Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olcha napisał(a):
moon_light jeszcze pytasz? Anea i ja będziemy oblegać dogi :evil_lol: więc zdjęcia z 2 aparatów :eviltong: może nie najlepszej jakości ale zawsze :eviltong:

O tak :) Ładnie proszę:D Szczególnie o zdjęcia błękitów:
Quixote del Regno di Fantasia:loveu:
High Society Medium
High Resolution
Questione di Feeling del regno di fantasia
El Corazon Modry Efekt-czarny
Aszra Modry Efekt-czarna
Nothing Else Matters Balao-błekit
November Rain Balao-błekit
Espirito Modry Efekt-blekkit

Nie wiem ile z tych psow bedzie:) ale licze na Ciebie Olu :D

Posted

olcha - jak będziesz w niedzielę, to może ufocisz lhasa apso? :razz:
Kudłacze w hali 9, ring 60 :lol:

Najlepiej, gdybyś sfotografowała na ringu złotą suczkę (moja Lhara :loveu: ), nr. startowy: 18505 :eviltong: Dobra, za dużo nie wymagam :evil_lol:

Proszę wszystkich chętnych fotografów o lhasa apso :p

Pozdrawiam i dziękuję za dzisiejsze fotki! ;)

Posted

olcha napisał(a):
moon_light jeszcze pytasz? Anea i ja będziemy oblegać dogi :evil_lol: więc zdjęcia z 2 aparatów :eviltong: może nie najlepszej jakości ale zawsze :eviltong:

Ooo znowu się spotkamy:evil_lol:

Mam andzieje że mi troche czarnych popstrykacie bo ja będe zakrecona i zestresowana przed wejściem na ring,,,,

Posted

KaRa_TC czy też ktokolwiek kto zabłądzi do hali nr 2 w niedzielę z aparacikiem. Proszę o zdjęcie mojego Forysia. Startujemy w klasie młodzieży także wchodzimy na samym początku godz. 10 ring 4. Nasz nr 15261:roll:

Posted

sylrwia napisał(a):
KaRa_TC czy też ktokolwiek kto zabłądzi do hali nr 2 w niedzielę z aparacikiem. Proszę o zdjęcie mojego Forysia. Startujemy w klasie młodzieży także wchodzimy na samym początku godz. 10 ring 4. Nasz nr 15261:roll:

Postaram sie wpasc tam;)

Posted

malawaszka napisał(a):
to nie musi być garnitur od razu, ale te kilka kółek da się przebiec w innym stroju - ciut elegantszym, a niemcy :lol: to dla mnie żaden wyznacznik stylu :evil_lol:

a cio to za słodkości?? :loveu:

To chyba juzak,ale pewna nie jestem:roll:

Posted

waszka, właśnie też sie zastanawialem. Wyglada, jak biały niewytrymowany sznaucer średni :D

No i fu.ckt, dres nie jest najodowiedniejszym strojem na taką wystawę :(

edit: jezu, przystopujcie z tymi postami, nie nadążam za wami :P

Posted

Czy ktoś w sobote mógłby cyknąć jakies zdjatka
mastifowi neapolitańskiemu Alladyn Krzyk Uwielbienia- ma 7miesiecy - klasa szczeniat --hala16 ring65

Ostani raz widzialam go gdy był taki malutki....

Proszę:modla::modla:

Posted

WOW...naprawdę cała relacja EXTRA i tak na GORĄCO!!!
No muszę przyznać,że dreszczyk przebiegał mi po plecach jak oglądałam te dzisiejsze fotki...wrażenie naprawdę niesamowite i DZIĘKI za to!!! ...szkoda tylko,że te "moje psiaki" pokazane zostały prawie tak od d... strony,ale nie ważne...cieszę się że są :multi:

Posted

moon_light napisał(a):
a do kogo można się uśmiechnąć, o zdjęcia dogów niemieckich w sobote ??:cool3:

Ja będę cykać :lol: ...zobaczymy co mi wyjdzie :roll: .

Posted

jo-jo napisał(a):
Ooo znowu się spotkamy:evil_lol:

Mam andzieje że mi troche czarnych popstrykacie bo ja będe zakrecona i zestresowana przed wejściem na ring,,,,

Jojka obowiazkowo obfoce :) i wogole wszystkie bym chciała bo ja niby gustuje w czarnych arlekinach ale błekity tez super (ni i Natalia prosi), a żołte coraz bardziej mis ie podobaja. Dlaczego wszystkie kolorki sa w tym samym czasie???? ;(

Posted

Ja to będę głównie siedzieć przy swojim kolorku :roll: , ale do innych też zajrze. Najbardziej zależy mi żeby zdąrzyć dojechać na czarne/arlekiny szczeniaki psy... zobaczymy czy się uda :lol: .