mar....ka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Dobrze, ze Gremlince lepiej- biedaczka. U nas nie wiadomo kiedy bedzie chodzić, bo jeszce kolęda sie nie zaczęła. A zresztą co to za koleda wpadnie na minutę, weźnie ile łaska i tyle. W zeszłym roku tak się szybko zmył (nawet o nic standardowo nie zapytał. tzn. np. gdzie pracujemy, ile lat ma Łukasz etc,), ze zapomniałam mu kkase dać:oops: Ale sobie myslę, że nie zasłuzył hehehe. Quote
Imbirka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 nie możliwe:crazyeye:, zapomniał wziąść???????:evil_lol: a gdzie foteczki Fionkowe?:mad::evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 majoka napisał(a):Dobrze, ze Gremlince lepiej- biedaczka. U nas nie wiadomo kiedy bedzie chodzić, bo jeszce kolęda sie nie zaczęła. A zresztą co to za koleda wpadnie na minutę, weźnie ile łaska i tyle. W zeszłym roku tak się szybko zmył (nawet o nic standardowo nie zapytał. tzn. np. gdzie pracujemy, ile lat ma Łukasz etc,), ze zapomniałam mu kkase dać:oops: Ale sobie myslę, że nie zasłuzył hehehe. A u mnie, jak jeszcze mieszkałam z rodzicami pewnego roku proboszcz na ambonie powiedział, że pieniądze z kopert idą na 13ste pensje księży... Od tego czasu już nie dawaliśmy... Kasy w 3 diabły mają, wydają tylko na coraz to nowsze auta, a jeszcze sobie 13ste pensje robią? :angryy: :angryy: :angryy: Quote
DORRAG Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 majoka napisał(a):Dobrze, ze Gremlince lepiej- biedaczka. U nas nie wiadomo kiedy bedzie chodzić, bo jeszce kolęda sie nie zaczęła. A zresztą co to za koleda wpadnie na minutę, weźnie ile łaska i tyle. W zeszłym roku tak się szybko zmył (nawet o nic standardowo nie zapytał. tzn. np. gdzie pracujemy, ile lat ma Łukasz etc,), ze zapomniałam mu kkase dać:oops: Ale sobie myslę, że nie zasłuzył hehehe. no u mnie też był chwileczkę zapytał gdzie pracyjemy i czy dobrze nam sie żyje, zabrał kasiore i poszedł Imbir1 napisał(a):nie możliwe:crazyeye:, zapomniał wziąść???????:evil_lol: a gdzie foteczki Fionkowe?:mad::evil_lol: No właśnie oni nigdy nie zapominają o kopertach:evil_lol: A zdjęcia będą... Kate I Luka napisał(a):A u mnie, jak jeszcze mieszkałam z rodzicami pewnego roku proboszcz na ambonie powiedział, że pieniądze z kopert idą na 13ste pensje księży... Od tego czasu już nie dawaliśmy... Kasy w 3 diabły mają, wydają tylko na coraz to nowsze auta, a jeszcze sobie 13ste pensje robią? :angryy: :angryy: :angryy: A u nas w tamtym roku po kolędzie proboszcz kupił sobie nowiutką vectre. Quote
DORRAG Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Nie mam polowych:evil_lol: fotek bo jest brzydko ale za to jedna domowa:p Fiona na jej ulubionym fotelu, który tak sie składa jej również moim ulubionym fotelkiem:cool3: Quote
Imbirka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 hehe, popieram:diabloti: bardziej się ucieszy a i ja mam wtedy lepszy nastrój Quote
Cimi Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 U mnie kolędy jeszcze nie było :lol:. I co roku kombinuję co by tu zrobić, żeby nie być :evil_lol:. Choć w tam roku byłam i ksiądz był bardzo fajny :lol:. Quote
e.v.a Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Cimi napisał(a):U mnie kolędy jeszcze nie było :lol:. I co roku kombinuję co by tu zrobić, żeby nie być :evil_lol:. Choć w tam roku byłam i ksiądz był bardzo fajny :lol:. hehe ja tez tak co roku kombinuje i zawszwe tak kombinuje ze i takpada ze ja z tatkiem przyjmujemy ksiedza:evil_lol: i wtedy wyslu****e jaka to ja niedobra grzesznica :evil_lol: ze do kosciola nie chodze:evil_lol: a ja zawsze jedno haslo powtarzam ze ja rozmawiam z Bogiem w domu hahahaha dziendoberek :) Quote
Kate I Luka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ale się ksiądzowo tu zrobiło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witajcie dziewczyny :multi: :multi: :multi: Quote
tygra Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 ej ale czemu tylko jedno!!!? ja chce jeszcze Quote
DORRAG Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Cześć dziewczyny:p Ledwie dzisiaj żyje, na nic nie mam siły...a jeszcze na jutro muszę wkuć troszeczke norm:razz: ale to później:evil_lol: A jak wracałam z pracy to niedaleko naszego domu doszło do wypadku, samochody normalnie zmiażdzone, nie wiem jak to się stało skoro tam było ograniczenie prędkości, to nie wiem ile one musiały jechać że były tak bardzo roztrzaskane. Jeden z kierowców miał rozwaloną głowe a tych ludzi z drugiego samochodu już zabrało pogotowie.Nie wiem czy byli ciężko ranni ale sądząc po stanie samochodów to chyba bardzo. Quote
Imbirka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 no nie następna opowiada o jakiś makabrycznościach:cool3:, co się dzieje dzisiaj,? ze 3 szt. mają doła, 2 opowiadajuą bleeee rzeczy, ja was chyba wszystkich zgarne do mnie, ja pokazuje foteczki:evil_lol: Quote
DORRAG Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Imbir1 napisał(a):no nie następna opowiada o jakiś makabrycznościach:cool3:, co się dzieje dzisiaj,? ze 3 szt. mają doła, 2 opowiadajuą bleeee rzeczy, ja was chyba wszystkich zgarne do mnie, ja pokazuje foteczki:evil_lol: No to dobra ja też dam troszkę foteczek..ale znowu domowych Quote
Imbirka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 ło jejku, Imbirek nr 2:evil_lol::multi::multi::multi:, cudny śpiący gremlinek:loveu::loveu::loveu::loveu: (tylko pogonić i już są foteczki);) Quote
DORRAG Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Dobra Ja już lece się troszczkę na jutro pouczyć:shake: , może jeszcze wpadne do was wieczorkiem:cool3: Quote
monia&Tofi Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 DORRAG napisał(a): śpiąca królewna :evil_lol: Słodko wygląda, a jak się teraz czuje ? :p Co do księży to mi się jakoś udaje i zwykle chodzą u nas koło południa jak w domu jest tylko moja babcia, jaka szkoda...:eviltong: Quote
DORRAG Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Już jestem:p monia&Tofi napisał(a):śpiąca królewna :evil_lol: Słodko wygląda, a jak się teraz czuje ? :p Co do księży to mi się jakoś udaje i zwykle chodzą u nas koło południa jak w domu jest tylko moja babcia, jaka szkoda...:eviltong: Fionula już dobrze sie dzisiaj czuje,normalnie je i trochę piła. A mnie tym razem nie udało się wymigać od księdza musiałam być, ale dobrze że był króciutko:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jaka słodziutka... A śnią jej się chyba jakieś fajniste rzeczy... A Wasze boksie też tak szybko zasypiają? Gastek to jest mistrzem w zasypianiu i śnieniu... Wieczorem się kładziemy, Gastek na swoim fotelu, ja się jeszcze dobrze nie ułożę, a on już podszczekuje, sapie i warczy... A ile on ma snów :roll: :roll: :roll: Quote
a_ga.isk Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 DORRAG napisał(a): Kurczak Jej to dobrze :lol: Ze tez moja mala bestia przykryc sie nigdy nie da :p Quote
tygra Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 ta Twoja Królewna pięknie wygląda jak śpi a ten kocyk pięknie podkreśla jej typ urody :) Quote
izka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Śliczna ta Fioneczka , :loveu: :loveu: :loveu: moje psiaki przy niestrawności ,strasznie trawę pozeraja,i jakos im przechodzi .Zawsze wiem kiedy cos się dzieje bo lezą zwiniete w kłębek jak brzuszki bola . Quote
leemonca Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 czyż może być coś piękniejszego niż śpiąca morducha boksia???? BOKSIE GÓRĄ :laugh2_2: Quote
e.v.a Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 izka napisał(a):Śliczna ta Fioneczka , :loveu: :loveu: :loveu: moje psiaki przy niestrawności ,strasznie trawę pozeraja,i jakos im przechodzi .Zawsze wiem kiedy cos się dzieje bo lezą zwiniete w kłębek jak brzuszki bola . moja trawe je caly czas:evil_lol: a jak brzuszek boli to otwarte okno to podstawa:evil_lol: dziendoberek Fioneczkowa mamusiu:loveu: Quote
Recommended Posts