ajcka Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 SZUKAM [COLOR=darkred]TRANSPORTU Z WARSZAWY - wystawiam się w sobote![/COLOR] [COLOR=darkred]1 osoba i 2 małe psy[/COLOR] [COLOR=darkred]moge jechać już jutro a wracać dowolnie[/COLOR] [COLOR=darkred]gdyby ktoś miał to proszę o smska 508761231[/COLOR] Quote
Itske Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Ajcka - masz chyba zatkaną skrzynkę, chciałam wysłać info odnośnie transportu Quote
Paatrycja Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Szukam fotografa na jutro przy ringu Owczarków Niemieckich. Sędziowanie rozpoczyna się o 10:00 i o tej godzinie z "moim" maluchem wchodzimy na ring w klasie baby. Proszę o zdjęcia. ;) Quote
Dacote Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 A ja mam pytanie - czy ktoś mógłby robić zdjęcia przy ringu JRT i na Młodym Prezenterze (grupa młodsza)? Quote
basza95 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 na mp bd robić jeżeli Basza nie będzie chciała zwiewać Kasandrze :) Quote
Casablanca Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='basza95']na mp bd robić jeżeli Basza nie będzie chciała zwiewać Kasandrze :)[/QUOTE] Acha :D Moja mama będzie robić zdjęcia młodszej...albo zbierać moje zwłoki :D Quote
Patyś_ Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Witam wszystkich :) Na pewno się pojawię na wystwię, i przypadkiem porobię tez pewnie kilka zdjęć, ale ja z innym pytaniem. - Czy orientujecie się, czy na wystawie można pojawić się, że swoim psem, który jest rasowym kundelkiem? Pies ze szczepieniami i całym kompletem (odrob. itd) czy nie mam możliwości wstępu ? Wiem, że na innych wystawach nie ma z tym problemu, ale w Sopocie na wystawie jeszcze nie byłam :oops: Quote
PaniKapsla Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Nie ma najmniejszego problemu :) Weź tylko ze soba książeczkę szczepień z aktualnym wpisem :) Nareszcie mam swój numerek na jutrzejsza wystawę :) Czekał na mnie na poczcie,bo listonosz miał L-4 Quote
Patyś_ Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Super, diękuję bardzo za informację! :) Powodzenia wszystkim i do zobaczenia jutro! Bedziemy obserwować i trzymac kciuki!! Quote
Dudek Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [B][COLOR=red]PILNE!!! Jest dzisiaj (sobota) wolne miejsce z Sopotu do WARSZAWY (dla kogoś z psem lub bez) Telefon: [/COLOR][COLOR=red]508761231 Znajoma szuka transportu na jutro (NIEDZIELA) z Sopotu do WARSZAWY - sprawa bardzo pilna!!! Dla jednej osoby i 2 małych psów. Telefon: [/COLOR][COLOR=red]508761231[/COLOR][/B] Quote
Banshee. Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Jedzie ktoś jutro z Radomia/Warszawy/okolic? Quote
Asiaczek Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 To może my się pochwalimy... [COLOR=red][B]PSY kl.p LIUKSORAS Laisves Vejas - dosk.2 POSH MIRACLE Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, r.CACIB kl.o OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, BOS, [SIZE=5]BOB, BOG3!!!!!!![/SIZE] SUKI kl.sz ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - v.p.1, [SIZE=5]Best Puppy2!!!!!!!!! [/SIZE] kl.p PINACOLADA IS A GIRL Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, r.CACIB (przechodzi!) kl.o LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.2 PEACH ANGEL Asiaczek FCI - dosk.1, CWC kl.ch LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, BOS. kl.w FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Naj. Weteran, [SIZE=5]BIS Veteran 1!!!!!!!![/SIZE] Grupa hodowlana - [SIZE=5]I miejsce!!!!!!!!!! [/SIZE] [/B][/COLOR]Gratuluję [COLOR=seagreen][B]Zuzce i Ofikowi [/B][/COLOR]za super pokazanie się i BOG3!!!!!!!!:) Gratuluję [COLOR=seagreen][B]Kaya i Muszu[/B][/COLOR] pieknego pokazania się:) Gratuluję [COLOR=green][B]jamnicze[/B][/COLOR][COLOR=seagreen][B] i Sajduni[/B][/COLOR] kolejnego CACIB'a!!!!:smile: Gratuluję [COLOR=green][B]cienkiej i tomeckiemu[/B][/COLOR][COLOR=seagreen] [B]oraz Pince[/B][/COLOR] wniosku CWC i rozpoczęcia Interchampionatu!!!!:smile: Gratuluję [COLOR=green][B]ziółkowi i Zince[/B][/COLOR] wniosku CWC!!!!:smile: Gratuluję [COLOR=green][B]zielonej[/B][B] i Bubusiow[/B][/COLOR]i dużego CWC!!!!:smile: I jeszcze raz baaaardzo gorąco dziekuję uczestnikom naszego udanego występu w konk. Grupa hodowlana, a mianowicie: [COLOR=blue][B]Zuzi i Ofikiem Maduni z Felką Kaya z Zinką jamnicze z Sajdunią tomeckiemu z Pinką i sama sobie tez gratuluję - Asiaczkowi z Erką. [/B][/COLOR] Pzdr. Quote
Kaya Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Jeszcze raz gratuluję sukcesów i dziękuję za przemiłą atmosfere na wystawie! :) My dziś walczymy dalej, zaraz się zbieramy do wyjścia ;) Quote
Asiaczek Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Kaya']Jeszcze raz gratuluję sukcesów i dziękuję za przemiłą atmosfere na wystawie! :) My dziś walczymy dalej, zaraz się zbieramy do wyjścia ;)[/QUOTE] Trzymamy mocno kciuki, Zuza i Asiaczek Pozdrawiam Quote
Madunia Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Sobota zdecydowanie należała do Asiaczków! Gratulacje :) Quote
Asiaczek Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Madunia']Sobota zdecydowanie należała do Asiaczków! Gratulacje :)[/QUOTE] :calus::multi::evil_lol: - zgadzam się:) Pzdr. Quote
jovi Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 O rety, ale ASIACZKI poszalały, pięknie, wielkie gratulacje ! Quote
Kaya Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 To my się pochwalimy dzisiejszym sukcesem, Lhasaczka wystawiana przeze mnie zdobyła w klasie otwartej ex. 1/3, CWC i res CACIB tym samym ukończyła championat polski! :) Quote
Kamila i Fado Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 to ja też się pochwalę mój pudelek w klasie otwartej 1/2, CWC, CACIB i BOB oraz ukończony championat polski :D Quote
Yourii Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Gratulacje dla wygranych ! Asiaczek widziałam jak trenowaliście do grupy hodowlanej, nic dziwnego że wygraliście - wyglądaliście zjawiskowo :D Quote
ewtos Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Dacote']A ja mam pytanie - czy ktoś mógłby robić zdjęcia przy ringu JRT i na Młodym Prezenterze (grupa młodsza)?[/QUOTE] Tym razem mam tylko z MP, spóźniłam się , nie wzięłam poprawki na roboty drogowe.[IMG]http://i51.tinypic.com/148nimg.jpg[/IMG] [IMG]http://i51.tinypic.com/5mg8eh.jpg[/IMG] Gratulacje dla wszystkich wygranych! Quote
Casablanca Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 CASABLANCA Eminentia Canis, chihuahua długowłosy, suka, klasa pośrednia: [B]Lokata I / w konkurencji 4, ocena doskonała, złoto, CWC[/B]! :multi: tym samym ropoczęła Championat Polski :loveu: Ja w młodym prezenterze, niedziela, grupa młodsza: [B]5/5pkt[/B]., dostałam się do "ścisłej 9" z 21. osób ;) Quote
Hawanka Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Casablanca']CASABLANCA Eminentia Canis, chihuahua długowłosy, suka, klasa pośrednia: [B]Lokata I / w konkurencji 4, ocena doskonała, złoto, CWC[/B]! :multi: tym samym ropoczęła Championat Polski :loveu: Ja w młodym prezenterze, niedziela, grupa młodsza: [B]5/5pkt[/B]., dostałam się do "ścisłej 9" z 21. osób ;)[/QUOTE] gratki!!! My dzisiaj ocena dosk.lok2.srebro Quote
PaniKapsla Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 My z Bouvierem Graffem wczoraj tylko WO w szczeniakach ale to dopiero nasza druga wystawa więc "pierwsze koty za płoty" :) Ogólnie Bouviś się podobał ale wystawca się "nie popisał" ;) W wolnej chwili wstawie fotki z naszego "wystepu" i innych Bouvierów . Quote
magdaww1 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Gratulacje dla wszystkich :) Mój Silky - CHRISTIAN DIOR Werner's Oryginal Naj. Junior, BOB i po trzech wystawach został Mł.Ch.PL Quote
Recommended Posts