Igusia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Nie chce nic sugerowac... ale czy on nie jes podobny do... niech cioteczki ocenia.Napisalam do zalozycielki watku, odpowiedziala ze nie ma lepszych zdjec a dziewczyna ktora go znalazla odda go do schronu Quote
Dorothy Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ja z innej beczki nie macie tam szczeniorki ONki w kolorku raczej srebrnym? Quote
malagos Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Tu jest wiecej zdjeć: http://grono.net/pub/u/1046887/gallery/2426284/ Quote
Igusia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 jayo napisał(a):Czy dodzwonilyscie sie do domku Rufusa? :shake: :shake: :shake: Quote
Fela Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 troszkę byłam dziś zabiegana, dzwoniłam do rufusowego domku tak ze 3 razy w ciągu dnia, ale komórka miała włączoną pocztę, a w domu nikt nie odbierał. ale na razie nie panikujmy, podzwonię jeszcze jutro... Quote
jayo Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Dorothy']ja z innej beczki nie macie tam szczeniorki ONki w kolorku raczej srebrnym? Dorothy, a to "cos" nie jest fajnie srebrne? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=17010&page=719 Quote
Wilejkaros Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 No dobra, już wiem, o co chodzi z Rufuskiem. Gdyby trzeba było dzwonić do Rufusowego domku, to ja mam zastrzeżony numer w telefonie, więc się oferuję, gdyby nie odbierano Waszych. Może trzeba podjechać do nowego domku małego? Ma ktoś jakąś koncepcję? Quote
Wilejkaros Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Cały czas kontynuję wątek Rufusa... Jeśli dobrze zrozumiałam, został znaleziony w Lublinie, tak? Dokąd był adoptowany? Quote
Fela Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Do Warszawy, sensowna rodzina z dwójką dzieci. Pani z córeczką była u Igi i Karoliny tydzień przed adopcją, zaprzyjaźnić się z Rufikiem. Po tygodniu przyjechali wszyscy razem, po kilku dniach od adopcji dzwoniłam i rozmawiałam z panem. Był w trakcie zabawy z Ruffim, bardzo mi się podobało, jak o nim mówił. Wtedy też nie od razu odebrali telefon. Quote
Wilejkaros Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 3mam kciuki. Od 2 dni próbuję wstawić zdjęcia beżowej szczeniorki Agi, wziętej z Ostrowii ponad 2 tyg temu, ale to jeszcze potrwa, zanim się nauczę. Quote
gdgt Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Pamiętajcie, że są ferie i może rodzinka Rufusa, skoro tam są dzieci, wyjechali z Wawy... Quote
Fela Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Uwaga, uwaga, ogłaszam odwołanie alarmu. Dodzwoniłam się dziś do pani Rufusa, właśnie się wybierali na szczepienia na Gagarina. Rufus łobuzuje, podgryza kable, ale pani mówi, że spokojnie sobie radzą. I absolutnie im nie uciekł ani go nie wyrzucili. Na potwierdzenie tych słów usłyszałam w tle... no oczywiście, szczekanie Rufusa. To musi znaczyć, że Rufus ma sobowtóra albo to jakaś rasa jest :cool1: Quote
Igusia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Dziekuje Felu i przepraszam za klopot:oops: Za bardzo sie zdenerwowalam:razz: Ludzie rozni sa:roll: Quote
Igusia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Fela napisał(a):Uwaga, uwaga, ogłaszam odwołanie alarmu. Dodzwoniłam się dziś do pani Rufusa, właśnie się wybierali na szczepienia na Gagarina. Rufus łobuzuje, podgryza kable, ale pani mówi, że spokojnie sobie radzą. I absolutnie im nie uciekł ani go nie wyrzucili. Na potwierdzenie tych słów usłyszałam w tle... no oczywiście, szczekanie Rufusa. To musi znaczyć, że Rufus ma sobowtóra albo to jakaś rasa jest :cool1: Moze przeslac zdjecie Rufusa bis tym panstwu, nich wiedza ze rasowego psiaka maja:evil_lol: Quote
Wilejkaros Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ciekawe czy w wieku 20kilku lat można dostać zawału? Ufff odetchnęłam z ulgą! Jak się czuje Kubuś? Ostatni ze szczeniaków rudej suni z Ostrowii. Czy ktos coś wie? Ostatnio było z nim tak sobie... Quote
esperanza Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Pilnie szukamy tymczasu dla Kubusia, który w sobotę przyjechał do kliniki na SGGW. Quote
esperanza Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Info o Kubusiu jest na wątku głównym, tymczas nadal poszukiwany. U Whippety "Tylko Ty" nadal czeka na adopcję szczeniak, brat Salmona. Jest tam już stanowczo za długo, przywiązał się do opiekunów, a około 5 miesięcy. Najwyższy czas, by trafił do nowego domu, a chętnych ciągle brak. Quote
Fela Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='esperanza']Info o Kubusiu jest na wątku głównym, tymczas nadal poszukiwany. U Whippety "Tylko Ty" nadal czeka na adopcję szczeniak, brat Salmona. Jest tam już stanowczo za długo, przywiązał się do opiekunów, a około 5 miesięcy. Najwyższy czas, by trafił do nowego domu, a chętnych ciągle brak. Kubuś ma swój wątek, zaglądajcie proszę, może też uda się rozesłać wiadomość po znajomych jakąś wiadomość mailową. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=44826 On jest cudny, wesoły, a w klatce robi się bardzo smutny. Potrzebuje towarzystwa, zabawy! Lara, jak sama nazwa wskazuje, brat Salmona jest raczej pieskiem ;) Ale może ciachnąć to i tamto, i będzie robił za dziewczynkę :lol: Quote
jayo Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Ciotki, pamietajcie o Alfredzie... On tez sie do nas juz przywiazal :-) Juz zaczynamy wychowanie po okresie luzu i tolerancji i zaczynamy robic postepy. Quote
ara Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 I Gryziaczek... jest u nas ponad miesiąc, a na tekst ciotki Feli czeka 2 tygodnie:mad: Quote
Wilejkaros Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ciotki Wspaniałe, a gdzie to małe Kubusiowe siedzi? SGGW czyli Nowoursynowska? Jakieś wskazówki proszę, bo chciałabym do malucha pójść. Co mu wziąć? Quote
beam6 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Lara napisał(a):mysle, ze najbardziej potrzebuje towarzystwa :p Wilejkaros - zanieś Maluchowi kotka do zabawy :evil_lol: .............oczywiście pluszowego :evil_lol: - polecam wizytę w szmateksie :loveu: i wymiziaj na zapas od Ciotek Quote
Recommended Posts