Justyna Klimek Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 Pies, bo chyba jest jeden, nie pokazuje się Zbyszkowi na oczy. W tej sprawie Krzysiek też obiecał pomóc. Jak coś się zadzieje na pewno dam znać. Dzięki za fanty :) Quote
NikaEla Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Cóż tu pisać, brak mi słów na podwórku mnóstwo psów. Wszystkie fajne, wszystkie małe Popielate, bure, białe. Ze dwadzieścia ich tu będzie biegają swobodnie wszędzie. Ale za trzydzieści dni dom opuścić muszą psy. Więc prosimy i błagamy domów dla nich wyglądamy aby te wesołe psiska nie trafiły do schroniska! [SIZE="1"](kliknij na wierszyk) Quote
Guest Ryniu123 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Chociaż zdarzają się wypadki ucieczek zwierząt z DS (co nie jest dla nas miłe), najważniejsze, że nie będą mogły się rozmnażać - i tu jest wielki sukces. Quote
Agata69 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Ryniu123 napisał(a):Chociaż zdarzają się wypadki ucieczek zwierząt z DS (co nie jest dla nas miłe), najważniejsze, że nie będą mogły się rozmnażać - i tu jest wielki sukces. No to jest podstawa. Udało się zrobić rzecz wielką. Bez dwóch zdań. Quote
Pola17 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Ja dzis załatwiłam kilka bud porządnych styropian w środku 10 solidne nowe budy no i pieniądze na np karmę dla psów idzie zima i trzeba by myslec co dac jeść Quote
Justyna Klimek Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 Super: budy ważne, żarko też :) Wiecie co, obmyśliłam sobie taką rzecz: a weźcie i upatrzcie sobie jednego psiaka i jedną osobę, do której psiak ten pasuje pod względem charakteru, wyglądu, poczucia humoru... i zróbcie kampanię reklamową. Ja np. wybrałam Dianę i Justynę B. - obie ciekawe życia i odważne ponad miarę, obie za tę odwagę dostają kuksańce od psów/ludzi i jest to widoczne na zewnątrz (ranki, blizny), obie są młode i piękne, silne i smukłe... Wkrótce przygotuję zdjęcia porównawcze i więcej tekstu, żebyście wiedzieli, o czym mówię. Efekt, jaki chciałabym osiągnąć może być dwojaki: 1) ten, kto chciałby być bliżej Justyny B., adoptuje Dianę, 2) Justyna B. adoptuje Dianę :) Quote
Justyna Klimek Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Boni u Krzyśka już robi postępy, Figa w Koźminie też się otwiera na ludzi, Castor - rewelacja!, szczeniaki już prawie rozdane. Zostało nam do ogarnięcia 30 psów. Spora szansa, że do końca września uda mi się znaleźć dt dla 5. Nadal zostaje 25 psiaków. Myślcie ludziska, czy przypadkiem nie macie w gronie znajomych w miarę doświadczonych psiarzy z wolnym miejscem, przynajmniej dla jednego :) Diana, Bajka, Perełka - one, owszem, wymagają cierpliwości i pracy, ale chyba najmniej z całego grona. Z chłopaków Kazan, Bohun i Czarnulek są do szybkiego urobienia. Quote
Igam Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Wszyscy znajomi zapsieni na maxa, ale porozsyłam Quote
Kava Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 cioteczki , dzis w nocy zmarla wielka przyjaciolka zwierzat i doskonala dogomaniaczka: http://www.dogomania.pl/threads/2001...ka-zmar%C5%82a.... zapalmy dla niej swieczki, pomyslmy o tych ktore osierocila Quote
Guest Ryniu123 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Może przydałby sie jakiś banerek do tematu ? Takie małe propozycje (pewnie za ostre?): Oczywiście napis można zmienić Quote
Jo37 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/214904-List-otwarty-w-spr.-wstrzymania-transportu-psów-z-mieleckiego-schroniska-do-Niemiec Proszę zapoznajcie się z tematem i porozsyłajcie dalej. Quote
Justyna Klimek Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Rysiu, świetny pomysł z banerami! :) Najbardziej podobają mi się drugi od góry i ostatni. Zamiast napisu tragedia dałabym "Pomóż" albo "Daj dom" albo "Możesz pomóc" albo "I Ty możesz pomóc". Może być? Dziękuję :klacz: Quote
Agata69 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Straszna cisza... Pakę wyślę jutro, czekałam na jakies pieniadze.... Quote
Drzagodha Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Dotarła dziś paleta karmy od nas, więc psy krzykoskie głodne chodzić nie będą ;) Quote
Justyna Klimek Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 No to super. Dzięki Jagoda:) W niedługim czasie powinny dojechać też budy i karma ze Swarzędza. Quote
Justyna Klimek Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Rysiu, czy mógłbyś przesłać mi mailem baner naszego wątku? Quote
Justyna Klimek Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Pojawiło się wśród nas kilka dodatkowych dobrych dusz, które zamierzają zrobić bazarki i allegro, by wspomóc kasę. Dzięki!!!! Wkrótce (prawdopodobnie jutro wieczorem) wystawię na allegro fajne kosmetyki Avon, które dostałam od znajomej - zaglądajcie - ceny będą niskie, warto:) http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=23000944 Quote
Guest Ryniu123 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Justyna Klimek napisał(a):Rysiu, czy mógłbyś przesłać mi mailem baner naszego wątku? Już wysłałem Quote
Ania102 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Jedna ciotka poprosiła mnie o zrobienie bazarku cegiełkowego na krzykoskie psiaki więc biorę się do pracy:) Quote
Drzagodha Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Justynko, będziesz za tydzień w piątek w Krzykosach? Aneta chciała odebrać osobiście zdjęcia szczeniaczkowych chrześniaków ;) Quote
Justyna Klimek Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Ania102 napisał(a):Jedna ciotka poprosiła mnie o zrobienie bazarku cegiełkowego na krzykoskie psiaki więc biorę się do pracy:) Bardzo dziękujemy :) Quote
Justyna Klimek Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Drzagodha napisał(a):Justynko, będziesz za tydzień w piątek w Krzykosach? Aneta chciała odebrać osobiście zdjęcia szczeniaczkowych chrześniaków ;) Nie będę, niestety. Ale prześlę pocztą do Zbyszka - Aneta będzie mogła osobiście wziąć od nich autograf :) Quote
Recommended Posts