basiaap Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 A sama Sonia... Widać, że była dobrze traktowana... Ufa ludziom, garnie się do nich. Jest chyba rozpieszczona. I straszna z niej piskwa:evil_lol: . Quote
GoniaP Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 basiaap napisał(a):Za późno, Gonia:evil_lol: . TZ już ją ochrzcił - dumny jest, że takie piękne imię wymyślił;) . Sunia ma na imię Sonia, Gosiu i Paulino...:evil_lol: No to jak TZ wymyślił takie oryginalne imię, to my się już dalej wtrącać nie śmiemy:evil_lol: Quote
basiaap Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Tak, imię rzeczywiście oryginalne:evil_lol: W każdym razie na "s":lol: . Piskwa jest bezpieczna póki co. I leczona, bo ma kaszel kennelowy niestety. Ale sprawa adopcji pilna - to jest pies na poduszki i do łóżeczka... Quote
basiaap Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 PaulinaT napisał(a):Tak sobie myślę i myślę i doszłam do kilku niepokojących wniosków. No dobra - do jednego zasadniczego: takie psy do Ciebie Anka ciągną :diabloti: No bo - jeśli ja dobrze liczę, a nie jest przecież powiedziane że znam wszytskie przypadki - w przeciągu trochę ponad pół roku to trzeci starszy pies o nienajlepszych perspektywach adopcyjnych i niepewnej przyszłości Nie znasz wszystkich przypadków...;) Wyglśda na to, ze rzeczywiście mam... fuksa ?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Aga_Mazury Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Śliczności ....zapraszam na pierwszą stronę.... Quote
PaulinaT Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Imię jest bardzo słuszne i zacne i proszę się nie nabijać :diabloti: I jest na eS :evil_lol: Fuksa to ty masz - bez dwóch zdań, nawet dwa fuksy, lub trzy. No i fuksa mają psy, które mimochodem wpadną w Twoje oko :cool1: Quote
basiaap Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Podnoszę staruszkę... Niestety jeszcze nie udało mi się zapewnić jej pewnego losu. To znaczy domu... Może dziś uda mi się zrobić pierwszą próbę... Quote
Korenia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 basiaap napisał(a):Podnoszę staruszkę... Niestety jeszcze nie udało mi się zapewnić jej pewnego losu. To znaczy domu... Może dziś uda mi się zrobić pierwszą próbę... Dzisiaj właśnie o Was myśłałam czy już ma suńcia domek..:shake: Quote
PaulinaT Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 basiaap napisał(a):Podnoszę staruszkę... Niestety jeszcze nie udało mi się zapewnić jej pewnego losu. To znaczy domu... Może dziś uda mi się zrobić pierwszą próbę... To ja mocno trzymam kciuki za Sonieczkę! Quote
basiaap Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 No niestety próba numer jeden okazała się nieudana:shake: . Państwo zbyt bardzo przeżyli śmierć poprzedniego pieska... Szkoda - ale ich rozumiem... Mam jeszcze drugi pomysł - może tu lepiej pójdzie. Póki co Sonia jest bezpieczna i nawet zadowolona z życia:) Pogodna, radosna wręcz, pcha sie do ludzi. Kaszelek kennelowy i przeziębionko wyleczone:p . Na pewno nic jej nie grozi, pytanie tylko, jak długo będzie w hoteliku, ale krzywdy nie ma. Quote
Korenia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 basiaap napisał(a):No niestety próba numer jeden okazała się nieudana:shake: . Państwo zbyt bardzo przeżyli śmierć poprzedniego pieska... Szkoda - ale ich rozumiem... Mam jeszcze drugi pomysł - może tu lepiej pójdzie. Póki co Sonia jest bezpieczna i nawet zadowolona z życia:) Pogodna, radosna wręcz, pcha sie do ludzi. Kaszelek kennelowy i przeziębionko wyleczone:p . Na pewno nic jej nie grozi, pytanie tylko, jak długo będzie w hoteliku, ale krzywdy nie ma. Szkoda, że próba numer jeden nie okazała się szczęśliwa, ale trzymam kciuki, żeby druga się powiodła :) Quote
supergoga Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Postaram się pokazać sunieczkę pewnej starszej Pani,która szuka psiaka, ale to dopiero w lutym.Może zdarzy się coś prędzej - dobrzebyłoby aby sunia leżała już na kanapie i zeszła Ani z bezpośrednich myśli. Żeby miała własny dom- a my - kolejne psy do umieszczania. Quote
basiaap Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 supergoga napisał(a):Postaram się pokazać sunieczkę pewnej starszej Pani,która szuka psiaka, ale to dopiero w lutym.Może zdarzy się coś prędzej - dobrzebyłoby aby sunia leżała już na kanapie i zeszła Ani z bezpośrednich myśli. No:lol: . I z kieszeni:evil_lol: ;) . Luty już niedługo w końcu:p . Jak nie tu, to tam... Mam nadzieję, że coś wypali. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Dalej nic się nie rusza? :-( Quote
basiaap Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Przepraszam za milczenie, zapalenie oskrzeli leczyłam:( No niestety jeszcze nic w sprawie domku - ale nie ma co cudów oczekiwać, dziewczyny, ja tam przypuszczałam, że to potrwa, wiec nie jestem rozczarowana. Sonia jest wystawiona na kilku portalach. Sami tez szukamy. Sonia ma sie dobrze i nie jest nieszczęśliwa:lol: . Zdecydowanie nie:lol: . Zaszczepiliśmy ja na wściekliznę wreszcie. Kolejny miesiąc zapłacony, karma dowieziona:lol: . Wszystko gra. Quote
basiaap Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Tak tylko podnoszę, żeby przypomnieć o Soni:) Niestety dobrych wieści brak. W weekend wysłałam maila do pewnych fajnych ludzi w jej sprawie. Może coś pomogą. Quote
safarii Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Soniu trzymam za Ciebie kciuki i może wiosna przyniesie Ci więcej słoneczka w życiu :roll: .... Quote
PaulinaT Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Tej malutkiej suczce bardzo potrzebny jest dom i Pan lub Pani na wyłączność... Quote
basiaap Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 No cóż, na razie mogłam dal Soni zrobić tylko tyle, że zapłaciłam za kolejny miesiąc hoteliku:shake: Mogłabym też delikatnie zachęcic pewną fajną dziewczynę - tylko ze ona mieszka sama, pracuje 10 h dziennie (9 rano - 18.30!!!)- i w zwiazku z tym waha się, czy to byłoby dobre wyjście dla Soni. Jak myślicie??? Czy taki starszy pies może i powinien siedzieć tyle czasu sam w domu? Czy nie będzie męczyć się z siusianiem? Dziewczyna fajna, a Sonia mieszkałaby blisko mnie - tylko że ta praca:shake: Co myślicie? Próbować? Quote
Recommended Posts