furciaczek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 czesc agnieszko:) cio tam slychac u " niebezpiecznej" Tiny:evil_lol: i jak tam wogule samopoczucie:p Quote
limoncia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Co za świetnaa fota :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alynkaaa Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 wiitam:D choinka sliczna:D tinka piekna:D a zdiecie z nokaltem suuper:D sie usmialam:D hehehe no i kometarz Luizy do tej fotki ...bomba:D Quote
Marta_Ares Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Witam, bardzo ladna choinka, a nie bede orginalana i zgadzam sie z reszta fotka z nokautem jest SWIETNA:evil_lol: :evil_lol::loveu: :loveu: Quote
Guffi Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Świetne zdjęcia(na których "Tintuch" jak zwykle super wychodzi:loveu: ) i extra choinka:multi: ! Quote
Ola&Kora Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Cześć Agniesiu :* Hahaha skąd ja znam takie sceny :D Tylko wiesz... jak się ktoś na to patrzy to to sie wydaje śmieszne, ale wierz mi, nie chciałabyś być teraz na miejscu swojego synka :grin: Wiem coś o tym :evil_lol: Quote
Agushka Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Hej kochane :) Własnie wróciłam z obiadku u rodziców. Bardzo Wam dziekuję za komentarze :) A co do nokautu to Michał sam się prosił bo zabierał jej piłkę, drażnił się z nią, no i Tina sobie postanowiła trochę bardziej stanowczo zadziałać i pazurkami przebiegła Miśkowi po nosie.. Wielkiego halo nie było bo nawet go nie zadrapała ale takie "stuknięcie" w nochal zawsze nieźle boli :) Ale oni i tak są kumplami na dobre i złe więc żadne nie ma żalu do drugiego :) Quote
Cerber Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Czesc kochana, co tam słychać... co mieliście na obiadek :D:D:D:D:D ja miałam u ojca kaczke :/ nie tknęłam jej nawet... nie lubie kaczek... Quote
Agushka Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Ja miałam kurczaka :) I tknęłam jak najbardziej :evil_lol::evil_lol: Ja nie potrafię takiego zrobić, moja mama to mistrzyni :) jak rano zadzwoniła i powiedziała, że na obiad będzie kurczak to długo się nie zastanawialiśmy nad dołączeniem do stołu hihi Quote
furciaczek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 o widze ze dzisiaj nietylko ja bylam u rodzicow na obiadku:evil_lol: ja dla odmiany mialam przepyszn kotleciki sojowe z cala masa surowek do wyboru:loveu: mniammmmm obzarlam sie jak prosiaczek:evil_lol: Quote
Cerber Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 ja kurczaków nie jem od równych 2 lat... w tym miesiącu 2 lata mineły :) znaczy nie jem bo nie lubie, a nie dlatego, ze jestem wege... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Dobry :) a ja dzisiaj na obiad miałam spagetti :D Quote
Agushka Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Basiu pytałas o rosołek :) Jakoś obiadkowo sie tu zrobiło. No mój TZ jak ma humorek to gotuje nawet rosołek a jajecznicę robi najlepszą pod słońcem :) Może w końcu w tym tygodniu przyjdzie spec od komputera i zrobi porządek z tym moim uparciuchem to i fotek będzie więcej. Na razie mam tylko takie ostatnie wyskrobki Quote
furciaczek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 hehe ale swietnie tu wyszla:evil_lol: :loveu: Quote
Alynkaaa Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 ooo foteczki na noc:D jak fajnie:D a tylko dobranoc chialam powiedziec a tu niespodzianka:) slodka jest:) slicznie tu wyszla:):loveu::loveu: Quote
furciaczek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 czesc agnieszko:) ja dzisiaj w wyjatkowo dobryn nastroju:p sloneczko swieci zadnej chmurki:loveu: z psiego spacerku niechcialo mi sie wracac... i jeszcze jakby troszke sniegu spadlo to juz wogole byloby fajnie... nio ale niema cio narzekac tylko cieszyc sie ze sloneczka:loveu: Quote
Agushka Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Hej Gosia :) Ja dziś dla odmiany mimo słoneczka i spaceru po lesie nastrój mam nie za ciekawy. I sama nie wiem, czemu... Quote
Cerber Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Witam Cie kochana :) ojej jaki jęzorek...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Hej Aguś :*:*:* Agushka; napisał(a): Ja dziś dla odmiany mimo słoneczka i spaceru po lesie nastrój mam nie za ciekawy. I sama nie wiem, czemu... Ojej, nie smutaj się, bo ja nie znoszę kiedy ktoś jest smutny ;) Taka ładna dzisiaj pogoda i wogóle życie tak piękne jest... dobra, bredze już :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja nic nie zrobiłam!!!!!! Ja sobie tylko liżę tą piłeczkę!!!! Przewrócona choinka to sprawa kota.... Dobra, wiem że nie mamy kota, ale to jego wina jest!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Agushka Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Beatko mój Tintuch straszny? Przeciez te ząbki to tez uśmiechnięte są :) Luizko dzień dobry :* Ola&Kora napisał(a): Ja nic nie zrobiłam!!!!!! Ja sobie tylko liżę tą piłeczkę!!!! Przewrócona choinka to sprawa kota.... Dobra, wiem że nie mamy kota, ale to jego wina jest!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: Ola!! ty mi sie nawet posmucić nie dasz bo jak Cię czytam to mi się ryło cieszy :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ale świetne fotki :loveu: zwłaszcza ta co lize piłeczke :loveu::loveu::loveu: PS. Ola Ty to masz wyobraźnie:D Quote
Tina.Sara Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Olka ty to masz boskie pomysły :loveu: mój mężu :diabloti: (lubie cie denerwować, Oooolaaa:D) cześć Aga :cool3: śliczne fotki.. :loveu: ale najbardziej mi sie podoba ta 123 nitka w dywanie od lewej :cool3: Quote
Recommended Posts