Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tinka powoli gaśnie w boksie. Była radosną trzpiotką, teraz tylko trzpiotka została, która już nie za bardzo chcę podchodzić do krat jeśli są przy niej inne suki:(
Gaśnie w niej młodość:(

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sunia2000 napisał(a):
Tinka powoli gaśnie w boksie. Była radosną trzpiotką, teraz tylko trzpiotka została, która już nie za bardzo chcę podchodzić do krat jeśli są przy niej inne suki:(
Gaśnie w niej młodość:(

oj niedobrze kochana Tineczko...

Posted

Zosia123 napisał(a):
Słuchaj - piszesz, że potrzebny jest DT - czy rozważasz możliwość płatnego DT ?
Może warto zacząć działać, jeśli ona zaczyna gasnąć?

Mam problem z uzbieraniem deklaracji na jedną sunie, nie wiem czy dałaby radę z drugą? Za zwrot za karmę bym zaryzykowała:)

Posted

Przyszłam do Tinki, ale widzę, ze ogłoszenia już ma. Nie wiem jak mogłabym pomóc. Strasznie mi jej szkoda. Jutro nie mogę, ale w niedzielę zrobię jej jeszcze trochę ogłoszeń.

Posted

Basia1244 napisał(a):
fochu to przyjedź w tygodniu z aparatem między 8 a 13 i porób nam profesjonalne foty do ogłoszeń - plisss

dobra,będę kombinować jakiś transport który mnie podrzuci do schronu,Twój nr mam zapisany więc jak coś będziemy w kontakcie
dam znać kiedy dokładnie przyjadę i się sesję zrobi :D
Może uda się w pn lub wtorek,ale potwierdzę to jeszcze

Posted

fochu napisał(a):
dobra,będę kombinować jakiś transport który mnie podrzuci do schronu,Twój nr mam zapisany więc jak coś będziemy w kontakcie
dam znać kiedy dokładnie przyjadę i się sesję zrobi :D
Może uda się w pn lub wtorek,ale potwierdzę to jeszcze

Super !!!! To czekam na nowe zdjęcia !!!

Posted

Basia1244 napisał(a):
a skąd jedziesz? z jakiego punktu?

z popowic
niby to nie daleko ,ale na 12 zawsze do roboty mam ,więc zależy mi na czasie
ale na bank przybędę !

Posted

eeee no to ja cię zgarnę do samochodu po drodze z tych Popowic! Zamiast prosto na milenijny skręcać, to podjadę na Popowice i tyle - daj znać, jaki dzień i ja podjadę - zawsze w okolicach 8 staram się dotrzeć do schronu. Spod schronu jeździ autobus 140 - staje za zakrętem za Wejherowską (na Legnickiej, ale przystanek nazywa się Kwiska) możesz swobodnie wrócić pod dom prawie :)

Posted

super!
W takim układzie mi każdy dzień pasuje :)
zrobimy rano sesję foto a potem na spokojnie wrócę ,obrobię moją zwierzynę i do pracy pognam :D

Posted

Basia1244 napisał(a):
To umówmy się już na wtorek na 8 rano - może pod biedronką? albo jak wolisz :)

ok niech będzie wtorek pod biedronka ,mi pasuje ,zaraz wyślę Ci sms tak na wszelki wypadek cobyś miała mój nr