Agushka Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Alynkaaa witamy :) taaa klimaty swojskie, ośmieliłabym się powiedziec ze ten ostatni to takich trochę gó....any :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gosiaaa ależ ja się na Ciebie naczekałam:multi::multi::multi: Quote
Marta_Ares Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Heja ale kilmaty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wlasnie tak sie zastanawiam jakby byla ina sasiada jakby swoje pranie zobaczyl:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Agushka']Alynkaaa witamy :) taaa klimaty swojskie, ośmieliłabym się powiedziec ze ten ostatni to takich trochę gó....any :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehehehehe:evil_lol: :evil_lol: mi tam tylko troszke zalecialo.....ale i tak jest pzryjemnie:):eviltong: :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Witaj!!! Ale ci Tinka wrażeń narobiła... i to całą KUUUPE :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cerber Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 heh ja podobnie jak Furciaczkowa mam zaległości... :D ale damy radę, witam po długiej nieobecności... :) Quote
furciaczek Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 witaj agnieszko:multi: zaraz sie biore za nadrabiane zaleglosci:p Quote
Agushka Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 A dzień dobry wszystkim :) My własnie niedawno wróciłyśmy ze spacerku. Zdjęć miałam narobić masę całą ale jestem blondynką i oczywiście baterii nie naładowałam i w związku z tym aparat odmówił współpracy po kilku fotkach wrrrrrr:angryy::angryy: Quote
furciaczek Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 nio ale te kilka fotek mozesz przeciez wstawic :p Quote
Agushka Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 A wstawię wstawię. Właśnie się zorientowałam że przy okazji nagrałam sobie film z własnymi idącymi stopami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Agushka']A wstawię wstawię. Właśnie się zorientowałam że przy okazji nagrałam sobie film z własnymi idącymi stopami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to musi byc bardzo interesujacy dokumet:):cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
barbara.h Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Agushka napisał(a):Tina pewnie jakby mnie nie dobudziła też by to zrobiła. Niedawno nie posłuchałam że prosi to poszła na balkon i załatwiła sprawę. A pode mną sąsiadka ma taką suszarkę za barierką i ciągle wisi tam kupa prania. Gdyby Tina miała większy odrzut to nie wiem, jakbym się tłumaczyła. I tak celowała w samą krawędź balkonu, brakowało może ze dwa centymetry:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześc!! Ale numer,bardzo mądra twoja sunia!! ona by się przydała do mojej sąsiadki,która nie nawidzi zwierząt a najgorzej moich kotów (mam na stałe dwa w porywach do czterech ostatnio :roll::evil_lol:) rzuca w nich bryłami!! :mad::mad: Quote
Agushka Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Barbara.h witamy :multi::multi::multi: To umówny się tak. Ja pozwolę Tinie zeżreć jakies świństwo a później pożyczę Ci ją na godzinkę. Załatwisz przy jej pomocy sąsiadkę a ja potem zniknę z Tiną :evil_lol::evil_lol: Zemsta jest rozkoszą bogów a co! :) Quote
furciaczek Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 no i gdzie te fotki co:mad: obijasz sie:eviltong: mialyscie wczoraj bardzo interesujacy (i smierdzacy:evil_lol: ) temat... furci sie czasami wydaje ze kuchnia to podworko i sie nie krepuje tylko s... na samym srodku, ja potem wstaje i mam lekko gowniany poranek:shake: Quote
Agushka Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Gosia całe szczęście że śmierdząco to było na dworze jednak a nie w domku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale już jesteśmy po sensacjach. Zdjęcia się wgrywają na fotosika ale jest ich wielkie gó..o żeby być w temacie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba się zastrzelę w związku ze swoim gapiostwem:flaming: Quote
Agushka Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 no dobra to leciem proszę szanownej publiki Bylismy dziś tutaj Spójrzcie jakie znalazłam drzewo TZ stwierdził, że to pęknięcie od uderzenia pioruna a tańczyć tez potrafimy. raz lewa nóżka a raz prawa Quote
furciaczek Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 ale fajne miejsce na spacerki:loveu: zazdroszcze ci... a ta foteczka ci swietna wyszla:loveu: taka usmiechnieta i szczesliwa:loveu: Quote
Tina.Sara Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 jakie cudne foteczki :loveu: Tinka boska :loveu: Quote
wiq Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 piekne fotki:) tylko nastepnym razem naladuj baterie:evil_lol: Quote
Kamila Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Hey :multi: Przyszlam sie przywitac i podziekowac za odwiedzinku u nas :cool3: Sliczna on'eczka,bardzo lubie on'ki :loveu: Quote
Agushka Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Witaj u nas Kamila :multi::multi: No Tina to ONka z brakami ale i tak ją kocham :) Quote
barbara.h Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Agushka']Barbara.h witamy :multi::multi::multi: To umówny się tak. Ja pozwolę Tinie zeżreć jakies świństwo a później pożyczę Ci ją na godzinkę. Załatwisz przy jej pomocy sąsiadkę a ja potem zniknę z Tiną :evil_lol::evil_lol: Zemsta jest rozkoszą bogów a co! :) miałam Amisa (odszedł 26 lipca 2005 r.) który wychdził poza posesję,oczywiście za pozwoleniem i zawsze skręcał w lewo(nie w prawo też był tam trawnik) i robił kupę pod jej oknem :oops: wiem,wiem że nie ładnie,ale to tak wredna baba,podejrzewam ją o wywiezienie moich dwóch kotów!! :placz: a jednemu groziła nożem ,jak szedł po moim płocie,mówiła tak!!! "jak będziesz łaził po moich kwiatkach to pojedziesz! zobaczysz i machała mu nożem :shake::diabloti: a ja byłam za płotem,kucnęłam i mnie nie widziała :-( ona przez 30 lat kłóciła się z moją babcią też o koty :cool3: ] Quote
Agushka Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Przykro mi z powodu Amisa ['] dla niego :( Niestety idiotów nie sieją, sami się rodzą... Żal tylko, że nie gdzieś na zachwaszczonym polu z daleka od normalnych ludzi:angryy::angryy: Kot jej kwiatki zniszczy? Ehh ludzie, ludzie... Tez mam porąbanych sąsiadów na działce, urządzili mi Tinę tak, że ledwie się nie pożegnała z tym światem. Pisałam o tym gdzieś tutaj. A teraz weselej. Początek Twojego postu przypomniał mi "Dzień świra" Może trzeba było podpowiedzieć sąsiadce żeby się odwdzięczyła i narobiła u Was na trawnik:evil_lol::evil_lol: Uważam że to byłoby pokojowe załatwienie problemu. Quote
Alynkaaa Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Agushka'] A teraz weselej. Początek Twojego postu przypomniał mi "Dzień świra" Może trzeba było podpowiedzieć sąsiadce żeby się odwdzięczyła i narobiła u Was na trawnik:evil_lol::evil_lol: Uważam że to byłoby pokojowe załatwienie problemu. buahhahahaha nooo tylko ludzikie koopki sa jakies takie inne:eviltong: nie no ale mysl jest dobra :) Quote
Recommended Posts