Jump to content
Dogomania

Fiona-pręgowana mix amstafka! MA DOM, BYŁY PROBLEMY... POWOLI JEST LEPIEJ...

Recommended Posts

Posted

Ponieważ nadszedł czas pręgusków, prezentuje teraz Fionę. Shrekus znalazł domek, więc i tak królewna nie może dłużej czekać w schronisku.

Fiona ma ok 3 lata, w schronisku ponad rok... Jest bardzo kochana, łagodna zarówno do ludzi i zwierząt. Towarzyska, miła... BAaaardzo brakuje jej domu, swojego człowieka. GDy pracownik wchodzi do boksu o tuli się do niego, prosi o pogłaskanie... Ona umiera z rozpaczy za domem, bez człowieka zycie dla niej to jak życie bez powietrza.

Czy dostanie jeszcze szanse....?

Nikt nie chce takigo psa jak Ona, bo przecież amstaff - to zabójca, a w dodatku mix... Tylko że Fiona jest jednym z najłgodniejszych i najbardziej przyjacielksich psów w schronisku...

Jest w schronisku w Pabianicach.
Kontakt do mnie: [email protected]

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

carolinascotties napisał(a):
Modliszko- jaka ona piękna!!!
Fiona -szukamy dla Ciebie lczłowieka:loveu:

Modliszko -w jaki sposób budki psiutków są zabezpieczane na zimę?

Na zime w budach wykładana jest słoma... I jest to właściwie jedyne zabezpieczenie. Jest wymieniana co 2-3 dni.

Musze podesłac watek Monice, bo ona miała zgłoszenia od ludzi, którzy chcieli Shreka. Juz jej pokazywałam to suczke. Ale nie wiem czy wysyłała fotki do tych ludzi.

Posted

U nas we Wrocku jest prawie identyczna myszka:lol: I też tak smutnie stoi i patrzy:shake: Spokojniutkie są te pieski... A jak komuś zachwalam psiaki typu bull (bo przecież one są jak przytulanki:razz: ), to się wszyscy ich boją:crazyeye: Przecież one byly stworzone do walki z psami, a nie z ludzmi, do cholery!