Jump to content
Dogomania

Fiona-pręgowana mix amstafka! MA DOM, BYŁY PROBLEMY... POWOLI JEST LEPIEJ...

Recommended Posts

Posted

No piekności, mordka uśmiechnięta... :loveu:

Mam nadzieje, że teraz juz bedzie tylko dobrze. Pierwszego dnia poniosły nas wszytskich emocje, była niepotrzebna panika....

Czy ja moge juz zmienic tytuł wątku ... :roll: ?

PS. Chmielek, czy Fionka nadal ma katarek?

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka5 napisał(a):
Piękna jest i oczywiscie kanapowa, łózka w końcu są dla Psów:evil_lol:
Właśnie Chmielek zmniejszaj zdjęcia,od razu lepiej widac, dzieki Akucha:lol:
A ja na Shreka wlasnie obrazona bo kolejne majtki mi zjadl, tym razem takie co je bardzo lubię:mad: Ale coz moja wina, przez chwile bylo za cicho a Pies w drugim pokoju- znaczy psoci..., teraz lezy na kanapie i udaje, ze to nie on:lol: :lol: :lol:

haha- bo padnę :cool3::lol: Moja Koka- nasza najstarsza Szkotka - ma 8,5 roku - uwielbiała nasze majtki- noermalnie kradła je z szafy i wygryzała w kroku...
kiedyś w czasie odkurzania zobaczyłam , że wokół donicy, która stoi na podłodze jest pełno ziemi- zbliżyłam się do donicy- a z niej wystawał kawałeczek czegoś białego- wkopanego w ziemię...
wyciągnęłam to - oczywiście- majtki - do dziś nie wiem, jak ona to zrobiła nosem- tak precyzyjnie zakopać majtasy w donicy :diabloti: juz tego nie robi odkad ma swoja corke i wnuczki przy sobie...to byl jak nam mowil wet- objaw milosci, tesknoty i przywiazania:loveu:
teraz jak czasem rozwine jej majtki przed nosem to ucieka aż się kurzy - hahaha.

Posted

Hihi, no wlasnie kroczek od razu wygryzany, ależ On nas musi kochac:evil_lol:
Ach te Psiaki nasze, ciekawe kiedy Shrek wpadnie na to, ze w donicy tez mozna kopac, bo na spacerku to uwiebia to robic,a tez mamy kwiatka na podlodze:lol:
Pozdrowionka:lol:

Posted

mi sadek zjada tylko szorty :D inne zostawie...a jakmu nudno to bierze i otwiera szafe a potem wyciaga jeden po drugim ciuszki i rozklada ladnie na lozku :razz: tylko wcozraj zorbil nie za fajna niespodzianke zostal wyjatkowo dlugo i zdarzylamu sie niespodzianka a ze wie ze w domu nie wolno to przykryl skarby koszula moja ulubiona:p
ciesze sie ze Fiona juz grzeczna sie robi :multi:

Posted

Cieszę się ze lepiej, Fionka musi znależć swoje miejsce w szeregu czego jej z całego serca życzę. Zycze wszystkim Wesołych Świąt, cierpliwosći i wyrozumiałości. Będzie dobrze! :tree1:

Posted

A dobrze słychać ;) ta nadmiar kontaktu potrzebny Fionce potrafi doprowadzic do szału :lol: Nawet buyów nie mozna założyć bo sunie ta pupą i domaga sie głaskania :lol:

Posted

U Fionki jak zwykle, cały dzien sobie biega coś tam przekąsi a jak zbliża sie wieczór to smacznie śpika :)) Ma okresik i pieski nas oblężają z każdej strony hehehe ;)

Posted

Piękna jest Wasz dziewczyna!!!
Chmielek - przyznam, że gorzej jest jak po każdym spacerze trzeba myć zapiaszczoną sukienkę swojej suni :p moje Uszko już wie, że po spacerze trzeba zastygnąć na wycieraczce- poczekać aż zdejmę kurtkę i buty, a potem dać się niechętnie- wsadzić do kabiny i wytrzymać kilkuminutowy zabieg wypłukiwania piachu :)

• 1 month later...
Posted

chmielek napisał(a):
Fionka pasterz koni :evil_lol: :evil_lol: i zaganiacz ;) Tylko że zawsze ciągnie je za ogony :shiny:

o rany :evil_lol: ja chce to zobaczyc :mad: :placz:
a powiedz, schudła trochę :razz: ?