Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień dobry :p

Przekazałam Fionie że szczupła z niej kobitka:evil_lol: ale nie wiem czy długo tak zostanie :cool3: bo dzisiaj obudziła mnie o 7:00 godzinie bo była głodna:roll: i nie poszła spać dopóki nie dałam jej chrupek:lol: A sporo ostatnio je :evil_lol: więc sama nie wiem czy naprawdę taka głodna czy jej po prostu smakują nowe chrupki.

Posted

Imbir1; napisał(a):
hehehe, mój jakby mógł to spokojnie śpi do 10-tej:evil_lol: , no chyba, że mu się mocno chce na spacerek:evil_lol:

No właśnie pojadła i poszła spać( i nadal śpi:evil_lol: )

Posted

Witaj Tygra
My już jesteśmy z powrotem, wróciliśmy z urodzin mojego siostrzeńca :BIG:
Zjadłam pyszny torcik:sabber: ( i znów nici z odchudzania:evil_lol: ) i bardzo dużo innych kalorycznych:cool3: pyszności no i oczywiście trzeba było pobawić się autami:evil_lol: :lol: . Nasz Dominik ma fioła na punkcie samochodów ciężarowych więc trudno było znaleźć dla niego odpowiedni prezent, bo w sklepach ciężko dostać takie samochody.

Dobra teraz lece zobaczyć co tam się u was dzieje:cool3:

Posted

No dobra Ja już idę od komputera trzeba ustąpić miejsca:cool3: .
Życzę wszystkim dobrej nocki:p Ja jeszcze oglądne sobie "zagubionych" i do łóżeczka:p

Posted

Smutno mi... nikt się nie chce ze mną bawić....

świetne zdjęcia ale to najbardziej mi sie podoba :loveu::loveu::loveu: takie smutne ma oczka i taka skulona :iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

dzieńdoberek!!! biję się w piersi bo byłam pewna, że już u was byłam, a tu taka niespodzianka :cool1:, przeleciałam całą galerię i śladu leemoncee niet :cool1:

no ale już się poprawiam, witam jeszcze raz :cool3: i wklejam fotkę Fionki, od której będę chyba miała zmarszczki na twarzy bo nie mogę przestać się śmiać patrząc na nią :megagrin: :megagrin: :megagrin: