Jump to content
Dogomania

Biała Perełka - Lila ... Kudłate cudo - Bastuś ... Na zawsze w sercu - Xedos...

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

phase napisał(a):
Składam małą reklamację - mało tych fot. :evil_lol:

Jak mało? :mdleje:
Hi hi wybacz ale taka słaba jakość że reszty wstyd wstawiać ;)

Igiełka napisał(a):
tak też myślałam :evil_lol::evil_lol:
nie ma co się ludzmi przejmować pogadają i przestaną ;)

a jak bawić się to na całego :)

Ja się nie przejmujee! Nie ma co!
Niech patrzą i zazdroszczą, a co!
Dobrze mówię? ;)

bozenazwisniewa napisał(a):
witam ,przyczłapałam do Basterka,bo ciotka zaniedbuje info na MIAU:mad:pozdrawiamy

Witamy się, witamy!!!!
Miło że do Nas przyczłapałaś ja do miau haslo gdzieś zapodziałam i dlatego się nie logujemy :oops: i nie piszemy...
Ale tutaj zawsze można Nas złapać ;)

Jak widzisz Bożenko u Nas wszystko dobrze, a wiesz że Baster GONI KOTY?! ŁOBUZ!!!!!!!
A myślałam że w przyszłości sobie jakiegoś mruczka adoptujemy ale w tej sytuacji...

A no i jeszcze w 30 stopniowy upał śpi w łóżku :evil_lol: Czy to normalne? :roll:;)

Posted

Lili8522 napisał(a):

A no i jeszcze w 30 stopniowy upał śpi w łóżku :evil_lol: Czy to normalne? :roll:;)

Moja nawet pod kołdrą wtedy potrafi spać... :shake: To ja się zastanawiam, czy ona się dobrze czuje.:roll: Te zwierzaki chyba nigdy nie przestaną nas zadziwiać.

Posted

Moja Maja też, pod kołdrą, głupia baba, ja umieram z upałów a ona pod kołdrę się pcha. Ponadto, Aga, myślę, że mruczusia sobie będziesz mogła sprowadzić....... myślę, że to będzie tak jak z moim królikiem, pierwsze momenty jak go przyprowadziłam do domu to Czoko go chciał zjeść, a teraz mogą razem leżeć na łóżku ;)

Posted

[quote name='phase']Moja nawet pod kołdrą wtedy potrafi spać... :shake: To ja się zastanawiam, czy ona się dobrze czuje.:roll: Te zwierzaki chyba nigdy nie przestaną nas zadziwiać.

Z tym się zgodzę - nigdy Nas nie przestaną zadziwiać :)
Jak w leci śpi pod kołdrą co dopiero w zimie? :evil_lol:

[quote name='necianeta89']Moja Maja też, pod kołdrą, głupia baba, ja umieram z upałów a ona pod kołdrę się pcha. Ponadto, Aga, myślę, że mruczusia sobie będziesz mogła sprowadzić....... myślę, że to będzie tak jak z moim królikiem, pierwsze momenty jak go przyprowadziłam do domu to Czoko go chciał zjeść, a teraz mogą razem leżeć na łóżku ;)
:evil_lol:

Majcia ma krótką sierść to pewnie jej zimno :evil_lol: Co do mruczusia to nie jestem taka pewna...
Necia gdybyś go widziała w akcji... wygląda jakby myślał ' jak Cię złapię to rozszarpię' dziwne :roll:

Cioteczki mam taką informacje mam do oddania 2 koszatniczki, gdyby ktoś wiedział o jakimś domu
była bym wdzięczna za jakieś wieści :)

Posted

[quote name='Lili8522']
Jak w leci śpi pod kołdrą co dopiero w zimie? :evil_lol:
Cioteczki mam taką informacje mam do oddania 2 koszatniczki, gdyby ktoś wiedział o jakimś domu
była bym wdzięczna za jakieś wieści :)

Wtedy już w ogóle nie opuszcza kołderki, czasem aż się martwię o nią to odkrywam jej tą kołdrę, ale to nic nie daje ona dalej się tam pcha. :shake:
Mam koleżankę, która bardzo wielbi koszatniczki , ale ma już niestety 2 i do tego tchórzofretkę.

Posted

phase napisał(a):
Wtedy już w ogóle nie opuszcza kołderki, czasem aż się martwię o nią to odkrywam jej tą kołdrę, ale to nic nie daje ona dalej się tam pcha. :shake:
Mam koleżankę, która bardzo wielbi koszatniczki , ale ma już niestety 2 i do tego tchórzofretkę.

Niestety nie ma chętnych na małe gryzonie :-(

Posted

Uploaded with ImageShack.us

Pewnie się zastanawiacie czemu tak dużo zdjęć Basterka a Lili nie widać :evil_lol:
bo moje dziecie jest meegaaaaaaaaa zarośnięte ale mamusia wytrzymała bez ciachania
i w sobotę idziemy się stroić do fryzjera juuuuuupiiiiiiiiiiiiiii :multi:

o tak wygląda.......... ;)

Posted

i grupowe :) tylko jednego brakuje :evil_lol:

i walka :D

i to co Malutka lubi robić najbardziej :)

A jeszcze powiem że mój synek bardzo nie lubi być zamykany gdziekolwiek...
zrobiliśmy mu kojec żeby w ładną pogodę mógł sobie tam siedzieć gdy Nas nie ma, żeby
się w domu nie smażył... ale wcale mu to nie pasuje... juz się podkopywał i wychodził ale wczoraj wykopał piękną
dziurę aż ją sfotografowałam :D

oto jego dzieło: :)

ten kamień co jest na zdjęciu był też w tej dziurze obok ale Basti go wyciągnął :D
na dodatek ta dziura jest stosunkowo mała na takiego psa i zastawialiśmy się jak wylazł z niej...
ale po jego zamknięciu i nakłanianiu do pokazania jak wyszedł to pokazał :D Poskładał się jak scyzoryk :D
Żałuje że filmu nie nagrałam..... Ojjjj 7 światów z nim mamy :D

I chwalimy się że w sierpniu jedziemy z dzieciakami nad morze :multi:

Posted

Te portreciki jego są przepiękne. :loveu:

Faktycznie kudłacz z jej się zrobił. :D

Swoją drogą jak zobaczyłam zdjęcie Lili jak śpi to od razu przypomniała mi się sunia mojej siostry. :evil_lol:
jak mi się w końcu uda przesłać zdjęcie to później ją pokażę. ;)

O matko co on zrobił. :crazyeye::crazyeye:

Oby Wam pogoda dopisała. :) I gdzie jedziecie, że psiaki też mogą nad wodę? :)

Posted (edited)

phase napisał(a):
Te portreciki jego są przepiękne. :loveu:

Faktycznie kudłacz z jej się zrobił. :D

Swoją drogą jak zobaczyłam zdjęcie Lili jak śpi to od razu przypomniała mi się sunia mojej siostry. :evil_lol:
jak mi się w końcu uda przesłać zdjęcie to później ją pokażę. ;)

O matko co on zrobił. :crazyeye::crazyeye:

Oby Wam pogoda dopisała. :) I gdzie jedziecie, że psiaki też mogą nad wodę? :)

Dziękujemy :loveu::loveu:

Oby oby bo jak nie to będzie krucho :( my jedziemy do Grzybowa (do Andzi z dogo - Kotki2 ) tam podobno
plaże są dosyć puste a my jedziemy pod koniec sierpnia więc myślę że młodzież będzie mogła się
potaplać w wodzie :D

Edited by Lili8522
Posted

a ja dzisiaj idę z Alexem do cięcia...herów:)musi być taki piękny jak tylko się da:)
ja żałuję,że nie miałam przy sobie też małego,może w przyszłym roku,bo w sumie ta podróż autobusem to masakra,dobrze,że nocą,bo w dzień latem trudno mi sobie wyobrazić:crazyeye:
Lili będzie lżej z krótkimi włoskami,oj ciekawa jestem fryzurki:)
psiaki cune:)

Posted

[quote name='Bgra']a ja dzisiaj idę z Alexem do cięcia...herów:)musi być taki piękny jak tylko się da:)
ja żałuję,że nie miałam przy sobie też małego,może w przyszłym roku,bo w sumie ta podróż autobusem to masakra,dobrze,że nocą,bo w dzień latem trudno mi sobie wyobrazić:crazyeye:
Lili będzie lżej z krótkimi włoskami,oj ciekawa jestem fryzurki:)
psiaki cune:)

Tak, dla psiaków podróż w upale to katorga niestety, my jedziemy nad morze samochodem
więc może jakoś to będzie... przynajmniej mam taką nadzieje i mam nadzieję że będą
się 'jakoś' sprawować te Nasze diabełki na wakacjach :evil_lol:
U Nas jest już lżej i hery ścięte :evil_lol:

[quote name='phase']https://lh4.googleusercontent.com/-scyJv61uwKI/T-xgmbOmU0I/AAAAAAAAAfc/7AdpxY9TuAk/s640/IMG_20120515_153139.jpg :evil_lol:

Aggguuśś rzeczywiście! Istna Lila - koła do góry i można spać :diabloti:

[quote name='Chiquita&DeeDee']Dzień dobry :)
Piękna sesja:loveu:
I dziura:diabloti: chciałabym zobaczyć ten 'scyzoryk':lol:

Dzień dobry Pani! Dawno Pani nie było............. :mad:

Posted

Lili ależ jej ładnie w tej fryzurce:loveu:wygląda,że dech zapiera!!!
normalnie królewna i to bez diamentowego diademu:)
ona teraz musi się przyzwyczaić do tego,że wiatr owiewa jej skórę:loveu:bo to nowe doświadczenie
a ile mniej roboty z czesaniem:evil_lol:same plusy:)

Posted

[quote name='Lili8522']A wiecie co to za dziewczynka? :cool3:

A wiecie jaka obrażona przyjechała do domu? :roll:
I na dodatek się wstydziła... tylko szukała dziury żeby się schować :cool3:
ale ciiiiiiii...........

i jak? :)

Nie wiemy :eviltong:
Pięknie wyglada:loveu: choć krótko... wygląda jak szczeniaczek:loveu:
Nie było mnie... przyznaję się bez bicia:lol:

Posted

[quote name='Bgra']Lili ależ jej ładnie w tej fryzurce:loveu:wygląda,że dech zapiera!!!
normalnie królewna i to bez diamentowego diademu:)
ona teraz musi się przyzwyczaić do tego,że wiatr owiewa jej skórę:loveu:bo to nowe doświadczenie
a ile mniej roboty z czesaniem:evil_lol:same plusy:)

Dziękujemy! ;) Ja już powoli się obyłam z jej fryzurką i baardzo mi się podoba :loveu:
jej chyba też, nie ma już tego wielkiego afroooooooo na reszcie! :multi:
A czesać się juz nie musimy :cool3:

[quote name='phase']Jak siostry sobowtórki. :evil_lol:
http://img13.imageshack.us/img13/1062/img201206301603330.jpg jaka princesska. :D

Moja cudowna księżniczka :loveu:

[quote name='Chiquita&DeeDee']Nie wiemy :eviltong:
Pięknie wyglada:loveu: choć krótko... wygląda jak szczeniaczek:loveu:
Nie było mnie... przyznaję się bez bicia:lol:

Jak to nie wiecie... :-(
Krótko krótko - wersja light a co tam! :cool3:
Dawno Cie nie było mam nadzieję że się poprawisz :mad::razz:

Wiiiiieeeecie mam fajne filmiki z dźwiękiem :cool3::cool3: Tylko jest mały problem... są do góry nogami
i nie potrafię wstawić :-( jak ktoś pomoże to będą :D

Posted

sama nie potrafię:(nawet nie próbowałam
Ali nie znosi czesania,zawsze 3 głaski jedno grzebieniem a i tak kłapał 3 ząbkami:evil_lol:teraz myk i uczesany,tylko ogon ma puchaty więc trochę klnie:)
czekam na filmiki!!!
ależ ta Lili piękna!!!

Posted

Bgra napisał(a):
sama nie potrafię:(nawet nie próbowałam
Ali nie znosi czesania,zawsze 3 głaski jedno grzebieniem a i tak kłapał 3 ząbkami:evil_lol:teraz myk i uczesany,tylko ogon ma puchaty więc trochę klnie:)
czekam na filmiki!!!
ależ ta Lili piękna!!!

Ja też nie potrafię ;) ale może temu że nie próbowałam? Hmmm?
Ali nie znosi czesania? No coś takiego toż to ja myślałam że on taki laluś :evil_lol:
moja Lili uwielbia! Szczególnie jak czeszemy brzuszek :roll::lol: