Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli ona ma chipa, to może dałoby się dojść, u kogo przedtem była i dlaczego jej się pozbył? Wygląda na coś w typie pinczerka, ale może być domieszka charcika włoskiego. Czy ona ma ogon, bo na zdjęciach nie widać?

• Replies 917
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tylko co to da ?-skoro od kilku miesięcy jest w schronie to tzn ze nikt jej nie szukał :( a własciciel i tak się nie przyzna dlaczego pozbył się kruszynki :(

Posted

Jak doczytałam, jest miejsce u Murki, pozostają deklaracje.
Trzeba porozsyłać wątek, niestety sama mam tyle psów, ze nie dam rady ale może ktoś inny chciałby tak pomóc?
Jaka kwota jest potrzebna?

Posted

to nic ,ze niem duzo info -takie wstawienie daje im jaksa szanse wyadoptowania
teraz jest moja kolejka u Murki ,moze macie jakas biede by dac do niej ...

potrzebny jest mi numer kontaktowy na wydarzenie Zosienki ...bez tego Fundacja nie jest wiarygodna :(

Posted

tak to prawda :)

Tolu na wydarzeniu Zosienki jest wielkie zainteresowanie sytuacja w schronie w Zamosciu ! pisze co wiem ,ale dobrze by bylo gdyby moze ktoras z Was tam tez cos popisala. Podalam link do Fundacji ,moze tam padna konkretne pytania ...dziewczyny chca pomoc i zmienic chociaz sytuacje z wolentariatem ...

Posted

IVV napisał(a):
tak to prawda :)

Tolu na wydarzeniu Zosienki jest wielkie zainteresowanie sytuacja w schronie w Zamosciu ! pisze co wiem ,ale dobrze by bylo gdyby moze ktoras z Was tam tez cos popisala. Podalam link do Fundacji ,moze tam padna konkretne pytania ...dziewczyny chca pomoc i zmienic chociaz sytuacje z wolentariatem ...

Wersja oficjalna - wolontariat jest w schronisku, widziałam nawet dzisiaj ulotki...

Posted

jaka malutka sunia , az zal patrzec za jest w schronisku miedzy duzymi psami , na pewno sie boi biedulka.. moze toche przyspieszyc akcje zabrania tej kruszynki do DT?ogloszenia sa potrzebne trzeba jej pomoc stamtad wyjsc...

Posted

Takie malenkie bezowo-szare mieszance najbardziej chwytaja mnie za serce. W dodatku moja imienniczka... Niestety, nie jestem w Polsce i nie mam chwilowo warunkow na DT, gdyby nie to, natychmiast bym ja wziela.