Jump to content
Dogomania

Cane corso ? - skrajnie wyczerpana suka , jadła ramy okienne .Zbieramy deklarację !!

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U nas wszystko dobrze. Suczka dalej czeka na swoj domek u mnie. Jest już wielka i odżywiona. Teraz muszę pilnować aby nie stała się gruba.
Po dawnej wychudzonej bidulce nie ma śladu. Jest piękna! Zrobię jej zdjęcia i wkleję.

Posted

zusa napisał(a):
U nas wszystko dobrze. Suczka dalej czeka na swoj domek u mnie. Jest już wielka i odżywiona. Teraz muszę pilnować aby nie stała się gruba.
Po dawnej wychudzonej bidulce nie ma śladu. Jest piękna! Zrobię jej zdjęcia i wkleję.

Zusa a co ze sterylką , chyba już czas pomyśleć , bo bez sterylki nie można jej oddać .

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Z Duszką wszystko dobrze! Miałam bardzo trudny okres w życiu prywatnym i dlatego nie pisałam...
Jest duża, jeszcze nie gruba i otworzona psychicznie. Jak po raz pierwszy zobaczyłam, że leży na brzuchu i chce się głaskać to mi się prawie popłakało. Potem sama zachęcała do zabawy, podrzucając sobie szczura z ikei (a raczej to, co z niego zostało).
Muszę w końcu zabrać się do rzeczy z ogloszeniami i zdjęciami.
Jesteśmy bardzo zzyte ale wiem, że ona pójdzie za dobrym facetem w ogień. Zawsze wolała facetów.