Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote=Agushka;]O Lostach to ja juz nic nie mówię bo się boję Oli :) A zebranko... raczej takie spotkanko w cztery oczy z wychowawczynią Miśka. Wczoraj miał starcie z kolegą :( No ale ja byłam stroną "poszkodowaną" więc się nie nasłuchałam...[/quote]

Ni bój sie mnie, ja nie gryze :eviltong: :eviltong: :eviltong: LOST i tak już sie skończyło ( :placz: :placz: :placz: :placz: ) A co do wywiadówek - wiesz mi, dziecko też jest po takim czymś niewyraźne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Znam to z autopsji :eviltong:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ehhh ja się chyba zaraz popłaczę. Coś mi komputer nie znajduje wogóle aparatu. Próbowałam wrzucić zdjęcia i nic... Wywaliłam oprogramowanie zainstalowałam od nowa (do tej pory to pomagało) i nic... Zgrałam na komputer syna i myślałam, że przez MP3 przerzucę, ale nici. Też nie znajduje. Wejście jest w porządku a tu takie czarymary... No i w związku z tym zdjęć nie będzie do odwołania bo sama to ja sobie z tym nie poradzę :( :( :(

Posted

Nienawidzę jak mi coś nie działa :mad::mad::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
Jedyne wyjście to nagrać zdjęcia na płytę u Michała i przynieść je tutaj ale ile to kurczę roboty wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Tygra ja widzę że ty z Jelonek :) To jedno z lepiej mi znanych osiedli, mam tam sporo rodziny i znajomych ze średniej szkoły :)

Posted

Hihi Gosia ja z tego wszystkiego już czytać nie umiem. Napisałaś "dzisiaj niedziala" a ja czytam "dzisiaj niedziela" i się głowię o co chodzi :) Chyba musze iść spać bo coś nie halo ze mną....

Posted

Witam. A dziś sobie zrobiłam przedpołudnie bez komputera bo już mi oczy wypadają od tego siedzenia... Tina już jest od wczoraj w domku, inaczej nie miałabym zdjęć i nie złościłabym się że to cholerstwo nie chodzi :)

Posted

Hej słonka :) No niestety, dalej to dziadostwo nie widzi żadnego aparatu ani niczego innego. Pewnie coś się z systemem porobiło ale ja jestem antytalencie jeśli o te rzeczy chodzi. A zgrywac na płytkę u Miśka 20 zdjęć to troszkę nie ma sensu. Jutro jadę na działkę, napstrykam fotek i dopiero wtedy zgram.

Posted

Dzięki Wiq :) Jeszcze jestem bo czekam aż mój TZ w końcu przyjedzie z pracy i będziemy mogli się zabrać na działkę. A taka ładna pogoda:crazyeye::lol::lol: zdjęcia by były słoneczne no. A pewnie dojedziemy po ciemku jak tak dalej pójdzie.. Ale moi rodzice sa na działce więc i Piniek w końcu zagości. A co do mojego porąbanego komputerka to w poniedziałek przychodzi mój ulubiony serwisant i zrobi z tym porządek mam nadzieję :)