santino Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Jestem na zaproszenie paulinken. Na razie zapiszę, poczytam potem. Quote
Sarunia-Niunia Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 __Lara napisał(a):Zapisuję. Czyżby szykował się ds? :) Oby, oby... trzymajmy mocno kciuki :):):)... Quote
Martika&Aischa Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Zaciskam kciuki i podnoszę smutną psinkę .... Quote
Iljova Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Trzymam kciuki aby udalo się z tym BDT tak bardzo by mu się to przydało :) Quote
yunona Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 I my czarujemy dobry domeczek:thumbs::thumbs::thumbs::loveu: Quote
BUDRYSEK Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 niestety z dt nici :( Smutasek byl ok ale psy tej Pani nie dawaly mu spokoju Smutek zachowywal sie rewelacyjnie...niestety jutro musze odwiezc go do schronu :( w aucie tez jest bardoz grzeczny, w domu zachowuje czystosc, typowy kanapowiec Uploaded with ImageShack.us jutro bedzie wiecej fotek Quote
jofracy Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 A wiadomo jak się zachowuje jak zostaje sam w domu? Quote
jotpeg Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 BUDRYSEK napisał(a):niestety jutro musze odwiezc go do schronu :( jej, :-(:-(:-( Quote
BUDRYSEK Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 jofracy napisał(a):A wiadomo jak się zachowuje jak zostaje sam w domu? zostal sam jak poszlam z reszta gadow na spacer i po przyjsciu bylo cicho, teraz tez siedzi sam w pokoju tzn z jednym kotem ;) i jest ok :) bardzo chcialby sie bawic, piescic, taka przylepa z niego :) Quote
Ola164 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Jakie cudo... Eh... I że takie psy trafiają do schronisk... Quote
Sarunia-Niunia Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Bieduleczek... Maleństwo Kochaniutkie... Aż żal serce ściska i łza się w oku kręci na myśl o tym, co czeka Go jutro... Quote
cyga-fryga Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 zapraszam :smile: http://www.dogomania.pl/threads/2102...8#post17152748 Quote
BUDRYSEK Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 moze stanie sie cud i jutro ktos da mu tdt...prosze... rano przed schronem jeszcze go wykapie :( Quote
BUDRYSEK Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 boziutku kladzie sie i chce zeby go miziac po brzusiu :) do psow i kotow jest ok :) ale uciekajacego kota pogoni ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Może stanie się cud............ Boziu, daj!!! Quote
yunona Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Budrysku, a może ze dwa lub trzy dni mogłabyś go przetrzymać, to może znajdzie się dt w tym czasie i zaoszczędzi się w ten sposób następnej traumy Smutaskowi? Mam nadzieję, że dt nie musi być we Wrocławiu, bo przecież psiaka do sądu nikt nie będzie "ciągał":eviltong: ? Boże, natchnij Budryska i nie pozwól oddawać Smutaska do schronu:placz: Quote
jotpeg Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Budrysku, a moze Pajda by mogla przechowac?? ona zdaje sie ma szczesliwa reke do adopcji jamnikowatych i tymczasuje chlopcow, bo ma jamniczke. Quote
taks Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Kasia77 a może dałoby sie psiaka umieścić u Ciebie ? ile policzyłabyś za niego? Budrysek, u Kasi jest "jamniczy" dom i miałby tam jak w niebie Z tego co piszesz to psiak w schronie sobie raczej nie poradzi i szkoda żeby zdziczał bo wtedy o ds bedzie bardzo trudno Wiem że toniesz w długach ale na poczatek cos bym wyszperała a dalej postaram sie z szycia uzbierać, może ktoś sie zlituje i dorzuci.... Quote
Kasia77 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='taks']Kasia77 a może dałoby sie psiaka umieścić u Ciebie ? ile policzyłabyś za niego? Budrysek, u Kasi jest "jamniczy" dom i miałby tam jak w niebie Z tego co piszesz to psiak w schronie sobie raczej nie poradzi i szkoda żeby zdziczał bo wtedy o ds bedzie bardzo trudno Wiem że toniesz w długach ale na poczatek cos bym wyszperała a dalej postaram sie z szycia uzbierać, może ktoś sie zlituje i dorzuci.... ale ja nie dam rady w domu , bardzo bym chciała ale nie dam rady :sad::sad:, bo 7 psów mam i żaden nie chce sie wyprowadzić... u mnie tylko te budki "do wynajęcia" wolne są które mam w linku w podpisie , w jednej mieszka jeden tymczas, bo w domu się nie zmieścił ( tyle, ze budki cieplutkie, Jazgotek który w budce mieszka, śpi w przedsionku zamiast schować się głębiej do środka , wiec chyba nie marznie...) Ja będe na południu pod koniec lipca , gdyby w gre wchodziła budka i dobrze pomyślałabym nad podróżą (wyjazd wakacyjny dzieci),to dałoby sie może zabrać chłopaka, ale to jeszcze m-c cały... Quote
Recommended Posts