Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobrze, ze Gremlince lepiej- biedaczka.

U nas nie wiadomo kiedy bedzie chodzić, bo jeszce kolęda sie nie zaczęła. A zresztą co to za koleda wpadnie na minutę, weźnie ile łaska i tyle. W zeszłym roku tak się szybko zmył (nawet o nic standardowo nie zapytał. tzn. np. gdzie pracujemy, ile lat ma Łukasz etc,), ze zapomniałam mu kkase dać:oops: Ale sobie myslę, że nie zasłuzył hehehe.

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majoka napisał(a):

U nas nie wiadomo kiedy bedzie chodzić, bo jeszce kolęda sie nie zaczęła. A zresztą co to za koleda wpadnie na minutę, weźnie ile łaska i tyle. W zeszłym roku tak się szybko zmył (nawet o nic standardowo nie zapytał. tzn. np. gdzie pracujemy, ile lat ma Łukasz etc,), ze zapomniałam mu kkase dać:oops: Ale sobie myslę, że nie zasłuzył hehehe.

A u mnie, jak jeszcze mieszkałam z rodzicami pewnego roku proboszcz na ambonie powiedział, że pieniądze z kopert idą na 13ste pensje księży... Od tego czasu już nie dawaliśmy...
Kasy w 3 diabły mają, wydają tylko na coraz to nowsze auta, a jeszcze sobie 13ste pensje robią? :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

majoka napisał(a):

no u mnie też był chwileczkę zapytał gdzie pracyjemy i czy dobrze nam sie żyje, zabrał kasiore i poszedł

Imbir1 napisał(a):
nie możliwe:crazyeye:, zapomniał wziąść???????:evil_lol:
a gdzie foteczki Fionkowe?:mad::evil_lol:

No właśnie oni nigdy nie zapominają o kopertach:evil_lol: A zdjęcia będą...

Kate I Luka napisał(a):
A u mnie, jak jeszcze mieszkałam z rodzicami pewnego roku proboszcz na ambonie powiedział, że pieniądze z kopert idą na 13ste pensje księży... Od tego czasu już nie dawaliśmy...
Kasy w 3 diabły mają, wydają tylko na coraz to nowsze auta, a jeszcze sobie 13ste pensje robią? :angryy: :angryy: :angryy:

A u nas w tamtym roku po kolędzie proboszcz kupił sobie nowiutką vectre.

Posted

Nie mam polowych:evil_lol: fotek bo jest brzydko ale za to jedna domowa:p

Fiona na jej ulubionym fotelu, który tak sie składa jej również moim ulubionym fotelkiem:cool3:

Posted

U mnie kolędy jeszcze nie było :lol:. I co roku kombinuję co by tu zrobić, żeby nie być :evil_lol:. Choć w tam roku byłam i ksiądz był bardzo fajny :lol:.

Posted

Cimi napisał(a):
U mnie kolędy jeszcze nie było :lol:. I co roku kombinuję co by tu zrobić, żeby nie być :evil_lol:. Choć w tam roku byłam i ksiądz był bardzo fajny :lol:.

hehe ja tez tak co roku kombinuje i zawszwe tak kombinuje ze i takpada ze ja z tatkiem przyjmujemy ksiedza:evil_lol: i wtedy wyslu****e jaka to ja niedobra grzesznica :evil_lol: ze do kosciola nie chodze:evil_lol: a ja zawsze jedno haslo powtarzam ze ja rozmawiam z Bogiem w domu hahahaha

dziendoberek :)

Posted

Cześć dziewczyny:p

Ledwie dzisiaj żyje, na nic nie mam siły...a jeszcze na jutro muszę wkuć troszeczke norm:razz: ale to później:evil_lol:

A jak wracałam z pracy to niedaleko naszego domu doszło do wypadku, samochody normalnie zmiażdzone, nie wiem jak to się stało skoro tam było ograniczenie prędkości, to nie wiem ile one musiały jechać że były tak bardzo roztrzaskane. Jeden z kierowców miał rozwaloną głowe a tych ludzi z drugiego samochodu już zabrało pogotowie.Nie wiem czy byli ciężko ranni ale sądząc po stanie samochodów to chyba bardzo.

Posted

no nie następna opowiada o jakiś makabrycznościach:cool3:, co się dzieje dzisiaj,?
ze 3 szt. mają doła, 2 opowiadajuą bleeee rzeczy, ja was chyba wszystkich zgarne do mnie, ja pokazuje foteczki:evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
no nie następna opowiada o jakiś makabrycznościach:cool3:, co się dzieje dzisiaj,?
ze 3 szt. mają doła, 2 opowiadajuą bleeee rzeczy, ja was chyba wszystkich zgarne do mnie, ja pokazuje foteczki:evil_lol:

No to dobra ja też dam troszkę foteczek..ale znowu domowych

Posted

DORRAG napisał(a):

śpiąca królewna :evil_lol: Słodko wygląda, a jak się teraz czuje ? :p

Co do księży to mi się jakoś udaje i zwykle chodzą u nas koło południa jak w domu jest tylko moja babcia, jaka szkoda...:eviltong:

Posted

Już jestem:p

monia&Tofi napisał(a):
śpiąca królewna :evil_lol: Słodko wygląda, a jak się teraz czuje ? :p

Co do księży to mi się jakoś udaje i zwykle chodzą u nas koło południa jak w domu jest tylko moja babcia, jaka szkoda...:eviltong:

Fionula już dobrze sie dzisiaj czuje,normalnie je i trochę piła.

A mnie tym razem nie udało się wymigać od księdza musiałam być, ale dobrze że był króciutko:evil_lol:

Posted

:loveu: :loveu: :loveu:

:loveu: :loveu: :loveu:

Jaka słodziutka... A śnią jej się chyba jakieś fajniste rzeczy...

A Wasze boksie też tak szybko zasypiają? Gastek to jest mistrzem w zasypianiu i śnieniu... Wieczorem się kładziemy, Gastek na swoim fotelu, ja się jeszcze dobrze nie ułożę, a on już podszczekuje, sapie i warczy... A ile on ma snów :roll: :roll: :roll:

Posted

Śliczna ta Fioneczka , :loveu: :loveu: :loveu:
moje psiaki przy niestrawności ,strasznie trawę pozeraja,i jakos im przechodzi .Zawsze wiem kiedy cos się dzieje bo lezą zwiniete w kłębek jak brzuszki bola .

Posted

izka napisał(a):
Śliczna ta Fioneczka , :loveu: :loveu: :loveu:
moje psiaki przy niestrawności ,strasznie trawę pozeraja,i jakos im przechodzi .Zawsze wiem kiedy cos się dzieje bo lezą zwiniete w kłębek jak brzuszki bola .

moja trawe je caly czas:evil_lol:
a jak brzuszek boli to otwarte okno to podstawa:evil_lol:

dziendoberek Fioneczkowa mamusiu:loveu: