Kate I Luka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='DORRAG'] i moje ulubione Ale ona ma hipnotyczny wzrok... niesamowite :loveu: :loveu: Quote
DORRAG Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Dzień dobry :p Przekazałam Fionie że szczupła z niej kobitka:evil_lol: ale nie wiem czy długo tak zostanie :cool3: bo dzisiaj obudziła mnie o 7:00 godzinie bo była głodna:roll: i nie poszła spać dopóki nie dałam jej chrupek:lol: A sporo ostatnio je :evil_lol: więc sama nie wiem czy naprawdę taka głodna czy jej po prostu smakują nowe chrupki. Quote
Imbirka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 hehehe, mój jakby mógł to spokojnie śpi do 10-tej:evil_lol: , no chyba, że mu się mocno chce na spacerek:evil_lol: Quote
DORRAG Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Imbir1; napisał(a):hehehe, mój jakby mógł to spokojnie śpi do 10-tej:evil_lol: , no chyba, że mu się mocno chce na spacerek:evil_lol: No właśnie pojadła i poszła spać( i nadal śpi:evil_lol: ) Quote
DORRAG Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Witaj Tygra My już jesteśmy z powrotem, wróciliśmy z urodzin mojego siostrzeńca :BIG: Zjadłam pyszny torcik:sabber: ( i znów nici z odchudzania:evil_lol: ) i bardzo dużo innych kalorycznych:cool3: pyszności no i oczywiście trzeba było pobawić się autami:evil_lol: :lol: . Nasz Dominik ma fioła na punkcie samochodów ciężarowych więc trudno było znaleźć dla niego odpowiedni prezent, bo w sklepach ciężko dostać takie samochody. Dobra teraz lece zobaczyć co tam się u was dzieje:cool3: Quote
tygra Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 a wy ciągle o jedzeniu, ale nic jestem twarda Quote
DORRAG Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 No widzisz Tygra Ja też będę twarda ale od poniedziałku :evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 ale bym zjadła torta:cool3::evil_lol: Quote
DORRAG Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 A wiesz jaki był pyszny:evil_lol: :eviltong: Quote
Imbirka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 poźniej pójdę sobie coś kupić :eviltong: Quote
DORRAG Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 No dobra Ja już idę od komputera trzeba ustąpić miejsca:cool3: . Życzę wszystkim dobrej nocki:p Ja jeszcze oglądne sobie "zagubionych" i do łóżeczka:p Quote
Kate I Luka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Dzieńdoberek... Oj tak czytam o tym torciku, i aż mi ślinka leci :D Buziaki w Fionkowy pysio! Quote
DORRAG Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Cześć już jestem:multi: Buziaki przekazane:p Quote
DORRAG Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 No to teraz trochę foteczek:p Ona na tych oparciach spała ale nie zdążyłam cyknąć zdjęć bo się podniosła Quote
Kate I Luka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 .... nudzę się.... Smutno mi... nikt się nie chce ze mną bawić.... O, Pańcia moja... może jednak ona się pobawi :) .....nie... jednak się nie bawi... tylko znów z tym aparatem biega.... Quote
anka11 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Smutno mi... nikt się nie chce ze mną bawić.... świetne zdjęcia ale to najbardziej mi sie podoba :loveu::loveu::loveu: takie smutne ma oczka i taka skulona :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
leemonca Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 dzieńdoberek!!! biję się w piersi bo byłam pewna, że już u was byłam, a tu taka niespodzianka :cool1:, przeleciałam całą galerię i śladu leemoncee niet :cool1: no ale już się poprawiam, witam jeszcze raz :cool3: i wklejam fotkę Fionki, od której będę chyba miała zmarszczki na twarzy bo nie mogę przestać się śmiać patrząc na nią :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
DORRAG Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Kate trafiłaś z tymi opisami do zdjęć w dzięsiątkę:evil_lol: Anka11 i Leemonca witajcie u nas:multi: Quote
Kate I Luka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='DORRAG']Kate trafiłaś z tymi opisami do zdjęć w dzięsiątkę:evil_lol: język boksi mi nie obcy :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts