Tola Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Juz po wizycie:) Jeszcze raz bardzo dziękuję natalie1988:) Wszystko tak jak wyobrazałam sobie po rozmowie telefonicznej - rodzinka pozytywnie zakręcona na punkcie zwierząt - w domu jest ich sporo, teren ogrodzony, ale spacery praktykowane, bo to tez słyszałam w trakcie rozmowy. I cytat natalie na koniec: Bardzo fajni ludzie, myślę, że to wymarzony domek dla Zosieńki. Obiecali, że po adopcji będą wysyłać zdjęcia psiaka. Quote
IVV Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='natalie1988']Już po wizycie, wszystko jak najbardziej ok! :lol: więcej napisałam Toli na PW[/QUOTE] dziekuje serdecznie natalie 1988 :) !!!! Quote
IVV Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Tola']Juz po wizycie:) Jeszcze raz bardzo dziękuję natalie1988:) Wszystko tak jak wyobrazałam sobie po rozmowie telefonicznej - rodzinka pozytywnie zakręcona na punkcie zwierząt - w domu jest ich sporo, teren ogrodzony, ale spacery praktykowane, bo to tez słyszałam w trakcie rozmowy. I cytat natalie n akoniec: Bardzo fajni ludzie, myślę, że to wymarzony domek dla Zosieńki. Obiecali, że po adopcji będą wysyłać zdjęcia psiaka. dziekuje Tolu za informacje :) strasznie sie ciesze ,ze wszystko ok :)!!!! to trzeba niunie wyciagac jak najszybciej :)!!!! Quote
IVV Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='IVV']Tolu, poniewaz rozmawialas bezposrednio ,chcialabym wiedziec -co ewentualny dom staly oferowal w sprawie transportu i sterylizacji ?[/QUOTE] czy ci panstwo cos wspominali na ten temat moze ??? Quote
IVV Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='elinka']A ja jeszcze raz przypomnę, że możecie się starać o zwrot kosztów sterylki Zosi na wątku Akcja Kastracja - Przyjaciele Czterech Łap http://www.dogomania.pl/threads/130324-Akcja-kastracja-Przyjaciele-Czterech-%C5%81ap?p=17187855#post17187855 koszty zwracają do 150zł, na wątku trzeba wkleić zdjęcia psiaka, a po sterylce trzeba im wysłać fakturę od weta na adres Fundacji Przyjaciele Czterech Łap podanej na pierwszej stronie tegoż wątku dziekuje ELinko ,zaraz tam zajrze :) Quote
Tola Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='IVV']czy ci panstwo cos wspominali na ten temat moze ???[/QUOTE] Panstwo moga odebrac sunię z Inowrocławia. Co do sterylki to nie było rozmowy o pokryciu kosztów, bo jeszcze wtedy była brana pod uwagę ta zrobiona w schronie. Quote
IVV Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 ok ,napisalm juz na watku podanym przez Elinke :) zobaczymy ...jesli nie ,to pieniedzy juz troche jest :) Funieczka to kiedy Zosia moze byc zabrana ?:cool3: Quote
IVV Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 MAM!!!!!!!!!!!!! dostalam odpowiedz !!!! 150zł dla Zosi, jak zwykle w zamian za rachunek od weta tak strasznie sie ciesze !!!!!! to teraz tylko transport !!!! Quote
IVV Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 czy jest moze wiecej informacji na temat domu i rodziny do ktorej ma trafic Zosienka ??? Quote
sonia71 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 IVV -walczysz o Zosię jak prawdziwa lwica i pomijając cale zamieszanie ,które nie mało cię kosztowalO i pewnie dalej kosztuje to dopniesz swego! i tego zacięcia ci bardzo,bardzo zazdroszczę ...ale cóż jestem jaka jestem...Zosiu trzymaj się ! cholerka szkoda że mój kierowiec w delegacjach bo chociaz tak bym pomogla zawożąc ją do funi....eh.. Quote
funia Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Niestety ja, raz ze mam zakaz zabierania to dwa nie mam wogóle czasu i mozliwosci podjechania do schronu ...Ważą się losy Kory i nia musze się zając ...... Prosze więc ewentualnie kogoś z Zamoscia Quote
rodzinaLilki Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Ratujmy, wyciągajmy ze schronu najszybciej jak sie da!!! Mamy od roku takiego wypłosza z lubelskiego... Czy słyszałyście o psie, który boi sie własnej miski? O psie, który z własnej miski kradnie jedzenie i zjada posiłek kiedy wszyscy wyjdą z kuchni... Każdy dzień w schronie dla takiego strachulca to tragedia. Nasza Lilka dopiero po roku pobytu u nas (wcześniej 3 miesiące we wspaniałym DT u Elinki) zaczęła zachowywać sie jak normalny pies. Zosia ma szanse o wszystkich złych przeżyciach zapomnieć!!! Pomożemy finansowo, jeżeli będzie trzeba. Quote
elinka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='funia']Niestety ja, raz ze mam zakaz zabierania to dwa nie mam wogóle czasu i mozliwosci podjechania do schronu ...Ważą się losy Kory i nia musze się zając ...... Prosze więc ewentualnie kogoś z Zamoscia A czy wiesz, kto na Dogo jest jeszcze z Zamościa? Quote
IVV Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Tola']Pojadę jutro i wykupię Zosię ze schronu.[/QUOTE] dziekuje Tolu :) juz pisze na FB ,tam dziewczyny szaleja ze szczescia :) Quote
AresekSE Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 bardzo sie ciesze, ze Zosia trafi do Ciebie Funiu! trzymajcie sie dziewczyny!! ja wlasnie zbieram pieniadze w pracy na Zosienke, zobaczymy ile tego bedzie, chociaz na pewno nie bedzie to duzo..... renata Quote
dusje Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Swietna wiadomosc :lol: Teraz juz bedzie tylko dobrze :multi:Zosienka do gory :multi: Quote
IVV Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='AresekSE']bardzo sie ciesze, ze Zosia trafi do Ciebie Funiu! trzymajcie sie dziewczyny!! ja wlasnie zbieram pieniadze w pracy na Zosienke, zobaczymy ile tego bedzie, chociaz na pewno nie bedzie to duzo..... renata[/QUOTE] dziekuje serdecznie Reniu :) !!!!! Quote
sonia71 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Tola']Pojadę jutro i wykupię Zosię ze schronu.[/QUOTE] to ja mogę zapłacić za wykup Zosi-Tola podaj namiary na PW jakby co . Quote
IVV Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 poprosimy o zdjecia:cool3: juz nie moge sie doczekac :multi: Quote
IVV Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 dziekuje :) Funiu jak malenka ??? czy beda jakies fotki ??? Quote
zadra Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='Tola']Zosia przekazana funi[/QUOTE] Bardzo się ciesze,że Zosia już poza schronem. Quote
Recommended Posts