Jump to content
Dogomania

Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych w Sopocie - 13-14.08.11

Recommended Posts

Posted

SZUKAM [COLOR=darkred]TRANSPORTU Z WARSZAWY - wystawiam się w sobote![/COLOR]
[COLOR=darkred]1 osoba i 2 małe psy[/COLOR]
[COLOR=darkred]moge jechać już jutro a wracać dowolnie[/COLOR]
[COLOR=darkred]gdyby ktoś miał to proszę o smska 508761231[/COLOR]

Posted

Szukam fotografa na jutro przy ringu Owczarków Niemieckich. Sędziowanie rozpoczyna się o 10:00 i o tej godzinie z "moim" maluchem wchodzimy na ring w klasie baby. Proszę o zdjęcia. ;)

Posted

Witam wszystkich :)
Na pewno się pojawię na wystwię, i przypadkiem porobię tez pewnie kilka zdjęć, ale ja z innym pytaniem.
- Czy orientujecie się, czy na wystawie można pojawić się, że swoim psem, który jest rasowym kundelkiem? Pies ze szczepieniami i całym kompletem (odrob. itd) czy nie mam możliwości wstępu ? Wiem, że na innych wystawach nie ma z tym problemu, ale w Sopocie na wystawie jeszcze nie byłam :oops:

Posted

Nie ma najmniejszego problemu :) Weź tylko ze soba książeczkę szczepień z aktualnym wpisem :)

Nareszcie mam swój numerek na jutrzejsza wystawę :)

Czekał na mnie na poczcie,bo listonosz miał L-4

Posted

[B][COLOR=red]PILNE!!!

Jest dzisiaj (sobota) wolne miejsce z Sopotu do WARSZAWY (dla kogoś z psem lub bez)
Telefon: [/COLOR][COLOR=red]508761231

Znajoma szuka transportu na jutro (NIEDZIELA) z Sopotu do WARSZAWY - sprawa bardzo pilna!!! Dla jednej osoby i 2 małych psów.
Telefon: [/COLOR][COLOR=red]508761231[/COLOR][/B]

Posted

To może my się pochwalimy...
[COLOR=red][B]PSY
kl.p
LIUKSORAS Laisves Vejas - dosk.2
POSH MIRACLE Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, r.CACIB

kl.o
OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, BOS, [SIZE=5]BOB, BOG3!!!!!!![/SIZE]

SUKI
kl.sz
ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - v.p.1, [SIZE=5]Best Puppy2!!!!!!!!!
[/SIZE]
kl.p
PINACOLADA IS A GIRL Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, r.CACIB (przechodzi!)

kl.o
LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.2
PEACH ANGEL Asiaczek FCI - dosk.1, CWC

kl.ch
LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, BOS.

kl.w
FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Naj. Weteran, [SIZE=5]BIS Veteran 1!!!!!!!![/SIZE]

Grupa hodowlana - [SIZE=5]I miejsce!!!!!!!!!!

[/SIZE] [/B][/COLOR]Gratuluję [COLOR=seagreen][B]Zuzce i Ofikowi [/B][/COLOR]za super pokazanie się i BOG3!!!!!!!!:)
Gratuluję [COLOR=seagreen][B]Kaya i Muszu[/B][/COLOR] pieknego pokazania się:)
Gratuluję [COLOR=green][B]jamnicze[/B][/COLOR][COLOR=seagreen][B] i Sajduni[/B][/COLOR] kolejnego CACIB'a!!!!:smile:
Gratuluję [COLOR=green][B]cienkiej i tomeckiemu[/B][/COLOR][COLOR=seagreen] [B]oraz Pince[/B][/COLOR] wniosku CWC i rozpoczęcia Interchampionatu!!!!:smile:
Gratuluję [COLOR=green][B]ziółkowi i Zince[/B][/COLOR] wniosku CWC!!!!:smile:
Gratuluję [COLOR=green][B]zielonej[/B][B] i Bubusiow[/B][/COLOR]i dużego CWC!!!!:smile:

I jeszcze raz baaaardzo gorąco dziekuję uczestnikom naszego udanego występu w konk. Grupa hodowlana, a mianowicie:
[COLOR=blue][B]Zuzi i Ofikiem
Maduni z Felką
Kaya z Zinką
jamnicze z Sajdunią
tomeckiemu z Pinką
i sama sobie tez gratuluję - Asiaczkowi z Erką. [/B][/COLOR]

Pzdr.

Posted

Jeszcze raz gratuluję sukcesów i dziękuję za przemiłą atmosfere na wystawie! :) My dziś walczymy dalej, zaraz się zbieramy do wyjścia ;)

Posted

[quote name='Kaya']Jeszcze raz gratuluję sukcesów i dziękuję za przemiłą atmosfere na wystawie! :) My dziś walczymy dalej, zaraz się zbieramy do wyjścia ;)[/QUOTE]
Trzymamy mocno kciuki, Zuza i Asiaczek

Pozdrawiam

Posted

To my się pochwalimy dzisiejszym sukcesem, Lhasaczka wystawiana przeze mnie zdobyła w klasie otwartej ex. 1/3, CWC i res CACIB tym samym ukończyła championat polski! :)

Posted

[quote name='Dacote']A ja mam pytanie - czy ktoś mógłby robić zdjęcia przy ringu JRT i na Młodym Prezenterze (grupa młodsza)?[/QUOTE]
Tym razem mam tylko z MP, spóźniłam się , nie wzięłam poprawki na roboty drogowe.[IMG]http://i51.tinypic.com/148nimg.jpg[/IMG]
[IMG]http://i51.tinypic.com/5mg8eh.jpg[/IMG]

Gratulacje dla wszystkich wygranych!

Posted

CASABLANCA Eminentia Canis, chihuahua długowłosy, suka, klasa pośrednia:
[B]Lokata I / w konkurencji 4, ocena doskonała, złoto, CWC[/B]! :multi: tym samym ropoczęła Championat Polski :loveu:
Ja w młodym prezenterze, niedziela, grupa młodsza:
[B]5/5pkt[/B]., dostałam się do "ścisłej 9" z 21. osób ;)

Posted

[quote name='Casablanca']CASABLANCA Eminentia Canis, chihuahua długowłosy, suka, klasa pośrednia:
[B]Lokata I / w konkurencji 4, ocena doskonała, złoto, CWC[/B]! :multi: tym samym ropoczęła Championat Polski :loveu:
Ja w młodym prezenterze, niedziela, grupa młodsza:
[B]5/5pkt[/B]., dostałam się do "ścisłej 9" z 21. osób ;)[/QUOTE]
gratki!!!
My dzisiaj
ocena dosk.lok2.srebro

Posted

My z Bouvierem Graffem wczoraj tylko WO w szczeniakach ale to dopiero nasza druga wystawa więc "pierwsze koty za płoty" :) Ogólnie Bouviś się podobał ale wystawca się "nie popisał" ;)
W wolnej chwili wstawie fotki z naszego "wystepu" i innych Bouvierów .