bonita Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Dobry Wieczer:) Ale ładna błyskająca fota :) Quote
mar....ka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Kancia też ma taki koszyczek, ale bez takich luksówów posłaniowych:) Quote
tygra Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Tygra niestety nie należy dio najgrzeczniejszych :( Quote
Kate I Luka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 ... a gdzie te fotki z dzisiejszego spacerku :mad: :mad: :mad: Quote
DORRAG Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Dobry wieczór wszystkim:p Już jestem z powrotem, no to teraz foteczki z naszego wypadu ale tylko trochę bo potem baterię szl...k trafił i więcej nie ma. Taką drogą jechaliśmy i kaczusie no i oczywiście boksia Quote
DORRAG Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Te jej zębule zawsze są na pierwszym planie:evil_lol: A dzisiaj mam strasznie zabiegany dzień nawet spokojnie na dogo posiedzieć nie mogę:lol: najpierw rano nas w domu nie było, potem przyjechali do nas goście(niezapowiedziani:evil_lol: ) No i jeszcze na dodatek skończyło się labowanie bo jutro z samego rana do roboty..a mnie sie nie chce:shake: No to na pocieszenie spacerowe foteczki z wczoraj No i nic z tego bo image nie działa:mad: Quote
Kate I Luka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='DORRAG'] No to na pocieszenie spacerowe foteczki z wczoraj No i nic z tego bo image nie działa:mad: Jestem niepocieszona... [SIZE="3"]1 fotka mojej modelki? :shake: :shake: :shake: Quote
Imbirka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 czuję się zawiedziona, straszną malizną tu ciągnie:shake::evil_lol::mad: Quote
DORRAG Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Imbir1; napisał(a):czuję się zawiedziona, straszną malizną tu ciągnie:shake::evil_lol::mad: Ja Ci dam malizną:-x :evil_lol: No to próbujemy dalej:cool3: Quote
Imbirka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 No proszę odrazu lepiej:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::evil_lol:;) Quote
DORRAG Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 No to ja na chwileczkę lecę-ale jeszcze wróce:cool3: Quote
Agga Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Bbbbbbbbbbbbboooooooskie!!! Ja sie nie moge napatrzeć na te fafluny!:loveu: Quote
Kate I Luka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='DORRAG'] Złotowłosa Fionka pędzi :) :) :) Dzieńdoberek... Dorrag nam się dziś nie pojawi , bo będzie konać po pracy... cały tydzień laby miała na urlopie, to pewnie juz pada ze zmęczenia :eviltong: :p :eviltong: Quote
DORRAG Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Kate I Luka; napisał(a): Dzieńdoberek... Dorrag nam się dziś nie pojawi , bo będzie konać po pracy... cały tydzień laby miała na urlopie, to pewnie juz pada ze zmęczenia :eviltong: :p :eviltong: Dzień dobry a jestem:cool3: jeszcze nie padłam:evil_lol: chociaz niewiele do tego brakuje:evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 dziendoberek:multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
DORRAG Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 evaxon; napisał(a):dziendoberek:multi: Witaj Evaxon:p Quote
Kate I Luka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 DORRAG napisał(a):Dzień dobry a jestem:cool3: jeszcze nie padłam:evil_lol: chociaz niewiele do tego brakuje:evil_lol: Ja już też powoli padam... już 2 soboty z rzędu pracuję, a kroi się, że w tą sobotę też będę musiała przyjść. Tak więc będę pracować przez 4 tygodnie tylko z 3 dniami wolnymi :wallbash: :flaming: Quote
DORRAG Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Kate I Luka; napisał(a):Ja już też powoli padam... już 2 soboty z rzędu pracuję, a kroi się, że w tą sobotę też będę musiała przyjść. Tak więc będę pracować przez 4 tygodnie tylko z 3 dniami wolnymi :wallbash: :flaming: Nie ma nic gorszego jak praca w sobotę:shake: Ja na razie soboty mam wolne, ale jeszcze nie wiem jak długo:razz: Quote
tygra Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 jak tak patrzę na Fionę nie mogę się doczekać aż mój kurczak nabierze kształtów Quote
DORRAG Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 tygra; napisał(a):jak tak patrzę na Fionę nie mogę się doczekać aż mój kurczak nabierze kształtów Fiona taka strasznie kształtna nie jest:evil_lol: A Tygra przecież super kobita:p a teraz histora pewnego byczka:evil_lol: :cool3: oto on:cool3: Najpierw się zastanawiała:roll: potem trochę wąchała tu i tam no i się zaczeło:evil_lol: A skończyło się na tym że byczek został bez ogonka:evil_lol: , bo małpa go urwała:evil_lol: Kupiłam sobie dzisiaj te papućki a ta moja boksia uznała że to dla niej i je sobie zabrała. Ale wreszcie dała im spokój i są już moje:multi: Quote
Dynia Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Fionka jest ssuupper:loveu: moja kumpela ma też takiego słodziaka tyle że maluszka :lol: Podziwiam gładkość skórki ... taka zamszowa , milusia... moje to chodzące wełniaki :eviltong: pozdrawiam serdecznie Dynia Quote
tygra Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 byczka za ogon... nieąłdnie wiem że Tygrze nic nie brakuje, ale jeszcze taki kurczak jest, mała klata, chuda szyjka.... nie wiem co w niej waży 28kg Quote
Recommended Posts