modliszka84 Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Fionka kochana szukaj domu... Quote
carolinascotties Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Fionko - mam ogromną nadzieję piękna pręgusko, że znajdzie się dla ciebie kochające serce.... Quote
Lila2006 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 :kciuki::kciuki::kciuki: Trzymam kciuki. Oby się udało. Quote
modliszka84 Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 ja juz nie mam siły... po co ci ludzie dzwonia skoro i tak nic z tego nie wychodzi... Fionka nadal czeka...:-( Quote
Czarodziejka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Fionka czeka na kochający domek! Quote
Czarodziejka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Kto pokocha pręgowaną sunieczkę? Śliczną, łągodną i samotną? Quote
D0minika Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 A ja dostałam maila w sprawie Fiony. Nie chcę na razie zapeszać. Ale nie jestem też szczególnie dobrej myśli, za dużo rozczarowań ostatnio :shake: ZObaczymy... :roll: Quote
D0minika Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Modliszka dostałaś moje PW? Napisali ci ludzie do Ciebie? :roll: Quote
doddy Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 O to na Fione 2 chetnych nagle po tym jak nie bylo odzewu! Oby tak dalej!!! Czytalam na astach ze ktos tez jest nia zainteresowany. Quote
D0minika Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 doddy napisał(a):O to na Fione 2 chetnych nagle po tym jak nie bylo odzewu! Oby tak dalej!!! Czytalam na astach ze ktos tez jest nia zainteresowany. No to Fionka do jednego domku, a drugiemu inną biedotę :evil_lol: Chociaż znając życie, to nie będzie tak różowo :shake: Quote
KasiaM Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Też uwarzam , że bullowate sa jak przytulanki!!!!! Fionko hop do domku:):):) Quote
modliszka84 Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 doddy napisał(a):O to na Fione 2 chetnych nagle po tym jak nie bylo odzewu! Oby tak dalej!!! Czytalam na astach ze ktos tez jest nia zainteresowany. hihi, doddy wygadała :evil_lol: domek sie szykuje... ale ciii.... :cool3: Quote
modliszka84 Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Szukamy transportu z Pabianic/Łodzi do Katowic, Rybnika lub okolic, Częstochowy i dalej na linii prostej... Bardzo prosimy... Fionka tak długo juz czeka... Quote
D0minika Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Modliszka wstaw może w temat, że transport pilnie poszukiwany? Jakbym chciała żeby z tego smutasa Fionki się zrobiła wesoła Fionka :lol: Quote
BeataA Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 mrówa - jedzie w sobotę z Bankierem do Krakowa. Mogłaby podrzucić Fionkę np. do Kielc. Tam chyba trzeba by ją przetrzymać (ew. przenocować) u jakiegoś Dogomaniaka (może Anitka) i dalej trzeba by organizować transport z Kielc do Rybnika. A chmielek by nie podjechał? modliszko - Ty tu zarządzasz... Quote
doddy Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Z Wawy do Częstochowy lavinia w poniedziałek jedzie. Quote
modliszka84 Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 wiec tak, mamy transport do Kielc! Kto w sobotę (16.12) moze przewieźc suke dalej do Rybnika lub Katowic???? Quote
modliszka84 Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 TRANSPORT JUZ JEST Jutro Fionka bedzie spała juz w cieple :loveu: Quote
D0minika Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 modliszka84 napisał(a):TRANSPORT JUZ JEST Jutro Fionka bedzie spała juz w cieple :loveu: :multi: :multi: :multi: A relacja z nowego domu i zdjęcia będą? :mad: Quote
modliszka84 Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 beda beda na pewno teraz juz moge ogłosic wszem i wobec, wielkie podziekowania dla Kostek - bo to dzieki niej ten domek :cool3: :loveu: no i Fiona bedzie miała kolege - jamnika Pluto, kolezanka wyzlizke ze schroniska oraz dwa konie uratowane z rzeźni... no i przede wszystkim kochajacy domek... mozliwe tez ze pjdzie na szkolenie, coby sie dziewczynka rozwijała... trzymajcie kciuki za jutrzejsze powodzenie akcji! Quote
Agnieszka5 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Co za radość, Ludziska, ostatnio na spacerze jakis Chlopak jak uslyszal, ze Shrek to Shrek zapytal gdzie Fiona, ze smutkiem odpowiedzialam, ze w schronisku, a teraz jak Go spotkam to juz powiem, ze w domku!!!:lol: :multi: Fionka, ślicznosći, powodzenia, cieszymy sie bardzo, bardzo:lol: :lol: :lol: Quote
chmielek Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Dokładnie tak jak pisze Modliszka, Dziewczynka ma juz przygotowane spanie a na wiosne pójdzie do szkoły :razz: Musi sie rowijac Pieszczocha, :eviltong: A tak pozatym to ja jestem nowym, szczęsliwym Panem Fionki i fotki bedą na bierząco :cool3: Dziekuje Kostkowi i Modliszce za zorganizowanie wszystkiego oraz Mrówce za transporte :multi: Pozdrawiam Quote
Recommended Posts