Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Ryniu123
Posted

Chociaż zdarzają się wypadki ucieczek zwierząt z DS (co nie jest dla nas miłe), najważniejsze, że nie będą mogły się rozmnażać - i tu jest wielki sukces.

Posted

Ryniu123 napisał(a):
Chociaż zdarzają się wypadki ucieczek zwierząt z DS (co nie jest dla nas miłe), najważniejsze, że nie będą mogły się rozmnażać - i tu jest wielki sukces.

No to jest podstawa. Udało się zrobić rzecz wielką. Bez dwóch zdań.

Posted

Ja dzis załatwiłam kilka bud porządnych styropian w środku 10 solidne nowe budy no i pieniądze na np karmę dla psów idzie zima i trzeba by myslec co dac jeść

Posted

Super: budy ważne, żarko też :)

Wiecie co, obmyśliłam sobie taką rzecz: a weźcie i upatrzcie sobie jednego psiaka i jedną osobę, do której psiak ten pasuje pod względem charakteru, wyglądu, poczucia humoru... i zróbcie kampanię reklamową.
Ja np. wybrałam Dianę i Justynę B. - obie ciekawe życia i odważne ponad miarę, obie za tę odwagę dostają kuksańce od psów/ludzi i jest to widoczne na zewnątrz (ranki, blizny), obie są młode i piękne, silne i smukłe...
Wkrótce przygotuję zdjęcia porównawcze i więcej tekstu, żebyście wiedzieli, o czym mówię.
Efekt, jaki chciałabym osiągnąć może być dwojaki: 1) ten, kto chciałby być bliżej Justyny B., adoptuje Dianę, 2) Justyna B. adoptuje Dianę :)

Posted

Boni u Krzyśka już robi postępy, Figa w Koźminie też się otwiera na ludzi, Castor - rewelacja!, szczeniaki już prawie rozdane.
Zostało nam do ogarnięcia 30 psów. Spora szansa, że do końca września uda mi się znaleźć dt dla 5.
Nadal zostaje 25 psiaków.
Myślcie ludziska, czy przypadkiem nie macie w gronie znajomych w miarę doświadczonych psiarzy z wolnym miejscem, przynajmniej dla jednego :)
Diana, Bajka, Perełka - one, owszem, wymagają cierpliwości i pracy, ale chyba najmniej z całego grona. Z chłopaków Kazan, Bohun i Czarnulek są do szybkiego urobienia.

Guest Ryniu123
Posted

Może przydałby sie jakiś banerek do tematu ?
Takie małe propozycje (pewnie za ostre?):

Oczywiście napis można zmienić

Posted

Rysiu, świetny pomysł z banerami! :)
Najbardziej podobają mi się drugi od góry i ostatni. Zamiast napisu tragedia dałabym "Pomóż" albo "Daj dom" albo "Możesz pomóc" albo "I Ty możesz pomóc".
Może być?
Dziękuję :klacz:

Guest Ryniu123
Posted

Justyna Klimek napisał(a):
Rysiu, czy mógłbyś przesłać mi mailem baner naszego wątku?

Już wysłałem

Posted

Drzagodha napisał(a):
Justynko, będziesz za tydzień w piątek w Krzykosach? Aneta chciała odebrać osobiście zdjęcia szczeniaczkowych chrześniaków ;)

Nie będę, niestety. Ale prześlę pocztą do Zbyszka - Aneta będzie mogła osobiście wziąć od nich autograf :)