ulvhedinn Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Nie bić proszę.... :placz: Maniek mi właśnie dyskretnie wygryzł dziurę w szlafroku.... :placz: Quote
majku33krakow Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Ulv mi się wydaje,z doświadczenia to wiem ,bo mam 2 psy i 3 koty,że za jakiś czas powinnaś sobie kupić całkiem nową pralko suszarkę,wiem że powinniśmy dużo rzeczy ale na to kasy nie ma. Quote
Aimez_moi Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Ale jak zrobil to dyskretnie........:) to sie nie liczy????.... Quote
terierfanka Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 93zł dla Maniutka z tego bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/218376-wszystkie-sprzedane-%29-**bransoletki-CHARMS-*-na-sterylk%C4%99-MILI-i-operacj%C4%99-MA%C5%83KA/page7 w drodze :) zapraszam na nowy bazarek dla Mańka - może ktoś by się chciał z niemieckiego podciągnąć ? http://www.dogomania.pl/threads/219642-***Na-d%C5%82ug-Ma%C5%84ka-EASY-DEUTSCH-do-22.12.2011***?p=18222488#post18222488 Quote
ulvhedinn Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Aimez_moi napisał(a):Ale jak zrobil to dyskretnie........:) to sie nie liczy????.... Maniuś jest wogóle dyskretnym psujkiem ;) Niby nic, on sobie tylko trzyma maskotkę, i w zamyśleniu skubie- a potem nagle tu nie ma uszka, tu nie ma noska.... ;) Terierfanka :Rose: Quote
Aimez_moi Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Chlopaczek wie jak ominac kary......:) ale przy okazji zawojuje cale serce.......:) Quote
ulvhedinn Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Maniek jest miszczem absolutnym jeśli chodzi o przepraszanie, robienie niewinnych minek i inne takie manipulacje ;) O Mańka: Fuj. Popsuli pogodę. Wczoraj było ładnie, a dzisiaj jest obrzydliwie- mokro, zimno i łapy się slizgają.... Duża powyciągała jakieś ciuszki i ...zaczęła mi zakładać. O rany- ja mam chodzić w sweterku? Albo w kurteczce? Niesamowite.... No wiecie, ja jeszcze nigdy nie miałem swojego ubrania, takie rzeczy to noszą ludzie a nie psy. No ale Piku nosi i Żubr. I wiecie, nawet mi się to podoba. Fajnie mieć ubranka, no. Quote
Aimez_moi Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Maniek....:) jak ja bym chciala Cie zobaczyc w takim ubranku...... Quote
majku33krakow Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 ulvhedinn napisał(a):Maniek jest miszczem absolutnym jeśli chodzi o przepraszanie, robienie niewinnych minek i inne takie manipulacje ;) O Mańka: Fuj. Popsuli pogodę. Wczoraj było ładnie, a dzisiaj jest obrzydliwie- mokro, zimno i łapy się slizgają.... Duża powyciągała jakieś ciuszki i ...zaczęła mi zakładać. O rany- ja mam chodzić w sweterku? Albo w kurteczce? Niesamowite.... No wiecie, ja jeszcze nigdy nie miałem swojego ubrania, takie rzeczy to noszą ludzie a nie psy. No ale Piku nosi i Żubr. I wiecie, nawet mi się to podoba. Fajnie mieć ubranka, no. to tak jak mój sopel (cocer spaniel) tez mistrz nad mistrze w robieniu minek.jak cos przeskrobie,to minka w podkówkę i już ma się ochotę zrobić dla nie go wszystko. Quote
terierfanka Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 [quote name='terierfanka']93zł dla Maniutka z tego bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/218376-wszystkie-sprzedane-%29-**bransoletki-CHARMS-*-na-sterylk%C4%99-MILI-i-operacj%C4%99-MA%C5%83KA/page7 w drodze :) Ulv, wiem, że księgowość nie jest twoim powołaniem :p, ale zajrzyj na konto i potwierdź czy doszło,please ;) Quote
keakea Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Ulv, potwierdź, proszę, w wątku Dziadzia odbiór wpłaty z bazarku dla Dziadzia - 306 zł. Dziękuję :) Quote
terierfanka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 terierfanka napisał(a):Ulv, wiem, że księgowość nie jest twoim powołaniem :p, ale zajrzyj na konto i potwierdź czy doszło,please ;) ulvhedinn napisał(a):Doszło i już wpłacone w klinice :) no to prosimy autorkę wątku o aktualizację rozliczenia :) po odjęciu tych 93zł, zostaje oficjalnie 98zł długu - mam z kolejnego bazarku 131zł na ten cel, więc zostanie 33zł :) Ulv - co jeszcze Maniowi potrzeba? żarełko czy specyfiki jakieś? bo bym kupiła i wkleiła paragon, to mi ułatwi rozliczenie bazarku ;) Quote
Korenia Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Fiu fiu :D Dlugos spłacony! Dziękuje od siebie Terierfanka :loveu::loveu: Manio wkracza w Nowy Rok bez długów :multi: Quote
Aimez_moi Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Zagladam do Maniutka i poprosze o numer konta dla chlopaczka...... moze choc kilka grosikow wplace.... Quote
Aimez_moi Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Duzo szczescia i super domku w Nowym Roku dla Maniutka Kochanego.....:) Quote
terierfanka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='Nikaragua']Terierfanka dla Mańka - http://allegro.pl/show_item.php?item=2033996783 jaka tam terierfanka, to ciocia Nikaragua piękny wierszyk napisała i allegro własnoręcznie wykonała :) dziękujemy :) Quote
ulvhedinn Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Padłam :) Nikaragua, obiecuje porobić śliczne zdjęcia i opisy kotów do adopcji, napiszesz im taki cudny wierszyk na allegro???? Quote
ulvhedinn Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Nikaragua napisał(a):no nie wiem.... zastanowię się ;) Osz Ty..... ;) A Maniek korzysta z faktu, że na razie miałam luz i z pieknej pogody i razem z resztą bandy spędza czas na spacerach..... Quote
Aimez_moi Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 A nie zmalowal czegos nowego Maniutek slodki?.....:) Quote
Aimez_moi Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Nikaragua napisał(a):Może jakaś relacja od Mańka ? Ja tez tesknie za taka relacja....:):) Quote
Aimez_moi Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 ulvhedinn napisał(a):Pogadam z Mańkiem.... ;) Pogadaj....:) bardzo prosze....:):) Quote
ulvhedinn Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Cześć!!! Duża ostatnio pracuje śmiesznie. No bo jeden dzień pracuje a inny nie i pies nigdy nie wie, co będzie. Tak normalnie, to wiadomo, jest niedziela, jest wycieczka. Ale wogóle to fajnie, bo duża zabiera nas częściej do parku.... Mówi, że skoro juz zimę ukradli, to trzeba korzystać i łazić po słoneczku. Pewnie że trzeba!!!! Ostatnio byliśmy dwa razy w parku. I było bardzo dużo psów. Niektóre znałem. Brosa znam, i Abi. I takiego rudego, co Kraksa za nim zawsze gania. A teraz to ja pogoniłem, ale obcego psa. Dużego, o! No co się będzie taki obcy do nas czepiał? Odkryłem, że skórę z barana, na której śpi Kraksa bardzo fajnie się skubie. No to sobie skubaliśmy i było bardzo wesoło. :multi: Wyłażą takie pęczki kudłów. I jakoś tak na ziemi zrobiło dużo takich pęczków... Duża przyszła i nakrzyczała, że jesteśmy wstrętne łobuzy i na czym teraz Kraksa ma spać? A Kraksa sie wcale jeszcze mieści!!! Quote
Aimez_moi Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Oj Maniutek.....:) Maniutek.....:) I jak tu nie tesknic za Jego relacjami.....;):) Quote
Recommended Posts