Nadziejka Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 odwiedzam wateczek , boc przecie juz w sobotke bylam u niunia , goscilam sie kilka godzin , niunio wycalowal ajakze ciotke czyli mie:loveu::multi: wchodzil panci na kulanka , prosil pieknie o ciastenka , bylismy na spacerku , ma apetyt Stefu:loveu::loveu:lek oj maaaaaaaaaaaaaa! panciostwo kocha i widac kochani moi - ze Stefunio jest kochany , male dzidzi Sebastianek:loveu: raczka malenka dawal wafelki Stefuniowi , Stefunio bral najdelikatniej i z taka powolnoscia od Sebastainka :multi:bawil sie razemz Sebuniem samochodkami :loveu::crazyeye::evil_lol: byla tez mama panciowa z synkiem i ze swym cudnym oneczkiem Dizlem:loveu: Dizelek czekal w kuchni dzielnie i zagladal i podgladal , nie bylo zadnej wojny , zadnych spiec , bo pancie pilnowaly aby jeden do drugiego nie lecial , :loveu:Stefunio daje lapenki i caluje ze serce rosnie i jeszcze troszke przytylllllllllllllllllllllllomalom tam na noc nie zostala , bosmy jeszce poszli do panci mamy, nastepnym razem zaraz szybciutko napisze , pozdrawiamy i pancie tez pytaly o Brunia , tez mocno trzymaja za Bruniaczka :loveu: ciotenki zagladajcie i kciuki trzymajcie:loveu: Quote
diana79 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 wspaniale :loveu::multi::multi::multi: Stefanku ale Ci się trafiła cudowna rodzina :cunao: Quote
Nadziejka Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Monisiu Dianusiu:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:dzieki tobie czarodziejkoooooooooo nasaza:multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
diana79 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 to było szczęście chyba jedno na milion :-) Quote
Mysza2 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Ewuś , a pytałaś kiedy państwo planują wykastrowanie Stefcia? Quote
Martika&Aischa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Takie wieści cieszą najbardziej :) Quote
Nadziejka Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Nadziejkowo niechaj im sie wiedzie zdroweczkowo - panciostwu i Stefankowi:loveu::modla::modla::iloveyou:ciotenki dziekujee sercem , zagladajcie caluni czas Quote
Martika&Aischa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Ewcia ja jestem w szoku że Ty już wróciłaś:crazyeye::crazyeye::crazyeye: myślałam że z tydzień conajmniej posiedzisz :cool3: Quote
Mysza2 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Mysza2 napisał(a):Ewuś , a pytałaś kiedy państwo planują wykastrowanie Stefcia? sama siebie zacytuję:) Quote
Nadziejka Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Dziendoberek wszystkimmmmmmmmmmmmmmm:multi::loveu:zdjateczka dostaje mmskami od panciow Stefuniowych , jak ninio sobie lula na lozeczku:loveu::multi::multi::multi::multi::thumbs: pozdrawiamy wsyckie cioteczki drogie nasze , co do kastracyjki , narazie tr poczekamy . Quote
Nadziejka Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Cioteczki pozdrawiam i sercem zapraszam do ..... maluskiego ,,braciszka ,, Stefuniowego:loveu::crazyeye::loveu::loveu: zajrzyjcie prosze http://www.dogomania.pl/threads/211261-Uroczy-Kalvinek-już-w-dt...ale-bieda-aż-piszczy...brakuje-250zł-stałych!!!! Quote
fiorsteinbock Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 No to zagladam do maluskiego braciszka :) Quote
Nadziejka Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 juhuu i ja tez dostalam kilka dni temu , jak spi na lozeczkuuuuuuuuuuuuuu:loveu::multi::multi::multi::multi::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::modla::modla:panciunkowo Stefunkoweeeeeeee - dziekujemy stokroc wam za te milosc , niedlugo jade ku wam , na dniach , pozdrawiamy :multi::multi::multi::multi: Quote
Javena Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 ALE SUPER ZDJĘCIA. CIESZĘ SIĘ ,ŻE IMIENNIK MOJEGO T.Z. MA TAKI FAJOWY DOMEK Quote
Nadziejka Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 :loveu::loveu::loveu:[quote name='Javena']ALE SUPER ZDJĘCIA. CIESZĘ SIĘ ,ŻE IMIENNIK MOJEGO T.Z. MA TAKI FAJOWY DOMEK :multi::multi::multi:witaj ciociu , radujemy sie wszyscy , oba szczescie i zdrowko ich nigdy nie opuszczalo! kochane moje ludeczki - ja do was z prosba przychodze dzis:iloveyou::modla::modla::modla::modla:czy zgodzicie sie ciopteczki nasz drogie : na pomoc domkowi Stefunkowemu pieniazkowa , w celu zaszczepienia Stefunia przeciw roznym chorobom? bardzo bardzo pieknie sie klaniamy i prosimy was janioly o zgode :ylsuper::ylsuper::ylsuper:czy moznaby pomoc kwota np : 65 zl na szczepienie? Quote
diana79 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 przepiękne fotki Stefanka :loveu::loveu::loveu::multi: ja jestem oczywiście za :multi: Quote
Nadziejka Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 [quote name='diana79']przepiękne fotki Stefanka :loveu::loveu::loveu::multi: ja jestem oczywiście za :multi: Monisiu dzieki stokroc kochanaaa , moze inne ciotenki tez sie zgodza:multi: Quote
Nadziejka Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 cioteczki nasze drogie , czy zgadzacie sie janioly , aby pomoc troszke p[ieniazkowo - Stefunkowej rodzince ? na szczepienia dla Stefunia ? okolo 65zl?bardzo bardzo prosze sercem drogie ciotenki , jesli moge prosic , panciowie Stefunkowi beda niebawem szczepic przeciw roznym chorobom , czy dolozyc sie mozemy dla Stefunia?:modla::modla::modla::modla::iloveyou::iloveyou: Quote
Zosia123 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Super fotki Stefanka na kanapie :):):) Przepraszam za offa, ale do Atosika nikt prawie nie zagląda... http://www.dogomania.pl/threads/213275-ATOS-bardzo-szczup%C5%82y-owczarek-%28?p=17485779#post17485779 Quote
Mysza2 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Ewciu, według mnie szczepienia państwo powinni załatwić we własnym zakresie, Stefcio ma domek i szczepienia to są normalne konsekwencje posiadania psa. Natomiast można by państwu pomóc w zapłaceniu za kastrację jak już będzie ustalona. Może inne cioteczki też się wypowiedzą Quote
Martika&Aischa Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Obiecaliśmy pomóc w kastracji Stefanka :) Słowa dotrzymamy :) Ewciu czy wiadomo już kiedy Stefanek będzie miał kastrację ??? Quote
Martika&Aischa Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Bardzo przepraszam za offa ....cioteczki ze śląska i okolic ...Proszę o pomoc dla malutkiego szczeniaczka znalezionego dziś na schodach :-( Psiakowi grozi schron :-( http://www.dogomania.pl/threads/215608 Quote
Recommended Posts