modliszka84 Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 No piekności, mordka uśmiechnięta... :loveu: Mam nadzieje, że teraz juz bedzie tylko dobrze. Pierwszego dnia poniosły nas wszytskich emocje, była niepotrzebna panika.... Czy ja moge juz zmienic tytuł wątku ... :roll: ? PS. Chmielek, czy Fionka nadal ma katarek? Quote
carolinascotties Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Agnieszka5 napisał(a):Piękna jest i oczywiscie kanapowa, łózka w końcu są dla Psów:evil_lol: Właśnie Chmielek zmniejszaj zdjęcia,od razu lepiej widac, dzieki Akucha:lol: A ja na Shreka wlasnie obrazona bo kolejne majtki mi zjadl, tym razem takie co je bardzo lubię:mad: Ale coz moja wina, przez chwile bylo za cicho a Pies w drugim pokoju- znaczy psoci..., teraz lezy na kanapie i udaje, ze to nie on:lol: :lol: :lol: haha- bo padnę :cool3::lol: Moja Koka- nasza najstarsza Szkotka - ma 8,5 roku - uwielbiała nasze majtki- noermalnie kradła je z szafy i wygryzała w kroku... kiedyś w czasie odkurzania zobaczyłam , że wokół donicy, która stoi na podłodze jest pełno ziemi- zbliżyłam się do donicy- a z niej wystawał kawałeczek czegoś białego- wkopanego w ziemię... wyciągnęłam to - oczywiście- majtki - do dziś nie wiem, jak ona to zrobiła nosem- tak precyzyjnie zakopać majtasy w donicy :diabloti: juz tego nie robi odkad ma swoja corke i wnuczki przy sobie...to byl jak nam mowil wet- objaw milosci, tesknoty i przywiazania:loveu: teraz jak czasem rozwine jej majtki przed nosem to ucieka aż się kurzy - hahaha. Quote
Agnieszka5 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Hihi, no wlasnie kroczek od razu wygryzany, ależ On nas musi kochac:evil_lol: Ach te Psiaki nasze, ciekawe kiedy Shrek wpadnie na to, ze w donicy tez mozna kopac, bo na spacerku to uwiebia to robic,a tez mamy kwiatka na podlodze:lol: Pozdrowionka:lol: Quote
mrowa23 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 mi sadek zjada tylko szorty :D inne zostawie...a jakmu nudno to bierze i otwiera szafe a potem wyciaga jeden po drugim ciuszki i rozklada ladnie na lozku :razz: tylko wcozraj zorbil nie za fajna niespodzianke zostal wyjatkowo dlugo i zdarzylamu sie niespodzianka a ze wie ze w domu nie wolno to przykryl skarby koszula moja ulubiona:p ciesze sie ze Fiona juz grzeczna sie robi :multi: Quote
chmielek Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Tak Modliszka, zmieniaj ;) i ciiiiii bo własnie Maleństwo zasneło :lol: Katarek coraz mniejszy, juz praktycznie zanikł :) Quote
carolinascotties Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 chmielek napisał(a):Tak Modliszka, zmieniaj ;) i ciiiiii bo własnie Maleństwo zasneło :lol: Katarek coraz mniejszy, juz praktycznie zanikł :) :loveu: :lol: :multi: Quote
Czarodziejka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Śliczna Fionka :) będziesz z niej miała pociechę :) Quote
Agnie Koty Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Cieszę się ze lepiej, Fionka musi znależć swoje miejsce w szeregu czego jej z całego serca życzę. Zycze wszystkim Wesołych Świąt, cierpliwosći i wyrozumiałości. Będzie dobrze! :tree1: Quote
D0minika Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Chmielek i co u Fionki słychać? :roll: Quote
chmielek Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 A dobrze słychać ;) ta nadmiar kontaktu potrzebny Fionce potrafi doprowadzic do szału :lol: Nawet buyów nie mozna założyć bo sunie ta pupą i domaga sie głaskania :lol: Quote
Agnieszka5 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Hallo, hallo, co tam u Fionki?:lol: Może jakies zdjecia mozna byloby obejrzec?:lol: :cool3: Quote
chmielek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 U Fionki jak zwykle, cały dzien sobie biega coś tam przekąsi a jak zbliża sie wieczór to smacznie śpika :)) Ma okresik i pieski nas oblężają z każdej strony hehehe ;) Quote
carolinascotties Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 To tak jak mnie :evil_lol: :p moja sunia tez pachnie zachęcająco ;) Czekamy na zdjęcia pięknej damy :) Quote
BeataA Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Jakaś zmowa? :evil_lol: Bo moja też własnie ma... Pozdrowienia dla Fionki. Quote
modliszka84 Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 BeataA napisał(a):Jakaś zmowa? :evil_lol: Bo moja też własnie ma... Pozdrowienia dla Fionki. moja właśnie skończyła :evil_lol: Quote
D0minika Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Przytulas :lol: I jak ładnie się błyszczy :cool3: Quote
chmielek Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Po kąpieli :cool3: dzisiaj już sie tak nie błyszczy :eviltong: :diabloti: Quote
modliszka84 Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 bambaryłka. ..:loveu: a jaki poważny pies się z niej zrobił... chmielek czemu nie piszesz ze Fionka to pies użytkowy :eviltong: Fionka - alkomat :evil_lol: Quote
carolinascotties Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Piękna jest Wasz dziewczyna!!! Chmielek - przyznam, że gorzej jest jak po każdym spacerze trzeba myć zapiaszczoną sukienkę swojej suni :p moje Uszko już wie, że po spacerze trzeba zastygnąć na wycieraczce- poczekać aż zdejmę kurtkę i buty, a potem dać się niechętnie- wsadzić do kabiny i wytrzymać kilkuminutowy zabieg wypłukiwania piachu :) Quote
chmielek Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Fionka pasterz koni :evil_lol: :evil_lol: i zaganiacz ;) Tylko że zawsze ciągnie je za ogony :shiny: Quote
modliszka84 Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 chmielek napisał(a):Fionka pasterz koni :evil_lol: :evil_lol: i zaganiacz ;) Tylko że zawsze ciągnie je za ogony :shiny: o rany :evil_lol: ja chce to zobaczyc :mad: :placz: a powiedz, schudła trochę :razz: ? Quote
Recommended Posts