Roszpunka Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Martika, niedługo znikam od kompa - jak tylko będą dobre wieści, daj znać... o każdej porze dnia i nocy. Pliiiizz, bo spać nie mogę. Quote
Martika&Aischa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Roszpunka napisał(a):Martika, niedługo znikam od kompa - jak tylko będą dobre wieści, daj znać... o każdej porze dnia i nocy. Pliiiizz, bo spać nie mogę. Oczywiście ciocia ....będę się dobijała na telefon jak tylko coś się dowiemy .... Quote
ewunian Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 jechałam dwukrotnie - rano i teraz. Rano nie zauważyłam żadnego samotnego psa o kolorze Stefcia (był tylko taki żółty niedaleko AWF). Teraz jak wracałam - nic nie było widać przez tą pogodę. Zero ludzi na chodnikach. W tą samą trasę wybieram się jeszcze dziś, koło 14. Pojadę wcześniejszym, wysiądę na Pola i się porozglądam, chociaż wątpię, czy do zupełnie obcej osoby podejdzie, nawet jakby ktoś go zobaczył... Quote
Martika&Aischa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 ewunian napisał(a):jechałam dwukrotnie - rano i teraz. Rano nie zauważyłam żadnego samotnego psa o kolorze Stefcia (był tylko taki żółty niedaleko AWF). Teraz jak wracałam - nic nie było widać przez tą pogodę. Zero ludzi na chodnikach. W tą samą trasę wybieram się jeszcze dziś, koło 14. Pojadę wcześniejszym, wysiądę na Pola i się porozglądam, chociaż wątpię, czy do zupełnie obcej osoby podejdzie, nawet jakby ktoś go zobaczył... Super ciocia ....gdyby jednak się pojawił powinien zareagować na swoje imię ...Stefanek ...Stefan ...Stefek ...Stefcio ...to bardzo przyjazny psiak. Chciwy na patyczki i kamyki .... Quote
Mysza2 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Dowiozłam Ewie 50 plakatów, na tyle wyrwałam się z roboty:( Quote
Martika&Aischa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Elu jakieś wieści od Pani Basi ???????? Quote
Martika&Aischa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Rozmawiałam z Panią Basią ...Ani śladu jak na razie po Stefanku :( Quote
witek_p Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 niestety, szukaliśmy, rozglądaliśmy się,ale nie widzieliśmy Stefana, zostawiliśmy w klinice na Brynowie ogłoszenie ze zdjęciami i nr telefonów, może akurat... Quote
Martika&Aischa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 witek_p napisał(a):niestety, szukaliśmy, rozglądaliśmy się,ale nie widzieliśmy Stefana, zostawiliśmy w klinice na Brynowie ogłoszenie ze zdjęciami i nr telefonów, może akurat... Ślicznie dziękujemy .....niestety żadnych wieści ....ech... Quote
andegawenka Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Saszki nie było 3 doby i wrócił i na miejsce gdzie nie był nawet 2 tygodni... Quote
Martika&Aischa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 andegawenka napisał(a):Saszki nie było 3 doby i wrócił i na miejsce gdzie nie był nawet 2 tygodni... Ciocia ale Stefek się ewidentnie zgubił ...myślę że on nie potrafi znaleźć drogi do domu :( Quote
andegawenka Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Ciocia ale Stefek się ewidentnie zgubił ...myślę że on nie potrafi znaleźć drogi do domu :( To nie to samo? jeszcze gorzej bo go obcy facet wyprowadził na spacer więc pobiegł szukać swoich na zupełnie nowym miejscu (pańciostwo wyjechali) Quote
feliksik Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 jestem i ja. na moim wątku potrąconego piesia http://www.dogomania.pl/threads/220393-Osoby-z-Kamionki-k-Mikołowa-Katowic-i-okolic-pilne-potrącony-pies! są zdjęcia Stefanka, na szczęście to nie Stefanek, ale przybyłam kibicować. od dwóch dni szukam na obrzeżach Katowic za Piotrowicami tego potąconego i z pewnością Stefanek tam nie dotarł, bo bym się natknęła na niego, ponieważ wszystkie krzaki jeszcze dzisiaj sprawdzałam i część lasku. Pracuję na Ligocie, więc będę też miała na uwadze rozglądanie się za Stefciem - oby się odnalazł, wiem co to znaczy szukać zaginionego - ja jestem już załamana Quote
Iljova Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Witaj Feliksik... Ja nie wytrzymam ...niech te psiaki się znajdą :-( Quote
annika Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 byłam dzis dwa razy na Brynowie, ale niestety nic a nic... Quote
Roszpunka Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Jak tylko widzę nowy wpis, skacze mi ciśnienie... Wracaj Stefanku! Quote
annika Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Stefan w ciągu tych pięciu dni przeszedł kawał drogi, i to ciężkiej drogi... z Bogucic na Brynów to musiał przejść przez centrum Katowic:crazyeye:, w tym ruchu:shake: Stefan - ja Cię proszę - się zatrzymaj!:sadCyber: pokaż się! Quote
annika Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 andegawenka napisał(a):5 dni już go nie ma? z tego co czytam to uciekł w sylwestra... Quote
andegawenka Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 annika napisał(a):z tego co czytam to uciekł w sylwestra... Oj tak, ale czas szybko leci...gdzie ta bida jest?:shake: Quote
gosia2313 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 A może powiadomcie straż miejską o zaginięciu? Chyba, że już to zrobiłyście Quote
Klementynkaa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 przejechałam teraz okolice W.Pola, nic... Quote
annika Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 tak jeszcze myślę ze może by zmienić tytuł wątku? żeby już na pierwszy rzut oka było info "poszukiwany w Katowicach" "zaginął w Katowicach"? W niedziele jest finał wośp w K-ce, pewnie trochę ludzi przyjedzie, będą chodzić wolontariusze może ktoś go zobaczy, skojarzy... no już sama nie wiem... Quote
feliksik Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 dobry pomysł z tytułem no i WOŚP bo można by wydrukować mnóstwo plakatów i rozdać 100-200 lub więcej. Będą tłumy - warto spróbować Quote
Recommended Posts