diana79 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='maciaszek']Możecie mi podrzucić jakiś tekst na temat Stefanka? Opis charakteru, itp. Wrzucę na schroniskową stronę. ja tekstu nie mam, ale wiem że dogaduje się z innymi psami, suczkami i kotami, jest bardzo przyjacielski do ludzi, wesoły, skory do zabaw, grzecznie chodzi na smyczy, ciotki i co tam jeszcze? Quote
Martika&Aischa Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='diana79']ja tekstu nie mam, ale wiem że dogaduje się z innymi psami, suczkami i kotami, jest bardzo przyjacielski do ludzi, wesoły, skory do zabaw, grzecznie chodzi na smyczy, ciotki i co tam jeszcze?[/QUOTE] Tak Stefanek to taki duży dzieciak ;) Kocha świat :) ludzi i dzieciaki :) Wesoły ...chętny do zabawy ....ma bzika na punkcie piłeczek ;) Same zalety :) Quote
Havanka Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 (edited) Jestem Ewuś. Tak już przeczytałam :shake:. Nie mogę w to uwierzyć ! Karygodne zachowanie obecnych (byłych) właścicieli !!! Przecież każdą sprawę można rozwiązać w odpowiedni sposób. Ech... szkoda słów !!! teraz trzeba skupić sie na szukaniu Stefankowi innego domu. Pomogę w ogłaszaniu. czy ktoś już pisze tekst, czy sama mam coś stworzyć? Edited March 1, 2012 by Havanka Quote
Igiełka Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Ewuś przybiegłam po tytule wątku normalnie brakuje mi słów jak tak można :shake: trzymam mocno kciuki za niunia i myślami jestem tam z Wami Quote
Jetrel Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Ciocie bezpłatnego DT szukacie, płatnego, czy za zwrot weta i karmy? Jak Stefanek reaguje na zostawanie samemu? Szukacie miejsca kojcowego czy domowego? Quote
diana79 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='Havanka'] Pomogę w ogłaszaniu. czy ktoś już pisze tekst, czy sama mam coś stworzyć?[/QUOTE] napisz prosze jakiś tekst aby można go jaknajszybciej ogłaszać :) Quote
Martika&Aischa Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='Jetrel']Ciocie bezpłatnego DT szukacie, płatnego, czy za zwrot weta i karmy? Jak Stefanek reaguje na zostawanie samemu? Szukacie miejsca kojcowego czy domowego?[/QUOTE] Ciocia w tej kwestii musi się wypowiedzieć nasza Ewcia ........Stefanek swoimi pieniążkami podzielił się z innymi psiakami więc na dzień dzisiejszy nie ma ani grosza :( Quote
kimiji Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 potwierdzam, że Stefanek to duży dzieciak, tak się ucieszył na przyjście człowieka do pawilonu, że po boksie piruety zaczął odprawiać i ciągle chciał się miziać :D Jak się uda uprosić p. Anię to może i psiak na wolontariat wyjdzie :) Ah, nie macie się o co martwić ze zdrowiem wszystko w porządku, Stefanek cały i zdrowy :) Quote
Havanka Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='diana79']napisz prosze jakiś tekst aby można go jaknajszybciej ogłaszać :)[/QUOTE] Na jutro będzie. Quote
Mysza2 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Dziękujemy Kimiji za wiadomości i Havanko za tekst. Chłopak jest naprawdę fajny. Quote
soboz4 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 pytałam czy został przyprowadzony, został znaleziony na ulicy Quote
Martika&Aischa Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='kimiji']potwierdzam, że Stefanek to duży dzieciak, tak się ucieszył na przyjście człowieka do pawilonu, że po boksie piruety zaczął odprawiać i ciągle chciał się miziać :D Jak się uda uprosić p. Anię to może i psiak na wolontariat wyjdzie :) Ah, nie macie się o co martwić ze zdrowiem wszystko w porządku, Stefanek cały i zdrowy :)[/QUOTE] Bardzo się cieszę :) Stefanek to przesympatyczny psiak :) Oby szybciutko znalazł nowy domek. Quote
Havanka Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Napisałam tekst jeszcze dziś. proszę o ewentualną korektę: Stefanek, pies z dużym pokładem miłości ! Szukamy domu dla Stefanka, dużego psa z jeszcze większym pokładem miłości w sobie. Ten cudowny pies, nie zaznał w swoim krótkim jeszcze życiu, niczego dobrego, ale jest wciąż ufny i radosny. Lubi się przytulać i być bliska człowieka. Świetnie dogaduje się z innymi psami i suczkami. Toleruje nawet koty. Lubi dzieci. Ładnie chodzi na smyczy. Jest wesoły i skory do zabaw. Szukamy mu domu, w którym będzie mógł mieszkać z kochającym człowiekiem. Nie oddamy go na łańcuch ani do kojca, skazującego go na życie w samotności ! Tel...... Quote
Maruda666 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Ewuś, dopiero teraz przeczytałam Twoje pw. Przeczytałam ostatnie strony. Nóż się w kieszeni otwiera :cool3: Z drugiej strony szczęście, że Stefcio już bezpieczny. Może jestem mściwa wredna baba, ale oni powinni za to jakoś zapłacić :angryy: więcej nie będę pisać bo do sądu mi nie śpieszno :razz: Jako że Stefciu jest znów bezdomny, to bazarki można robić? Quote
Martika&Aischa Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Dzwoniła Ewcia Pani Ewa która znalazła Stefanka po pierwszej ucieczce i oddała właścicielom chce dać Stefciowi DT. Ewcia jak będzie na dogo napiszę więcej :) Quote
Soko Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Cudownie! :) musiałam przeczytać to zdanie dwa razy by się przekonać czy to prawda i jeszcze trochę mi się od Ew zaroiło :P Quote
Nadziejka Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [FONT=Century Gothic]Jest taki czas - ktory serca nasze wznosi hen hen .... do goryy:loveu::loveu::loveu::loveu:o czujemy sie wtady- jako istoty ponad wszystko spelnione:loveu::loveu::loveu::loveu:ponad ziemie nasza wzleconekochane moje - dziekuje ze jestescie z nami i badzcie[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pani Ewunia z Katowicktora znalazla Stefunia w styczniu, przed chwilka smska mi przyslala , janiol cudnyyyyyy, ze biora Stefunia na dt ! huraaaaaaaaaaaaa! Dziekujemy stokroc p Ewuniu , cudna istoto ratujaca zycie ! Kwarantanna sie konczy pojutrze i p Ewunia zabierze niunia do domku bezpiecznego po kwarantannie![/FONT] Quote
Nadziejka Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [FONT=Century Gothic]kochane juz serce odzyloooooo , dziekuje wam pieknie wszystkim rodzino moja cudnaja!:iloveyou::iloveyou::iloveyou::modla::modla::modla::thumbs::thumbs::thumbs: [/FONT] Quote
Mysza2 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 bardzo się cieszę, Szkoda że go wtedy szukaliśmy, byłby sobie u pani Ewy cały czas. Ciociu Hawanko, to ogłoszenia można mu robić:) , tylko nie wiem jak z tym chodzeniem na smyczy, ciągnął jak traktor:) Quote
Maruda666 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Panią Ewę :loveu: należało by ozłocić i sklonować:):) Quote
Incia Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Tamci ludzie naprawdę powinni jakoś odpowiedzieć za krzywdę, jaką wyrządzili Stefciowi. I też jestem bardzo ciekawa, jak chłopaczek znalazł się w schronisku... Quote
diana79 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 wspaniale, że Stefanek pójdzie do Pani Ewy :multi::multi::multi: kamień z serca :multi: Quote
Nadziejka Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [FONT=Arial Black]:iloveyou::modla::modla::modla:,Nadziejkowo was witam- serduszka moje- dziekuje za ogloszonka , czyncie ogloszonka czyncie :multi:dzis bede rozmawiac z P Ewunia , czy bedzie potrzebna moze karma na dt dl niunia, itd , ciotenki z Katowic:iloveyou::iloveyou::modla::modla::modla:dziekujemy pieknie za zagladanie do Stefunia! Co niunius przezyl ..... moze sie tego nie dowiemy .... ale teraz bezpieczny :multi:ja musze sie kiedys ...spotkac z ... bylym ,,ds,, .... w sprawie rozwiazania umowy adopcyjnej ...brrrrr[/FONT] Quote
Nadziejka Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Dziekujemy sercem ciotenkooo:multi::loveu::loveu::loveu:[quote name='kimiji']potwierdzam, że Stefanek to duży dzieciak, tak się ucieszył na przyjście człowieka do pawilonu, że po boksie piruety zaczął odprawiać i ciągle chciał się miziać :D Jak się uda uprosić p. Anię to może i psiak na wolontariat wyjdzie :) Ah, nie macie się o co martwić ze zdrowiem wszystko w porządku, Stefanek cały i zdrowy :) :iloveyou::iloveyou::Cool!::bye::modla::modla: Quote
diana79 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 nawet jak im sam uciekł to nie chcieli go znaleźć skoro nawet do schronu nie dzwonili i nie mieli czasu szukać..... ja tego nie rozumiem, młodzi ludzie a jaki im przykład dają swoim dzieciom? przez tyle miesięcy był członkiem rodziny a potem..... Quote
Recommended Posts