Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='andegawenka']Elu popraw recznie...[/QUOTE]
wydrukowałam nowe, ale ta Pani Basia dalej nie odbiera telefonu ani nie oddzwania.
Chciałam się zdzwonić żeby podwieźć jej te plakaty:(, teraz mogłabym wyskoczyć z pracy, nie wiem jak będzie później:(

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='diana79']po pracy przejadę się też po Bogucicach
ale do schroniska ktoś pojedzie sprawdzi czy on tam jest?[/QUOTE]
do Katowic ta Pani basia ma podjechać, tak mówiła mi Ewa, a ja chcę podskoczyć do Sosnowca

Posted

[quote name='diana79']oby już był w schronie mam nadzieję że Pani jutro pojedzie i sprawdzi na kwarantannie[/QUOTE]

Psiak o którym informowano Panią Basię to nie Stefanek ....Pani była już w schronisku i niestety Stefanka tam nie ma ...przynajmniej w Katowicach ...może rzeczywiście odłowił go Sosnowiec ....
Strasznie się denerwuję ....

Posted

Niestety ale trzeba też zapytac w zakładzie oczyszczania miasta czy nie mieli zgłoszenia o psie na jezdni.

Oczywiscie Stefcio nie miał adresówki ?

Posted

[quote name='pralinka94']a powiesiłyście ogłoszenie w schronisku w Katowicach? biedna psina, nie mogę przestać o nim myśleć :([/QUOTE]

Do Katowic poszedł @ ze zdjęciem psiaka ......oprócz tego Pani Basia była tam rano ....

Posted

Pani Basi dostarczyłam plakaty rano, a w schronisku w Sosnowcu byłam dopiero przed chwilą, nie ma tam Stefcia.
Ogłoszenie powieszone na tablicy, pracowników też prosiłam o kontakt jakby co:(

Posted

[quote name='Iljova']Czas ucieka ... A on tam biedny w tym kagańcu :( :-( :-(
Niech znajdzie jak najszybciej.[/QUOTE]
Jest nadzieja że go sobie zdjął , bo ta pani Basia mówiła mi że potrafił zdjąć, to był skórzany kaganiec.
Ja się tak łudzę jeszcze że przy jakiejś suczce może siedzieć.
Poszukam jeszcze wątków innych schronisk na śląsku

Posted

To jest fakt niektóre psy (jednego takiego znam - Rex) potrafią ściągnąć kaganiec, ale nie ma pewności, że to zrobił, dlatego się martwię. Nie mogę pomóc :(

Posted

[quote name='taks']Niestety ale trzeba też zapytac w zakładzie oczyszczania miasta czy nie mieli zgłoszenia o psie na jezdni.[/QUOTE]Zabieraniem zwierząt po wypadkach (żyjących) oraz zwierząt nieżywych zajmuje się w Katowicach właśnie schronisko, więc tam można o to pytać.