Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale słodki pycholek z ząbkami :loveu:
Fiona przypomina mi inną Fionę :lol: Tą, którą ratowałam gdy właściciel nie dawał jej jeść przez tydzień a pewnego dnia powiesił na drzewie tak, że prawie się udusiła. Parę dni później znalazła się pani która zabrała sunię do siebie. Teraz Fionka jest za granicą i mam nadzieję że żyje jej się lepiej. Różnica jest taka że tamta sunia była na początku tak chuda, iż każdą kość dało się policzyć i miała charakterystyczną strzałeczkę wyginającą się w lewo :)
Pozdrawiam :)

Posted

Tygra i Ameliace miło mi że wpadliście:multi:

A temu (pożal sie boże)właścicielowi:angryy: to bym tak samo zrobiła jak on tej niewinnej psinie :mad:

Ale dobrze że to się tak zakończyło i że psiak znalazł dobry domek:multi:

Posted

Imbir1; napisał(a):

Fionka to chyba kawał kobity?:evil_lol:
a to czułko pomarszczone jest cuudne:loveu:

Ona dopiero jak skończyła 3 lata zaczeła jakoś wyglądać:lol: , bo wcześniej taki szkieletor był że aż wstyd było z nią gdzieś iść:evil_lol: ludzie na mnie tak patrzyli jakbym głodziła psa.
Ostatnio jak ją ważyłam to było równo 26 kg.
A to czułko takie pomarszczone od myślenia:evil_lol:

Posted

Imbir1; napisał(a):
tylko 26 kg?:crazyeye:, Wiesz, ona wygląda na więcej:evil_lol:

Aż ją zważe jeszcze raz:cool3: , a może waga mi szwankuje, ja sobie myśle że dietka przynosi jakieś rezultaty:evil_lol: i sobie chudne:multi: a tu klops:angryy:

Posted

DORRAG napisał(a):
Ona dopiero jak skończyła 3 lata zaczeła jakoś wyglądać:lol: , bo wcześniej taki szkieletor był że aż wstyd było z nią gdzieś iść:evil_lol: ludzie na mnie tak patrzyli jakbym głodziła psa.
Ostatnio jak ją ważyłam to było równo 26 kg.
A to czułko takie pomarszczone od myślenia:evil_lol:

to ja też w szoku co do wagi, moja nie jest tak pieknie umięśniona a waży 28kg. Zważ bo aż mi się wierzyć nie chce, no chyba że nie wysoka, ale na fotkach na niską nie wygląda

Posted

Hej dziewczynki :)

:turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: , dobre

DORRAG napisał(a):
a może waga mi szwankuje, ja sobie myśle że dietka przynosi jakieś rezultaty:evil_lol: i sobie chudne:multi: a tu klops:angryy:

Posted

Cześć:p

To na początek Fiona jeszcze nie zważona;) , ale za to zmierzona:multi: trochę się ruszała ,ale wyszło że ma 59 cm. w kłębie.Nabazgrałam na ścianie linie o mierzyłam liniką bo w domu metra nie ma.

Tygra ty też na diecie:cool3: a moja dietka dzisiaj wygląda tak ze kupiłam sobie ptasie mleczko:oops: i już trochę opakowania zjadłam:oops: Ale od jutra już sie będę trzymać i nic słodkiego. Mój plan to 5 kg mniej ( może zdąże do wiosny)

Agga jeśli mogę spytać kiedy u Ciebie pojawi się fafuniasty?

A teraz coś z innej beczki -Dogo się zmieniło czy ja mam jakieś omamy wzrokowe od nadmiaru glukozy:evil_lol:

Posted

DORRAG napisał(a):

a moja dietka dzisiaj wygląda tak ze kupiłam sobie ptasie mleczko:oops: i już trochę opakowania zjadłam:oops: Ale od jutra już sie będę trzymać i nic słodkiego. Mój plan to 5 kg mniej ( może zdąże do wiosny)

kurde, to powiedz jaki masz patent, bo mi nic nie wychodzi... tak jak Ty co chwile rzucam słodycze w kąt... ale po kilku dniach jakoś dziwnie znów w moje ręce wpadaja... Zreszta... u mnie to już nawet słodycze nie są takim problemem, bo bez nich bym dała radę, ale ja to chipsiara na maxa jestem :oops: :oops: :oops:

DORRAG napisał(a):
A teraz coś z innej beczki -Dogo się zmieniło czy ja mam jakieś omamy wzrokowe od nadmiaru glukozy:evil_lol:

A zmieniło się, też właśnie jak rano weszłam, to nie wiedziałam czy czasem stronki nie pomyliłam :D

Posted

Kate I Luka; napisał(a):
Zreszta... u mnie to już nawet słodycze nie są takim problemem, bo bez nich bym dała radę, ale ja to chipsiara na maxa jestem :oops: :oops: :oops:

No to witaj w klubie chipsomaniaków:evil_lol: ja też uwielbiam chipsy, ale mam jeden patent aby ich za często nie jeść, po prostu jak jestem w sklepie to nie idę do półeczek na któtych one leżą:evil_lol: a to dzisiejsze ptasie mleczko kupiłam bo było w promocji:evil_lol: :cool3: .

Posted

DORRAG napisał(a):
No to witaj w klubie chipsomaniaków:evil_lol: ja też uwielbiam chipsy, ale mam jeden patent aby ich za często nie jeść, po prostu jak jestem w sklepie to nie idę do półeczek na któtych one leżą:evil_lol: a to dzisiejsze ptasie mleczko kupiłam bo było w promocji:evil_lol: :cool3: .

:roflt: :roflt: :roflt:
to ja w sklepie ide od razu na półki z chipsami.... hahaha...

ostatnio w pracy mnie naszła ochota na chipsy, i pół Katwic zlatałam, za konkretnym smakiem... jak jakaś uzalezniona na glodzie... MASAKRA

Posted

Kate I Luka; napisał(a):

to ja w sklepie ide od razu na półki z chipsami.... hahaha...

To jeszcze jedna rada :evil_lol: choć do sklepu z kimś kto będzie Cię odganiał od tych kuszących półeczek:evil_lol: :lol: .

Posted

co do odchudzania to w zeszłym roku też w listopadzie zaczęłam i do wiosny ubyło mnie 9,5 kg - ale od wakacji do teraz złąpałam 7 i teraz mam plan znów je zrzucić :)
co do piesów to Tygra też ma 59cm

Posted

tygra; napisał(a):
co do odchudzania to w zeszłym roku też w listopadzie zaczęłam i do wiosny ubyło mnie 9,5 kg
co do piesów to Tygra też ma 59cm

Łał to nieźle prawie 10 kg mniej-tylko pogratulować:multi:

Zważyłam Fione jeszcze raz no i waży te 26 kg.

Posted

[quote name='Imbir1']Imbir jak ważył 26 kg to mu żeberka sterczały:cool3:,
w sumie to ciekawe, cały czas mam wrażenie, że ona ma jednak więcej tych kilogramów:evil_lol:

Pięknie chcesz żebym powtórzyła Fionie że uważasz że jest gruba:evil_lol::eviltong:
A wiesz ciekawa jestem czy naprawdę tyle waży czy ta moja waga jest popsuta:angryy: .Jak będę przy okazji u weta to poproszę żeby ją zważył:p

to teraz troszkę foteczek:p

i moje ulubione

Posted

DORRAG napisał(a):
Łał to nieźle prawie 10 kg mniej-tylko pogratulować:multi:

Zważyłam Fione jeszcze raz no i waży te 26 kg.

nie ma co gratulować skoro spowrotem je nosze:angryy: , ale już niedługo do wiosny już o nich zapomne

Posted

tygra; napisał(a):
nie ma co gratulować skoro spowrotem je nosze:angryy: , ale już niedługo do wiosny już o nich zapomne

Jest co gratulować :cool3: bo ja swoich nie potrafię się pozbyć :diabloti:
a Ty się pozbyłaś:multi: (a wróciły bo się za tobą stęskniły:evil_lol: )