Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie chce nic sugerowac... ale czy on nie jes podobny do... niech cioteczki ocenia.Napisalam do zalozycielki watku, odpowiedziala ze nie ma lepszych zdjec a dziewczyna ktora go znalazla odda go do schronu

• Replies 749
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

troszkę byłam dziś zabiegana, dzwoniłam do rufusowego domku tak ze 3 razy w ciągu dnia, ale komórka miała włączoną pocztę, a w domu nikt nie odbierał. ale na razie nie panikujmy, podzwonię jeszcze jutro...

Posted

No dobra, już wiem, o co chodzi z Rufuskiem. Gdyby trzeba było dzwonić do Rufusowego domku, to ja mam zastrzeżony numer w telefonie, więc się oferuję, gdyby nie odbierano Waszych. Może trzeba podjechać do nowego domku małego? Ma ktoś jakąś koncepcję?

Posted

Do Warszawy, sensowna rodzina z dwójką dzieci. Pani z córeczką była u Igi i Karoliny tydzień przed adopcją, zaprzyjaźnić się z Rufikiem. Po tygodniu przyjechali wszyscy razem, po kilku dniach od adopcji dzwoniłam i rozmawiałam z panem. Był w trakcie zabawy z Ruffim, bardzo mi się podobało, jak o nim mówił.
Wtedy też nie od razu odebrali telefon.

Posted

Uwaga, uwaga, ogłaszam odwołanie alarmu. Dodzwoniłam się dziś do pani Rufusa, właśnie się wybierali na szczepienia na Gagarina. Rufus łobuzuje, podgryza kable, ale pani mówi, że spokojnie sobie radzą. I absolutnie im nie uciekł ani go nie wyrzucili. Na potwierdzenie tych słów usłyszałam w tle... no oczywiście, szczekanie Rufusa.

To musi znaczyć, że Rufus ma sobowtóra albo to jakaś rasa jest :cool1:

Posted

Fela napisał(a):
Uwaga, uwaga, ogłaszam odwołanie alarmu. Dodzwoniłam się dziś do pani Rufusa, właśnie się wybierali na szczepienia na Gagarina. Rufus łobuzuje, podgryza kable, ale pani mówi, że spokojnie sobie radzą. I absolutnie im nie uciekł ani go nie wyrzucili. Na potwierdzenie tych słów usłyszałam w tle... no oczywiście, szczekanie Rufusa.

To musi znaczyć, że Rufus ma sobowtóra albo to jakaś rasa jest :cool1:

Moze przeslac zdjecie Rufusa bis tym panstwu, nich wiedza ze rasowego psiaka maja:evil_lol:

Posted

Ciekawe czy w wieku 20kilku lat można dostać zawału? Ufff odetchnęłam z ulgą! Jak się czuje Kubuś? Ostatni ze szczeniaków rudej suni z Ostrowii. Czy ktos coś wie? Ostatnio było z nim tak sobie...

Posted

Info o Kubusiu jest na wątku głównym, tymczas nadal poszukiwany.

U Whippety "Tylko Ty" nadal czeka na adopcję szczeniak, brat Salmona.
Jest tam już stanowczo za długo, przywiązał się do opiekunów, a około 5 miesięcy. Najwyższy czas, by trafił do nowego domu, a chętnych ciągle brak.

Posted

[quote name='esperanza']Info o Kubusiu jest na wątku głównym, tymczas nadal poszukiwany.

U Whippety "Tylko Ty" nadal czeka na adopcję szczeniak, brat Salmona.
Jest tam już stanowczo za długo, przywiązał się do opiekunów, a około 5 miesięcy. Najwyższy czas, by trafił do nowego domu, a chętnych ciągle brak.

Kubuś ma swój wątek, zaglądajcie proszę, może też uda się rozesłać wiadomość po znajomych jakąś wiadomość mailową.
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=44826

On jest cudny, wesoły, a w klatce robi się bardzo smutny. Potrzebuje towarzystwa, zabawy!

Lara, jak sama nazwa wskazuje, brat Salmona jest raczej pieskiem ;) Ale może ciachnąć to i tamto, i będzie robił za dziewczynkę :lol:

Posted

Ciotki, pamietajcie o Alfredzie... On tez sie do nas juz przywiazal :-)
Juz zaczynamy wychowanie po okresie luzu i tolerancji i zaczynamy robic postepy.

Posted

Lara napisał(a):
mysle, ze najbardziej potrzebuje towarzystwa :p

Wilejkaros - zanieś Maluchowi kotka do zabawy :evil_lol: .............oczywiście pluszowego :evil_lol: - polecam wizytę w szmateksie :loveu: i wymiziaj na zapas od Ciotek