Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

odwiedzam wateczek , boc przecie juz w sobotke bylam u niunia , goscilam sie kilka godzin , niunio wycalowal ajakze ciotke czyli mie:loveu::multi: wchodzil panci na kulanka , prosil pieknie o ciastenka , bylismy na spacerku , ma apetyt Stefu:loveu::loveu:lek oj maaaaaaaaaaaaaa! panciostwo kocha i widac kochani moi - ze Stefunio jest kochany , male dzidzi Sebastianek:loveu: raczka malenka dawal wafelki Stefuniowi , Stefunio bral najdelikatniej i z taka powolnoscia od Sebastainka :multi:bawil sie razemz Sebuniem samochodkami :loveu::crazyeye::evil_lol: byla tez mama panciowa z synkiem i ze swym cudnym oneczkiem Dizlem:loveu: Dizelek czekal w kuchni dzielnie i zagladal i podgladal , nie bylo zadnej wojny , zadnych spiec , bo pancie pilnowaly aby jeden do drugiego nie lecial , :loveu:Stefunio daje lapenki i caluje ze serce rosnie i jeszcze troszke przytylllllllllllllllllllllllomalom tam na noc nie zostala , bosmy jeszce poszli do panci mamy, nastepnym razem zaraz szybciutko napisze , pozdrawiamy i pancie tez pytaly o Brunia , tez mocno trzymaja za Bruniaczka :loveu: ciotenki zagladajcie i kciuki trzymajcie:loveu:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nadziejkowo niechaj im sie wiedzie zdroweczkowo - panciostwu i Stefankowi:loveu::modla::modla::iloveyou:ciotenki dziekujee sercem , zagladajcie caluni czas

• 2 weeks later...
Posted

Dziendoberek wszystkimmmmmmmmmmmmmmm:multi::loveu:zdjateczka dostaje mmskami od panciow Stefuniowych , jak ninio sobie lula na lozeczku:loveu::multi::multi::multi::multi::thumbs: pozdrawiamy wsyckie cioteczki drogie nasze , co do kastracyjki , narazie tr poczekamy .

Posted

juhuu i ja tez dostalam kilka dni temu , jak spi na lozeczkuuuuuuuuuuuuuu:loveu::multi::multi::multi::multi::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::modla::modla:panciunkowo Stefunkoweeeeeeee - dziekujemy stokroc wam za te milosc , niedlugo jade ku wam , na dniach , pozdrawiamy :multi::multi::multi::multi:

Posted

:loveu::loveu::loveu:[quote name='Javena']ALE SUPER ZDJĘCIA. CIESZĘ SIĘ ,ŻE IMIENNIK MOJEGO T.Z. MA TAKI FAJOWY DOMEK
:multi::multi::multi:witaj ciociu , radujemy sie wszyscy , oba szczescie i zdrowko ich nigdy nie opuszczalo! kochane moje ludeczki - ja do was z prosba przychodze dzis:iloveyou::modla::modla::modla::modla:czy zgodzicie sie ciopteczki nasz drogie : na pomoc domkowi Stefunkowemu pieniazkowa , w celu zaszczepienia Stefunia przeciw roznym chorobom? bardzo bardzo pieknie sie klaniamy i prosimy was janioly o zgode :ylsuper::ylsuper::ylsuper:czy moznaby pomoc kwota np : 65 zl na szczepienie?

Posted

[quote name='diana79']przepiękne fotki Stefanka :loveu::loveu::loveu::multi:

ja jestem oczywiście za :multi:
Monisiu dzieki stokroc kochanaaa , moze inne ciotenki tez sie zgodza:multi:

Posted

cioteczki nasze drogie , czy zgadzacie sie janioly , aby pomoc troszke p[ieniazkowo - Stefunkowej rodzince ? na szczepienia dla Stefunia ? okolo 65zl?bardzo bardzo prosze sercem drogie ciotenki , jesli moge prosic , panciowie Stefunkowi beda niebawem szczepic przeciw roznym chorobom , czy dolozyc sie mozemy dla Stefunia?:modla::modla::modla::modla::iloveyou::iloveyou:

Posted

Ewciu, według mnie szczepienia państwo powinni załatwić we własnym zakresie, Stefcio ma domek i szczepienia to są normalne konsekwencje posiadania psa.
Natomiast można by państwu pomóc w zapłaceniu za kastrację jak już będzie ustalona.
Może inne cioteczki też się wypowiedzą