fiorsteinbock Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Jestem u Stefcia po dlugiej nieobecnosci i takie wiesci! Czytajac jajo znosilam majac nadzieje, że domek zechce Stefka. Ale fajnie, że inna bida, sunieczka ONka bedzie miala swoje likum. Trzymam kciuki. Quote
DORA1020 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Dziwne to dla mnie,ze pani Krysia chce sunie ON-kowata,chciala Tinke,a Tinka nawet ociupinke do ON-ka niepodobna.Tina to sunia po przejsciach,patologia faszerowala ja sterydami,az sunia przytyla do rozmiarow hipcia i nigdy juz nie schudnie i nie moze byc sterylizowana,bo nie przezyje narkozy,jest wiekowa i chora na serce i alergie.Pani Krysia nie poradzila by sobie z sunia. Quote
Nadziejka Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [SIZE=3][COLOR=deepskyblue]Stefunio:loveu::multi::sweetCyb::iloveyou:przytyl kochani juhuuuuuu! wczoraj u nas byli z Arkiem - sluchajcie , powiem wam , ze jak widze , jak oni sie kochaja :loveu:[COLOR=yellowgreen]Arus ze Stefciem:multi:jak niunio patrzy w pancia Arusia , jak cudnie sie smieje , przytyl trosze i Arus jego wyczesuje codzien , wiec :loveu::crazyeye:sierc juz pieknieje :thumbs:[/COLOR][COLOR=darkorchid]serducho sie smieje i raduje caly czlek , a wiesci z domku sa takie , ze sunieczka Lunka urocza:loveu::multi:juz troszke bardziej toleruje Stefunia , ja bylam przedwczoraj w przychodni na ul Zamkowej znow prosic , czy nas przyjma wczesniej , ale niestety bez kaski nie przyjma:shake:juz cioteczki kochane wplacaja za bazareczki:loveu:wiec bedzie pieniazek , i napisze cos , bo mnie pokreci chyba i potem skasuje moze :moglby[/COLOR][COLOR=darkred] przecie ,,maz,,:angryy:moglby pozyczyc mnie pieniazki , i rzec - oddasz jak wkoncu zarobisz jakis grosz sensowny , moglby choc 50 czy 100zl , dla niego to nie jest duzo , ale :shake:niestety ani ani ..... ja to bym jego chetnie tego ,,mynza,,na niby - wziela i wyplupila w kosmos , tam niechaj sie nim zajmuja.........choc pewno i tam by tego chlopa mieli dosc :angryy:[/COLOR][/COLOR][/SIZE] Quote
Nadziejka Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='DORA1020']Dziwne to dla mnie,ze pani Krysia chce sunie ON-kowata,chciala Tinke,a Tinka nawet ociupinke do ON-ka niepodobna.Tina to sunia po przejsciach,patologia faszerowala ja sterydami,az sunia przytyla do rozmiarow hipcia i nigdy juz nie schudnie i nie moze byc sterylizowana,bo nie przezyje narkozy,jest wiekowa i chora na serce i alergie.Pani Krysia nie poradzila by sobie z sunia.[/QUOTE] Wczoraj belunia tez rozmawaila z p Krysia i poprostu pani nie bardzo wiedziala wkoncu- jakiego chce psinula , w jakim typie .....wiec niechaj sobie moze sami wyszukaja ci panstwo w internecie jakiegos psinula , ja juz nie bede proponowac zadnej bidy . Quote
diana79 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Ewuniu mam dla Stefanka [B]50zł[/B] od [B]Taks[/B] :loveu: plus moje 10zł razem [B]60zł[/B] mogę Ci przesłać od razu abyś mogła z nim iść do weta, zaszczepić, odrobaczyć ;) Quote
Nadziejka Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [SIZE=5][COLOR=orange]Monis:modla::iloveyou::sweetCyb::B-fly:[COLOR=lime]ale cudnieeeeeeeeeeee:multi::multi:[URL="http://www.fodey.com/generators/animated/wizard.asp"][IMG]http://r9.fodey.com/2165/d388d172f6d44b2cbde2ce396befe93b.0.gif[/IMG][/URL]:modla::modla::iloveyou::sweetCyb::sweetCyb:[/COLOR][/COLOR][COLOR=magenta]cioteczki dziekujemy dziekujemyyyyyyyyyy:modla::iloveyou:oczywiscie najpredzej jak tylko sie da pojdziemy i rachunek wezmiemy i zdjecia zrobimy:multi:[/COLOR][/SIZE] Quote
Mysza2 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Ewcia to jak mam Ci dostarczyć trochę kaski na tego weta? Quote
Martika&Aischa Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='ewa gonzales'][SIZE=3][COLOR=deepskyblue]Stefunio:loveu::multi::sweetCyb::iloveyou:przytyl kochani juhuuuuuu! wczoraj u nas byli z Arkiem - sluchajcie , powiem wam , ze jak widze , jak oni sie kochaja :loveu:[COLOR=yellowgreen]Arus ze Stefciem:multi:jak niunio patrzy w pancia Arusia , jak cudnie sie smieje , przytyl trosze i Arus jego wyczesuje codzien , wiec :loveu::crazyeye:sierc juz pieknieje :thumbs:[/COLOR][COLOR=darkorchid]serducho sie smieje i raduje caly czlek , a wiesci z domku sa takie , ze sunieczka Lunka urocza:loveu::multi:juz troszke bardziej toleruje Stefunia , ja bylam przedwczoraj w przychodni na ul Zamkowej znow prosic , czy nas przyjma wczesniej , ale niestety bez kaski nie przyjma:shake:juz cioteczki kochane wplacaja za bazareczki:loveu:wiec bedzie pieniazek , i napisze cos , bo mnie pokreci chyba i potem skasuje moze :moglby[/COLOR][COLOR=darkred] przecie ,,maz,,:angryy:moglby pozyczyc mnie pieniazki , i rzec - oddasz jak wkoncu zarobisz jakis grosz sensowny , moglby choc 50 czy 100zl , dla niego to nie jest duzo , ale :shake:niestety ani ani ..... ja to bym jego chetnie tego ,,mynza,,na niby - wziela i wyplupila w kosmos , tam niechaj sie nim zajmuja.........choc pewno i tam by tego chlopa mieli dosc :angryy:[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Ewuniu czytając Twój post uśmiałam się do łez :) na "mynza" nic nie poradzisz kochana .....jakoś uzbieramy jak wet nie chce pomóc :( Quote
Martika&Aischa Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Cioteczki po znajomości zaproszę na bazarek dla całego zwierzyńca potrzebującego pilnie pomocy [URL]http://www.dogomania.pl/threads/210715-Ciuszki-różności-dla-domu-)-Dla-zwierzyńca-...14.07?p=17204562#post17204562[/URL] Quote
diana79 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 przekaz pocztowy 60zł poszedł, może będzie do piątku :-) na pierwszą wizytę będzie Quote
dorobella Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Niedobrze jak ktoś się zdecydować nie może i kręci, kręci :shake: Lepiej, żeby nie szedł do takiego domu. Ja Ci Stefciu życzę dobrego domku,który Cię będzie kochał i kochał :) Quote
Havanka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Odwiedzam Stefanka z nadzieją na dobre wieści. Tak sobie marzę, ze może Arek przekona jakoś swoich rodziców.... Quote
Igiełka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [COLOR=darkorchid][B]Zaglądam do Stefusia by przesłać ciepłe myśli[/B] :)[/COLOR] Quote
Nadziejka Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Dziekujemy za cieple mysli i trzymanie serduchami za Stefunia:loveu::thumbs::thumbs:ciotenki drogie , jeszcze pieniazki nie doszly z listonoszem , jak dojda-:ghost_2:zaraz napisze , listonosza oczywiscie wystawie za drzwi , ostana jeno pieniazki dl Stefunia:multi:dzis mialam b duzo latania i zalatwiania , ale ,,munz:great::evillaug:,, z sunka byl w domku , narazie nic nie przyszlo, kochane ludeczki , [FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=darkorange]dziekujemy pieknie za wszystko:multi::loveu:Myszenko umowimy sie kiedy tylko chcesz zabeczko:multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Martika&Aischa Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Stefciu kochany gdzie ten Twój wymarzony i wyczekany domek ?:shake: Quote
fochu Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='Zosia123']Mizianki dla Stefcia :)[/QUOTE] i ja miziam chłopca :) Quote
Nadziejka Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 [url=http://www.fodey.com/generators/animated/ninjatext.asp][img]http://r9.fodey.com/2166/1ab76dd2ce4143f3874fe80c626eecf3.0.gif[/img][/url] Quote
Nadziejka Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 [SIZE=5][COLOR=magenta]ciotenki dzis przyszlo [COLOR=darkred]60:multi:zl:multi:dla Stefunia:modla::iloveyou::sweetCyb::sweetCyb:[/COLOR][COLOR=darkorange]od Diany czyli Monisi kochanej i od ciotenki taks:sweetCyb::iloveyou::modla:[/COLOR][SIZE=7][COLOR=deepskyblue]Dziek[COLOR=lime]uje w imieniu [/COLOR][COLOR=magenta]Stefunia:loveu::multi::loveu:[/COLOR][SIZE=4][COLOR=seagreen]dzis jeszcze , przed wieczorem , postarm sie pojsc ze Stef[COLOR=sandybrown]ciem i Arkiem do przychodni na ul Zamkowej , jest czynna do godz 20 .[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] Quote
diana79 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 super, że już doszły :-) trzymamy kciuki za wizytę :thumbs: Quote
Martika&Aischa Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 :thumbs::cool2:Mocno trzymamy kciuki za wizytę Stefanka u weta Quote
Nadziejka Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 :sweetCyb::modla::sweetCyb:[SIZE=4][COLOR=darkred]kochani bylismy ze Stefuniem u weta na ulZamkowej:multi::multi::multi:byl b grzeczny , pan doktor zbadal serduszko , uszka wyczyscil bo ma strasznie zawalone uszka:shake:dal sobie wszystko zrobic i pana doktora polubil:loveu:doktor rewelacyjnyy kochaniii!! [COLOR=darkorange]juz pisze dalej , narazie nie mozna szczepic przeciw wsciekliznie bo jeszcze za slaby , ale juz tr przytyl w domku Arusiowym:loveu::multi::loveu::multi:wazy 27 kilo , i jeszcze bedzie tyl , serduszko w dobrym stanie , wiek na okolo 3 moze latka , narazie dostal 3 tabletki na odrobaczenie , do podania naraz jutro z jakims przysmakiem:multi::multi:[/COLOR][COLOR=olive] siersc juz ladniejsza , ale tr lupiezu jest , doktor kazal narazie wykapac niunia w zwyklym szarym mydelku , jutro kupie i z Arusiam wykapiemy ,nninio sie usmiechal caluni czas:multi:[/COLOR][COLOR=darkorchid]mamy isc znow do czyszczenia i na szczepienia , ale najpierwej trza patrzec na kupke , aby robale uwidziec , jesli beda to znow na odrobaczenie za jakis czas, i na szczepienie p/ wsciekliznmie , ale najpierw odrobaczyc ninia1[/COLOR][COLOR=darkred] dostal dentastix na zabeczki i kroplami doktor zakrapial i pokazywal nam jak bedziemy my czyscic te uszka , kupilismy jeszcze szelki sliczne niebieskie , wydalam cale pieniazki , mam rachunki i ksiazeczke , zdjecia beda pozniej , bo musze ciocie jakas uprosic aby wstawila z smsa z tel mego na watek , bo syncio pojechal na oboz i nie umiem nic sama wstawiac:oops::oops::oops::evil_lol::shake:kochani ale rachunki mamy i doktor rzekla by jemu zdjec nie cykac:evil_lol::crazyeye:tylko w przychodni jak musze :evil_lol::multi:[/COLOR][SIZE=7][COLOR=lime]dziekujemy razem z Arusiem kochani:iloveyou::modla::iloveyou:[SIZE=3][COLOR=teal]jeszcz duzo przed nami , ale Arek bedzie upraszal tate , aby sie zgodzil aby niunio mogl zostac , ja powiedzialam ze z karma zawsze pomoge . musze leciec tarez do roboty:wallbash::roll::cool1: wiec potem postaram sie slac ku jakiejs cici te zdjateczka z telefonu[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] Quote
Nadziejka Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 [SIZE=4][COLOR=darkred]:sweetCyb:koszt tabletek; 21 zl , koszt szeleczek 25 zl, bo ta obrozke ktora ma to b zniszczona ze ledwo ledwo i jeszcze kiedys dokupimu niebieska smycz taka dludgasna:multi: kupilismy z Arkiem w biedronce:oops: woreczek jedzonka bo juz nic dla ninia nie mial , doktora pytalam czy narazie mozna taka tansza karme i mieszac z gotowanym i makaronem , doktor mowi ze naturalnie i odkarmiony bedzie powoli , juz i tak jest ninio grubszy kochani , usmiechniety i uroczy:loveu::multi:narazie lece pa , bom sama padnieta na twarzzzz, dziekujemy pieknie , :loveu::loveu: za karme z biedronki tez mam rachunek , Arus sie bardzo uradowal , oni sie tak b kochaja , razem spia:multi:[/COLOR][/SIZE] Quote
Recommended Posts