Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 535
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Ale jak zrobil to dyskretnie........:) to sie nie liczy????....

Maniuś jest wogóle dyskretnym psujkiem ;) Niby nic, on sobie tylko trzyma maskotkę, i w zamyśleniu skubie- a potem nagle tu nie ma uszka, tu nie ma noska.... ;)

Terierfanka :Rose:

Posted

Maniek jest miszczem absolutnym jeśli chodzi o przepraszanie, robienie niewinnych minek i inne takie manipulacje ;)

O Mańka:

Fuj. Popsuli pogodę. Wczoraj było ładnie, a dzisiaj jest obrzydliwie- mokro, zimno i łapy się slizgają....
Duża powyciągała jakieś ciuszki i ...zaczęła mi zakładać. O rany- ja mam chodzić w sweterku? Albo w kurteczce? Niesamowite.... No wiecie, ja jeszcze nigdy nie miałem swojego ubrania, takie rzeczy to noszą ludzie a nie psy. No ale Piku nosi i Żubr. I wiecie, nawet mi się to podoba. Fajnie mieć ubranka, no.

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Maniek jest miszczem absolutnym jeśli chodzi o przepraszanie, robienie niewinnych minek i inne takie manipulacje ;)

O Mańka:

Fuj. Popsuli pogodę. Wczoraj było ładnie, a dzisiaj jest obrzydliwie- mokro, zimno i łapy się slizgają....
Duża powyciągała jakieś ciuszki i ...zaczęła mi zakładać. O rany- ja mam chodzić w sweterku? Albo w kurteczce? Niesamowite.... No wiecie, ja jeszcze nigdy nie miałem swojego ubrania, takie rzeczy to noszą ludzie a nie psy. No ale Piku nosi i Żubr. I wiecie, nawet mi się to podoba. Fajnie mieć ubranka, no.

to tak jak mój sopel (cocer spaniel) tez mistrz nad mistrze w robieniu minek.jak cos przeskrobie,to minka w podkówkę i już ma się ochotę zrobić dla nie go wszystko.

Posted

terierfanka napisał(a):
Ulv, wiem, że księgowość nie jest twoim powołaniem :p, ale zajrzyj na konto i potwierdź czy doszło,please ;)

ulvhedinn napisał(a):
Doszło i już wpłacone w klinice :)

no to prosimy autorkę wątku o aktualizację rozliczenia :)
po odjęciu tych 93zł, zostaje oficjalnie 98zł długu - mam z kolejnego bazarku 131zł na ten cel, więc zostanie 33zł :) Ulv - co jeszcze Maniowi potrzeba? żarełko czy specyfiki jakieś? bo bym kupiła i wkleiła paragon, to mi ułatwi rozliczenie bazarku ;)

Posted

Nikaragua napisał(a):
no nie wiem.... zastanowię się ;)

Osz Ty..... ;)

A Maniek korzysta z faktu, że na razie miałam luz i z pieknej pogody i razem z resztą bandy spędza czas na spacerach.....

Posted

Cześć!!!
Duża ostatnio pracuje śmiesznie. No bo jeden dzień pracuje a inny nie i pies nigdy nie wie, co będzie. Tak normalnie, to wiadomo, jest niedziela, jest wycieczka.
Ale wogóle to fajnie, bo duża zabiera nas częściej do parku.... Mówi, że skoro juz zimę ukradli, to trzeba korzystać i łazić po słoneczku. Pewnie że trzeba!!!!
Ostatnio byliśmy dwa razy w parku. I było bardzo dużo psów. Niektóre znałem. Brosa znam, i Abi. I takiego rudego, co Kraksa za nim zawsze gania. A teraz to ja pogoniłem, ale obcego psa. Dużego, o! No co się będzie taki obcy do nas czepiał?

Odkryłem, że skórę z barana, na której śpi Kraksa bardzo fajnie się skubie. No to sobie skubaliśmy i było bardzo wesoło. :multi: Wyłażą takie pęczki kudłów. I jakoś tak na ziemi zrobiło dużo takich pęczków... Duża przyszła i nakrzyczała, że jesteśmy wstrętne łobuzy i na czym teraz Kraksa ma spać? A Kraksa sie wcale jeszcze mieści!!!