Mona4 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ja bede przy Ringu Yorkow:lol: :loveu: Foty rewelacyjne:multi: Quote
moon_light Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 olcha napisał(a):moon_light jeszcze pytasz? Anea i ja będziemy oblegać dogi :evil_lol: więc zdjęcia z 2 aparatów :eviltong: może nie najlepszej jakości ale zawsze :eviltong: O tak :) Ładnie proszę:D Szczególnie o zdjęcia błękitów: Quixote del Regno di Fantasia:loveu: High Society Medium High Resolution Questione di Feeling del regno di fantasia El Corazon Modry Efekt-czarny Aszra Modry Efekt-czarna Nothing Else Matters Balao-błekit November Rain Balao-błekit Espirito Modry Efekt-blekkit Nie wiem ile z tych psow bedzie:) ale licze na Ciebie Olu :D Quote
bognik Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 olcha - jak będziesz w niedzielę, to może ufocisz lhasa apso? :razz: Kudłacze w hali 9, ring 60 :lol: Najlepiej, gdybyś sfotografowała na ringu złotą suczkę (moja Lhara :loveu: ), nr. startowy: 18505 :eviltong: Dobra, za dużo nie wymagam :evil_lol: Proszę wszystkich chętnych fotografów o lhasa apso :p Pozdrawiam i dziękuję za dzisiejsze fotki! ;) Quote
jo-jo Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 olcha napisał(a):moon_light jeszcze pytasz? Anea i ja będziemy oblegać dogi :evil_lol: więc zdjęcia z 2 aparatów :eviltong: może nie najlepszej jakości ale zawsze :eviltong: Ooo znowu się spotkamy:evil_lol: Mam andzieje że mi troche czarnych popstrykacie bo ja będe zakrecona i zestresowana przed wejściem na ring,,,, Quote
jo-jo Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 KaRa_TC napisał(a): Dozisko :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
cuciola Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 przepiekne fotki! czekam na niedziele i kibicuje labradorom! Quote
KaRa_ Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 A teraz czas na onki;) wytrzymalam tam w chali tylko 3 minuty bo tak sie ludzie darli i psy:evil_lol: i jamniki Quote
eria Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 bo przy onkach się głupota kumuluje, ja na wystawach omijam je szerooookim łukiem :shake: :angryy: Quote
sylrwia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 KaRa_TC czy też ktokolwiek kto zabłądzi do hali nr 2 w niedzielę z aparacikiem. Proszę o zdjęcie mojego Forysia. Startujemy w klasie młodzieży także wchodzimy na samym początku godz. 10 ring 4. Nasz nr 15261:roll: Quote
KaRa_ Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 sylrwia napisał(a):KaRa_TC czy też ktokolwiek kto zabłądzi do hali nr 2 w niedzielę z aparacikiem. Proszę o zdjęcie mojego Forysia. Startujemy w klasie młodzieży także wchodzimy na samym początku godz. 10 ring 4. Nasz nr 15261:roll: Postaram sie wpasc tam;) Quote
KaRa_ Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 malawaszka napisał(a):to nie musi być garnitur od razu, ale te kilka kółek da się przebiec w innym stroju - ciut elegantszym, a niemcy :lol: to dla mnie żaden wyznacznik stylu :evil_lol: a cio to za słodkości?? :loveu: To chyba juzak,ale pewna nie jestem:roll: Quote
jo-jo Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Waszeczko powiedz że odwiedzisz nas w sobote przy ringu :loveu: No powiedz to powiedz!!! Quote
Czarne Gwiazdy Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 waszka, właśnie też sie zastanawialem. Wyglada, jak biały niewytrymowany sznaucer średni :D No i fu.ckt, dres nie jest najodowiedniejszym strojem na taką wystawę :( edit: jezu, przystopujcie z tymi postami, nie nadążam za wami :P Quote
AnetaA Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Czy ktoś w sobote mógłby cyknąć jakies zdjatka mastifowi neapolitańskiemu Alladyn Krzyk Uwielbienia- ma 7miesiecy - klasa szczeniat --hala16 ring65 Ostani raz widzialam go gdy był taki malutki.... Proszę:modla::modla: Quote
KaRa_ Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 A teraz ostatnie zdjecia z dzisiejszego dnia;) A jutro zrobie kolejne swieze zdjecia:razz: Quote
Atrisko Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 WOW...naprawdę cała relacja EXTRA i tak na GORĄCO!!! No muszę przyznać,że dreszczyk przebiegał mi po plecach jak oglądałam te dzisiejsze fotki...wrażenie naprawdę niesamowite i DZIĘKI za to!!! ...szkoda tylko,że te "moje psiaki" pokazane zostały prawie tak od d... strony,ale nie ważne...cieszę się że są :multi: Quote
simbik Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 moon_light napisał(a):a do kogo można się uśmiechnąć, o zdjęcia dogów niemieckich w sobote ??:cool3: Ja będę cykać :lol: ...zobaczymy co mi wyjdzie :roll: . Quote
anea Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 jo-jo napisał(a):Ooo znowu się spotkamy:evil_lol: Mam andzieje że mi troche czarnych popstrykacie bo ja będe zakrecona i zestresowana przed wejściem na ring,,,, Jojka obowiazkowo obfoce :) i wogole wszystkie bym chciała bo ja niby gustuje w czarnych arlekinach ale błekity tez super (ni i Natalia prosi), a żołte coraz bardziej mis ie podobaja. Dlaczego wszystkie kolorki sa w tym samym czasie???? ;( Quote
simbik Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ja to będę głównie siedzieć przy swojim kolorku :roll: , ale do innych też zajrze. Najbardziej zależy mi żeby zdąrzyć dojechać na czarne/arlekiny szczeniaki psy... zobaczymy czy się uda :lol: . Quote
Recommended Posts