Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziwne to dla mnie,ze pani Krysia chce sunie ON-kowata,chciala Tinke,a Tinka nawet ociupinke do ON-ka niepodobna.Tina to sunia po przejsciach,patologia faszerowala ja sterydami,az sunia przytyla do rozmiarow hipcia i nigdy juz nie schudnie i nie moze byc sterylizowana,bo nie przezyje narkozy,jest wiekowa i chora na serce i alergie.Pani Krysia nie poradzila by sobie z sunia.

Posted

[SIZE=3][COLOR=deepskyblue]Stefunio:loveu::multi::sweetCyb::iloveyou:przytyl kochani juhuuuuuu! wczoraj u nas byli z Arkiem - sluchajcie , powiem wam , ze jak widze , jak oni sie kochaja :loveu:[COLOR=yellowgreen]Arus ze Stefciem:multi:jak niunio patrzy w pancia Arusia , jak cudnie sie smieje , przytyl trosze i Arus jego wyczesuje codzien , wiec :loveu::crazyeye:sierc juz pieknieje :thumbs:[/COLOR][COLOR=darkorchid]serducho sie smieje i raduje caly czlek , a wiesci z domku sa takie , ze sunieczka Lunka urocza:loveu::multi:juz troszke bardziej toleruje Stefunia , ja bylam przedwczoraj w przychodni na ul Zamkowej znow prosic , czy nas przyjma wczesniej , ale niestety bez kaski nie przyjma:shake:juz cioteczki kochane wplacaja za bazareczki:loveu:wiec bedzie pieniazek , i napisze cos , bo mnie pokreci chyba i potem skasuje moze :moglby[/COLOR][COLOR=darkred] przecie ,,maz,,:angryy:moglby pozyczyc mnie pieniazki , i rzec - oddasz jak wkoncu zarobisz jakis grosz sensowny , moglby choc 50 czy 100zl , dla niego to nie jest duzo , ale :shake:niestety ani ani ..... ja to bym jego chetnie tego ,,mynza,,na niby - wziela i wyplupila w kosmos , tam niechaj sie nim zajmuja.........choc pewno i tam by tego chlopa mieli dosc :angryy:[/COLOR][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='DORA1020']Dziwne to dla mnie,ze pani Krysia chce sunie ON-kowata,chciala Tinke,a Tinka nawet ociupinke do ON-ka niepodobna.Tina to sunia po przejsciach,patologia faszerowala ja sterydami,az sunia przytyla do rozmiarow hipcia i nigdy juz nie schudnie i nie moze byc sterylizowana,bo nie przezyje narkozy,jest wiekowa i chora na serce i alergie.Pani Krysia nie poradzila by sobie z sunia.[/QUOTE]
Wczoraj belunia tez rozmawaila z p Krysia i poprostu pani nie bardzo wiedziala wkoncu- jakiego chce psinula , w jakim typie .....wiec niechaj sobie moze sami wyszukaja ci panstwo w internecie jakiegos psinula , ja juz nie bede proponowac zadnej bidy .

Posted

Ewuniu mam dla Stefanka [B]50zł[/B] od [B]Taks[/B] :loveu: plus moje 10zł razem [B]60zł[/B]
mogę Ci przesłać od razu abyś mogła z nim iść do weta, zaszczepić, odrobaczyć ;)

Posted

[SIZE=5][COLOR=orange]Monis:modla::iloveyou::sweetCyb::B-fly:[COLOR=lime]ale cudnieeeeeeeeeeee:multi::multi:[URL="http://www.fodey.com/generators/animated/wizard.asp"][IMG]http://r9.fodey.com/2165/d388d172f6d44b2cbde2ce396befe93b.0.gif[/IMG][/URL]:modla::modla::iloveyou::sweetCyb::sweetCyb:[/COLOR][/COLOR][COLOR=magenta]cioteczki dziekujemy dziekujemyyyyyyyyyy:modla::iloveyou:oczywiscie najpredzej jak tylko sie da pojdziemy i rachunek wezmiemy i zdjecia zrobimy:multi:[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='ewa gonzales'][SIZE=3][COLOR=deepskyblue]Stefunio:loveu::multi::sweetCyb::iloveyou:przytyl kochani juhuuuuuu! wczoraj u nas byli z Arkiem - sluchajcie , powiem wam , ze jak widze , jak oni sie kochaja :loveu:[COLOR=yellowgreen]Arus ze Stefciem:multi:jak niunio patrzy w pancia Arusia , jak cudnie sie smieje , przytyl trosze i Arus jego wyczesuje codzien , wiec :loveu::crazyeye:sierc juz pieknieje :thumbs:[/COLOR][COLOR=darkorchid]serducho sie smieje i raduje caly czlek , a wiesci z domku sa takie , ze sunieczka Lunka urocza:loveu::multi:juz troszke bardziej toleruje Stefunia , ja bylam przedwczoraj w przychodni na ul Zamkowej znow prosic , czy nas przyjma wczesniej , ale niestety bez kaski nie przyjma:shake:juz cioteczki kochane wplacaja za bazareczki:loveu:wiec bedzie pieniazek , i napisze cos , bo mnie pokreci chyba i potem skasuje moze :moglby[/COLOR][COLOR=darkred] przecie ,,maz,,:angryy:moglby pozyczyc mnie pieniazki , i rzec - oddasz jak wkoncu zarobisz jakis grosz sensowny , moglby choc 50 czy 100zl , dla niego to nie jest duzo , ale :shake:niestety ani ani ..... ja to bym jego chetnie tego ,,mynza,,na niby - wziela i wyplupila w kosmos , tam niechaj sie nim zajmuja.........choc pewno i tam by tego chlopa mieli dosc :angryy:[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

Ewuniu czytając Twój post uśmiałam się do łez :) na "mynza" nic nie poradzisz kochana .....jakoś uzbieramy jak wet nie chce pomóc :(

Posted

Cioteczki po znajomości zaproszę na bazarek dla całego zwierzyńca potrzebującego pilnie pomocy
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/210715-Ciuszki-różności-dla-domu-)-Dla-zwierzyńca-...14.07?p=17204562#post17204562[/URL]

Posted

Niedobrze jak ktoś się zdecydować nie może i kręci, kręci :shake:

Lepiej, żeby nie szedł do takiego domu.

Ja Ci Stefciu życzę dobrego domku,który Cię będzie kochał i kochał :)

Posted

Dziekujemy za cieple mysli i trzymanie serduchami za Stefunia:loveu::thumbs::thumbs:ciotenki drogie , jeszcze pieniazki nie doszly z listonoszem , jak dojda-:ghost_2:zaraz napisze , listonosza oczywiscie wystawie za drzwi , ostana jeno pieniazki dl Stefunia:multi:dzis mialam b duzo latania i zalatwiania , ale ,,munz:great::evillaug:,, z sunka byl w domku , narazie nic nie przyszlo, kochane ludeczki , [FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=darkorange]dziekujemy pieknie za wszystko:multi::loveu:Myszenko umowimy sie kiedy tylko chcesz zabeczko:multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[url=http://www.fodey.com/generators/animated/ninjatext.asp][img]http://r9.fodey.com/2166/1ab76dd2ce4143f3874fe80c626eecf3.0.gif[/img][/url]

Posted

[SIZE=5][COLOR=magenta]ciotenki dzis przyszlo [COLOR=darkred]60:multi:zl:multi:dla Stefunia:modla::iloveyou::sweetCyb::sweetCyb:[/COLOR][COLOR=darkorange]od Diany czyli Monisi kochanej i od ciotenki taks:sweetCyb::iloveyou::modla:[/COLOR][SIZE=7][COLOR=deepskyblue]Dziek[COLOR=lime]uje w imieniu [/COLOR][COLOR=magenta]Stefunia:loveu::multi::loveu:[/COLOR][SIZE=4][COLOR=seagreen]dzis jeszcze , przed wieczorem , postarm sie pojsc ze Stef[COLOR=sandybrown]ciem i Arkiem do przychodni na ul Zamkowej , jest czynna do godz 20 .[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]

Posted

:sweetCyb::modla::sweetCyb:[SIZE=4][COLOR=darkred]kochani bylismy ze Stefuniem u weta na ulZamkowej:multi::multi::multi:byl b grzeczny , pan doktor zbadal serduszko , uszka wyczyscil bo ma strasznie zawalone uszka:shake:dal sobie wszystko zrobic i pana doktora polubil:loveu:doktor rewelacyjnyy kochaniii!! [COLOR=darkorange]juz pisze dalej , narazie nie mozna szczepic przeciw wsciekliznie bo jeszcze za slaby , ale juz tr przytyl w domku Arusiowym:loveu::multi::loveu::multi:wazy 27 kilo , i jeszcze bedzie tyl , serduszko w dobrym stanie , wiek na okolo 3 moze latka , narazie dostal 3 tabletki na odrobaczenie , do podania naraz jutro z jakims przysmakiem:multi::multi:[/COLOR][COLOR=olive] siersc juz ladniejsza , ale tr lupiezu jest , doktor kazal narazie wykapac niunia w zwyklym szarym mydelku , jutro kupie i z Arusiam wykapiemy ,nninio sie usmiechal caluni czas:multi:[/COLOR][COLOR=darkorchid]mamy isc znow do czyszczenia i na szczepienia , ale najpierwej trza patrzec na kupke , aby robale uwidziec , jesli beda to znow na odrobaczenie za jakis czas, i na szczepienie p/ wsciekliznmie , ale najpierw odrobaczyc ninia1[/COLOR][COLOR=darkred] dostal dentastix na zabeczki i kroplami doktor zakrapial i pokazywal nam jak bedziemy my czyscic te uszka , kupilismy jeszcze szelki sliczne niebieskie , wydalam cale pieniazki , mam rachunki i ksiazeczke , zdjecia beda pozniej , bo musze ciocie jakas uprosic aby wstawila z smsa z tel mego na watek , bo syncio pojechal na oboz i nie umiem nic sama wstawiac:oops::oops::oops::evil_lol::shake:kochani ale rachunki mamy i doktor rzekla by jemu zdjec nie cykac:evil_lol::crazyeye:tylko w przychodni jak musze :evil_lol::multi:[/COLOR][SIZE=7][COLOR=lime]dziekujemy razem z Arusiem kochani:iloveyou::modla::iloveyou:[SIZE=3][COLOR=teal]jeszcz duzo przed nami , ale Arek bedzie upraszal tate , aby sie zgodzil aby niunio mogl zostac , ja powiedzialam ze z karma zawsze pomoge . musze leciec tarez do roboty:wallbash::roll::cool1: wiec potem postaram sie slac ku jakiejs cici te zdjateczka z telefonu[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]

Posted

[SIZE=4][COLOR=darkred]:sweetCyb:koszt tabletek; 21 zl , koszt szeleczek 25 zl, bo ta obrozke ktora ma to b zniszczona ze ledwo ledwo i jeszcze kiedys dokupimu niebieska smycz taka dludgasna:multi: kupilismy z Arkiem w biedronce:oops: woreczek jedzonka bo juz nic dla ninia nie mial , doktora pytalam czy narazie mozna taka tansza karme i mieszac z gotowanym i makaronem , doktor mowi ze naturalnie i odkarmiony bedzie powoli , juz i tak jest ninio grubszy kochani , usmiechniety i uroczy:loveu::multi:narazie lece pa , bom sama padnieta na twarzzzz, dziekujemy pieknie , :loveu::loveu: za karme z biedronki tez mam rachunek , Arus sie bardzo uradowal , oni sie tak b kochaja , razem spia:multi:[/COLOR][/SIZE]