Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Juz po wizycie:)
Jeszcze raz bardzo dziękuję natalie1988:)
Wszystko tak jak wyobrazałam sobie po rozmowie telefonicznej - rodzinka pozytywnie zakręcona na punkcie zwierząt - w domu jest ich sporo, teren ogrodzony, ale spacery praktykowane, bo to tez słyszałam w trakcie rozmowy.
I cytat natalie na koniec:
Bardzo fajni ludzie, myślę, że to wymarzony domek dla Zosieńki. Obiecali, że po adopcji będą wysyłać zdjęcia psiaka.

• Replies 917
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='natalie1988']Już po wizycie, wszystko jak najbardziej ok! :lol: więcej napisałam Toli na PW[/QUOTE]
dziekuje serdecznie natalie 1988 :) !!!!

Posted

[quote name='Tola']Juz po wizycie:)
Jeszcze raz bardzo dziękuję natalie1988:)
Wszystko tak jak wyobrazałam sobie po rozmowie telefonicznej - rodzinka pozytywnie zakręcona na punkcie zwierząt - w domu jest ich sporo, teren ogrodzony, ale spacery praktykowane, bo to tez słyszałam w trakcie rozmowy.
I cytat natalie n akoniec:
Bardzo fajni ludzie, myślę, że to wymarzony domek dla Zosieńki. Obiecali, że po adopcji będą wysyłać zdjęcia psiaka.
dziekuje Tolu za informacje :) strasznie sie ciesze ,ze wszystko ok :)!!!!
to trzeba niunie wyciagac jak najszybciej :)!!!!

Posted

[quote name='IVV']Tolu, poniewaz rozmawialas bezposrednio ,chcialabym wiedziec -co ewentualny dom staly oferowal w sprawie transportu i sterylizacji ?[/QUOTE]
czy ci panstwo cos wspominali na ten temat moze ???

Posted

[quote name='elinka']A ja jeszcze raz przypomnę, że możecie się starać o zwrot kosztów sterylki Zosi na wątku Akcja Kastracja - Przyjaciele Czterech Łap

http://www.dogomania.pl/threads/130324-Akcja-kastracja-Przyjaciele-Czterech-%C5%81ap?p=17187855#post17187855

koszty zwracają do 150zł, na wątku trzeba wkleić zdjęcia psiaka, a po sterylce trzeba im wysłać fakturę od weta na adres Fundacji Przyjaciele Czterech Łap podanej na pierwszej stronie tegoż wątku
dziekuje ELinko ,zaraz tam zajrze :)

Posted

[quote name='IVV']czy ci panstwo cos wspominali na ten temat moze ???[/QUOTE]

Panstwo moga odebrac sunię z Inowrocławia.
Co do sterylki to nie było rozmowy o pokryciu kosztów, bo jeszcze wtedy była brana pod uwagę ta zrobiona w schronie.

Posted

ok ,napisalm juz na watku podanym przez Elinke :) zobaczymy ...jesli nie ,to pieniedzy juz troche jest :)
Funieczka to kiedy Zosia moze byc zabrana ?:cool3:

Posted

MAM!!!!!!!!!!!!! dostalam odpowiedz !!!!
150zł dla Zosi, jak zwykle w zamian za rachunek od weta
tak strasznie sie ciesze !!!!!!
to teraz tylko transport !!!!

Posted

IVV -walczysz o Zosię jak prawdziwa lwica i pomijając cale zamieszanie ,które nie mało cię kosztowalO i pewnie dalej kosztuje to dopniesz swego! i tego zacięcia ci bardzo,bardzo zazdroszczę ...ale cóż jestem jaka jestem...Zosiu trzymaj się ! cholerka szkoda że mój kierowiec w delegacjach bo chociaz tak bym pomogla zawożąc ją do funi....eh..

Posted

Niestety ja, raz ze mam zakaz zabierania to dwa nie mam wogóle czasu i mozliwosci podjechania do schronu ...Ważą się losy Kory i nia musze się zając ......
Prosze więc ewentualnie kogoś z Zamoscia

Posted

Ratujmy, wyciągajmy ze schronu najszybciej jak sie da!!! Mamy od roku takiego wypłosza z lubelskiego... Czy słyszałyście o psie, który boi sie własnej miski? O psie, który z własnej miski kradnie jedzenie i zjada posiłek kiedy wszyscy wyjdą z kuchni... Każdy dzień w schronie dla takiego strachulca to tragedia. Nasza Lilka dopiero po roku pobytu u nas (wcześniej 3 miesiące we wspaniałym DT u Elinki) zaczęła zachowywać sie jak normalny pies. Zosia ma szanse o wszystkich złych przeżyciach zapomnieć!!! Pomożemy finansowo, jeżeli będzie trzeba.

Posted

[quote name='funia']Niestety ja, raz ze mam zakaz zabierania to dwa nie mam wogóle czasu i mozliwosci podjechania do schronu ...Ważą się losy Kory i nia musze się zając ......
Prosze więc ewentualnie kogoś z Zamoscia

A czy wiesz, kto na Dogo jest jeszcze z Zamościa?

Posted

[quote name='Tola']Pojadę jutro i wykupię Zosię ze schronu.[/QUOTE]
dziekuje Tolu :)
juz pisze na FB ,tam dziewczyny szaleja ze szczescia :)

Posted

bardzo sie ciesze, ze Zosia trafi do Ciebie Funiu!
trzymajcie sie dziewczyny!!
ja wlasnie zbieram pieniadze w pracy na Zosienke, zobaczymy ile tego bedzie, chociaz na pewno nie bedzie to duzo.....
renata

Posted

[quote name='AresekSE']bardzo sie ciesze, ze Zosia trafi do Ciebie Funiu!
trzymajcie sie dziewczyny!!
ja wlasnie zbieram pieniadze w pracy na Zosienke, zobaczymy ile tego bedzie, chociaz na pewno nie bedzie to duzo.....
renata[/QUOTE]
dziekuje serdecznie Reniu :) !!!!!