anetta Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote]no no no...tylko spokojnie...ja tutaj pilnuje[/quote] Tak pilnujesz że całe towarzystwo rozpiłaś :diabloti::evil_lol::evil_lol: :drinking::drinking::drinking: Genialne spawozdanie :thumbs::thumbs::lol: Biedni ci ludzie byli co siedzieli wokół niej, oj biedni....:evil_lol: Siedzieć tyle godzin w autokarze to tragedia, można ześwirować :lol: Furr, na pewno już jestes w domciu :)))) :multi: Quote
Doginka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Gonitwa']Niki w galerii wszystko opisałam jak trzeba;) Powiem tyle, że znalazł się po 6 dniach- miał już nową rodzinę...[/quote] O matko, to super , że się odnalazł:multi::multi::multi: [quote name='anetta']Tak pilnujesz że całe towarzystwo rozpiłaś :diabloti::evil_lol::evil_lol: :drinking::drinking::drinking: Genialne spawozdanie :thumbs::thumbs::lol: Biedni ci ludzie byli co siedzieli wokół niej, oj biedni....:evil_lol: Siedzieć tyle godzin w autokarze to tragedia, można ześwirować :lol: Furr, na pewno już jestes w domciu :)))) :multi:[/quote] Ja tam bym mogła siedzieć obok Furciaczkoweji myślę, że razem gadałybyśmy o psach przez całą drogę, bo ja też mam pier***ca na tym punkcie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Zdrówko :drinking::drinking::drinking::drinka::drinka: - to za kości Furciakowej, żeby się rozprostowały:eviltong::diabloti: Quote
eria Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 ooo impreza!!! a pomyśleć że chciałam juz iść spać!! :evil_lol: :drinking::drinking::drinking::drinka: :ylsuper::cunao::knajpa::drink1::drinking::drinka::drinking::cunao: Quote
Doginka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Eria nie idź jeszcze spać - zaraz fotki wklejam:eviltong::razz: Quote
Paula Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Świetna relacja :grin: Jutro ważny dzień, spotkanie z Preziem :loveu: mam nadzieję, że napisze, co z Furcią :kciuki: Ja też se za chlupnę za ich zdrówko :beerchug: Quote
Doginka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Ja piję winko na krążenie:diabloti::drinka:no i oczywiście za Furciaka:eviltong::diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 jestem!!! i patrze co wy tutaj robicie:diabloti: patrze i patrze i widze, ze pijecie...i prawidlowo!!!! jestem z was dumna:loveu::loveu::loveu: rozmawialam telefonicznie z Furr...masierotka jakis problem z polskim numerem z naladowaniem wiec narazie nici z smsow...ale spotkanie z rodzicami w miare oki...jutro wybiera sie po Prezesa:loveu: Quote
PaulinaT Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Niki-lidka']9.04 - Fur wlasnie wjezdza do Poznania, ogląda jakas dziwna komedie (o czym ona pisze...przeciez ta komedia nie moze byc dziwniejsza od niej:diabloti:)[/quote] no ciekawam co za komedia :mad: no i trza było mówić-pisać - wyszłabym z czipsami na drogę pomachać furciaczkowej :shake: Quote
agaciaaa Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 to ja chlupne za jutrzejsze spotkanie z Prezeskiem :loveu: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
maciaszek Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 A ja wypiję za wszystko :evil_lol: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :chlup: :chlup: :chlup: :chlup: :chlup: :cunao: :cunao: Pozdrowienia dla Furciaka :loveu: :loveu: :loveu:. Quote
sacred PIRANHA Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Fur napisala smsa...niestety jest jakis problem z rodzicami:( nie wie czy wezmie jutro Prezia...cytuje "myslalam ze bedzie ok ale cos czuje ze kolejne 2tyg beda koszmarem...nie wiem co zrobie musze pomyslec" trzymajmy wszyscy kciuczki za Furciaczkowa::(:(:( Quote
maciaszek Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Halo, Rodzice Furciaczka :nono: :nono: !!! Furciaku, trzymam kciuki: :kciuki: :kciuki:. Quote
sacred PIRANHA Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Paula_']:mdleje: :shake: trzymamy :kciuki:[/quote] [quote name='agaciaaa']:( :( :( trzymam kciuki! pozdrów ją![/quote] [quote name='maciaszek']Halo, Rodzice Furciaczka :nono: :nono: !!! Furciaku, trzymam kciuki: :kciuki: :kciuki:.[/quote] przekazalam jej kciuki pozdrowienia i buziaki od calego dogo!!!! Quote
Angel_ Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Ok tak, kciuki trzymane nawet jak się tak często nie udzielają ;) :loveu: Quote
lolka75 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 biedna Gosienka:-(.....juz ja wiem jak to ciezko czasem z rodzicami:-(.....mam nadzieje ze wytrzyma:-( Quote
furciaczek Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 hej:multi: W domciu bylam jakos przed 15.00, doopa mnie do dzisiaj boli:evil_lol: Nie bede pisala jak bylo bo mialyscie swietna realcje:loveu: Dzikuje siostro:loveu: byly male nieporozumienia z rodzicami (glownie z mama) ale dzisiaj gadalam z tata i jedziemy po morde Quote
agaciaaa Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Cześć :loveu: biedna na Twoja doopa :evil_lol: Super, że jedziesz po Prezia! :loveu: Quote
Agushka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 aaaa Gosia :multi::multi::multi: jak się cieszę, że Cię widzę :) Znaczy wszystko się jakoś zaczyna układać? Buziaki :) Quote
malawaszka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 trzymam :kciuki: za spotkanie z Preziem i za porozumienie z rodzicami!!!!! Quote
basia bonnie Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 wreszcie nadszedł ten dzień :multi: Quote
maciaszek Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='furciaczek']dzisiaj gadalam z tata i jedziemy po morde[/quote] To będzie RADOŚĆ :multi: :multi: :multi:. Życzę wielogodzinnego powitania z Preziem. I spokojnych chwil z rodzicami! Quote
furciaczek Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='agaciaaa']Cześć :loveu: biedna na Twoja doopa :evil_lol: Super, że jedziesz po Prezia! :loveu:[/quote] o 17.30 zobacze mordeczke:multi: i foty beda wieczorem:cool3: [quote name='Agushka']aaaa Gosia jak się cieszę, że Cię widzę :) Znaczy wszystko się jakoś zaczyna układać? Buziaki :)[/quote] Nio powoli sie wszytko wyjasnia, atmosfera w domciu lekko napieta ale ogolnie jest ok:loveu: [quote name='malawaszka']trzymam :kciuki: za spotkanie z Preziem i za porozumienie z rodzicami!!!!![/quote] normalnie lapy mi sie trzesa juz:loveu: nie moge uwierzyc ze to juz za 2 godziny... normalnie juz nie wiem co pisze z tej radosci... [quote name='basia bonnie']wreszcie nadszedł ten dzień :multi:[/quote] :multi: [quote name='maciaszek']To będzie RADOŚĆ . Życzę wielogodzinnego powitania z Preziem. I spokojnych chwil z rodzicami![/quote] nie moge sie doczekac kiedy na spacerek z nim pojde:loveu: jade taxowka ciekawe ile mnie skasuje:roll::evil_lol: ehhh dowiedzialam sie strasznej rzeczy... moj chrzestny ma raka najprawdopodobniej... jest teraz w Uk w Birmingham i bede musiala do niego pojechac po powrocie... Quote
maciaszek Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='furciaczek']o 17.30 zobacze mordeczke:multi: i foty beda wieczorem:cool3:[/QUOTE] To czekamy na fotki i opis szaleńczej radości :lol:. [quote name='furciaczek'] ehhh dowiedzialam sie strasznej rzeczy... moj chrzestny ma raka najprawdopodobniej... jest teraz w Uk w Birmingham i bede musiala do niego pojechac po powrocie...[/quote] :glaszcze: Quote
Recommended Posts