Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety z dt nici :(
Smutasek byl ok ale psy tej Pani nie dawaly mu spokoju
Smutek zachowywal sie rewelacyjnie...niestety jutro musze odwiezc go do schronu :(
w aucie tez jest bardoz grzeczny, w domu zachowuje czystosc, typowy kanapowiec

Uploaded with ImageShack.us

jutro bedzie wiecej fotek

Posted

jofracy napisał(a):
A wiadomo jak się zachowuje jak zostaje sam w domu?

zostal sam jak poszlam z reszta gadow na spacer i po przyjsciu bylo cicho, teraz tez siedzi sam w pokoju tzn z jednym kotem ;) i jest ok :)
bardzo chcialby sie bawic, piescic, taka przylepa z niego :)

Posted

Budrysku, a może ze dwa lub trzy dni mogłabyś go przetrzymać, to może znajdzie się dt w tym czasie i zaoszczędzi się w ten sposób następnej traumy Smutaskowi? Mam nadzieję, że dt nie musi być we Wrocławiu, bo przecież psiaka do sądu nikt nie będzie "ciągał":eviltong: ?
Boże, natchnij Budryska i nie pozwól oddawać Smutaska do schronu:placz:

Posted

Kasia77 a może dałoby sie psiaka umieścić u Ciebie ?
ile policzyłabyś za niego?
Budrysek, u Kasi jest "jamniczy" dom i miałby tam jak w niebie
Z tego co piszesz to psiak w schronie sobie raczej nie poradzi i szkoda żeby zdziczał bo wtedy o ds bedzie bardzo trudno
Wiem że toniesz w długach ale na poczatek cos bym wyszperała a dalej postaram sie z szycia uzbierać, może ktoś sie zlituje i dorzuci....

Posted

[quote name='taks']Kasia77 a może dałoby sie psiaka umieścić u Ciebie ?
ile policzyłabyś za niego?
Budrysek, u Kasi jest "jamniczy" dom i miałby tam jak w niebie
Z tego co piszesz to psiak w schronie sobie raczej nie poradzi i szkoda żeby zdziczał bo wtedy o ds bedzie bardzo trudno
Wiem że toniesz w długach ale na poczatek cos bym wyszperała a dalej postaram sie z szycia uzbierać, może ktoś sie zlituje i dorzuci....

ale ja nie dam rady w domu , bardzo bym chciała ale nie dam rady :sad::sad:, bo 7 psów mam i żaden nie chce sie wyprowadzić...
u mnie tylko te budki "do wynajęcia" wolne są które mam w linku w podpisie , w jednej mieszka jeden tymczas, bo w domu się nie zmieścił
( tyle, ze budki cieplutkie, Jazgotek który w budce mieszka, śpi w przedsionku zamiast schować się głębiej do środka , wiec chyba nie marznie...)

Ja będe na południu pod koniec lipca , gdyby w gre wchodziła budka i dobrze pomyślałabym nad podróżą (wyjazd wakacyjny dzieci),to dałoby sie może zabrać chłopaka, ale to jeszcze m-c cały...