Agnieszka5 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Witamy serdecznie nowego Pana Fionki:lol: Szkoda troszke, ze Fionka bedzie tak daleko od Gdańska, bo bardzo chetnie wybralabym sie na spacerek z moim Shrekiem i Fionką ( Shrek byl w tym samym schronie), ale co tam, najważniejsze, ze Fionka znalazla cieplutki domek i zdjątka będą:lol: :lol: :lol: Quote
HebaNova Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 czy jest już skombinowane przetrzymanie w katowicach? Quote
modliszka84 Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 HebaNova napisał(a):czy jest już skombinowane przetrzymanie w katowicach? Hebanova - nie dzwoniłam do Ciebie, bo niestety nie wiem nic na 100% . Mozliwe bedzie, że nie jest potrzebne przetrzymanie Fionki - to zalezy od tego jak szbko mrówka bedzie jechała... Jutro zorientujemy sie jak wygląda sytuacja na drogach... Gdyby co to bedziemy dzwonic do Ciebie jutro... Czy mozemy sie tak umówic? Nowy domek Fionki moze ja odebrac max 16:30 ... PS. Gdybys nie mogła to padła tez propozycja na astowym forum niebieskim. Ale możliwe ze bedzie to w ogóle niepotrzebne.. Ktos wie ile sie jezie z Łodzi do Katowic? Quote
HebaNova Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 musialabym dzis wiedziec bo jutro pracuje do 12:30 i dzis musialabym odwolac ostatnią lekcję zeby na 13 zdążyc do katowic, autobusem do katowic mam godzinę z hakiem. aha a czym ona bedzie jechać? pociągiem? to przecież mozna dokładnie sprawdzic o ktorej jest na stacji Quote
modliszka84 Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 kochana to nie odwołuj, bo to nie jest pewne zreszta masz daleko ... bedzie jechac samochodem... tylko ze potem osoba wioząca ja jedzie dalej z innym psem i chciałby zdazyc przed nocą... Quote
HebaNova Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 mysle ze jedzie sie okolo 3-4 godzin, zależy jak szybko :evil_lol: pomysł1: a jaką trasą ta osoba jedzie? moze blizej będzie jakiegos innego miasta, a nie przez katowice się pchać? bo ja mieszkam przy trasie częstochowa - bielsko S1, mozna by mi ją tam podrzucic a ja bym ją autobusem do Katowic dostarczyła? pomysł2: jesli autem jedzie to nie musialabym odwoływac lekcji, i moglabym byc w katowicach na 14 spokojnie gdyby kierowca mógł troszkę poczekać. wiec w tym wypadku tak sie mozmy umowic ze jakbym byla potrzebna to jutro do 12:00 przyjmuje zgłoszenia i na 14 się melduję w katowicach, Quote
modliszka84 Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 wiec tak - osoba ktore jedzie to Dorota (mrowa23 z dogo) miała jechac przez Katowice bo tam własnie miał odebrac Fionke nowy Pan ... zaraz tu zajrzy mrówka i sie wypowie :) Quote
HebaNova Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 ok, bo ja teraz musze wyjść, zajrzę jeszcze potem pozno wieczorem, jakby co to zostawcie mi instrukcje co i jak albo dyndajcie na kom. Quote
modliszka84 Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 HebaNova napisał(a):ok, bo ja teraz musze wyjść, zajrzę jeszcze potem pozno wieczorem, jakby co to zostawcie mi instrukcje co i jak albo dyndajcie na kom. dobra, napiszemy na forum a jutro bedziemy dzwonic najwyzej z rana :) Quote
carolinascotties Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 modliszka84 napisał(a):TRANSPORT JUZ JEST Jutro Fionka bedzie spała juz w cieple :loveu: Modliszko ale się cieszę!!!!!:loveu::multi::multi::multi: Quote
carolinascotties Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 chmielek napisał(a):Dokładnie tak jak pisze Modliszka, Dziewczynka ma juz przygotowane spanie a na wiosne pójdzie do szkoły :razz: Musi sie rowijac Pieszczocha, :eviltong: A tak pozatym to ja jestem nowym, szczęsliwym Panem Fionki i fotki bedą na bierząco :cool3: Dziekuje Kostkowi i Modliszce za zorganizowanie wszystkiego oraz Mrówce za transporte :multi: Pozdrawiam WItamy serdecznie Nowego Pana :lol:!!!życzę PAnu i pięknej dziewczynce oraz Plutowi i konisiom pięknych chwil wypełnionych zabawą , radością i miłością:loveu:!!! Pozdrawiamy ze Szczecina- Karolina&Szkoty :lol: Quote
modliszka84 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 pojechali!!! :multi: Fionka jest taaakim pieszczochem, że jak juz mówiłam Chmielkowi zaliże go na śmierc i powali swoim cięzarem i cielskiem jak wlezie mu na kolana... :razz: Jest gruuba, potrzeba jej sporo ruchu i diety... :roll: A jeśc to ona uwielbia.... :cool3: Z Bankierem zapoznanie odbyło się bez większych problemów, potem załadowała się do auta ... no i pojechali :loveu: Quote
carolinascotties Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 :multi::multi: Huraaa!!! Kochana dziewczyna -doczekała sie:multi::loveu::loveu: Quote
modliszka84 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 FIONA JUZ W DOMU!!!! :laola: Teraz czekamy na zdjęcia :cool3: Quote
carolinascotties Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 modliszka84 napisał(a):FIONA JUZ W DOMU!!!! :laola: Teraz czekamy na zdjęcia :cool3: To wspaniała wiadomość!!!!!!!!!! Quote
diabelkowa Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 fajnie ze sie udalo mialam ja przetrzymac na ten czas ale kurde nie wyszlo ale ciesze sie ze juz m a domek :))) Quote
carolinascotties Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='Kostek'] Sójrzcie na tą wpatrzoną w człowieka- swojego człowieka mordeczkę...:loveu: piękne zdjęcie :multi: Kostek- :calus: Quote
Alicja Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='Kostek'] bosz ona wpatrzona jest w nowego pana jak w obrazek:loveu::loveu::loveu: Quote
Kostek Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 dajcie im ochlonac jutro bede szymka molestowac o galerie i fotki minimum raz na tydzien;) Quote
Koperek Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Jak się takie foty ogląda to Duch Walki o Biedne Psiaki wstępuje w czlowieka! ...na nowo:p Quote
modliszka84 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 ojej tu taka fotka miłosna... :loveu: a ja dopiero teraz na dogo wlazłam i zauwazyłam... i po prostu serducho mi sie raduje :lol: ciekawe czy Fiona juz po kapieli, bo śmierdziała strasznie... :eviltong: Quote
modliszka84 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 oj Kościsława :Rose: :sweetCyb: :buzi: :calus: jejku no co za dzien... zeby tak było częsciej... ehh chyba jednak miałam racje co do charakteru Fionki. Toz to człowiek w psim przebraniu... No i mozemy jasno powiedziec FIONKA ZAKOCHAŁA SIE W SZYMKU :evil_lol: Ciekawe ... moze pod osłona nocy sie przerodzi w księzniczkę :cool3: chociaz byłby problem bo Szymek to chyba zajęty :evil_lol: Quote
Agnieszka5 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 A to Shrekus, schroniskowy "Braciszek" Fionki, ktory jest bardzo szczęśliwy z radosci i nowego domku Fionki:lol: :lol: :lol: Serdeczne pozdrowionka i prosimy wycalowac od nas śliczną Fioneczke:loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts