malagos Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Znalazłam wątek suczek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33486 to one? Quote
CASIA&ttb Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 malutka spadła na 11-stą strone... :/,hoooooooooooopaj Quote
ania14p Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Maleństwo, wracaj do góry, może ktoś zechce Cię już zawsze nosić na rękach i tulić do serca. Quote
asiaf1 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Bodziulka, dzięujemy za wpłatę na hotelik suniek 50 PLN, Dzwoniłam do Grażyny i ona powiedział, że powinniśmy płacić jej szkodliwe... bo ona zako****ę się w tych maleństwach i trudno się potem jej z nimi rozstać. Sunia wykolowała bandę Grażyny tzn. 3 psiaki i 2 koty i dziś spała z nimi w łóżeczku wtylona w Marka.:loveu: Psiaki Grażyny jakoś jej nie lubią, może boją się konkurencji ale ona sobie radzi.:evil_lol: Wczoraj miała zdjęte szwy. Bardzo płakała, może jeszcze ją boli ta łapka po amputacji. A podsumowując to sama słodycz:loveu::loveu::loveu: Quote
Bodziulka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 asiaf1 napisał(a): Dzwoniłam do Grażyny i ona powiedział, że powinniśmy płacić jej szkodliwe... bo ona zako****ę się w tych maleństwach i trudno się potem jej z nimi rozstać. :hmmmm: Ciężka sprawa... może będziemy to szkodliwe płacić w słodkościach na ukojenie goryczy rozstania :evil_lol: Albo kupimy pluszowe podobizny suniek :lol: Quote
eurydyka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 asiu, Marka, dajcie mi konto smsem, bo rzadko na siec moge zajrzec Quote
ania14p Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Wracaj na początek malutka, dzielna Perełko! Mam sporo pluszaków, mogę się podzielić z :loveu: Grażynką! Gdzieś mi wcięło konta, więc przyślijcie mi Asiuf i Marko na PM, jak tylko coś wykombinuję, to prześlę! Quote
ewu Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Prześlijcie mi proszę numer konta i wszystkie dane potrzebne do przelewu bo chciałabym się dorzucić ;) pozdrawiam Quote
ania14p Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Malutkie, przytulaśne psiątko - Perełeczka, poszukuje bardzo dobrego domu! Quote
Aga_Mazury Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 przesłodka maleńka Perełcia ....domku kochanego szuka....... Quote
asiaf1 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ciociu Eurydyko, dzięujemy za wsparcie 200 PLN:loveu: Quote
ania14p Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Przypominam o Perełeczce, ona jest malutka i jeszcze sama pisać nie umie, a bardzo potrzebuje dużo miłości i domku! Quote
BasiaD Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Perełka słodziaku hopaj do góry domku szukać! Quote
ewu Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 dziękuję za konto;) postaram się wpłacić jutro. pozdrawiam Quote
betty_labrador Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 do gory! do gory malutka biedulko :( Quote
Recommended Posts