Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kate I Luka napisał(a):
A powiedz mi bo już wczoraj miałam pytać... Gdzie zamawiasz karmę, że dostarczają Ci do domku w paczce?
Potrzebuję info bo chce zamówić karmę dla Oskarka z mojej aukcji, i żeby dostarczyli karmę bezpośrednio do schronu...

Karmę zamawiam w krakvecie, zawsze jest zapakowana w kartonowe pudło i bardzo szybko jest u mnie w domku:p

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majoka napisał(a):

A co jada Gremlinka jesli mozna spytać???;)

no właśnie, co zamawiasz?...

A możecie mi doradzić karmę, lepszą nż wszystkie Chappi i Pedegree, ale jednak nie tak drogie jak Acana, Bento czy inne?
Nie mam tyle by wydać na psiurka ze schronu koło 150 zł, bo chcę mu jeszcze kupić coś do spania, i kilka zabawek...

Posted

DORRAG napisał(a):

Dzisiaj przyszła do mnie kurteczka którą zamówiłam przez necik, była zapakowana w pudełko tak samo jak przychodzi karma dla Fiony,
jak ona się cieszyła gdy zabaczyła tą paczyszkę, ale jak zorientowała sie że tam nic dla niej nie ma.... to uznała że ta kurtka jest jej

No proszę jaka cwaniara :lol: Teraz to już pewnie nie odda :evil_lol:

Posted

Kasia my kupowalismy Kanie Acane i niestety jej nie smakowała:((((Zarówno dla szczeniorów, jak i premium dla dorosłych. Teraz jej gotuję, ale tez bym wolała nasypać suchej i mieć spokój.

Posted

majoka napisał(a):
Kasia my kupowalismy Kanie Acane i niestety jej nie smakowała:((((Zarówno dla szczeniorów, jak i premium dla dorosłych. Teraz jej gotuję, ale tez bym wolała nasypać suchej i mieć spokój.

No nasz też jest na Acanie, wpieprza że mu się uszy trzęsą... Ale chcialam coś kupić dla psa do schronu, niekoniecznie w cenie 150 czy 200 zł :roll:

Posted

cześć dzieweczyny:p

majoka napisał(a):
Oj przypadła jej kurteczka do gustu:)

O ile dobrze pamiętam , to w Krakvecie powyżej 99 zł przesyłka jest gratis.

A co jada Gremlinka jesli mozna spytać???;)

Tak Bardzo jej sie kuteczka spodobała:evil_lol:

Tak w Krakvecie jak zamawia sie powyżej 99 zł jest przesyłka gratis:p , A fione właśnie karmię acaną niebieską, bardzo jej smakuje i dobrze się po niej czuje, ale również gotuje jej ryż, trochę wołowiny i marchew. Nic innego jej dać nie mogę bo zaraz boli ją brzuch. Ostatnio kupiłma tą nową karmę orjien i niestety Fiona dostał po niej uczulenia. To wróciłam spowrotem do acany.

Kate I Luka napisał(a):
no właśnie, co zamawiasz?...

A możecie mi doradzić karmę, lepszą nż wszystkie Chappi i Pedegree, ale jednak nie tak drogie jak Acana, Bento czy inne?
Nie mam tyle by wydać na psiurka ze schronu koło 150 zł, bo chcę mu jeszcze kupić coś do spania, i kilka zabawek...

Ja czytałm dużo pochlebnych opiniu o bricie i nie jest ona tak droga bo chyba około 75 zł za 15 kg.

tygra napisał(a):
ale jej dobrze w kurteczce

Pasuje jej ten kolorek:evil_lol:

monia&Tofi napisał(a):
No proszę jaka cwaniara :lol: Teraz to już pewnie nie odda :evil_lol:

No nie chciał oddać:razz:

madzia i medor napisał(a):
Ale ma Fioneczka fajne nowe posłanko:cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol:

No chciała sobie tą kurtkę przywłaszczyć ale mój brat nie zgodził się jej oddać:evil_lol:
bonita napisał(a):
Dzień dobry już sobota :)

Hura już sobota:multi:

monia&Tofi napisał(a):
Ta galeria jest niesamowita - działa jak magnes :p Wejdziesz na forum i od razu musisz zobaczyć co u Fionki, hihi :multi: Więcej Fionki w galerii !!!

Ciesze sie że Fionula Ci się podoba:p i wpadaj jak najczęsciej:cool3:

majoka napisał(a):
Witamy w sobotę!!!

Cześć majoka:p

Posted

Boshe zazdroszcze, że Gastonek i Gremlinka lubia Acanę. Gotowanie doprowadza mnie do furii. Poza tym wcale nie wychodzi to taniej- same wiecie. Dobrze, że mam znajomości w mięsnym, to np. pnie zamawiaja mi przełyki. Ale i tak kg przełyków 2,59 do tego jakiś zapychacz np. makaron+ warzywa+ czas - łatwo przeliczyć.

A karme wsypujesz i spokój. Kiedys nawet napisałam do Pana Jarka (bodajze) z krakvetu o problemach Kany z wybrzydzaniem. Oddzwoniła do mnie ich zootechnik i powiedzaiła,że jak Kanan ma fochy, to trzeba ją przegłodzić. Faktycznie po głodówce zjadła, ale za dwa dni to samo. Nie chciała przejeść swojej dziennej porcji. Sama juz nie wiem co z tą wybrzydzalska robić.

Posted

majoka napisał(a):
Boshe zazdroszcze, że Gastonek i Gremlinka lubia Acanę. Gotowanie doprowadza mnie do furii. Poza tym wcale nie wychodzi to taniej- same wiecie. Dobrze, że mam znajomości w mięsnym, to np. pnie zamawiaja mi przełyki. Ale i tak kg przełyków 2,59 do tego jakiś zapychacz np. makaron+ warzywa+ czas - łatwo przeliczyć.

A karme wsypujesz i spokój. Kiedys nawet napisałam do Pana Jarka (bodajze) z krakvetu o problemach Kany z wybrzydzaniem. Oddzwoniła do mnie ich zootechnik i powiedzaiła,że jak Kanan ma fochy, to trzeba ją przegłodzić. Faktycznie po głodówce zjadła, ale za dwa dni to samo. Nie chciała przejeść swojej dziennej porcji. Sama juz nie wiem co z tą wybrzydzalska robić.

Moja wogóle bardzo lubi suchą karmę, ale też nie wszystką. A próbowałaś kiedyś kupować w ubojni mięso dla Kany, tam jest zawsze dużo taniej.

Posted

limoncia napisał(a):
Dziendobry:evil_lol: :lol:

Dzień dobry limoncio:p

majoka napisał(a):
Wiesz co mamy opodal zakłady miesne, ale tam wstep wzbroniony. A innej ubojni nie znam. Gremlince która karma najbardziej smakuje???

A u mnie niedaleko są dwie ubojnie w jednej sprzedają drób a w drugiej wołowinę i wieprzowinę, tam jest naprawdę tanie mięso.
A Fiońci bardzo smakuje właśnie acana,uwielbia biomill( ale on jest strasznie drogi) Bardzo lubiała royala( ale od niego miała uczulenie) i purine pro plan. A nie chciała wogóle jeść acany z jagnięciną i eagle packa.

Posted

cześć:multi::multi::multi:

Imbirek też jest na acanie ale my kupujemy premium de lux albo sporting,a ostatnio testujemy jeszcze royalka dla bokserów (po tym podobno ma mniej mnie zagazowywać:diabloti:) i chyba tak jest, wydaje mi się, ze mniej smrodzi:evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):

Imbirek też jest na acanie ale my kupujemy premium de lux albo sporting,a ostatnio testujemy jeszcze royalka dla bokserów (po tym podobno ma mniej mnie zagazowywać:diabloti:) i chyba tak jest, wydaje mi się, ze mniej smrodzi:evil_lol:

My też mamy de lux.... I tez bąków co niemiara :)

Posted

Imbir1 napisał(a):

Kate I Luka napisał(a):
My też mamy de lux.... I tez bąków co niemiara :)

Kiłi napisał(a):
Spot uwielbia twaróg tylko, że po nim puszcza takie bąki że paść można:evil_lol: :evil_lol:

A Fiona tak strasznie nie bąkuje:evil_lol: tylko od czasu do czasu:evil_lol:

Kasiu dziękuję za śliczny banerek:loveu: