arim Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 martka1982 napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: kosmos!!!!! jak niewiele nam trzeba do szczęscia! :multi: Małe g....ko a tak cieszy:lol: Quote
martka1982 Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 arim napisał(a):jak niewiele nam trzeba do szczęscia! :multi: Małe g....ko a tak cieszy:lol: dokładnie! najpierw miesiącami słyszałam,że ona się nie uczy,że nie wychodzi,że załatwia się obok miski itp a okazuje się,że jednak wystarczyło trochę dobrej woli i jest sukces. i to jaki!!! Quote
margoth137 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 pies może i zdziczały, ale dużo od ludzi zależy:) wiem coś o tym:loveu: Quote
mari23 Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 arim napisał(a):jak niewiele nam trzeba do szczęscia! :multi: Małe g....ko a tak cieszy:lol: chyba tylko na dogo potrafimy tak się z koopki cieszyć ;) ileż to było róznych oczekiwań na różnych wątkach, bo nie ma ze stresu w nowym domu, albo nie tu, gdzie trzeba..... Maczka malutka, g....ko też, a jaka wielka radość!!! ;) Quote
sonia1974 Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 potrafi cieszyć kupka i to bardzo po ostatnich przeżyciach z Fafikiem doceniłam g...wienko - 5 dni czekałam A Maczusia udowodni wszystkim że starszy i lękliwy pies potrafi siusiać tak gdzie potrzeba i bawić się jak szczeniak , oczywiście z wieeeeelką pomocą Kasi Quote
Karolcia_ko5 Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Pomóż w transporcie konińskich psiaków do ich nowych domów! http://www.dogomania.pl/forum/threads/227760-Pomoc-w-transporcie-dla-podopiecznych-konińskiego-Schroniska-!-Przyłącz-się-)?p=19172802#post19172802 Quote
Secia Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 dziewczyny trzeba rozruszać innego konińskiego psiaka. Już za długo czeka. Wątek ma 2 lata .......a UFO ciągle w schronie :-( http://www.dogomania.pl/forum/threads/184747-Ufo-żyję-w-schronisku-już-12-lat!!-Szukamy-DT-DS!-Pomocy! Quote
krolik2014 Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Widze postepy i bardzo dobrze pozdrawiam Makulca Quote
si_bcw Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 odnotowuję parę wpłat czerwcowych, za które bardzo dziękuję;) Bjuta 5zł paulina 0409 20zł si_bcw 10zł Quote
__Lara Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 si_bcw napisał(a):odnotowuję parę wpłat czerwcowych, za które bardzo dziękuję;) Bjuta 5zł paulina 0409 20zł si_bcw 10zł Moja poleci na dniach - po wypłacie ;) Quote
martka1982 Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 dziękujemy:) Kasiu jak będziesz na kontroli z Maczką, to zapytaj wetki czy faktycznie ma tę zaćmę i co należy z nią robić Quote
kasiainat Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 martka1982 napisał(a):dziękujemy:) Kasiu jak będziesz na kontroli z Maczką, to zapytaj wetki czy faktycznie ma tę zaćmę i co należy z nią robić Dzisiaj rano byliśmy ściągnąć szwy. W jednym miejscu pod paszką ( tam gdzie został wycięty węzeł ) jest delikatny wysięk? Tak to się chyba nazywa ;-) Dzisiaj Maczka dostała dodatkowo lek przewizapalny. Powiem, że była całkiem dzielna :-) Ogólnie nic nie zmienia się w jej zachowaniu czyli nadal załatwia potrzeby na zewnątrz, ma ogromny apetyt i wielką niechęć do kontaktów z ludźmi. Ostatnio obszczekała mnie przy bramce :-) Dam jej jeszcze kilka dni spokoju i później pomęczymy ją spacerami. Quote
__Lara Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 kasiaprzystał napisał(a):Dzisiaj rano byliśmy ściągnąć szwy. W jednym miejscu pod paszką ( tam gdzie został wycięty węzeł ) jest delikatny wysięk? Tak to się chyba nazywa ;-) Dzisiaj Maczka dostała dodatkowo lek przewizapalny. Powiem, że była całkiem dzielna :-) Ogólnie nic nie zmienia się w jej zachowaniu czyli nadal załatwia potrzeby na zewnątrz, ma ogromny apetyt i wielką niechęć do kontaktów z ludźmi. Ostatnio obszczekała mnie przy bramce :-) Dam jej jeszcze kilka dni spokoju i później pomęczymy ją spacerami. Przekona się w końcu ;) Moja króliczka (miała być pokarmem dla węża....) też ma awersję do ludzkiej ręki, ale drobnymi krokami staram się do niej zbliżyć :) Quote
3 x Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 kasiaprzystał napisał(a):Dzisiaj rano byliśmy ściągnąć szwy. W jednym miejscu pod paszką ( tam gdzie został wycięty węzeł ) jest delikatny wysięk? Tak to się chyba nazywa ;-) Dzisiaj Maczka dostała dodatkowo lek przewizapalny. Powiem, że była całkiem dzielna :-) Ogólnie nic nie zmienia się w jej zachowaniu czyli nadal załatwia potrzeby na zewnątrz, ma ogromny apetyt i wielką niechęć do kontaktów z ludźmi. Ostatnio obszczekała mnie przy bramce :-) Dam jej jeszcze kilka dni spokoju i później pomęczymy ją spacerami. tzn, teraz maczka gania luzem ? czy jest wyprowadzana na smyczy ? i czy ma jakieś psie towarzystwo? pytam bo zwyczajnie nie wiem jak wygląda stan zapsienia u Ciebie :) Quote
kasiainat Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 3 x napisał(a):tzn, teraz maczka gania luzem ? czy jest wyprowadzana na smyczy ? i czy ma jakieś psie towarzystwo? pytam bo zwyczajnie nie wiem jak wygląda stan zapsienia u Ciebie :) Odkąd jest u mnie to wychodzi luzem na ogródek. Drzwi są cały czas otwarte chyba, że pada jak traz to wychodzi sama albo ją wynoszę. Smyczy używamy sporadycznie ( przy wyjazdach do weta - jako zabezpieczenia bo Maczucha nie lubi być na rękach). Jak na brzuszku już będzie wszystko super zagojone to spróbuje z szelkami i dodatkowo obroża z drugą smyczą żeby sie nie wysmykała. Maczuszka ma psie i kocie towarzystwo;-) Razem z nią w domu jest 5 suń i jeden pies :-) Quote
si_bcw Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 zmiana nieprawdopodobna, super że jest jak jest;) dzisiejsze wpłaty: winter7 100zł i Arim 20zł, bardzo dziękujemy:) Quote
margoth137 Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 To u Kasi baby rządzą:evil_lol: 3maj się Maczka:loveu: Quote
3 x Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 kasiaprzystał napisał(a):Odkąd jest u mnie to wychodzi luzem na ogródek. Drzwi są cały czas otwarte chyba, że pada jak traz to wychodzi sama albo ją wynoszę. Smyczy używamy sporadycznie ( przy wyjazdach do weta - jako zabezpieczenia bo Maczucha nie lubi być na rękach). Jak na brzuszku już będzie wszystko super zagojone to spróbuje z szelkami i dodatkowo obroża z drugą smyczą żeby sie nie wysmykała. Maczuszka ma psie i kocie towarzystwo;-) Razem z nią w domu jest 5 suń i jeden pies :-) to bardzo dobrze że ma psie towarzystwo :) Quote
caryca26 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Maczula zaprasza na olejny bazar dla kumpla Bazyla , który tak jak i ona potrzebuje socjalizacji i szkolenia : http://www.dogomania.pl/forum/threads/228094-Gad%C5%BCety-i-bibeloty-do-zakup%C3%B3w-nie-tra%C4%87-ochoty-dla-Bazyla-OTWARTE-do-24-06-2012-20-00 Quote
martka1982 Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 Wiem od Kasi,że bierze się teraz ostro za Maczuchę, bo mała chętnie wychodzi na dwór, więc jest idealny czas aby ją przyuczyć do smyczy:) Quote
Recommended Posts