!!! ależ ta Lili piękna!!! Ja też nie potrafię ;) ale może temu że nie próbowałam? Hmmm? Ali nie znosi czesania? No coś takiego toż to ja myślałam że on taki laluś :evil_lol: moja Lili uwielbia! Szczególnie jak czeszemy brzuszek :roll::lol: Quote
Lili8522 Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts