Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 535
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Dziękuję!!!!

Na razie przyszło 100 zł "od krotoszyniaków" :Rose:

Maniuś ma już zdjęte szwy, baaardzo mu sie to nie podobało, panikarz posiusiał się z nerwów na stole.......

Oj tam...oj tam...prawdziwy facet....:)

Posted

Tez wpadam do Maniucha :)
Ulv jak bedziesz miała chwile to potwierdzaj wpłaty i chciałam zapytać czy Manio ma ogłoszenia, jak nie to krotoszyniaki na nastepnym bazarku pauliny mu kupią pakiecik bo chyba juz czas na nowy dom i miejsce dla następnego futra też się przyda :)

Posted

Maniek nie miał do tej pory ogłoszeń, bo nie chciałam robić, zanim nie będzie operacji i wogóle ;)

Teraz pora na rehabilitacje nogi- noga ładnie się zrasta, problem w tym, że Maniek ma nawyk biegania na trzech, a tej operowanej używa jak się zapomni. Zastanawiam sie, czy nie zrobić mu brzydkiego numeru i nie utrudnić jakoś stawania na tej drugiej łapie, oczywiście w sposób nieszkodliwy...?

Od Mańka:

Cześć!!!!
No! Nareszcie zdjęła mi to świństwo plastikowe z głowy!!! :) Wiecie jak to jest jak się nawet po uchu nie da podrapać, ani nigdzie polizać? OKROPNOŚĆ!!!!!!
No i oczywiście faktycznie nie mam jajek. Dziwne, ale w sumie nie jest tak źle.
I noga juz mnie tak nie boli. Tylko trochę. I nawet lepiej mi się skacze.
I nitki mi wyciagnęli- no pewnie, czy ja jestem kurcze z materiału, żebym był zeszyty? Czarną nitką w dodatku? Wyciąganie właściwie nie bolało, ale się przestraszyłem i no... tego..... obsikałem stół. Troszkę!!!
Na nodze już mi rosną z powrotem włosy i czasem okropnie swędzi.
No i wreszcie mogę chodzić na dłuższe spacery i znowu spać z dużą w łóżku :)

Posted

[quote name='ulvhedinn']Już sprawdzam- dotarło jeszcze 40 zł "z bazarku cegiełki" Ślicznie dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

Jakby nie liczyć i tak cały czas do tyłu :(
Może sklecisz Ulv jakiś tekst Mańkowy do ogłoszeń ?

Posted

Zaraz wyżślę ;)

Od Mańka:
Cześć!!!
No wróciły nareszcie.... wycieczki im się kurka zachciało. To znaczy duża, Kra i Piku. I Żubr też, ale on był gdzie indziej, nie z dużą. Duża i Kraksa wczoraj cały dzień leżały. I duża narzekała że ją wszystko boli ;) A Kra nie narzekała, tylko chrapała.
A dziś bylismy z Żubrem i Piku i Słowik w parku. Park jest fajny. Są inne psy i kaczki i mozna ganiać po trawie.... Słowik się wytarzała w czymś pachnącym i duże krzyczały ;) A ja się ganiałem z labradorem i z buldożkiem. A Piku i Żubr wpadły do wody, o!!!!