Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Roszpunka napisał(a):
Martika, niedługo znikam od kompa - jak tylko będą dobre wieści, daj znać... o każdej porze dnia i nocy. Pliiiizz, bo spać nie mogę.

Oczywiście ciocia ....będę się dobijała na telefon jak tylko coś się dowiemy ....

Posted

jechałam dwukrotnie - rano i teraz. Rano nie zauważyłam żadnego samotnego psa o kolorze Stefcia (był tylko taki żółty niedaleko AWF). Teraz jak wracałam - nic nie było widać przez tą pogodę. Zero ludzi na chodnikach. W tą samą trasę wybieram się jeszcze dziś, koło 14. Pojadę wcześniejszym, wysiądę na Pola i się porozglądam, chociaż wątpię, czy do zupełnie obcej osoby podejdzie, nawet jakby ktoś go zobaczył...

Posted

ewunian napisał(a):
jechałam dwukrotnie - rano i teraz. Rano nie zauważyłam żadnego samotnego psa o kolorze Stefcia (był tylko taki żółty niedaleko AWF). Teraz jak wracałam - nic nie było widać przez tą pogodę. Zero ludzi na chodnikach. W tą samą trasę wybieram się jeszcze dziś, koło 14. Pojadę wcześniejszym, wysiądę na Pola i się porozglądam, chociaż wątpię, czy do zupełnie obcej osoby podejdzie, nawet jakby ktoś go zobaczył...

Super ciocia ....gdyby jednak się pojawił powinien zareagować na swoje imię ...Stefanek ...Stefan ...Stefek ...Stefcio ...to bardzo przyjazny psiak. Chciwy na patyczki i kamyki ....

Posted

niestety, szukaliśmy, rozglądaliśmy się,ale nie widzieliśmy Stefana, zostawiliśmy w klinice na Brynowie ogłoszenie ze zdjęciami i nr telefonów, może akurat...

Posted

witek_p napisał(a):
niestety, szukaliśmy, rozglądaliśmy się,ale nie widzieliśmy Stefana, zostawiliśmy w klinice na Brynowie ogłoszenie ze zdjęciami i nr telefonów, może akurat...

Ślicznie dziękujemy .....niestety żadnych wieści ....ech...

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Ciocia ale Stefek się ewidentnie zgubił ...myślę że on nie potrafi znaleźć drogi do domu :(

To nie to samo? jeszcze gorzej bo go obcy facet wyprowadził na spacer więc pobiegł szukać swoich na zupełnie nowym miejscu (pańciostwo wyjechali)

Posted

jestem i ja. na moim wątku potrąconego piesia http://www.dogomania.pl/threads/220393-Osoby-z-Kamionki-k-Mikołowa-Katowic-i-okolic-pilne-potrącony-pies!
są zdjęcia Stefanka, na szczęście to nie Stefanek, ale przybyłam kibicować. od dwóch dni szukam na obrzeżach Katowic za Piotrowicami tego potąconego i z pewnością Stefanek tam nie dotarł, bo bym się natknęła na niego, ponieważ wszystkie krzaki jeszcze dzisiaj sprawdzałam i część lasku.
Pracuję na Ligocie, więc będę też miała na uwadze rozglądanie się za Stefciem - oby się odnalazł, wiem co to znaczy szukać zaginionego - ja jestem już załamana

Posted

Stefan w ciągu tych pięciu dni przeszedł kawał drogi, i to ciężkiej drogi... z Bogucic na Brynów to musiał przejść przez centrum Katowic:crazyeye:, w tym ruchu:shake:
Stefan - ja Cię proszę - się zatrzymaj!:sadCyber: pokaż się!

Posted

tak jeszcze myślę ze może by zmienić tytuł wątku? żeby już na pierwszy rzut oka było info "poszukiwany w Katowicach" "zaginął w Katowicach"? W niedziele jest finał wośp w K-ce, pewnie trochę ludzi przyjedzie, będą chodzić wolontariusze może ktoś go zobaczy, skojarzy... no już sama nie wiem...