Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Melduje, że dostałam wpłaty na ogloszenie od:
Anna M. W - 20zł (nie znam nicku)
Havanka - 10zł

Cioteczki, teraz szybciutko prosze o tekst (400znaków) i fotke małej.
Jesli wysle dzisiaj to moze zmiescimy sie i pokaza Tine w piatkowym wydaniu.
Ogloszenie dla Lady juz wykupione. Teraz Tina :)

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tina jest 1,5 roczną suczką. Jest psicą o wyjątkowo dobrym i wrażliwym usposobieniu,mająca w sobie wiele z poczciwości i dostojeństwa owczarka niemieckiego.Za kochający dom odpłaci się bezgraniczną wiernością, lojalnością i przyjaźnią.
Tina chętnie bawi się z innymi psami, przed kotami ma respekt. Jest młoda, piękna, zdrowa, zaszczepiona, odrobaczona. Czeka na adopcję.
Kontakt: [email protected], telefon: 509 277 122; Basia: 661293967; Paweł: 883922126

Tak skrócony tekst może być?

Posted

[quote name='sunia2000']Tina jest 1,5 roczną suczką. Jest psicą o wyjątkowo dobrym i wrażliwym usposobieniu,mająca w sobie wiele z poczciwości i dostojeństwa owczarka niemieckiego.Za kochający dom odpłaci się bezgraniczną wiernością, lojalnością i przyjaźnią.
Tina chętnie bawi się z innymi psami, przed kotami ma respekt. Jest młoda, piękna, zdrowa, zaszczepiona, odrobaczona. Czeka na adopcję.
Kontakt: [email protected], telefon: 509 277 122; Basia: 661293967; Paweł: 883922126

Tak skrócony tekst może być?

Tekst podoba mi sie; jedynie pierwsze zdanie zbudowałabym trochę inaczej:
Tina jest 1,5 roczną sunią o wyjątkowo dobrym i wrażliwym usposobieniu. Ma w sobie wiele z poczciwości i dostojeństwa owczarka niemieckiego.
Za kochający dom odpłaci się bezgraniczną wiernością, lojalnością i przyjaźnią.

Zdjęcia są super !!! Jest z czego wybrać.

Posted

sunia2000 napisał(a):
Ja bym wrzuciła to zdjęcie, tu wygląda na mniejszą i pysio ładnie widać?
Co na to reszta jury?:)

Może do jury nie należę, ale mnie też się to zdjęcie podoba i moim zdaniem najbardziej nadaje się do ogłoszenia.

Posted

Ciotki, tekst byl za dlugi, pozwolilam sobie skrócic przy akceptacji chyba sunia2000 (z Toba Cioteczko rozmawialam przez fonik?) i taka wersje wyslalam:

Tina jest 1,5 roczną sunią o wyjątkowo dobrym i wrażliwym usposobieniu. Ma w sobie wiele z poczciwości i dostojeństwa owczarka niemieckiego.Za kochający dom odpłaci się bezgraniczną wiernością, lojalnością i przyjaźnią, chętnie bawi się z innymi psami, przed kotami ma respekt. Jest młoda, zdrowa, zaszczepiona, odrobaczona. Kontakt: [email protected], telefon: 509 277 122

Ogloszenie zostalo zamowione, jutro ukaże sie w Metro.
Cioteczki, ktora ma mozliwosc, niech zajrzy do gazetki czy i jak wyglada Tinka. Przy okazji spr. ogloszenie Lady.
Trzymam kciuki za powodzenie akcji ;)

Posted

Niestety ja nie mogłam być w schronie o 15-czekam na rzeczoznawce mającego ocenić szkody po ostatnim zalaniu przez sąsiadke:angryy:

Przekazałam wszystko Pawłowi, kobiecie przekazałam nr do Pawła, czyli wszystko zwaliłam na niego:roll: Teraz czekam na wieści od niego!