modliszka84 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Ponieważ nadszedł czas pręgusków, prezentuje teraz Fionę. Shrekus znalazł domek, więc i tak królewna nie może dłużej czekać w schronisku. Fiona ma ok 3 lata, w schronisku ponad rok... Jest bardzo kochana, łagodna zarówno do ludzi i zwierząt. Towarzyska, miła... BAaaardzo brakuje jej domu, swojego człowieka. GDy pracownik wchodzi do boksu o tuli się do niego, prosi o pogłaskanie... Ona umiera z rozpaczy za domem, bez człowieka zycie dla niej to jak życie bez powietrza. Czy dostanie jeszcze szanse....? Nikt nie chce takigo psa jak Ona, bo przecież amstaff - to zabójca, a w dodatku mix... Tylko że Fiona jest jednym z najłgodniejszych i najbardziej przyjacielksich psów w schronisku... Jest w schronisku w Pabianicach. Kontakt do mnie: [email protected] Quote
carolinascotties Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Modliszko- jaka ona piękna!!! Fiona -szukamy dla Ciebie lczłowieka:loveu: Modliszko -w jaki sposób budki psiutków są zabezpieczane na zimę? Quote
D0minika Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Jakie biedactwo :-( A podsyłaliście ją ludziom którzy się zgłaszali po Shreka? Quote
modliszka84 Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 carolinascotties napisał(a):Modliszko- jaka ona piękna!!! Fiona -szukamy dla Ciebie lczłowieka:loveu: Modliszko -w jaki sposób budki psiutków są zabezpieczane na zimę? Na zime w budach wykładana jest słoma... I jest to właściwie jedyne zabezpieczenie. Jest wymieniana co 2-3 dni. Musze podesłac watek Monice, bo ona miała zgłoszenia od ludzi, którzy chcieli Shreka. Juz jej pokazywałam to suczke. Ale nie wiem czy wysyłała fotki do tych ludzi. Quote
Koperek Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 U nas we Wrocku jest prawie identyczna myszka:lol: I też tak smutnie stoi i patrzy:shake: Spokojniutkie są te pieski... A jak komuś zachwalam psiaki typu bull (bo przecież one są jak przytulanki:razz: ), to się wszyscy ich boją:crazyeye: Przecież one byly stworzone do walki z psami, a nie z ludzmi, do cholery! Quote
akucha Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Modliszko, zgłoś ja do doody, ona zajmuje się adopcjami molosowatych, mają wspólny wątek - nie zaszkodzi jeśli i tam będzie domu szukała. Quote
D0minika Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 No właśnie, poogłaszajcie ją na wszystkich bullowatych, amstaffowatych itd. Zawsze warto sprobować. Quote
Czarodziejka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Fionka - śliczna i spokojna wypatruje z nadzieją swojego człowieka...:( Quote
Czarodziejka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Do góry sunieczko, niech cię wszyscy widzą! Quote
gagatka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Takiego cudeńka nikt nie chce przygarnąc:placz: Quote
Agnieszka5 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Fionka, hop, hop do góry, i nie bać sie mixu Amstafa, Shrekus tez taki mix a lagodny i kochany jak baranek, serduszko nam cale juz oddal, takis psiak to Skarb!!! Quote
modliszka84 Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Fionka jest milutka, kochana, tak strasznie kocha ludzi... Quote
netti1 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ewelina J szukała takiego psa ,moze jeszcze aktualne Quote
modliszka84 Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Fionka, gdzie Twój domek :roll: ? Quote
psokot Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Fionko, śliczna jesteś, biegaj na pierwszą stronę. Quote
D0minika Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Wszyscy zapomnieli o królewnie Fionie :mad: Quote
modliszka84 Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 nikt nie chce ślicznej Fiony....? czy musi czekac ja kolejna zima w schronie...? Quote
Recommended Posts