Martika&Aischa Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 [quote name='ewa gonzales']:loveu::thumbs::Rose::modla::modla:ciociula dziekuje pieknie dziekujee!!! kochana sercem dzieki dziekiiiiiiiiiiiii:loveu::multi::loveu:juz mowie , wiec tak , ja czekam dzis od ranca , bo mlodzi mieli przyjsc i zabrac mnie na te dzialeczke , mam aparat juhuuu , znaczy cyfrowe pozyczona i kabelek usb:multi::multi:naladowalam juz wszystko , mlodzi jeszcze nie dotarli do nas , mam num tel Jagody , podaje num kontaktowy w sprawie Stefankowej :[SIZE=4][COLOR=darkred]507 807 994 - [COLOR=darkorange]ciociuniu Iljova :thumbs::iloveyou:dziekuje postokroc czarodziejko:multi:[/COLOR][/COLOR][COLOR=darkorchid]...ja tez mam konto na fb.....ale ja za pierona tam niewiem o co chodzi? i jak sie poruszac ech ..... czlek durny[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Ewunia nic się nie martw .......ja również poruszam się tam jak laik ;) metodą prób i błędów ;) Quote
AniaGucio Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 [quote name='Iljova']Wydarzenie na Fb zrobione, ale dobrze by było podać ten kontakt, bo tak to utrudniony będzie przepływ info kiedy pojawi się domek.[/QUOTE] Cioteczki, a możecie podać link do wydarzenia na FB?! Quote
Iljova Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 [quote name='ewa gonzales']ciociula dziekuje pieknie dziekujee!!! kochana sercem dzieki dziekiiiiiiiiiiiiijuz mowie , wiec tak , ja czekam dzis od ranca , bo mlodzi mieli przyjsc i zabrac mnie na te dzialeczke , mam aparat juhuuu , znaczy cyfrowe pozyczona i kabelek usbnaladowalam juz wszystko , mlodzi jeszcze nie dotarli do nas , mam num tel Jagody , podaje num kontaktowy w sprawie Stefankowej :507 807 994 - ciociuniu Iljova dziekuje postokroc czarodziejko...ja tez mam konto na fb.....ale ja za pierona tam niewiem o co chodzi? i jak sie poruszac ech ..... czlek durny[/QUOTE] **************************************************************************************** [quote name='Martika@Aischa']Ewunia nic się nie martw .......ja również poruszam się tam jak laik metodą prób i błędów [/QUOTE] A kto powiedział że każdy wszędzie ma wszystko umieć, dlatego uzupełniamy się nawzajem każdy robi to co może i wychodzą z tego na koniec wspaniałe wieści dla psiaków ************************************************************************************** [quote name='AniaGucio']Cioteczki, a możecie podać link do wydarzenia na FB?![/QUOTE] Zaraz podam Tylko uzupełnię wszystko i dodam ten kontakt link do FB: [URL]https://www.facebook.com/event.php?eid=122769051142347#!/event.php?eid=122769051142347[/URL] Quote
DORA1020 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Zagladam do Stefcia:lol:oby szybciutko znalazl wspanialy domek Quote
Nadziejka Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 :cool2::modla:ciotenko drogie - dziekuje pieknie za wydarzenie na fb:multi::loveu::crazyeye:bylam i chyba :oops:udostepnilam , ale nie jesetm pewna , o matenko ..:shake:wybaczcie cymbalowi , ciotenko od wczoraj nic , znaczy u niunia nie bylam bo nikt nie przyszedl po mnie czyli po ciotke Stefankowa:cool1:.... sama tam latac nie moge na dzialeczki , bo ja tam nawet swojej dzialki niemam:oops::shake: dziekuje ze jestescie ciotenkiiii serdecznie:iloveyou:aparat czeka , ja czekam , no ale sobie przecie nie bede zdjec dzialac ech ..... Quote
diana79 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 udostępniłam na fb :-) super psiak, jak będa fotki to ruszymy z ogłoszeniami :-) Quote
Nadziejka Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 :multi::buzi:Dziekuje pieknie Monis kochana:cool2::modla: Quote
kakadu Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 ciocia gonzalesowa, nie martw sie :glaszcze:, nie jestes odosobniona - ja nawet sie zarejestrowalam i potrafie zajrzec na strone "mojego" schroniska, bo mam link i to by bylo na tyle z mojej przygody z fb :cool3: Quote
fiorsteinbock Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Zagladam do Stefcia i miziam za uszkiem :) Quote
Nadziejka Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 [FONT=Arial Narrow][COLOR=deepskyblue]Cioteczki moja mozgownica juz tak nie chlonie wiedzy :shake::oops::evil_lol:no trudno , ciotenki , prosze , sprawdzcie , czy na tym fb , to ja dobrze ,,udostepniam,,? :oops:[FONT=Arial Black][COLOR=darkorange] Stefciunio kochan yyyyy nie wie ile fajnych cioteczek janioleckow , przyszlo:multi:czekam na mlodziezy , czekam sobie .[/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT] Quote
Zosia123 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Odwiedzamy przystojniaczka i trzymamy kciukasy za domeczek! A tu czerwone serduszko na szczęście: [IMG]http://www.animaatjes.nl/mini-plaatjes/mini-plaatjes/bloemen/animaatjes-bloemen-38796.gif[/IMG] Quote
Nadziejka Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 :loveu::Dog_run::iloveyou:dziekujemy za sliczne serdunko janioleczku:multi: Quote
Igiełka Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 [COLOR=deepskyblue][B]przyszłam odwiedzić wyjątkowego Stefcia :lol: i trzymam mocno kciuki za wspaniały ten jedyny kochający domek, życzę wszystkiego dobrego dla psiego chłopaka[/B][/COLOR] :lol::lol: Quote
vampirre_69 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Witam :) Zalogowałam się w końcu i jestem panią Stefanka :) Psinka szuka domu na szybko bo niestety mój tata zaczyna mieć nerwy na to wszystko , mam 6 kotów w tym 3 8 dniowe bez matki i 2 psy Stefana i mieszańca bernardyna Tine . Psiak musi znaleźć domek do 14 dni bo potem brak funduszy na karmę . Proszę bardzo o ds lub chociaż dt dla Stefka . Pytajcie o co chcecie na pewno odpiszę :) Quote
Iljova Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 [quote name='ewa gonzales'][FONT=Arial Narrow][COLOR=deepskyblue]Cioteczki moja mozgownica juz tak nie chlonie wiedzy :shake::oops::evil_lol:no trudno , ciotenki , prosze , sprawdzcie , czy na tym fb , to ja dobrze ,,udostepniam,,? :oops:[FONT=Arial Black][COLOR=darkorange] Stefciunio kochan yyyyy nie wie ile fajnych cioteczek janioleckow , przyszlo:multi:czekam na mlodziezy , czekam sobie .[/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Tylko że niewiem jak Cię znaleźć na FB ? Nie wiem jakie masz tam inmię i nazwisko... :-) Witam serdecznie :-) [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-M2ErqSQkGQA/Tdg-b3JvKeI/AAAAAAAADG4/ke6R2LSWijE/7f18b3070291113e247310f33d29d67f%25255B1%25255D.jpg[/IMG] Quote
DORA1020 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 A moze by zmienic tytul watku np.Bezdomny ON-kowaty Stefcio--BDT na cito!!!!! Czy cos pobobnego. Quote
Nadziejka Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 [quote name='vampirre_69']Witam :) Zalogowałam się w końcu i jestem panią Stefanka :) Psinka szuka domu na szybko bo niestety mój tata zaczyna mieć nerwy na to wszystko , mam 6 kotów w tym 3 8 dniowe bez matki i 2 psy Stefana i mieszańca bernardyna Tine . Psiak musi znaleźć domek do 14 dni bo potem brak funduszy na karmę . Proszę bardzo o ds lub chociaż dt dla Stefka . Pytajcie o co chcecie na pewno odpiszę :)[/QUOTE] Nareszcie jest Jagoda Stefankowa:multi:tata niechaj nierwow nie posiada , tylko niechaj pomoze zrobic ladne zdjecia Stefankowi , duzo zdjatek zrobcie , ja czekam na was przeciez , kilka dni czekam , czekam z aparatem cyfrowym :roll:, tylko musicie mnie na te dzialke zabrac . Stefulo jest cudny :cool2:Jagodo jak nie mozecie mnie zabrac na dzialke . z jakiegos powodu??..to porobcie zdjateczka Stefowi , jak najpredzej , ciotenki czekaja , porobia janioleczki cioteczki - ogloszonka dla psinia:multi:Niestety tak na szybko - codow nie posiadamy , zdjateczka sa bardzo wazne , bo z nich przeciez beda ogloszenia !..Bardzo wazne :czy Stefcio ma jakiekolwiek szepienia?/!! Quote
Zosia123 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Witamy vampirre na wątku :) cały czas czekamy na zdjęcia i na informacje o psie, które są niezbędne do ogłoszeń, inaczej nie da się szukać domu... Quote
Nadziejka Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Jesli karmicie niunia od marca , to nagle przestaniecie , jesli w ciagu dni 14 nie znajdzie dt lub ds?:crazyeye: Jagodo ? Quote
diana79 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 to pozbieramy się może na worek karmy jak do 14 dni nie znajdzie domu;) Quote
vampirre_69 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Dam radę ubłagać tate jeszcze do miesiąca ale zrozumcie mnie i jego mam 6 kotów w tym 3 małe , które nie mają matki a mleko od weta kosztuję 50 zł i wystarcza na 7 - 14 dni ... :( Pani Ewo ma pani czas w sobotę ?? Ja mam zepsuty telefon , zrobiłam zdjęci i mi nie zapisało ich :( Ogółem i tak szybko jest potrzebny dt lub ds . Przy 2 dużych psach i 6 kotach koszta są spore . Stefek nie jest kastrowany ani szczepiony Ps. Łatwiej było by znaleźć mu domek gdyby nie trzeba było podpisywać umowy adopcyjnej . Quote
Recommended Posts