Usia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Agus gdzie ty sie podziewasz ??:mad: Gdzie Tina :mad: przynaj sie i szybciutko nam tu odpowiadaj Quote
Agushka Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Cześć kochane. Wpadłam tylko powiedzieć, że umieram od przedwczoraj. Mam 39 gorączki i nie mam siły nawet pisać :( Całuski.. Quote
wiq Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 oj, Aga.. Zdrowiej szybko, szkoda wiosny;) :calus: Quote
marzenna79 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Akuku Aguniu !!!:multi::loveu: Szybkiego powrotu do zdrowia !!! A to robótki krzyżykowe...(dla Agushki) Quote
Usia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 wiq napisał(a): szkoda wiosny;) :calus: Tej wisony która jest teraz ??? :crazyeye: tego sniegu z deszczem na z miane ?? Fakt szkoda:eviltong: niech pochoruje troche (byle nie za długo i nie za bolesnie ) i wyzdrowieje na nasza prawdziwa wiosne :p Agus czekamy Quote
eria Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 zdrowiej nam Aguś szybciuteńko!!!!!!!!!!!!! wiesz na takie przeziębienia to najlepiej rumianek : rum wypić, janek do łóżka i się wypocić (a mawiał tak zawsze mój nauczyciel geografii w liceum,mały zboczeniec:evil_lol: ) Quote
wiq Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Usia']Tej wisony która jest teraz ??? :crazyeye: tego sniegu z deszczem na z miane ?? nie wyczułaś ironii w moim głosie:evil_lol: gwoli ścisłości, ironiczne nie było życzenie przeze mnie Adze zdrowia, lecz określenie 'wiosna' zawarte w moim poście:cool1::evil_lol: no db, widzę wiq, że pora już spać:evil_lol::evil_lol: Quote
marzenna79 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Agushka, jak tam Twoja grypa.Wracaj do nas. [SIZE=6]********Dobranoc******** [SIZE=6]Dobranoc*Dobranoc*Dobranoc Quote
Guffi Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ale się popisałaś Marzenna:crazyeye: Agushka, wracaj do zdrówka i DO NAS:multi: Quote
Usia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Agus co z Tobą, jak sie czujesz ?? wszyscy sie martwimy o was :shake: Quote
Agushka Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Cześć moje kochane Słoneczka :) Dziękuję, ze nas odwiedzacie nawet jeśli gospodarz w gorączce. Tak chora to ja już dawno nie byłam. Dziś już nie mam gorączki i troszkę łażę po mieszkaniu. Jeszcze strasznie kręci mi się w głowie. Za oknem piękna wiosna a ja zasmarkana, zakasłana, nos to mi niedługo odpadnie. A tak długiego czasu bez komputera i internetu to ja w ogóle nie pamiętam. No poza wakacjami oczywiście. Tina w związku z moją niedyspozycją jest na wsi, bo nie miała szans na spacerki, skoro pani leży. Nie sądzę, żeby te 5 minut dookoła bloku z moim TZem ją satysfakcjonowało. Poza tym ma cieczkę więc dłuższe spacerki i tak odpadają. Tam sobie chociaż po podwórku pobiega :) Tęsknię za nią strasznie i nie mogę się doczekać, kiedy wróci. Quote
marzenna79 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Szybkiego powrotu do zdrowia !!! :multi::loveu: Życzę Tobie, takiej opieki zdrowotnej.:cool3: [SIZE=4]Nie znalazłam odwrotnej animacji.:roll: Quote
eria Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 o bidula nie dość że chora to pozbawiona psa-to już jest za wiele :shake: :shake: zdrowiej nam kochana szybciutko bo my tu tęsknimy:loveu: Quote
wiq Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 cieszę się, że dałaś znak życia:) zdrowiej szybko! Quote
Usia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Agus my tu same jestesmy i czekamy na Ciebie.Jak sie czujesz? oj ta choroba to jakaś musi byc okropna skoro tak długo Cie nie ma. Powiec tym wirusa co w Tobie siedza zeby sobie poszły i to raz dwa bo jak nie to my sie z nimi policzymy :mad: :mad: :mad: C Z E K A M Y I T E S K N I M Y W S Z Y S C Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ojj Ciebie też rozłożyło.... ja sie ciesze że mnie ostatnio nic nie bierze... Duuuzio zdrowia życze :buzi: Quote
Recommended Posts