Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tanitka napisał(a):
ojej a ja tu dopiera trafiłam! no to ja nie mogę być gorsza, tez muszę cos wpłacić :razz:!
komu dziewczyny?

Dziewczyny wpłacają na moje konto

Posted

Dzisiaj byłam u dziewczynek. Perełeczka jak tylko usiadłam to od razu wskakiwała na kolana.
Jak ona potrzebuje miłości.
Smiałam się, że muszę kupić Grażynie taką chustę w jakiej matki naszą niemowlaki bo ona by chciała czły czas siedzieć na rączkach :loveu:i Grażyna nic nie może zrobić:evil_lol:

Chyba boli ją kikucić bo tak od czasu do czasu pokiskuje.
Biedne maleństwo:-(

Posted

Można pewnie skombinować takie nosidełka dla niemowlaków :evil_lol: .
A swoją drogą biedna Malutka Perełeczka, ona pewnie jest za energiczna i dlatego to popiskiwanie(?). Przydałby się szybko ten nowy, własny domek i wolne ręce do noszenia.

Posted

Cudowny pomysł - cztery rączki, Asiu, jak to załatwisz, to ja Ciebie ponoszę - a później do szpitala ratować resztki kręgosłupa, ale wszystko dla Perełeczki, w końcu można wózek dla starej ciotki załatwić:evil_lol: !
Malagos a już chciałam Cię zapytać, czy się nie nudzisz w domu z takim małym stadem!

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Ona jest przepiękna! :loveu: :loveu: :loveu:

prawda? ja też się napatrzeć na sliczności nie mogę...może czerwona obróżka by się jej przydała (żeby nie zauroczyć ;) )

Posted

na razie Pani się nie odezwała więc może niepotrzebnie robiłam nadzieje.
Ale nic to nie załamuje nas to bo Perełka znajdzie domek najwyżej poczeka jeszcze kilka dni.

A na razie dzięujemy cioci Tanitce za 200 PLN na sunie z sochaczewa