Iljova Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Dzięki Teresko. Prześpij się żebyś miała siły dalej im pomagać :) spokojnej i dobrej nocy :-) Quote
zioberek87 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 chłpak wraca do zdrowia :) ogonek też szybko się wyleczy chociaż timolek trochę to utrudnia aler będzie dobrze wierze w to tak sam jak na znalezienie domku dla niego:) Quote
TERESA BORCZ Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Po powrocie od TIMONA dzisiaj, zawiedzionego ta wizytą wyrażnie bo były tylko głaski , mizianka i przytulanka bez czegoś konkretnego jak zwykle, zjadłby jakis przysmak, choc michy ma zawsze pełne, smakoszek jeden, znalazłam propozycję domku dla niego, muszę jakos sprawdzić, jest to w OCHOJCU, dom, ogród, kojec zobaczymy, no i drugi daleko ale dość obiecujący, znacie jakieś cioteczki z okolic NASIELSKA ? do wizyty p a sprawdzamy wszystko, by znależć ten idealny/ Quote
zioberek87 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 TERESA BORCZ napisał(a):Po powrocie od TIMONA dzisiaj, zawiedzionego ta wizytą wyrażnie bo były tylko głaski , mizianka i przytulanka bez czegoś konkretnego jak zwykle, zjadłby jakis przysmak, choc michy ma zawsze pełne, smakoszek jeden, znalazłam propozycję domku dla niego, muszę jakos sprawdzić, jest to w OCHOJCU, dom, ogród, kojec zobaczymy, no i drugi daleko ale dość obiecujący, znacie jakieś cioteczki z okolic NASIELSKA ? do wizyty p a sprawdzamy wszystko, by znależć ten idealny/ ojej jaka super nowinka, domek może to własnie ten....:) jak zawsze entuzjazmu nie umiem pohamować:) Quote
yolanovi Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 widziałam wczoraj Timonka. Piękny, spokojny pies. Jeszcze tylko ten ogonek biedny ale na pewno wydobrzeje. Te widoczne na początkowych fotach, zniszczone chorobą miejsca zarosły pieknym, miekkim futerkiem. Pychol też już śliczny, zupełnie zdrowy. Nie ma już nigdzie wyłysień, zrogowaciałej, brzydkiej skóry. Jest śliczny, zdrowy ON, naprwadę piękny. Quote
Julia84 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Cioteczki zapraszam na bazarek dla pszczyniaków - prosze chociaż podrzucajcie.. http://www.dogomania.pl/threads/214859-ZARA-FRODO-Bazarek-ciuchowy-od-Julia84-na-pszczynskie-dlugi-do-30.09-do-23.00 Quote
DONnka Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='TERESA BORCZ']Po powrocie od TIMONA dzisiaj, zawiedzionego ta wizytą wyrażnie bo były tylko głaski , mizianka i przytulanka bez czegoś konkretnego jak zwykle, zjadłby jakis przysmak, choc michy ma zawsze pełne, smakoszek jeden, znalazłam propozycję domku dla niego, muszę jakos sprawdzić, jest to w OCHOJCU, dom, ogród, kojec zobaczymy, no i drugi daleko ale dość obiecujący, znacie jakieś cioteczki z okolic NASIELSKA ? do wizyty p a sprawdzamy wszystko, by znależć ten idealny/ Trzymamy kciuki za najlepszy na świecie domek dla Timonka :):):) Quote
Sarunia-Niunia Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Dobrej nocki Timulku! Być może już niedługo będziesz w swoim domeczku... Quote
zioberek87 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 trzymam kciuki za znalezienie domku tego jedynego:) Quote
Iljova Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Mam nadzieję że jeden z tych domków okaże się tym wspaniałym cudownym domem dla Timo :-) Quote
szafra Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Dziewczyny proszę was zajrzyjcie na wątek onka ! Dogomaniaczki mają kłopot z kobietą - Izact i kasą, którą zbierają na leczenie psa. http://www.dogomania.pl/threads/214801-Owczarek-niemiecki-w-tragicznym-stanie!!!-Gorz%C3%B3w-Wlkp/page3 Poradźcie coś !!! Tam już nikt nie wie o co chodzi. :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
danavas Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Timusiowi należy się wszystko to co najlepsze... Quote
zioberek87 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 są już jakieś wieści co do domku dla chłopaka:)?? ucałowania dla niego:) Quote
TERESA BORCZ Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Siemianowicki cudowny dom odpadł z powodu poważnych klopotów w sąsiedztwie i pani która reflektowała na Timona, musiała zabrać psiaka sporego który nagle stracił dom, ale też rozpytuje, sprawdzamy dalej, może Ochojec dziś odpowie, szukamy kogos do sprawdzenis domku w NASIELSU, znacie kogoś? Quote
Sarunia-Niunia Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Szkoda, bo domek dobrze się zapowiadał... Ale Timulek napewno znajdzie najlepszy domek. Wierzę w to! Quote
zioberek87 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 szkoda:( ale nie traćmy nadzieji a gdzie jest ta miejscowość?? Quote
Iljova Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Witaj slodki Timonku , co tam u Ciebie? Jak ogonek ? Quote
danavas Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Tim jest takim pięknym dostojnym kawalerem...szybko znajdzie człowieka który doceni jego walory:) Quote
Bambino Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Dziewczyny dostałam niedawno 2 zapytania o owczarki. 1 ) Moja znajoma z hoteliku do którego w razie wyjazdu zawożę psy zapytała czy nie mam namiarów na jakiegoś owczarka, bo jej znajomy ma gospodarstwo, miał owczarka w kojcu, ale niestety sąsiedzi obok zrobili imprezę z fajerwerkami i pies w jakiś sposób uciekł z kojca. Szukał go potem w lesie, pytał w niedalekim przytulisku, ale niestety. Przypuszcza, że mogli go zastrzelić myśliwi. Po tej stracie pytał w przytulisku czy nie mieliby dla niego jakiegoś owczarka, ale akurat nie było. Dlatego zapytał moją znajomą, tym bardziej że ona miała kiedyś hodowlę owczarków, a ona zadzwoniła do mnie z tym zapytaniem. Oprócz kojca pies biegałby po podwórzu po jego zamknięciu. Gdyby co to ja mogę zrobić wizytę przedadopcyjną, ale trzeba by uświadomic panu, że jak są takie sytuacje, jak burze, fajerwerki itp, to albo jakiś lek uspakajający dla psa, albo zabranie go do domu, żeby sytuacja się nie powtórzyła, bo nie wiadomo jacy rozrywkowi ci sąsiedzi mogą być. Gdyby ktoś mógł podrzucić mi jakiś wątek, to może następny pies znalazłby dom. 2) mam znajomą malarkę, która mieszka w domu jednorodzinnym z synami i 4 kotami ( to bardzo ważne), podwórko mają niewielkie, ale chcieliby też wilczurka ( psa lub suczkę), żeby syn mógł sobie z nią biegać, no i najwazniejsze - ponieważ w domu są koty, a pies miałby być w domu siłą rzeczy nie może atakować kotów. Gdyby ktoś mógł podesłać jakiś watek, to też może następny oneczek znalazłby dom. Też mogę pojechać na wizytę przedadopcyjną, bo to niedaleko mnie. Ogólnie oba domy to okolice Wolsztyna i Nowego Tomyśla - zachodnia Wielkopolska Quote
Recommended Posts