clockwork Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]znalazłam :multi::multi: w Twojej szufladzie była :evil_lol::evil_lol: oto wpisy w xiążeczce... nie pytaj mnie gdzie sie zaczyna a gdzie kończy diagnoza... i nazwa leku, bo nawet nie umiem rozszyfrować dat....:evil_lol::evil_lol: chcesz zadzwonie do mojego weta i podpytam ;) [/B][/COLOR][/FONT][CENTER][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/147/f00fbfcbc7729b26.jpg[/IMG][/URL] [/CENTER] Quote
furciaczek Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:hmmmm: jak to za starego pierwej mówili ....zimny wychów cieląt :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]ogrzewanko na min a piesy pod kołdrą :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Nie piesy ino sucz...ona inna jest:evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]znalazłam :multi::multi: w Twojej szufladzie była :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]oto wpisy w xiążeczce... nie pytaj mnie gdzie sie zaczyna a gdzie kończy diagnoza... i nazwa leku, bo nawet nie umiem rozszyfrować dat....:evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]chcesz zadzwonie do mojego weta i podpytam ;)[/COLOR][/FONT][/B] [CENTER][/CENTER] [/quote] No a ja sie zastanawiam sie co te psy mordy tak darly a to Ty sie wlamalas do mojego domu...i nawet kawy sie ze mna nie napilas:shake: Hmmm a czemu wet Ci po chinsku kziazeczke uzupelnia:roll::evil_lol: Nie nie dzwon, nie ma takiej potrzeby...poczekam i zobacze jak to bedzie;) dobra pije to kawe i ide bo zaraz slonce zajdzie doopa bedzie nie foty:lol: Quote
clockwork Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='furciaczek'] Hmmm a czemu wet Ci po chinsku kziazeczke uzupelnia:roll::evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]w razie gdybym chciała oddać psa chińczykom do restauracji, to się obędzie bez tłumacza przysięgłego :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Nie nie dzwon, nie ma takiej potrzeby...poczekam i zobacze jak to bedzie;) [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]w razie czego mów to zadzwonie.... on wiedział o co biega jak mu powiedziałam objawy i skończyło sie na 3 zaszczykach.... dziś już kończy pracę ale w poniedziałek mogę dzwonić ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
diabelkowa Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [url]http://images24.fotosik.pl/147/f00fbfcbc7729b26.jpg[/url] nas uczyli poodbnych szlaczkow w przedszkolu:) Quote
AśkaK Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]znalazłam :multi::multi: w Twojej szufladzie była :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]oto wpisy w xiążeczce... nie pytaj mnie gdzie sie zaczyna a gdzie kończy diagnoza... i nazwa leku, bo nawet nie umiem rozszyfrować dat....:evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]chcesz zadzwonie do mojego weta i podpytam ;)[/COLOR][/FONT][/B] [CENTER][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images24.fotosik.pl/147/f00fbfcbc7729b26.jpg[/IMG][/URL][/CENTER] [/quote] A ja rozszyfrowałam datę, tą drugą, VI 04.:mdrmed::D Reszta chińszczyzna, teściowej bym musiała podesłać - wetka ludzka, lekarka znaczy.:lol: Tylko lekarz lekarza rozczyta.:roll::-? Prezio nie wygłupiaj się! Nam się czasem Rudasek tak zatyka, wygląda to tak jakby nie mógł złapać oddechu bo mu się gardziołko skleiło.:roll: Ale on ma to sporadycznie, pomaga wdmuchnięcie powietrza w nos.:lol: Fotki ze spacerku dawaj!!!:multi: Quote
furciaczek Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]w razie czego mów to zadzwonie.... on wiedział o co biega jak mu powiedziałam objawy i skończyło sie na 3 zaszczykach.... dziś już kończy pracę ale w poniedziałek mogę dzwonić ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jak cos to bede pamietac:loveu: [quote name='diabelkowa'][URL]http://images24.fotosik.pl/147/f00fbfcbc7729b26.jpg[/URL] nas uczyli poodbnych szlaczkow w przedszkolu:)[/quote] hahaha:evil_lol: [quote name='Pimpek']Witanko :D[/quote] witaj:multi: [quote name='AśkaK']A ja rozszyfrowałam datę, tą drugą, VI 04.:mdrmed::D Reszta chińszczyzna, teściowej bym musiała podesłać - wetka ludzka, lekarka znaczy.:lol: Tylko lekarz lekarza rozczyta.:roll::-? Prezio nie wygłupiaj się! Nam się czasem Rudasek tak zatyka, wygląda to tak jakby nie mógł złapać oddechu bo mu się gardziołko skleiło.:roll: Ale on ma to sporadycznie, pomaga wdmuchnięcie powietrza w nos.:lol: Fotki ze spacerku dawaj!!!:multi:[/quote] Fotek nie ma:angryy: Baterie padly a ja zapomnialam kupic... no ale jutro znowu jedziemy do Hyde Parku:loveu: tym razem z bateriami:lol: Quote
Paula Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [url]http://images24.fotosik.pl/147/5ee7f2152ed5d0e8.jpg[/url] extra :loveu: biedny Prezio, ale się uwaliła :D Witanko Gośka :loveu: Zdrówka dla chłopaka :kciuki: Quote
Doginka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='furciaczek']OOooo wlasnie to cos podobnego z tym ze wlasnie to nie w trakcie jedzenia...spi spi i nagle sie zrywa i tak robi:roll: ja wiem wiem ze panikara jestem:oops: Ale kocham tego psa calym sercem...to nie jest taki zwykly pies, to jest Prezio...on jest wyjatkowy...:oops:[/quote] Prezio wyjątkowy, bo Twój:loveu: Może Prez złapał katarek, to się zdarza - Gordon tak miał i dostał coś od Karoli i mu przeszło;) Będzie OK.:p Quote
sacred PIRANHA Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Fur z tym podduszaniemw czasie snu to Tim tak kiedys mial...mial zapalenie oskrzeli wtedy...spal sobie spal i nagle sie budzil i zaczynal sie dusic...pare zastrzykow i przeszlo:) Quote
agaciaaa Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Czeeeść :loveu: Preziu nie wygłupiaj sie!! Masz być zdrowy, niech pańcia w końcu odetchnie.... ;) Quote
Doginka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='agaciaaa']Czeeeść :loveu: Preziu nie wygłupiaj sie!! Masz być zdrowy, niech pańcia w końcu odetchnie.... ;)[/quote] No właśnie Preziu - daj spokój:loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a ja ganiam za diabełkową... tak więc i tu jestem :evil_lol::evil_lol: cze ekipa!! :multi::multi::loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='furciaczek'] Martwie sie...Prezio ostatnio jakies dziwne dusznosci miewa:-( Wet mowi ze wszytko ok...ale no martwie sie... Wyglada to tak jak ludzie jak pociagaja nosem jak katar maja, z tym ze to wciagniecie trwa jakies 30sec jak nie wiecej i powtarza sie kilka razy... Moze mu cos wpadlo do nosa?? jakas trawa czy inne cos:roll: Jak sie jeszcze powtorzy (narazie 3 razy mu sie zdazylo w ciagu tyg) to do jakies wiekszej kliniki chyba podjade... [/quote] Luna też tak miała kiedyś, w zasadzie co jakisczas to miewa - ale samo jej zwykle przechodzi :niewiem: [quote name='AśkaK'] Nam się czasem Rudasek tak zatyka, wygląda to tak jakby nie mógł złapać oddechu bo mu się gardziołko skleiło.:roll: Ale on ma to sporadycznie, pomaga wdmuchnięcie powietrza w nos.:lol: [/quote] :-o muszę wypróbować bo u Luny kiedyś to trwało i trwało i to w nocy aż się zastanawiałam czy na pogotowie wet nie jechać :roll: Quote
Pimpek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Witanko :multi: Co u was? :cool3: [COLOR=Green][B]700 STRONKA [/B][/COLOR]:multi: Quote
lolka75 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 oj...co z tym Preziem:shake:....Ty Goska chyba musisz miec taki mlyn bo bys przytyla;) Quote
Rudzia-Bianca Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Martwie sie...Prezio ostatnio jakies dziwne dusznosci miewa:-( Wet mowi ze wszytko ok...ale no martwie sie... Wyglada to tak jak ludzie jak pociagaja nosem jak katar maja, z tym ze to wciagniecie trwa jakies 30sec jak nie wiecej i powtarza sie kilka razy... Moze mu cos wpadlo do nosa?? jakas trawa czy inne cos:roll: Jak sie jeszcze powtorzy (narazie 3 razy mu sie zdazylo w ciagu tyg) to do jakies wiekszej kliniki chyba podjade... Zaraz idziemy do Hyde parku i moze jakies foty beda:cool3:[/quote] Fur nie chcę Cię denerwować, ale sprawdź to lepiej u weta, moze być nic ale u mojego Wauzika ['] tak zaczęły się objawiać problemy z serduchem , najpierw było to właśnie jakby coś mu do noska wpadło i chciał to wciągnąć a zatykał się . Zrób mu badanie serducha dla świętego spokoju , u mnie dopiero 3 wet wpadł na to że to może być od serduszka , ale dopiero jak doszedł do tego jeszcze jakby kaszel . Oby to było tylko od przyduszania przez piękną suczycę :) Miziaki dla wielkich psów od małej psicy i mnie :) Quote
Doginka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 A może Prezio ma katar??:cool3: - podobne obiawy - wciąganie noisem:razz:;) Quote
sacred PIRANHA Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 to moga byc problemy z sercem , moze byc zwykly katar...a moze byc juz zapalenie oskrzeli...tak czy inaczej trzeba by to srawdzic u weta...tylko sa weci i weci...trzeba znalezc rzetelnego... Quote
maciaszek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 A może to też być tzw. kichanie wsteczne. W sumie nic groźnego (choć nieciekawie wygląda). Spróbuj, kiedy tak mu się dzieje, zatkać mu nos. Najczęściej wtedy przechodzi :). Ale oczywiście wizytę u weta zaliczyć warto! Quote
tygra Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 oj najpierw Furcia chorowała a teraz Prezio - macie coś pecha zdrówka życzę Quote
furciaczek Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Jak narazie z Preziem ok:loveu: Co prawda nie mam fot z Hyde Parku ale mam inne:cool3: Lete teraz z Preziem na spacer, dzisiaj chodze z nimi osobno wiec szalejeacych razem psow nie bedzie:eviltong: Wroce to cosik wkleje, a bedzie co ogladac bo nieskromnie powiem ze ladne furciowe portrety mam:diabloti: Quote
furciaczek Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 [quote name='agaciaaa']fotki fotki :multi: :loveu:[/quote] Sie laduja:p Quote
Recommended Posts