Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='maciaszek']Możecie mi podrzucić jakiś tekst na temat Stefanka? Opis charakteru, itp. Wrzucę na schroniskową stronę.

ja tekstu nie mam, ale wiem że dogaduje się z innymi psami, suczkami i kotami, jest bardzo przyjacielski do ludzi, wesoły, skory do zabaw, grzecznie chodzi na smyczy,
ciotki i co tam jeszcze?

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='diana79']ja tekstu nie mam, ale wiem że dogaduje się z innymi psami, suczkami i kotami, jest bardzo przyjacielski do ludzi, wesoły, skory do zabaw, grzecznie chodzi na smyczy,
ciotki i co tam jeszcze?[/QUOTE]

Tak Stefanek to taki duży dzieciak ;) Kocha świat :) ludzi i dzieciaki :)
Wesoły ...chętny do zabawy ....ma bzika na punkcie piłeczek ;)
Same zalety :)

Posted (edited)

Jestem Ewuś. Tak już przeczytałam :shake:. Nie mogę w to uwierzyć ! Karygodne zachowanie obecnych (byłych) właścicieli !!! Przecież każdą sprawę można rozwiązać w odpowiedni sposób. Ech... szkoda słów !!!

teraz trzeba skupić sie na szukaniu Stefankowi innego domu. Pomogę w ogłaszaniu. czy ktoś już pisze tekst, czy sama mam coś stworzyć?

Edited by Havanka
Posted

Ciocie bezpłatnego DT szukacie, płatnego, czy za zwrot weta i karmy?
Jak Stefanek reaguje na zostawanie samemu?
Szukacie miejsca kojcowego czy domowego?

Posted

[quote name='Havanka'] Pomogę w ogłaszaniu. czy ktoś już pisze tekst, czy sama mam coś stworzyć?[/QUOTE]

napisz prosze jakiś tekst aby można go jaknajszybciej ogłaszać :)

Posted

[quote name='Jetrel']Ciocie bezpłatnego DT szukacie, płatnego, czy za zwrot weta i karmy?
Jak Stefanek reaguje na zostawanie samemu?
Szukacie miejsca kojcowego czy domowego?[/QUOTE]

Ciocia w tej kwestii musi się wypowiedzieć nasza Ewcia ........Stefanek swoimi pieniążkami podzielił się z innymi psiakami więc na dzień dzisiejszy nie ma ani grosza :(

Posted

potwierdzam, że Stefanek to duży dzieciak, tak się ucieszył na przyjście człowieka do pawilonu, że po boksie piruety zaczął odprawiać i ciągle chciał się miziać :D

Jak się uda uprosić p. Anię to może i psiak na wolontariat wyjdzie :)

Ah, nie macie się o co martwić ze zdrowiem wszystko w porządku, Stefanek cały i zdrowy :)

Posted

[quote name='kimiji']potwierdzam, że Stefanek to duży dzieciak, tak się ucieszył na przyjście człowieka do pawilonu, że po boksie piruety zaczął odprawiać i ciągle chciał się miziać :D

Ah, nie macie się o co martwić ze zdrowiem wszystko w porządku, Stefanek cały i zdrowy :)[/QUOTE]

Bardzo się cieszę :) Stefanek to przesympatyczny psiak :)
Oby szybciutko znalazł nowy domek.

Posted

Napisałam tekst jeszcze dziś. proszę o ewentualną korektę:

Stefanek, pies z dużym pokładem miłości !

Szukamy domu dla Stefanka, dużego psa z jeszcze większym pokładem miłości w sobie.
Ten cudowny pies, nie zaznał w swoim krótkim jeszcze życiu, niczego dobrego, ale jest wciąż ufny i radosny. Lubi się przytulać i być bliska człowieka. Świetnie dogaduje się z innymi psami i suczkami. Toleruje nawet koty. Lubi dzieci. Ładnie chodzi na smyczy. Jest wesoły i skory do zabaw.
Szukamy mu domu, w którym będzie mógł mieszkać z kochającym człowiekiem.
Nie oddamy go na łańcuch ani do kojca, skazującego go na życie w samotności !
Tel......

Posted

Ewuś, dopiero teraz przeczytałam Twoje pw. Przeczytałam ostatnie strony.
Nóż się w kieszeni otwiera :cool3: Z drugiej strony szczęście, że Stefcio już bezpieczny.
Może jestem mściwa wredna baba, ale oni powinni za to jakoś zapłacić :angryy: więcej nie będę pisać bo do sądu mi nie śpieszno :razz:
Jako że Stefciu jest znów bezdomny, to bazarki można robić?

Posted

Cudownie! :) musiałam przeczytać to zdanie dwa razy by się przekonać czy to prawda i jeszcze trochę mi się od Ew zaroiło :P

Posted

[FONT=Century Gothic]Jest taki czas - ktory serca nasze wznosi hen hen .... do goryy:loveu::loveu::loveu::loveu:o czujemy sie wtady- jako istoty ponad wszystko spelnione:loveu::loveu::loveu::loveu:ponad ziemie nasza wzleconekochane moje - dziekuje ze jestescie z nami i badzcie[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Pani Ewunia z Katowicktora znalazla Stefunia w styczniu, przed chwilka smska mi przyslala , janiol cudnyyyyyy, ze biora Stefunia na dt ! huraaaaaaaaaaaaa! Dziekujemy stokroc p Ewuniu , cudna istoto ratujaca zycie ! Kwarantanna sie konczy pojutrze i p Ewunia zabierze niunia do domku bezpiecznego po kwarantannie![/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic]kochane juz serce odzyloooooo , dziekuje wam pieknie wszystkim rodzino moja cudnaja!:iloveyou::iloveyou::iloveyou::modla::modla::modla::thumbs::thumbs::thumbs: [/FONT]

Posted

bardzo się cieszę, Szkoda że go wtedy szukaliśmy, byłby sobie u pani Ewy cały czas.
Ciociu Hawanko, to ogłoszenia można mu robić:) , tylko nie wiem jak z tym chodzeniem na smyczy, ciągnął jak traktor:)

Posted

Tamci ludzie naprawdę powinni jakoś odpowiedzieć za krzywdę, jaką wyrządzili Stefciowi. I też jestem bardzo ciekawa, jak chłopaczek znalazł się w schronisku...

Posted

[FONT=Arial Black]:iloveyou::modla::modla::modla:,Nadziejkowo was witam- serduszka moje- dziekuje za ogloszonka , czyncie ogloszonka czyncie :multi:dzis bede rozmawiac z P Ewunia , czy bedzie potrzebna moze karma na dt dl niunia, itd , ciotenki z Katowic:iloveyou::iloveyou::modla::modla::modla:dziekujemy pieknie za zagladanie do Stefunia! Co niunius przezyl ..... moze sie tego nie dowiemy .... ale teraz bezpieczny :multi:ja musze sie kiedys ...spotkac z ... bylym ,,ds,, .... w sprawie rozwiazania umowy adopcyjnej ...brrrrr[/FONT]

Posted

Dziekujemy sercem ciotenkooo:multi::loveu::loveu::loveu:[quote name='kimiji']potwierdzam, że Stefanek to duży dzieciak, tak się ucieszył na przyjście człowieka do pawilonu, że po boksie piruety zaczął odprawiać i ciągle chciał się miziać :D

Ah, nie macie się o co martwić ze zdrowiem wszystko w porządku, Stefanek cały i zdrowy :)
:iloveyou::iloveyou::Cool!::bye::modla::modla:

Posted

nawet jak im sam uciekł to nie chcieli go znaleźć skoro nawet do schronu nie dzwonili i nie mieli czasu szukać.....
ja tego nie rozumiem, młodzi ludzie a jaki im przykład dają swoim dzieciom?
przez tyle miesięcy był członkiem rodziny a potem.....